kyrgeo1978 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά έδωσα το 5αρι στην κοπέλα μου και της εγκατέστησα την εφαρμογή 8sms για τα μηνύματα γιατί το hangouts δεν παλευεται, αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πώς γίνεται να της βάλω την παλιά διάταξη του πληκτρολογίου (Π.χ. στο 5 ήταν το Κ,Λ,Μ). Μόνο το qwerty έχει... Έχει κανείς καμία ιδέα; Εγώ φίλε έχω hangouts με πληκτρολόγιο TouchPal X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδια ραγισε η οθονη στο nexus μου.. Λειτουργει κανονικα βεβαια αλλα το ζητημα είναι αισθητικό.. Υπαρχει καποια φθηνή λυση για να φτιαξει; ευχαριστώ.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδια ραγισε η οθονη στο nexus μου.. Λειτουργει κανονικα βεβαια αλλα το ζητημα είναι αισθητικό.. Υπαρχει καποια φθηνή λυση για να φτιαξει; ευχαριστώ.. Στο ebay θα βρείς οθόνες που ξεκινάνε από 80€ περίπου με free shipping. Υπάρχουν βιντεάκια με οδηγίες για να το φτιάξεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα σε ολους.μου πέρασε κάποιος φιλος το freedom το οποίο δεν ξέρω τι κανει αλλά το ανοιξα να δω τι είναι. Απο εκείνη την ωρα δεν μπορώ να μπω στο π Play store.τι να κάνω ?το έχω σβήσει κιόλας αλλά παλι τίποτα. Μου είναι οτι είναι Χακ για παιχνίδια Γιαυτό ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Γιαυτό ξέρει κανείς? Είσαι με στοκ; Το έχεις ρουτάρει; Aν το έχεις ρουτάρει μπες σε TWRP και φλάσαρε τα gapps. Αν δεν είσαι κατέβασε από εδώ το apk του Play store και κάνε το εγκατάσταση.. Edited August 13, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Στο ebay θα βρείς οθόνες που ξεκινάνε από 80€ περίπου με free shipping. Υπάρχουν βιντεάκια με οδηγίες για να το φτιάξεις μόνος σου. Πιστευεις οτι δεν θα το καταστρεψω; δεν ειναι κολλημενο με το degitizer;; Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πιστευεις οτι δεν θα το καταστρεψω; δεν ειναι κολλημενο με το degitizer;; Δεν έχω επιχειρήσει να αλλάξω οθόνη αλλά πιστεύω αν ακολουθήσεις βήμα βήμα τον οδηγό δε θα έχεις πρόβλημα. Ρώτησε πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης σε κάποιο μαγαζί. Νομίζω όμως ότι το κόστος θα είναι τέτοιο που δε θα αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για να σου το φτιάξουν. 295 € έχει το καινούργιο. Οι οθόνες που έχει το ebay είναι κομπλέ (LCD Touch Digitizer Screen). Αν τελικά τη τοποθετήσεις βάλε και αυτό για προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είσαι με στοκ; Το έχεις ρουτάρει; Aν το έχεις ρουτάρει μπες σε TWRP και φλάσαρε τα gapps. Αν δεν είσαι κατέβασε από εδώ το apk του Play store και κάνε το εγκατάσταση.. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έχω πρόβλημα με το nexus 5 δεν έρχονται τα μηνύματα + πολλές φορές δεν είναι διαθέσιμο ενώ έχει σήμα κανονικά κ με άλλη συσκευή η σιμ λειτουργεί μια χαρα. του κανα hard reset μέχρι και καινούριο λογαριασμό στο gmail του πέρασα πάλι τπτ. Τι σκ@Τ@ έπαθε.???? Το τηλ είναι 5 μηνών και είναι stock τελείως με κιτκατ 4.4.4 Ποιο είναι το τηλέφωνο της LG για να τους πάρω να το στείλω να το κοιτάξουν? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έχω πρόβλημα με το nexus 5 δεν έρχονται τα μηνύματα + πολλές φορές δεν είναι διαθέσιμο ενώ έχει σήμα κανονικά κ με άλλη συσκευή η σιμ λειτουργεί μια χαρα. του κανα hard reset μέχρι και καινούριο λογαριασμό στο gmail του πέρασα πάλι τπτ. Τι σκ@Τ@ έπαθε.???? Το τηλ είναι 5 μηνών και είναι stock τελείως με κιτκατ 4.4.4 Ποιο είναι το τηλέφωνο της LG για να τους πάρω να το στείλω να το κοιτάξουν? 801 11 200 900. Εδώ το επίσημο site της LG για υποστήριξη Nexus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχω πρόβλημα με το nexus 5 δεν έρχονται τα μηνύματα + πολλές φορές δεν είναι διαθέσιμο ενώ έχει σήμα κανονικά κ με άλλη συσκευή η σιμ λειτουργεί μια χαρα. του κανα hard reset μέχρι και καινούριο λογαριασμό στο gmail του πέρασα πάλι τπτ. Τι σκ@Τ@ έπαθε.???? Το τηλ είναι 5 μηνών και είναι stock τελείως με κιτκατ 4.4.4 Ποιο είναι το τηλέφωνο της LG για να τους πάρω να το στείλω να το κοιτάξουν? Μήπως το έχεις σε 4g; γύρνα το σε gsm για αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 thx το εκανα αντε να δουμε Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Βοήθεια. SOS. Σήμερα το απόγευμα κάπου μέσα στην τσάντα καθώς το είχα έσπασε-ράγισε η οθόνη(το digitizer πιστεύω πως είναι). Είμαι από Θεσσαλονίκη και το είχα αγοράσει από skroutz. Που πάω για service και αν ξέρουμε περίπου κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Βοήθεια. SOS. Σήμερα το απόγευμα κάπου μέσα στην τσάντα καθώς το είχα έσπασε-ράγισε η οθόνη(το digitizer πιστεύω πως είναι). Είμαι από Θεσσαλονίκη και το είχα αγοράσει από skroutz. Που πάω για service και αν ξέρουμε περίπου κόστος. Δες λίγο πιο πάνω στο post 3580 για οικονομική λύση αλλαγής οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μήπως το έχεις σε 4g; γύρνα το σε gsm για αρχή.. Σ ευχαριστώ πολυ τλκ αυτό ήταν... άλλαξα σε 3g και όλα κομπλέ Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 καλησπερα σκοπευω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι πρεπει να τσεκαρω ωστε να μην εχω προβλημα..παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 καλησπερα σκοπευω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι πρεπει να τσεκαρω ωστε να μην εχω προβλημα..παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει! Εγώ προσωπικά αν αγόραζα μεταχειρισμένο nexus 5 καταρχάς θα έβλεπα τιμή. Καινούργιο από skroutz έχει περίπου 295. Αν έχει καμένο πίξελ. Εξωτερικά αν είναι φθαρμένο οθόνη κτλ. Light bleeding. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλημέρα στο φόρουμ.. Έχω το nexus 5 περίπου ένα μήνα και σήμερα ενώ έτρεχε μόνο το Facebook, έκανε μόνο του reboot..δεν το έχει ξανακάνει και μου φάνηκε περίεργο. Να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλημέρα στο φόρουμ.. Έχω το nexus 5 περίπου ένα μήνα και σήμερα ενώ έτρεχε μόνο το Facebook, έκανε μόνο του reboot..δεν το έχει ξανακάνει και μου φάνηκε περίεργο. Να ανησυχώ; Έχεις μαμα rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι δεν έχω κάνει καν root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι δεν έχω κάνει καν root Eργ. Ρυθμίσεις (Format) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Είναι αναγκαίο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Είναι αναγκαίο;; Δοκίμασε να κανεις διαγραφη την εφαρμογή. Αλλά πρίν κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Επειδή κόλλησε μια φορά πρέπει να κάνει format; :confused:Υπερβολικό σε βρίσκω! Ένα reboot ήταν σιγά. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Επειδή κόλλησε μια φορά πρέπει να κάνει format; :confused:Υπερβολικό σε βρίσκω! Ένα reboot ήταν σιγά. Συμφωνώ απόλυτα. Shit happens. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts