neof1z Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Κάτι αλλο που πρέπει να ξέρω εκτός από αυτά που μου είπες..?χμ? κάτι must have? Δεν νομίζω να θέλω να μάθω κάτι άλλο..για τα υπόλοιπα θα ψάξω στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (116 σελίδες :wacko: ) http://www.ebay.com/itm/NEXTAV-NX-H100-WiFi-Drive-2-5-SATA-HDD-SSD-USB-3-0-Enclosure-for-iPhone-Android-/151261892351?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2337e94eff Must Have!!!!!!!!!!! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 http://www.ebay.com/itm/NEXTAV-NX-H100-WiFi-Drive-2-5-SATA-HDD-SSD-USB-3-0-Enclosure-for-iPhone-Android-/151261892351?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2337e94eff Must Have!!!!!!!!!!! Φωτιές μας βάζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εβαλα την κάρτα μου σήμερα στο google play(απο το κινητό) για να αγωράσω μια εφαρμογή και έχω την απορία,πως βγάζω τον αριθμό της κάρτας μου απο την μνήμη? επίσης αν αγωράσω μια εφαρμογή και την διαγράψω μπορώ να την κάνω install δωρεάν πάλι έτσι? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εβαλα την κάρτα μου σήμερα στο google play(απο το κινητό) για να αγωράσω μια εφαρμογή και έχω την απορία,πως βγάζω τον αριθμό της κάρτας μου απο την μνήμη? επίσης αν αγωράσω μια εφαρμογή και την διαγράψω μπορώ να την κάνω install δωρεάν πάλι έτσι? Πρέπει να την διαφράψεις από το google wallet. Ναι, όσες φορές θέλεις. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πρέπει να την διαφράψεις από το google wallet. Ναι, όσες φορές θέλεις. που είναι αυτό? ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 που είναι αυτό? ευχαριστώ! http://www.google.com/wallet/ Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Όσοι έχετε βάλει τη νέα κάμερα της Google έχει κάνει κανένα update με βελτιώσεις; ακόμα δεν την έχω βάλει:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βαλ την και μπορείς να κανεις απεγκατάσταση ενημέρωσης οποτε θες. Πάντως ναι υπαρχει βελτίωση ειδικά στο πανόραμα λαι τη φωτόσφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βαλ την και μπορείς να κανεις απεγκατάσταση ενημέρωσης οποτε θες. Πάντως ναι υπαρχει βελτίωση ειδικά στο πανόραμα λαι τη φωτόσφαιρα δεν εχει time lapse!!!!! ηθελα να τραβηξω χθες κι εφαγα τρελο ακυρο, ξενερωσα... μα πως δεν το βαλανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Γιατί τι έβαλαν για να βάλουν και το time lapse; Τραγική αναβάθμιση. Ένα βήμα μπροστά, 4 πίσω. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Βαλ την και μπορείς να κανεις απεγκατάσταση ενημέρωσης οποτε θες. Πάντως ναι υπαρχει βελτίωση ειδικά στο πανόραμα λαι τη φωτόσφαιρα Γιατί τι έβαλαν για να βάλουν και το time lapse; Τραγική αναβάθμιση. Ένα βήμα μπροστά, 4 πίσω. Προσπαθουσα χθες πρωτομαγια να βγαλω πανοραμα φωτο (ολο το τραπεζι γυρω γυρω την παρεα) και δεν τα καταφερα, λες κι επιανα πρωτη φορα smartphone. Πρεπει να ψηθω να ψαξω να βρω πως δουλευει. Ακομα κι ο "βοηθος" της εφαρμογης δε βοηθαει. Edited May 2, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Να σας κάνω μια ερώτηση ??Το σφύριγμα που κανει όταν Τράβας βίντεο είναι software η hardware ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Να σας κάνω μια ερώτηση ??Το σφύριγμα που κανει όταν Τράβας βίντεο είναι software η hardware ?? Δες εδώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δες εδώ. Εγώ έχω μονο στο βίντεο γενικά σε κλήσεις και ηχείο όλα μια χαρά !!τώρα θα δειξει μήπως φτιαξει με κάποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Και εγώ τώρα δοκίμασα στο video και το χω.. Τη μέρα που το πήρα πάντως δεν είδα θέμα στο video, ίσως δε το πρόσεξα:confused: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγω τραβηξα μολις ενα δοκιμαστικο βιντεακι, δεν ακουγεται τιποτα σε σφυριγμα! Παλι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Έχει κάνα μήνα περίπου που έχω κατεβάσει και φλασάρει από εδώ :http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/mod-jishnus-camera-t2516061 το mic_fix_V1.zip ,το οποίο μειώνει τον θόρυβο στο μικρόφωνο.Έχει και το αντίστοιχο mic stock.zip για να επανέλθει στοκ. Τώρα το αν δουλεύει,δεν το ξέρω καθώς δεν μπήκα καν στον κόπο να το τεστάρω με κάποιο βίντεο.:lol: Ας το δοκιμάσει όποιος θέλει και ας μας πει εντυπώσεις. Edited May 2, 2014 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αξίζει να κάνουμε Rma η περιμένουμε το update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αυτό το update στο Google Search που σε βοηθάει να βρεις που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο σου το έχει τσεκάρει κανείς? Αν ναι, πως δουλεύει? Δεν μπορω να το εντοπίσω, ούτε το app ούτε το αμάξι μου!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχει βγει αυτό το update; νομίζω το περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν μπορω να το εντοπίσω, ούτε το app ούτε το αμάξι μου!!! :p Χαχαχαχα. Καλοοο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Παιδιά είναι εφικτό με κάποιον τρόπο (stock firmware ή 3rd party app) να απαντώ σε μια κλήση με φωνητική εντολή και ακόμα καλύτερα να ενεργοποιώ και την ανοιχτή ακρόαση πάλι με φωνητική εντολή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχει βγει αυτό το update; νομίζω το περιμένουμε. http://phandroid.com/2014/05/01/google-now-parked-car/ άρα λογικά έχει βγει...μένει μόνο να το βρούμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 με την εκδοση 4.4.3 τι γινεται ρε παιδια? Μια διαβαζω βγηκε απο τις 21 του απριλη..μετα διαβαζω Ακυρο! :wacko: εχουμε τιποτα νεοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Και γιατί καίγεσαι τόσο? Δεν θα έχει νέες προσθήκες μονο bug fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts