efrai Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Άντε και στο Ν6 με Snapdragon 810,ίσως και 4Gb μνήμη μιας και θα υποστηρίζουν 64bit :) http://www.qualcomm.com/media/releases/2014/04/07/qualcomm-announces-ultimate-connected-computing-next-generation-snapdragon Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Επειδη απο περυσι περασν απο τα χερια μου ενα iphone 5 και 5s και στα δυο αν πατουσες την οθονη σε συγκεκριμενα σημεια ετριζαν σαν να μην ειχαν κολλησει καλα! Βαλτε την τιμη που εχουν και σε συγκριση με το νεξους τοτε το νεξους επρεπε να εσπαγε...;)ααα ειχε και το 5αρι καμμενο πιξελ...ισως ετυχε σε εμενα αλλα οταν δινεις τοσα λεφτα,που για εμενα δεν αξιζει πλεον,εχεις και απαιτησεις. Edited April 7, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Τι γίνεται ρε παιδιά, όλοι αλλάξατε το G2 για N5? :) Κι εμένα με χαλάει λίγο η απομάκρυνση από stock android, αλλά το G2 το βρίσκω εξαιρετικό, δεν θα το άλλαζα εύκολα, ακόμα και για Nexus! μπα οχι φιλε, καμμια σχεση το Ν5 ειναι τουρμπατο γυμνο παει κομματι, και για εμενα ειναι και εμφανισιακα πιο ωραιο. επισης οι ρομ του G2 ειναι επιεικως απαραδεκτες, στο Ν5 ειναι τοσες πολλες που εχω χασει τη μπαλα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Άντε και στο Ν6 με Snapdragon 810,ίσως και 4Gb μνήμη μιας και θα υποστηρίζουν 64bit :) http://www.qualcomm.com/media/releases/2014/04/07/qualcomm-announces-ultimate-connected-computing-next-generation-snapdragon Ο 810 θα κυκλοφορήσει το '15 οπότε αν το Nexus 6 ή όπως θα λέγεται ο διάδοχος του Nexus 5 βγεί όπως τα προηγούμενα τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου θα έχει λογικά τον 805. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εε ναι όλο προβλήματα είναι πως θα το πάρουμε και εμείς ποιό φτηνά από καμία αγγελία...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 2-3 σκορπιες αποριες (καλησπερα παιδια). Ειμαι με advance s . Ολη μερα με 3g ανοικτο κ wifi δουλευω online κ κινουμαι. Δε βγαζει μια μερα κ ζοριζεται σιγουρα με τη χρηση που του κανω. Θελω μεγαλυτερη οθονη fluid ροη κ καλυτερη αυτονομια. Η μπαταρια του nexus αν στο μελλον χρειαστει ΜΠΟΡΕΙ πρακτικα να αλλαξει? Η καρτα σιμ της wind που χρησιμοποιουσα παντα κ τωρα στο advance s μπαινει στο n5 η πρεπει να βγαλω αλλη μικρη (στο μεγεθος ρωταω γιατι δεν εχω καταλαβει) Σε σχεση με το advance s το σημα του ν5 πως ειναι? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ξερει καποιος αν το ois του G2 ειναι ακριβως το ιδιο με του N5? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ξερει καποιος αν το ois του G2 ειναι ακριβως το ιδιο με του N5? Αυτό που ξέρω προσωπικά μιας και τα είχα και τα δύο είναι ότι το nexus 5 γράφει πιο καλά βίντεο σε δύσκολες συνθήκες, εσωτερικά ή με χαμηλό φωτισμό. Και εστιάζει και πιο εύκολα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 2-3 σκορπιες αποριες (καλησπερα παιδια). Ειμαι με advance s . Ολη μερα με 3g ανοικτο κ wifi δουλευω online κ κινουμαι. Δε βγαζει μια μερα κ ζοριζεται σιγουρα με τη χρηση που του κανω. Θελω μεγαλυτερη οθονη fluid ροη κ καλυτερη αυτονομια. Η μπαταρια του nexus αν στο μελλον χρειαστει ΜΠΟΡΕΙ πρακτικα να αλλαξει? Η καρτα σιμ της wind που χρησιμοποιουσα παντα κ τωρα στο advance s μπαινει στο n5 η πρεπει να βγαλω αλλη μικρη (στο μεγεθος ρωταω γιατι δεν εχω καταλαβει) Σε σχεση με το advance s το σημα του ν5 πως ειναι? Ευχαριστω πολυ. Το Nexus 5 παίρνει microSIM. Το δικό σου τι έχει? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Mini sim . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το s advance παίρνει την κανονική Sim. Και εγώ την έπαθα όταν πήρα το Ν5..την πετσοκοψα αλλά δεν έπιανε και στο τέλος πήρα απο την βονταφον με 5€ μέσα σε 2'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το s advance παίρνει την κανονική Sim. Και εγώ την έπαθα όταν πήρα το Ν5..την πετσοκοψα αλλά δεν έπιανε και στο τέλος πήρα απο την βονταφον με 5€ μέσα σε 2'. Η καλύτερη λύση είναι πάντα να πάρεις μία καινούργια. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Έχω κόψει 3 με ενα συγκεκριμένο template απο το internet με απόλυτη επιτυχία. Μπορείς επίσης να πας σε ενα καταστημα να στην κόψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μια ερώτηση και απο μένα :rolleyes: Πόσες μέρες έχετε uptime; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μια ερώτηση και απο μένα :rolleyes: Πόσες μέρες έχετε uptime; Άπειρες. Δεν έχει τέτοια προβλήματα. Εγώ είχα κλείσει 8 μέρες κι έκανα χτες ένα reboot για να μπω recovery και να φλασάρω νέα έκδοση kernel. Μόνο του δεν κάνει ποτέ. Μόνο αν κάνεις πολύ undervolt που δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μια ερώτηση και απο μένα :rolleyes: Πόσες μέρες έχετε uptime; Πραγματικα ξεχναω να το κάνω reboot.. 2 βδομάδες το έχω και έχω κανει μονο 2 reboot.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πραγματικα ξεχναω να το κάνω reboot.. 2 βδομάδες το έχω και έχω κανει μονο 2 reboot.. τι ειναι το uptime;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 τι ειναι το uptime;:ninja: Ώρες/μέρες/κοκ από το τελευταίο reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα: Όταν αναπαράγεται ήχος από το κινητό (Youtube, Παιχνιδια, Μουσική, κλπ) και καλύπτω με το δάχτυλο μου το αριστερο ηχείο, τότε μόνο κάνω "mute" στον ήχο, ενώ αν το κάνω στο δεξί δεν ελαττώνεται καθόλου, σαν να μη λειτουργεί καθόλου. Υπάρχουν απλά οι τρύπες δεξιά ή (αν υπάρχει) δεξί ηχείο δε δουλεύει σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα: Όταν αναπαράγεται ήχος από το κινητό (Youtube, Παιχνιδια, Μουσική, κλπ) και καλύπτω με το δάχτυλο μου το αριστερο ηχείο, τότε μόνο κάνω "mute" στον ήχο, ενώ αν το κάνω στο δεξί δεν ελαττώνεται καθόλου, σαν να μη λειτουργεί καθόλου. Υπάρχουν απλά οι τρύπες δεξιά ή (αν υπάρχει) δεξί ηχείο δε δουλεύει σε μένα; Το άλλο είναι το μικρόφωνο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το άλλο είναι το μικρόφωνο. Thanx. (Ψιλο)τρόμαξα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου θυμίσει πότε βγάζει μετά από reboot το notification που γράφει "restricted access changed"?:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου θυμίσει πότε βγάζει μετά από reboot το notification που γράφει "restricted access changed"?:) Δες εδώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εχω μια απορια: στο Ν5 δεν εχω δει να σκαει καμια διαφημιση μεσα σε εφαρμογη πχ και ειμαι και στοκ. Στο HTC ONE που ειχα και με custom rom που ειχε ενσωματωμη εφαρμογη εβλεπα σπανιως και καμια. Καλη φαση εννοειται, αλλα πως εξηγειται; Σκεφτομουν να βαλω καμια εφαρμογη αλλα δε βλεπω να χρειαζεται. Edit: Διαφημίσεις όντως σκάνε τελικά. Με ποια εφαρμογή τις "κόβετε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Στο dashlock widget πως μπορώ να το έχω όπως το έχω στο ss αντί για μόνο ώρα και τα εικονίδια; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts