Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως κανει το gravity box με απλα λογια ? :)

Δες εδω .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Λες; Που βρίσκεται να την κλείσουμε να δουμε. Με το YouTube, όχι δεν το έχω!

Edit :Βρήκα την επιλογή αυτή αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημενη..

Εγώ το ενεργοποίησα να δω αντιδράσεις κ μέχρι τις 7 το πρωί που κοιμήθηκα δε το ξανάκανε, έτυχε;θα δείξει!

Τελικά το θέμα με το YouTube κ το tapatalk υπάρχει και το tablet μου. Κάποιες φορές που βγαίνω από το tapatalk βγάζει ότι το YouTube διακόπηκε. Νομίζα ότι ήταν θέμα του nexus.

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλημέρα. Ρε παιδιά κανονικά το USB otg δεν θα έπρεπε να το διαβάζει όταν το βάζουμε. Γιατί πρεπει να βάλουμε πρόγραμμα απο το market ;;και κάτι άλλο.το Google drive τι όγκο αποθήκευσης έχει;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το google drive ? Θέλει συνδρομή η είναι free ?

Οπως θα καταλάβατε είμαι λιγάκι ασχετος !:lol:

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το google drive ? Θέλει συνδρομή η είναι free ?

Οπως θα καταλάβατε είμαι λιγάκι ασχετος !:lol:

Βάζοντας απλά το gmail σου αν δεν έχει μπει ήδη αυτόματα. Δε θέλει τίποτα εκτός αν θες να επεκτείνεις τα GB σου.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Δεν μου αρέσει καθόλου ο 4.4 dialer. Πως μπορώ να βρώ και να κάνω install τον dialer του 4.3 ?
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Δεν μου αρέσει καθόλου ο 4.4 dialer. Πως μπορώ να βρώ και να κάνω install τον dialer του 4.3 ?

Ουτε εμενα μου αρεσει,δυστηχως παρολο που αλαξα rom συνεχιζει να ειναι ο ιδιος!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Πρέπει να βρεις το apk του dialer που θες κ με κάποιον root explorer να αντικαταστήσεις τον dialer της 4.4

Αλλιώς αν υπάρχει κάποιο έτοιμο zip κ το περάσεις με κάποιο recovery. Εναλλακτικά περνάς τον ex dialer που είναι κορυφαίος.

Πρέπει να βρεις το apk του dialer που θες κ με κάποιον root explorer να αντικαταστήσεις τον dialer της 4.4

Αλλιώς αν υπάρχει κάποιο έτοιμο zip κ το περάσεις με κάποιο recovery. Εναλλακτικά περνάς τον ex dialer που είναι κορυφαίος.

Ο οποίος ex dialer είναι αναμφίβολα κορυφαίος και η πρώτη μου επιλογή σε όλα τα Android phone αλλά ενώ έως τη 4.3 δούλευε άψογα (όταν τον έκανα εφαρμογή συστήματος με το titanium backup)πλέον η kit Kat μας τα έχει χαλάσει μιας όταν έχεις αναπάντητη και κατεβάζεις τη notification σε ρωτάει πιο dialer θες να επιλέξεις να δεις την αναπάντητη,επιλέγεις τον ex αλλά δυστυχώς δε κρατάει την επιλογή και την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.

Το κακό είναι ότι τα ίδια κάνει και αν επιλέξω να ανοίγω τις αναπάντητες απ τη notification και με το μαμά dialer.

Μεγάλο σπάσιμο αυτό και άκρη δεν έχει βρεθεί, οπότε έβγαλα και εγώ τον ex και δουλεύω το μαμά αλλά δυστυχώς με περιορίζει πάρα πολύ.

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα όμως, και το ίδιο κάνει και σε άλλες περιπτώσεις δυστυχώς...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ο οποίος ex dialer είναι αναμφίβολα κορυφαίος και η πρώτη μου επιλογή σε όλα τα Android phone αλλά ενώ έως τη 4.3 δούλευε άψογα (όταν τον έκανα εφαρμογή συστήματος με το titanium backup)πλέον η kit Kat μας τα έχει χαλάσει μιας όταν έχεις αναπάντητη και κατεβάζεις τη notification σε ρωτάει πιο dialer θες να επιλέξεις να δεις την αναπάντητη,επιλέγεις τον ex αλλά δυστυχώς δε κρατάει την επιλογή και την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.

Το κακό είναι ότι τα ίδια κάνει και αν επιλέξω να ανοίγω τις αναπάντητες απ τη notification και με το μαμά dialer.

Μεγάλο σπάσιμο αυτό και άκρη δεν έχει βρεθεί, οπότε έβγαλα και εγώ τον ex και δουλεύω το μαμά αλλά δυστυχώς με περιορίζει πάρα πολύ.

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα όμως, και το ίδιο κάνει και σε άλλες περιπτώσεις δυστυχώς...

Στο xperia p δούλευε υποδειγματικά. Στο nexus δε το πέρασα ακόμη προς το παρόν. Ίσως κάποια στιγμή το ξαναπεράσω

Στο xperia p δούλευε υποδειγματικά. Στο nexus δε το πέρασα ακόμη προς το παρόν. Ίσως κάποια στιγμή το ξαναπεράσω

Με kit Kat σου δούλευε?

Παντα φιλικα Μανος

Με kit Kat σου δούλευε?

Το p φόραγε custom 4.1.2 και έπαιζε. Θα το κατέβασω τώρα για να σου πω.

Edit: Μάνο τα ίδια κάνει.. Είναι όντως σπαστικότητα αυτό που κάνει.

Edited by iliasx8

Έτσι είναι Ηλία, να δούμε αν θα βρεθεί γρήγορα κάποια λύση γιατί δεν είναι μόνο με το dialer που το κάνει αυτό!

Παντα φιλικα Μανος

Έχω κατεβασει rocket player και οποτε βαζω τα ακουστικά ξεκινάει και παιζει μονο του. Το κανει και σε αλλους;

Επίσης με το που βάζω τα ακουστικά ο ήχος κλήσης πέφτει στην ένταση που έχω στην αναπαραγωγή.

Σχετικά με τον ExDialer, κι εγώ περιμένω τόσο καιρό να το φτιάξουν. Έχουν βγάλει ένα σωρό update και το πρόβλημα αυτό παραμένει. Δεν είναι μόνο ότι δεν κρατάει την προεπιλογή αλλά ανοίγει πάντα στο background το call log του Google Dialer όποτε επιλέγουμε να δούμε την ειδοποίηση με τον Ex. Αλλά και πάλι, αυτό το πρόβλημα δεν είναι λόγος για να μη χρησιμοποιήσει κανείς τον Ex και να προτιμήσει τον stock της Google. Η μέρα με τη νύχτα είναι.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

καλησπέρα ...

κάτοχος S3 και σκέφτομαι την μετάβαση σε N5 ...

πιστεύετε ότι αξίζει ή όχι ? :X

έχουν λυθεί τα όσα προβλήματα αναφέρονται στο παρόν θέμα ?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Δεν υπάρχει σύγκριση νομίζω. Εδώ με το s4 το Νέξους μου φαίνεται καλύτερο. Η εμπειρία μου προσωπικά είναι απροβλημάτιστη και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν το δεις απο κοντά θα καταλάβεις οτι είναι ασυναγώνιστο

καλησπέρα ...

Όπως σου είπα και στο pm μη το σκέφτεται καθόλου, είναι απλά η μέρα με τη νύχτα, είχα και το S3 και ξέρω τι λέω.

Το nexus 5 σε θέμα ταχύτητας και smoothness δεν έχει αντίπαλο στα Android ,ούτε καν στο το νότε3,ενώ κάτι LG G2 που είναι της ίδιας εταιρίας απλά τα καταπίνει σε ομαλότητα λειτουργίας.

Ακόμα και τα WP που φημίζονται για το smooth τους είναι πολύ πίσω σε ταχύτητα(είχα το 1020 έως πριν λίγες μέρες),το nexus είναι απλά ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌ και μια κατηγορία μόνο του.

Παντα φιλικα Μανος

Για όσους έχουν τα θέματα με τον ex dialer μπορούν να βάλουν σε καραντίνα τον στοκ με το app quarantine

Υγ σε μένα δουλεύει απροβλημάτιστα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

καλησπέρα ...

Το Nexus 5 είναι value for money. Όσο και να ψάξεις στην αγορά δεν πρόκειται να βρείς κινητό με αυτές τις δυνατότητες σ' αυτή την τιμή. Επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη σου οτι μιλάμε για pure android με οτι αυτό συνεπάγεται. Δες στο youtube reviews πριν κάνεις οτιδήποτε. Το S3 πάντως αντέχει ακόμα λόγω του hardware του.

Για όσους έχουν τα θέματα με τον ex dialer μπορούν να βάλουν σε καραντίνα τον στοκ με το app quarantine

Υγ σε μένα δουλεύει απροβλημάτιστα

Το είχα κάνει με το titanium,ήταν ok δε αυτό το θέμα αλλά μέσ είδα ότι δε μπορούσα να προσθέσω καμία μητέρα επαφή ούτε στον ex.

Εσύ ποιο app ακριβώς έχεις απενεργοποιήσει και σου δουλεύει?

Παντα φιλικα Μανος

Το προφίλ που δείχνει στα quick settings μπορούμε να το αλλάξουμε? 'Η έστω ποια από τις επαφές μας είναι η "Me"? Έκανα wipe τη συσκευή και για κάποιο λόγο έφτιαξε δεύτερη επαφή σαν "Me" και δεν πήρε την ήδη υπάρχουσα (που έχει το email που είναι το google account μου).

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)