gnt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 GravityBox το οποίο είναι module για το Xposed framework. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδιά μετά από τόσο καιρό χρήσης ποια είναι τα σχόλιά σας για τη μπαταρία με μια κλασική και φυσιολογική καθημερινή χρήση χωρίς υπερβολές (πχ 1 ώρα παίζοντας κάποιο βαρύ παιχνίδι). Θα ικανοποιήσει κάποιον που έρχεται από νεξους 4 ή είναι ακριβώς το ίδιο; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδιά μετά από τόσο καιρό χρήσης ποια είναι τα σχόλιά σας για τη μπαταρία με μια κλασική και φυσιολογική καθημερινή χρήση χωρίς υπερβολές (πχ 1 ώρα παίζοντας κάποιο βαρύ παιχνίδι). Θα ικανοποιήσει κάποιον που έρχεται από νεξους 4 ή είναι ακριβώς το ίδιο; Είναι καλύτερη πιστεύω. Με την δική μου χρήση, στο nexus4 έβγαζα 2 ώρες οθόνη και στο 5,βγάζω γύρω στις 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το διαβαζω το ξαναδιαβαζω τι εννοουμε οτι βγαζει 2 ωρες "οθονη"? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το διαβαζω το ξαναδιαβαζω τι εννοουμε οτι βγαζει 2 ωρες "οθονη"? Σε 20 ώρες περίπου αναμονή, έχω μιλήσει συνολικά 2,5 ώρες με Bluetooth και η οθόνη έχει παραμείνει συνολικά ανοιχτή όλες αυτές τις ώρες τις 3. Είτε για να δεις φωτογραφίες, είτε για να μπεις στο ίντερνετ. Στο βγάζει στα στατιστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το διαβαζω το ξαναδιαβαζω τι εννοουμε οτι βγαζει 2 ωρες "οθονη"? Θα σου πω από προσωπική εμπειρία. 1,5+ μέρα χρήσης με 2 ώρες οθόνη. Όλοι οι συγχρονισμοί πάντα ανοικτοί. Το σήμα δεν το κλειδώνω ποτέ σε 2g και γενικά την περισσότερη ώρα είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εδώ έχω μια απόρροια, ποσο σημαντική κατανάλωση έχει η χρηση 3G (αντί 2g) σε μονιμη βάση? Ρωταω γιατί πλέον έχω τα δεδομένα μονίμως ανοιχτα και απο την Cataclysm που είχε αυτόματη αλλαγή 2g<->3g νομιζω οτι υπάρχει σημαντική διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.phonearena.com/news/Google-working-on-a-fix-for-Nexus-5-battery-drain_id53599 . Το είδε κανείς αυτό? Είμαστε σε καλό δρόμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) http://www.phonearena.com/news/Google-working-on-a-fix-for-Nexus-5-battery-drain_id53599 . Το είδε κανείς αυτό? Είμαστε σε καλό δρόμο Ναί! ολά τα λεφτά είναι το "He also blamed the Android version of the Skype app..."!!!! Που ουσιαστίκα δεν αποκλείει ότι το πρόβλημα θα λυθεί τελείως!!! Edited March 8, 2014 by sp_stavros Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται αστείο. Πολλές φορές είχα προβλήματα με αυτή την εφαρμογή παλιότερα, ώσπου την έβγαλα και ησύχασα. Το handouts είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγω βγαζω 5 ωρες οθονη παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τη περισσότερη ώρα με χρήση 3g,ήταν η πρώτη του φόρτιση! Στη δεύτερη έβγαλα 3.5 ώρες οθόνη με λίγο 4g κ περισότερο WiFi (δεν έβγαλα ss) Στο xperia p με τέτοια χρήση με το ζόρι 2 ώρες οθόνη, 4 ώρες έβλεπα όταν ήμουν μόνο με WiFi. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.phonearena.com/news/Google-working-on-a-fix-for-Nexus-5-battery-drain_id53599 . Το είδε κανείς αυτό? Είμαστε σε καλό δρόμο Το έχω δει και στο δικό αυτό το bug, με το καλό να έρθει το update. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγω βγαζω 5 ωρες οθονη παντως Σε στόκ κατάσταση? Επίσης , πόση ομιλία είχες στις 5 αυτές ώρες θυμάσαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NicKtHeGReeK7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Το εχει δει κανεις αυτο http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/lg/lg-nexus-5-32gb-d821.html εφεραν το 32gb ιδια τιμη περιπου μετο amazon.uk. Edited March 8, 2014 by NicKtHeGReeK7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εμένα μέσο γνωστού μου βγήκε 410. Το θέμα όμως δεν είναι το κοστος αλλά η εγγύηση ! Καλυτερα να πάρεις ενα 16αρι για να καλύπτεται κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NicKtHeGReeK7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εμένα μέσο γνωστού μου βγήκε 410. Το θέμα όμως δεν είναι το κοστος αλλά η εγγύηση ! Καλυτερα να πάρεις ενα 16αρι για να καλύπτεται κιόλας Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω καρτα micro sd και δν μα αρεσει να με περιοριζουν στην μνημη γιατι αμα το αγορασω θα το εχω για αρκετο καιρο και δν θελω να φτασω στο σημειο να μην μου φτανει η μνημη για να κατεβασω καποιο app η κανενα τραγουδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Root stock rom franvo kernel pvs 0 ara ligo undervolt........5oro οθονη ευκολα.....παιδια που εχουν pvs 4 αρα κανεις μπολικο undervolt ειδαν κ 7 ωρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Νίκο το ξέρω, κι εγώ 32αρι έχω αλλά ίσως αν ήξερα οτι δεν θα έχω εγγύηση να το ξανασκεφτόμουν. Δύσκολη απόφαση... Γιάννη τι είναι το PVS που αναφέρεις? Να μαθαίνουμε κι εμείς τα κόλπα γιατί υποφέρω με τη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Γιατί δεν έχεις εγγύηση; Το στέλνεις πίσω με ταχυδρομείο. Προφανώς είναι ταλαιπωρία και προφανώς είναι πολύ πιο εύκολο να καλύπτεσαι απ' την εδώ αντιπροσωπεία, αλλά πάντως αν σου βγει ελαττωματικό δεν είναι ότι χάνεις και τα λεφτά σου. Επιπλέον, στην πράξη, πόσοι έχετε γυρίσει τα κινητά πίσω για service στα πλαίσια της εγγύησης; Πολύ λίγοι φαντάζομαι. Βέβαια αν τύχει και είσαι στους πολύ λίγους δε θα σ' ενδιαφέρει που είσαι η μειοψηφία, αλλά πάντως λύσεις υπάρχουν. Για μένα το 32άρι είναι μονόδρομος, 16GB πολύ απλά δε μου φτάνουν. Και μη μου πείτε για otg γιατί αφενώς δεν έχω διάθεση να κουβαλάω κάτι επιπλέον όσο μικρό και να'ναι αλλά κυρίως μου είναι άχρηστο αν θέλω να εγκαταστήσω εφαρμογές που δε χωράνε στη μνήμη του τηλεφώνου. Και στην τελική δε μ' αρέσει να'χω την έννοια να κοιτάω το χώρο κάθε λίγο και λιγάκι. Προφανώς αυτά είναι προσωπικές απόψεις και δε διαφωνώ καθόλου με τα παιδιά που έχουν πάρει το 16άρι από Ελλάδα. Εφόσον ικανοποιεί τις ανάγκες τους και τους δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα του εδώ service, πολύ καλά έκαναν και το πήραν. Edited March 9, 2014 by TimDeLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Οσο ποιο μεγαλο pvs εχεις τοσο περισσοτερο undervolt κανεις μεσω αλλου κερνελ χωρις να κρασαρει η συσκευη.....εγω με pvs 0 μεχρι -75 mv μετα η συσκευη κανει reboot.....δεν θυμαμαι πως το βρισκεις.....με root explorer σε ενα φακελο υπαρχει η πλξροφορια κ παιζει κ αλλος τροπος εχω διαβασει...just google it......η αλλιως ξεκινας το undervolt k βλεπεις πιυ ειναι stable η συσκευη κ μενεις εκει.....οπως κ τα pc ετσι κ τα κινητα τραβανε παραπανω ρευμα απο οσο χρειαζονται για να λειτουργησουν....εμεις στην ουσια το ριχνουμε στο οριακο σημειο να μην κρασαρει η συσκευη αλλα να μην ξοδευουμε κ τσαμπα μπαταρια.....επισης googlarete να βρειρε κανα tip για οικονομθα στο nexus.....οπως το always scan για wifi κ ας το εχεις κλειστο αυτο ψαχνει......σταματα κανα συγχρονισμο ριξε φωτεινοτητα που ειναι πολυ μεγαλη στο nexus....κλειστε κ κανα gps αν δν το χρησημοποιείται κ voila 5 + ωρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NicKtHeGReeK7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Στο κινητο δν θα πρεπει να κατεβασουμε και καποιο antivirus πχ. Avast η Avg για προστασια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Νικ δεν ξέρω τι θα σου πουν οι υπόλοιποι αλλά προσωπικά antivirus τα θεωρώ μεγάλη βλακεία στο κινητό. Αντικλεπτικό ναι αλλά αντιβαιρους για κανένα λόγο. Αν απο την αλλη φοβάσαι την ασφάλεια των δεδομένων σου απλούστατα μην εγκαθιστάς εφαρμογές απο πηγές εκτός play store . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Σε στόκ κατάσταση? Επίσης , πόση ομιλία είχες στις 5 αυτές ώρες θυμάσαι? στην ουσια οταν λεμε "οθονη" εννοουμε οτι τρωει την μπαταρια για το τιποτα χωρις να το πειραζουμε η να εκτελουμε καποια εργασια(αν καταλαβα καλα) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 στην ουσια οταν λεμε "οθονη" εννοουμε οτι τρωει την μπαταρια για το τιποτα χωρις να το πειραζουμε η να εκτελουμε καποια εργασια(αν καταλαβα καλα) Να εκτελούμε εργασία, είτε είμαστε στο ιντερνετ, είτε βλέπεις φωτογραφίες κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts