Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5242265#post5242265 NEXUS 5 VS HTC ONE

Λοιπόν επειδή το ζητήσατε , έκατσα κι έκανα ένα συγκριτικό των δύο συσκευών με όσο πιο καλή διάθεση γινόταν. :)

Μπείτε στο λινκ κι ότι θέλετε τα συζητάμε εκεί. Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να είχει δικό του θέμα στους διαξιφισμούς.

Ωραίος, το συμπέρασμα βέβαια, nexus 5 και ξερό android.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει σωστα με το nexus 5 εφαρμογη a better camera..;;
Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει σωστα με το nexus 5 εφαρμογη a better camera..;;

Λίγο που την δοκίμασα, μια χαρά δουλεύει. Ίσως λίγο lagy σε κάποιες φάσεις , αλλά το αποτέλεσμα είναι σωστό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το εχει δοκιμασει κανεις αυτον τον τροπο για ροοτ ... παντως δειχνει ευκολο και υπάρχει και βιντεο στο Ytube με οδηγίες http://www.wugfresh.com/nrt/

?

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Έτσι είναι, συμφωνώ σε όλα.

Και στη ταχύτητα, και στη μπαταρία, και στο κάτι απροσδιόριστο που έχει αυτή η συσκευή και σε τραβάει(& το αποκαλώ έρωτα),.

Και απίστευτη αίσθηση η σαν γόμα πίσω πλάτη, και φουλ παραμετροποίηση και και και....

Όσο για το αν δε θες να καταλάβει η γυναίκα σου την αλλαγή σε κάθε συσκευή η λύση είναι μια....σειρά galaxy(S3,S4 δε πήρε χαμπάρι η δικιά μου χαχα) εγγυημένα! :D:D

Ρε παιδιά με την μπαταρία τι παίζει? εμενα τοσο με στοκ οσο και με την purityπου εχω τωρα δε με βγάζει πάνω απο 2 ωριτσες οθόνη με τπτ. Δοκίμασα και chaos kernel και παλι τα ίδια....

• Administrators
πώς μεταφέρω ένα αρχείο στο system/bin/ ; είμαι με root

Βάλε τον ES File Explorer ή τον Solid Explorer (προτιμώ τον δεύτερο αλλά δεν είναι free) και θα έχεις κανονικά πρόσβαση.

Modpic.gif

Ρε παιδιά με την μπαταρία τι παίζει? εμενα τοσο με στοκ οσο και με την purityπου εχω τωρα δε με βγάζει πάνω απο 2 ωριτσες οθόνη με τπτ. Δοκίμασα και chaos kernel και παλι τα ίδια....

Κάτι δε κάνεις σωστά.

Μήπως το έχεις συνέχεια ανοικτό το 4G ή δεν έχει καλό σήμα εκεί που είσαι?

Εμένα ήταν στις 4 με έως και 5 συν ώρες όταν το είχα μόνο με Wi-Fi.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Βάλε τον ES File Explorer ή τον Solid Explorer (προτιμώ τον δεύτερο αλλά δεν είναι free) και θα έχεις κανονικά πρόσβαση.

Τον es έχω αλλά μου λέει permission denied

Οκ θα το δοκιμάσω. Επίσης πήρα ένα usb otg καλώδιο και συνδεσα το πληκτρολόγιο μου. Ξέρει κανείς πως αλλάζω γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά;

Μην ανησυχείς δεν φταιει το τηλέφωνο αλλά μάλλον η χρηση που του κάνεις. Εννοώ οτι δεν παει κατι λάθος απλα ΜΑΛΛΟΝ είσαι λίγο πιο απαιτητικός ή αφήνεις εφαρμογές στο παρασκήνιο

Κάτι δε κάνεις σωστά.

Μήπως το έχεις συνέχεια ανοικτό το 4G ή δεν έχει καλό σήμα εκεί που είσαι?

Εμένα ήταν στις 4 με έως και 5 συν ώρες όταν το είχα μόνο με Wi-Fi.

Έχω κυρίως WiFi και το 4g μονίμως κλειστό. Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα Ρομ. Με βολεψε η purity αλλά μάλλον πρεπει να δοκιμασω κάποια αλλη.

Έχω κυρίως WiFi και το 4g μονίμως κλειστό. Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα Ρομ. Με βολεψε η purity αλλά μάλλον πρεπει να δοκιμασω κάποια αλλη.

Η γνώμη μου είναι να βάλεις τη στοκ χωρίς περίεργες εφαρμογές και δοκίμασε κάνα δυο μέρες να δεις κατανάλωση.

Μόνο τότε θα βεβαιωθείς ότι δε φταίει το κινητό

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγω που εχω pvs 0 και λιηο undervolt παταω 5ωρο.....backup clean instal k vale franco kernel... Kane λιγο undervolt κ το 4μισαωρο το εχεις για πλακα....κανε κ ενα google search gia να δεις τι μα κλεισεις οπως το scan wifi always κ εισια jet

Λογικά παίζει, όπως όλα τα otg.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το WiFi. Ειμαι σε ένα ξενοδοχείο στην πορταρια κι ενώ το s3 και το one δεν έπιαναν, το nexus πιάνει μια γραμμή και λειτουργεί μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το WiFi. Ειμαι σε ένα ξενοδοχείο στην πορταρια κι ενώ το s3 και το one δεν έπιαναν, το nexus πιάνει μια γραμμή και λειτουργεί μια χαρά.

πολυ περιεργο.......σαυτο το θεμα υπαρχει προβλημα με την συσκευη που μαλλον ειναι software...εμενα τις προαλλες με εφαγε ενα sony m ...ακομα θα το λεω....

IPhone 15 Pro 

πολυ περιεργο.......σαυτο το θεμα υπαρχει προβλημα με την συσκευη που μαλλον ειναι software...εμενα τις προαλλες με εφαγε ενα sony m ...ακομα θα το λεω....

Τι να πω, δεν ξέρω πιάνει σε πολύ κουφό σημείο και μάλιστα πιάνει κι ένα μουσείο από απέναντι στα 50 μέτρα :-O

Μόλις ξαναπάω στο δωμάτιο, θα τρακάρω πως δουλεύει με του μουσειου, μήπως είναι σύνδεση φάντασμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

και εγώ δέν έχω κανένα θέμα με το wi-fi, παίζει μία χαρα!!!

:cool:

---

:hunter:

Πιάνω το WiFi του σπιτιού μου που είναι στον τέταρτο όροφο. Επίσης και με το σήμα κινητής. Κανένα πρόβλημα και στα δύο, ενώ έχω σταθερά δέκα δορυφόρους μέσα στο σπίτι. Σίγουρα και λόγω του ύψους. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος. Edited by cb600f

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ σας και θα ήθελα να με συγχωρήσετε για την αμάθεια μου σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα Android.

Η ερώτηση μου αφορά το Nexus 5. Εάν το αγοράσω απο το εξωτερικό (Αμερική) θα μπορέσω να το λειτουργήσω εδώ στην ελλάδα?

Κάπου διάβασα ότι λειτουργεί και στον υπόλοιπο κόσμο όχι μόνο στην αμερική.Που μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο εδώ στην Ελλάδα?Η εάν κάποιος απο εσάς γνωρίζει για το συγκεκριμένο κινητό ότι λειτουργεί και στα δικά μας δίκτυα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Κι εγώ με το wifi δεν έχω πρόβλημα σήματος. το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι εμφανίζεται αρκετά ψηλά στο battery usage το "wifi" όταν το έχω πολλές ώρες ανοικτό χωρίς όμως να δείχνει ότι κρατάει τη cpu για πολλή ώρα (μερικά δευτερόλεπτα συνήθως)...

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)