akispro Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Εγω με παρτιδα 312(αγορα απο google store Ολλανδιας 14/1) εχω με μικρες τρυπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Από την 311 άρχισαν οι αλλαγές. Εγώ έχω 311 και έχω τις μεγάλες τρύπες. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 έτσι οπως τα βλέπω τα πράγματα, αν δεν παει στην εκδοση "500" δε προκειται να το ακουμπησω με όλα αυτα που εχω διαβασει εδω αλλα και σε αλλες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 έτσι οπως τα βλέπω τα πράγματα, αν δεν παει στην εκδοση "500" δε προκειται να το ακουμπησω με όλα αυτα που εχω διαβασει εδω αλλα και σε αλλες σελιδες Μια χαρά είναι το κινητό. Σε όλα τα κινητά μπορεί να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα. Σκέψου ότι στα φόρουμ γράφουν συνήθως αυτοί που έχουν προβλήματα. Δε θα μπει ο άλλος να γράψει "το κινητό μου είναι τέλειο, δεν έχω κανένα πρόβλημα". Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μια χαρά είναι το κινητό. Σε όλα τα κινητά μπορεί να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα. Σκέψου ότι στα φόρουμ γράφουν συνήθως αυτοί που έχουν προβλήματα. Δε θα μπει ο άλλος να γράψει "το κινητό μου είναι τέλειο, δεν έχω κανένα πρόβλημα". συμφωνώ μαζι σου,δεν λεω το αντιθετο,ειδικα στις πρωτες παρτιδες σε όλες τις μαρκες. επειδη ομως μιλαμε για λεφτα και οχι για πατατακια,ειδικα στις μερες μας δεν ειναι και το πιο ευκολο να δωσεις τα λεφτα και να σου τυχει προβληματικο,αντε μετα να περιμενεις τι θα πει η google. οποτε καλυτερα να περιμενω τωρα και βλεποντας και κανοντας. μπορει να πουν τελικα ηταν προβλημα hardware και στις επομενες παρτιδες να το διορθωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εγω με παρτιδα 312(αγορα απο google store Ολλανδιας 14/1) εχω με μικρες τρυπες... Kι εγω 312 απο Γερμανια αγορα μετα τις 10/1 εχω με μικρες τρυπες παντως. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μην περιμένετε καμιά τεράστια διαφορά στις τρύπες πάντως. :-P Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μην περιμένετε καμιά τεράστια διαφορά στις τρύπες πάντως. :-P αυτο ειναι στανταρ..παιδια ειχα παρτιδα 310 και ηταν τελειο.. με 401 που ξανα πηρα ειναι τα κουμπακια ποιο χαλαρα..:lol: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 καλημερα φιλοι μου,εχθες παρελαβα απο public κ ολα μια χαρα.εχω μια χαζη ερωτηση..εχω ενεργοποιηση την δονηση στα πληκτρα,σε πληρη ησυχια οταν παταω τα πληκτρα,νιωθω κανονικα την δονηση κ ψιλοακουεγεται κ η δονηση,σαν ζιτ ζιτ..λογικα δεν ειναι κατι,αλλα επειδη ειμαι ασχετος ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 καλημερα φιλοι μου,εχθες παρελαβα απο public κ ολα μια χαρα.εχω μια χαζη ερωτηση..εχω ενεργοποιηση την δονηση στα πληκτρα,σε πληρη ησυχια οταν παταω τα πληκτρα,νιωθω κανονικα την δονηση κ ψιλοακουεγεται κ η δονηση,σαν ζιτ ζιτ..λογικα δεν ειναι κατι,αλλα επειδη ειμαι ασχετος ρωτησα. μην ανησυχείς Γιώργο ειναι φυσιολογικό την έκαναν πιο έντονη γιατι στο nexus 4 ήταν αδύναμη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δεν μπορω μς τίποτα να αφαίρεσω λογαριασμό απο την επιλογή IMAP , δεν το βρίσκω πουθενά σαν επιλογή Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Όσοι έχετε και nexus 4 και 5 πως σαν φαίνονται οι δυο οθόνες. Όταν τα βάζω δίπλα δίπλα στην μέγιστη φωτεινότητα και τα 2 το λευκό χρώμα στο nexus 5 φαίνεται αρκετά κιτρινισμενο σε σχέση με το 4. Το ίδιο και με nexus 7. Είναι έτσι η οθόνη του 5 ή έχει προβλημα η συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παιδιά τα skroutzομαγαζα υποστηρίζουν DOA??Φοβάμαι σε περιπτωση dead pixel κτλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Όσοι έχετε και nexus 4 και 5 πως σαν φαίνονται οι δυο οθόνες. Όταν τα βάζω δίπλα δίπλα στην μέγιστη φωτεινότητα και τα 2 το λευκό χρώμα στο nexus 5 φαίνεται αρκετά κιτρινισμενο σε σχέση με το 4. Το ίδιο και με nexus 7. Είναι έτσι η οθόνη του 5 ή έχει προβλημα η συσκευή μου; Δεν ξέρω να σου πω με το nexus 4 ή nexus 7. Αλλά έβαλα το δικό μου 310 μοντέλο με ένα 312 νομίζω δίπλα δίπλα και στο δικό μου ήταν άσπρο ενώ στο άλλο λίγο κιτρίνιζε. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 λιγο ο ηχος(αν και με το rv 3 βελτιωθηκε) λιγο η ποιοτητα στην ομιλια ειναι 2 παραγοντες που με φοβιζουν γιατι στην τελικη ειναι τηλεφωνο και αυτα τα 2 ειναι απο τα πιο βασικα.τα υπολοιπα ειναι gadget.ναι στο value for money ναι στο Pure droid ναι την εμπειρια χρησης αλλα ο ηχος κ η ομιλια ειναι τα 2 πιο στανταρ Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) λιγο ο ηχος(αν και με το rv 3 βελτιωθηκε) λιγο η ποιοτητα στην ομιλια ειναι 2 παραγοντες που με φοβιζουν γιατι στην τελικη ειναι τηλεφωνο και αυτα τα 2 ειναι απο τα πιο βασικα.τα υπολοιπα ειναι gadget.ναι στο value for money ναι στο Pure droid ναι την εμπειρια χρησης αλλα ο ηχος κ η ομιλια ειναι τα 2 πιο στανταρ το καλύτερο είναι να πάρεις ένα στα χέρια σου για λίγο για να καταλάβεις ότι αυτά δεν είναι καθολου προβλημα.Το θεμα ομιλιας ειναι υπαρκτο κανει καποια κενα την ωρα που μιλας και συνηθως σε wind αν απομακρυνεις λιγο το μικροφωνο αλλα και παλι αυτο θα διορθωθει με update της google Edited February 9, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 το καλύτερο είναι να πάρεις ένα στα χέρια σου για λίγο για να καταλάβεις ότι αυτά δεν είναι καθολου προβλημα.Το θεμα ομιλιας ειναι υπαρκτο κανει καποια κενα την ωρα που μιλας και συνηθως σε wind αν απομακρυνεις λιγο το μικροφωνο αλλα και παλι αυτο θα διορθωθει με update της google σωστα,εγω με vodafone κανενα απολυτως προβλημα,το ιδιο κ ο φιλος μου.μια χαρα ομιλια εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Παιδιά τα skroutzομαγαζα υποστηρίζουν DOA??Φοβάμαι σε περιπτωση dead pixel κτλπ.. Νομιζω οτι εξαρτάται απο το καταστημα. Σε κάθε περιπτωση ρο αναφέρει κάθε καταστημα αυτό. Πρωτο λαγκαρισμα για το nexus μου με την εφαρμογή του skype: μς πήρε κάποιος και ενω πατησα να δω σε βιντεοκληση εμφανίστηκε μονο μαύρη οθόνη και άκουγαν μονο η φωνη . η κλήση έγινε κανονικά αλλά χωρίς βίντεο . το πλήκτρο back λειτουργούσε , πήγα πίσω, αλλά και παλι επιστρέφοντας στο skype δεν είχα βιντεο Edited February 9, 2014 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Όσοι έχετε και nexus 4 και 5 πως σαν φαίνονται οι δυο οθόνες. Όταν τα βάζω δίπλα δίπλα στην μέγιστη φωτεινότητα και τα 2 το λευκό χρώμα στο nexus 5 φαίνεται αρκετά κιτρινισμενο σε σχέση με το 4. Το ίδιο και με nexus 7. Είναι έτσι η οθόνη του 5 ή έχει προβλημα η συσκευή μου; Κίτρινο δεν το λες με τίποτα. Η οθόνη του 4 δίπλα στου 5 μου φαίνεται απλά λιγότερο φωτεινή, δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Εννοείτε πως και οι δύο οθόνες είναι στο αυτόματο χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Είχα σχετική συζήτηση με μέλος από εδώ και βλέπαμε τις οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Η οθόνη του 5 είναι όντως πιο ζεστή. Δεν είναι λευκό, είναι σαν χρώμα γάλακτος περίπου. Λίγο πιο προς το κίτρινο Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τι να πω ρε παιδιά, στα μάτια μου μια χαρά άσπρο είναι. [ATTACH]41122[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τι να πω ρε παιδιά, στα μάτια μου μια χαρά άσπρο είναι. [ATTACH]41122[/ATTACH] Με αυτό που ανεβασες δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι,βλέπει ο καθένας διαφορετικό άσπρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σωστό και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Το post μου απαθανατιστηκε στην αιωνιότητα. :-P Αυτή την εντύπωση έχω από τα 2 κινητά πάντως. Σαν τα χρώματα του N4 να είναι λίγο πιο ουδέτερα γενικά. Ενώ του N5 πιο ζεστά Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Thanks παιδιά για τις απαντήσεις. Κάπως έτσι το βλέπω, ότι το λευκό του Ν5 δεν είναι το κατάλευκο του Ν4/Ν7. Θα ψάξω να το συγκρίνω και με κανένα Ν5 μοντέλο επίδειξης αλλά σε όσες wind έχω πάει δεν έχουν πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts