giorgossam Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 παιδια να χρεισιμοποιησω το δικο του καλωδιο για φορτιση η να αγορασω αλλο?καπου ειπατε οτι εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μόλις παρατήρησα ότι το power button είναι χαλαρό και στην δικιά μου συσκευή (401 από wind) :mad: Δεν κάνει θόρυβο βέβαια όταν το κουνάς όπως σε μερικά βίντεο στο youtube που κάνει σαν κουδουνίστρα αλλά με το χέρι το αισθάνεσαι αρκετά χαλαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darthvader Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εντελώς διαφορετικό αυτό που λες..Για να ανοίξει play store χρειάζονται πολλά που δεν ξερουμε και ίσως να μην μάθουμε.Δεν είπα οτι η google είναι οκ.Αλλά πες μου εσυ αν όλο αυτό που γίνεται σου αρέσει.Αν είχες αγοράσει ή σου είχανε φέρει ένα Nexus 5 32gb πόσο κοροιδο θα αισθανόσουν? Εσύ σαν καταναλωτης είναι λογικο να αισθάνεσαι κορόιδο. Από την άλλη πλευρά η LG και η Wind θέλουν να προστατέψουν τα συμφέροντα τους και λένε "κύριος αν θές εγγύηση μόνο το μοντέλο που εισάγει ο ελληνικός αντιπρόσωπος". Προφανως είναι δικάιωμα τους. Εμένα το πρόβλημα μου είναι με την Google που είναι στο χέρι της να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Εαν δηλαδή η Google με τα Υπερκέρδη δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα playstore για τις συσκευές της στην Ελλάδα, τότε λογικό είναι να φρενάρουν η καταχρεωμένη wind και η LG Hellas. Εγώ τι να πω για το nexus 10 και το official smart cover (εψαχνα μεχρι και στο ebay γιατί δεν έχω κάποιον να μου το στείλει από εξωτερικό και τελικά πήρα μια αλλη θήκη για να κάνω τη δουλειά μου) ή ακόμα καλύτερα για τον pogo επιτραπέζιο φορτιστή και την κοροιδία της Google. Δηλαδή ρίξω το φταίξιμο στη samsung; Φιλικά πάντα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 καλησπερα σε ολους σας,εαν παρω τον γνησιο ασηρματο φορτιστη θα φορτιζει το κινητο με αυτην την θηκουλα που εχω?http://www.youtube.com/watch?v=Fhl6k9G-Ly4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εσύ σαν καταναλωτης είναι λογικο να αισθάνεσαι κορόιδο. Από την άλλη πλευρά η LG και η Wind θέλουν να προστατέψουν τα συμφέροντα τους και λένε "κύριος αν θές εγγύηση μόνο το μοντέλο που εισάγει ο ελληνικός αντιπρόσωπος". Προφανως είναι δικάιωμα τους. Εμένα το πρόβλημα μου είναι με την Google που είναι στο χέρι της να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Εαν δηλαδή η Google με τα Υπερκέρδη δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα playstore για τις συσκευές της στην Ελλάδα, τότε λογικό είναι να φρενάρουν η καταχρεωμένη wind και η LG Hellas. Εγώ τι να πω για το nexus 10 και το official smart cover (εψαχνα μεχρι και στο ebay γιατί δεν έχω κάποιον να μου το στείλει από εξωτερικό και τελικά πήρα μια αλλη θήκη για να κάνω τη δουλειά μου) ή ακόμα καλύτερα για τον pogo επιτραπέζιο φορτιστή και την κοροιδία της Google. Δηλαδή ρίξω το φταίξιμο στη samsung; Φιλικά πάντα! :) Παιδιά εγώ νομίζω πως είναι σχεδόν η πρώτη φορά που δεν βλέπουμε φαινόμενο αισχροκέρδειας. Η τιμή του nexus 5 είναι πολύ καλή για θα ελληνικά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 καλησπερα σε ολους σας,εαν παρω τον γνησιο ασηρματο φορτιστη θα φορτιζει το κινητο με αυτην την θηκουλα που εχω?http://www.youtube.com/watch?v=Fhl6k9G-Ly4 Άνετα φίλε δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!!Όπως και με άλλες θήκες....αυτή δεν χάνει και τον μαγνητισμό σχεδόν καθόλου.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Τελικά αν η παρτίδα που έχουμε είναι η "σκάρτη", μπορούμε να κάνουμε αλλαγή? Για δείτε λίγο την φωτογραφία και πείτε μου https://www.dropbox.com/s/dw8gwkrosjtf6ly/lika.jpg Edited January 26, 2014 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τελικά αν η παρτίδα που έχουμε είναι η "σκάρτη", μπορούμε να κάνουμε αλλαγή? Για δείτε λίγο την φωτογραφία και πείτε μου https://www.dropbox.com/s/fja3nskbums4iub/264692a78ff804595f4b3bfc05f9f6d758178ac9e9ad49ac9d812e9139802996.jpg Για σκάρτη δεν ξέρω, αλλά θα πρότεινα να κρύψεις κάτι από ΙΜΕΙ και S/N, δεδομένου ότι ταυτοποιούν μοναδικό το τηλέφωνό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 που μπορουμε να βρουμε βρε παιδια να αγορασουμε καλωδιακι Usb γνησιο για nexus 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι εννοείς Γιώργο? Καλώδιο φόρτισης ή OTG ? Για το πρώτο μέσα στο κουτάκι τις συσκευής για το δεύτερο δεν ήξερα καν ότι υπάρχει γνήσιο, πάρε ένα κινέζικο ή από κάνα κατάστημα με σχετικά αξεσουαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι εννοείς Γιώργο? Καλώδιο φόρτισης ή OTG ? Για το πρώτο μέσα στο κουτάκι τις συσκευής για το δεύτερο δεν ήξερα καν ότι υπάρχει γνήσιο, πάρε ένα κινέζικο ή από κάνα κατάστημα με σχετικά αξεσουαρ για καλωδιο φιλε μου,γιατι μπαινει σφικτα απο το nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εγώ προτιμώ το σφικτό για να μην πέσει κάτω κατά λάθος. Παρόλο που έχω και του παλιού Μοτορόλα. Νομίζω ότι ότι καλώδιο και να πάρεις το ίδιο θα είναι (εννοώ οτιδήποτε εκτός του δικού μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εγώ προτιμώ το σφικτό για να μην πέσει κάτω κατά λάθος. Παρόλο που έχω και του παλιού Μοτορόλα. Νομίζω ότι ότι καλώδιο και να πάρεις το ίδιο θα είναι (εννοώ οτιδήποτε εκτός του δικού μας) εαν παρατηρησεις εσωτερικα εκει στη θυρα Usb με εναν φακο θα δεις οτι κανει σημαδακια αριστερα δεξια κ κατω,παντα εσωτερικα μιλαω.μπαινει σφηκτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εμενα ρε παιδια γιατι μπαινει μια χαρα....τι σφιχτα θα μας τρελανετε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 που μπορουμε να βρουμε βρε παιδια να αγορασουμε καλωδιακι Usb γνησιο για nexus 4? Εδώ Γιώργαρε http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=lg+micro+usb+cable+genuine&_frs=1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι να πω ρε παιδιά... Εγώ τώρα έκανα κάτι δοκιμές και σε ηχογραφήσεις και σε εγγραφές βίντεο σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας, είτε καλύπτοντας το δεύτερο mic για noise cancellation είτε όχι και δε βρήκα καμία διαφορά. Την ώρα που μιλάω στα βίντεο/ηχογραφήσεις μαζί με τη φωνή μου ακούγεται ταυτόχρονα κι ένα πολύ μικρό βουητό, ένα "σσσσσσ" πολύ αμελητέο όμως που αν δεν άκουγα προσεκτικά δε θα το καταλάβαινα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι τόσο καθαρές οι ηχογραφήσεις όσο ήταν σε παλιότερες συσκευές μου που συγκρίνω τώρα (Galaxy Nexus, Galaxy S2). Παίζει να αρχίσω να πειράζω το build.prop. Ελπίζω πάντως να είναι θέμα software και να βγάλει σύντομα update η Google γιατί μας έχει κουράσει. Αυτή η LG ένα σωστό Nexus δεν μπορεί να φτιάξει. Τα Nexus S και Galaxy Nexus ήταν τέλεια. Δε θυμάμαι να είχαν κάποιο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι η LG κάνει πρόχειρες δουλειές. Το galaxy nexus είχε σοβαρό πρόβλημα με την ένταση της φωνής που ανεβοκατέβαινε μόνη της όταν χρησιμοποιούσες 2g ακόμα και σε recovery αν είχες άλλο κινητό δίπλα σου που να έκανε κλήση.. Τελικά ακόμα και αυτό λύθηκε με update.. Ακόμα και σε recovery σταμάτησε να το κάνει. Οπότε παιδιά σχεδόν όλα λύνονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εσύ σαν καταναλωτης είναι λογικο να αισθάνεσαι κορόιδο. Από την άλλη πλευρά η LG και η Wind θέλουν να προστατέψουν τα συμφέροντα τους και λένε "κύριος αν θές εγγύηση μόνο το μοντέλο που εισάγει ο ελληνικός αντιπρόσωπος". Προφανως είναι δικάιωμα τους. Εμένα το πρόβλημα μου είναι με την Google που είναι στο χέρι της να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Εαν δηλαδή η Google με τα Υπερκέρδη δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα playstore για τις συσκευές της στην Ελλάδα, τότε λογικό είναι να φρενάρουν η καταχρεωμένη wind και η LG Hellas. Εγώ τι να πω για το nexus 10 και το official smart cover (εψαχνα μεχρι και στο ebay γιατί δεν έχω κάποιον να μου το στείλει από εξωτερικό και τελικά πήρα μια αλλη θήκη για να κάνω τη δουλειά μου) ή ακόμα καλύτερα για τον pogo επιτραπέζιο φορτιστή και την κοροιδία της Google. Δηλαδή ρίξω το φταίξιμο στη samsung; Φιλικά πάντα! :) Η wind από που είναι καταχρεωμενη; Από τις πολύ λίγες εταιρίες στην Ευρώπη με μηδέν δανεισμό. Που έχει χρέη ; Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ....? Φιλικά πάντα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλησπέρα καί απο εμένα για πείτε μού ρε παιδιά τι προγράμματα έχετε βάλει για φωτογραφίες,μηνύματα .launcher και γενικά που είναι χρήσιμα για το τηλέφωνο μας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλησπέρα καί απο εμένα για πείτε μού ρε παιδιά τι προγράμματα έχετε βάλει για φωτογραφίες,μηνύματα .launcher και γενικά που είναι χρήσιμα για το τηλέφωνο μας ευχαριστω! Για (να βλέπω) φωτογραφίες βάζω πάντα Quick Pic. Δε βγάζω πολλές οπότε χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή της κάμερας. Για μηνύματα 8sms. Καλή είναι και το Textra. Για launcher, ο top είναι ο Nova Prime. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 που μπορουμε να βρουμε βρε παιδια να αγορασουμε καλωδιακι Usb γνησιο για nexus 4? ειναι ολοιδια παντως ,να ξερεις σκεφτεται καποιος να επιστρεψει το κινητο του για να παρει δευτερης παρτιδας? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ειναι ολοιδια παντως ,να ξερεις σκεφτεται καποιος να επιστρεψει το κινητο του για να παρει δευτερης παρτιδας? αυτό έχω ρωτήσει και εγώ. Είναι κάτι που γίνεται? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Για (να βλέπω) φωτογραφίες βάζω πάντα Quick Pic. Δε βγάζω πολλές οπότε χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή της κάμερας. Για μηνύματα 8sms. Καλή είναι και το Textra. Για launcher, ο top είναι ο Nova Prime. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και εαν εχεις και καμια αλλη εφαρμογη να μου προτείνεις...:) α και gps ποιο βαζουμε? Edited January 26, 2014 by avgtoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 ειναι ολοιδια παντως ,να ξερεις σκεφτεται καποιος να επιστρεψει το κινητο του για να παρει δευτερης παρτιδας? Προσωπικά όχι.γιατί να επιστρέψω κάτι που λειτουργεί άψογα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Μετά από 15 μήνες συμβίωσης με ένα S3, προχθές πήρα κι εγώ το Nexus 5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν εξαιρέσει κανείς την χαμηλή ένταση του ήχου, το τηλέφωνο είναι άψογο. Συνέβη κάτι, το οποίο δε μπορώ να βρω πως έγινε για να το αλλάξω: Χάθηκε η διαφάνεια στα soft buttons και τώρα έχουν μαύρο φόντο. Από που μπορεί να το άλλαξα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αυτό με το βίντεο και τον ήχο είναι σοβαρό πρόβλημα και ελπίζω να διορθωθεί. Εχω την εντύπωση οτι υπάρχει στατικός θόρυβος και στη συνομιλία αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Σε μια εφαρμογή ηχογράφησης που δοκίμασα (Zello) τουλάχιστον στην αρχή μια δοκιμαστική που έκανα είχε λίγο θόρυβο μετά νομίζω οτι έστρωσε. Ελπίζω να διορθωθούν αυτά με κάποιο update. Έχουμε κανένα επίσημο link οτι η Google τα έχει αναγνωρίσει σαν προβλήματα? Εχω την τελευταία rev του κινητού απο Wind και στοκ εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts