johnannis Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Είναι γνωστό πως το μαύρο είναι πιο γρήγορο. Όπως και στις μηχανές. Χαχαχα δίκιο εχεις μου φαίνεται Και γιατί θήκη ρε παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ηρθε και μενα το ασπρουλι... καποια πραγματακια. 1.ειναι 312 και δεν παρατηρησα καποιο μεγαλο τζογο στα πληκτρα...ισα ισα... 2.το usb καλωδιο ειναι ειλικρινα ΓΤΠ... :lol: οχι μονο μπαινει δυσκολα αλλα και οταν μπει εχει αυτο τζογο!Επισης ηδη εκανε γρατζουνιτσα με τα δοντακια του στο κινητο(εκει που μπαινει το usb) αλλα αυτο το ειχα και στο μαυρο.Xρησιμοποιησα αλλο καλωδιο και δεν εχει τζογο...ασχετο... 3.σαφως ανωτερος ηχος απο το πρωτο κινητο που ειχα αγορασει μολις βγηκε...και σε ηχειο και στο ακουστικο. 4.καλυτερη καμερα και επιτελους μπορω να βγαλω αμεσως φωτογραφιες. συνολικα ειναι μια μετρια προς καλη συσκευη...που ομως ειναι εργαλειο μια και δεν καταλαβαινει τιποτα. μεγαλες διαφορες το ασπρο και το μαυρο αλλα δεν θα το αλλαζα ποτε... σαφως πιο ποιοτικο το μαυρο. αυτα τα ολιγα... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 4.καλυτερη καμερα και επιτελους μπορω να βγαλω αμεσως φωτογραφιες. Καλύτερη κάμερα; αφού δεν την πείραξαν καθόλου στο revision 3. Απλά με το update 4.4.2 έκαναν γρηγορότερο το focus. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλύτερη κάμερα; αφού δεν την πείραξαν καθόλου στο revision 3. Απλά με το update 4.4.2 έκαναν γρηγορότερο το focus. αυτο εννοω...δεν ειχα 4.4.2 εγω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Είναι γνωστό πως το μαύρο είναι πιο γρήγορο. Όπως και στις μηχανές. Εξαρτάται... Στις ducati είναι σαφως πιο γληγορες οι κόκκινες ;p Πέραν της πλάκας, στο N5 εκτός απο τα χρωματα είναι διαφορετικό το υλικό. Πχ το μαυρο είναι πιο "λαστιχένιο", γιαυτό το προτίμησα προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το ασπρο ειναι ομορφο αλλα το πλαστικο γυρω ειναι πολυ ευαισθητο... προσωπικα το γνωριζα και δεν ειχα θεματα. το κινητο ειναι καλο για τα χρηματα του...ως εκει ομως...δεν ειναι top και δεν εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης... προερχομενος απο iPhone5/5s βλεπεις την διαφορα αμεσως. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εξαρτάται... Στις ducati είναι σαφως πιο γληγορες οι κόκκινες ;p Πέραν της πλάκας, στο N5 εκτός απο τα χρωματα είναι διαφορετικό το υλικό. Πχ το μαυρο είναι πιο "λαστιχένιο", γιαυτό το προτίμησα προσωπικά. Γνωστό αυτό με το υλικό της πλάτης. Επέτρεψε μου να ξέρω λίγο καλύτερα για τις μηχανές, γιατί έχω και προσωπική εμπειρία από το CBR μου. Με το ολόμαυρο κουστούμι της μάνας του, πήγαινε αρκετά καλά, σαν γνήσιο 600αρι, έβαλα άσπρο κουστούμι και εκεί έχασα λίγο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά, λεω να το πάρω απο kaizershop. Το εχει πάρει κανείς απο εκει;; Επίσης, απο πρόβληματα έχει εμφανίσει κάτι;; Ευχαριστω!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το ασπρο ειναι ομορφο αλλα το πλαστικο γυρω ειναι πολυ ευαισθητο... προσωπικα το γνωριζα και δεν ειχα θεματα. το κινητο ειναι καλο για τα χρηματα του...ως εκει ομως...δεν ειναι top και δεν εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης... προερχομενος απο iPhone5/5s βλεπεις την διαφορα αμεσως. Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο τοπ αλλά στην εμπειρία χρήσης απλά δεν έχει αντίπαλο. Και αυτό είναι που με νοιάζει εμένα προσωπικά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο τοπ αλλά στην εμπειρία χρήσης απλά δεν έχει αντίπαλο. Και αυτό είναι που με νοιάζει εμένα προσωπικά. το ασπρακι μαζευει δαχτυλιες για την πλακα. Επισης αν το βαζεις στην τσεπη μαζευει σκονη για την πλακα.Και αυτο γιατι εχει γυαλιστερο πλαστικο. Στο display φαινεται καθαρα ο digitiser κατα τα αλλα. απιστευτα ανωτερο wifi απο τα iPhone και καλυτερο σημα απο σχεδον ολα τα κινητα που ειχα μεχρι σημερα αυτα τα ειχα ξαναγραψει πιστευω ομως πριν 2 μηνες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 και καλυτερο σημα απο σχεδον ολα τα κινητα που ειχα μεχρι σημερα αυτα τα ειχα ξαναγραψει πιστευω ομως πριν 2 μηνες. Όταν λες σήμα, εννοείς το σήμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας; εμένα έχει χειρότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα μεταξύ των οποίων Galaxy S 2, Galaxy Nexus, Nexus S, HD2 με Android, Milestone. Μέσα στο σπίτι μου έχω πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου σταθερό. Πολλά σκαμπανεβάσματα μεταξύ 2, 3 και 4 μπάρες. Πρέπει να πηγαίνω δίπλα στην πόρτα για να μην κάνει διακοπές στο συνομιλητή. Σε σημείο όπου στο S2 πιάνω -70 dBm, στο N5 πιάνω - 80. Σε εξωτερικούς χώρους έχω πάντα full. Περιμένω με ανυπομονησία radio/modem update από Google. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Όταν λες σήμα, εννοείς το σήμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας; εμένα έχει χειρότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα μεταξύ των οποίων Galaxy S 2, Galaxy Nexus, Nexus S, HD2 με Android, Milestone. Μέσα στο σπίτι μου έχω πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου σταθερό. Πολλά σκαμπανεβάσματα μεταξύ 2, 3 και 4 μπάρες. Πρέπει να πηγαίνω δίπλα στην πόρτα για να μην κάνει διακοπές στο συνομιλητή. Σε σημείο όπου στο S2 πιάνω -70 dBm, στο N5 πιάνω - 80. Σε εξωτερικούς χώρους έχω πάντα full. Περιμένω με ανυπομονησία radio/modem update από Google. παιζει ρολο που μενεις παντως εχω καλο σημα. Αυριο θα σου πω περισσοτερα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ειανι Unibody η συσκευη σωστα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ειανι Unibody η συσκευη σωστα? ναι αλλα μπορεις να την ανοιξεις αν θελεις.Ομως ᾽᾽μαμα᾽᾽ειναι unibody Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ειανι Unibody η συσκευη σωστα? Ναι δεν μπορείς να βγάλεις μπαταρία κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ηρθε και μενα το ασπρουλι... καποια πραγματακια. 1.ειναι 312 και δεν παρατηρησα καποιο μεγαλο τζογο στα πληκτρα...ισα ισα... 2.το usb καλωδιο ειναι ειλικρινα ΓΤΠ... :lol: οχι μονο μπαινει δυσκολα αλλα και οταν μπει εχει αυτο τζογο!Επισης ηδη εκανε γρατζουνιτσα με τα δοντακια του στο κινητο(εκει που μπαινει το usb) αλλα αυτο το ειχα και στο μαυρο.Xρησιμοποιησα αλλο καλωδιο και δεν εχει τζογο...ασχετο... 3.σαφως ανωτερος ηχος απο το πρωτο κινητο που ειχα αγορασει μολις βγηκε...και σε ηχειο και στο ακουστικο. 4.καλυτερη καμερα και επιτελους μπορω να βγαλω αμεσως φωτογραφιες. συνολικα ειναι μια μετρια προς καλη συσκευη...που ομως ειναι εργαλειο μια και δεν καταλαβαινει τιποτα. μεγαλες διαφορες το ασπρο και το μαυρο αλλα δεν θα το αλλαζα ποτε... σαφως πιο ποιοτικο το μαυρο. αυτα τα ολιγα... ;) Σχετικά με το 3, το έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα αλλά ήταν λίγο offtopic οπότε γράφω κι εδώ τη δική μου εμπειρία. Τα δοκίμασα δίπλα δίπλα με το καινούργιο που αγόρασα για τη γυναίκα μου που είναι το νέο hardware rev. Καταρχήν να πω ότι η διαφορά στις τρύπες είναι απειροελάχιστη και πρέπει να τα έχεις δίπλα δίπλα για να την καταλάβεις. Στον ήχο η διαφορά είναι επίσης απειροελάχιστη. Βάζοντας τον ίδιο ήχο στο ένα και μετά στο άλλο δεν κατάλαβα διαφορά. Εκεί που κατάλαβα μια μικρή διαφορά ήταν όταν έβαλα να παίξουν τον ίδιο ήχο εντελώς ταυτόχρονα και κράτησα το ένα κινητό δεξιά και το άλλο αριστερά μου. Εκεί μου φαινόταν ότι έρχεται πιο έντονα από το καινούργιο. Αυτό μόνο (για να μην αναφέρω ότι το παλιό βρισκόταν μέσα στη λαστιχένια google bumper case που όλο και κάτι θα κόβει κι αυτή :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ναι δεν μπορείς να βγάλεις μπαταρία κτλ. Tnx,απλα αναρωτιωμουνα μηπως μπορεις να αλλαξεις backplate/καπακι,η μηπως αυτο ειναι ασχετο κ μπορεις,πχ ενας κατοχος ασπρου να βαλει μαυρο η αλουμινενιο μεταλλικο αν ποτε βγει σαν αξεσουαρ Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Tnx,απλα αναρωτιωμουνα μηπως μπορεις να αλλαξεις backplate/καπακι,η μηπως αυτο ειναι ασχετο κ μπορεις,πχ ενας κατοχος ασπρου να βαλει μαυρο η αλουμινενιο μεταλλικο αν ποτε βγει σαν αξεσουαρ Κοίτα θεωρητικά είναι unibody.. Όμως όχι απόλυτα. Με τα κατάλληλα εργαλεία το πίσω μέρος βγαίνει. Αν και εγώ που έχω το μαύρο είναι η πρώτη μου συσκευή που δεν θέλω να το αλλάξω το πίσω μέρος με τιποτα. Έχει τρομερη αίσθηση. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Όταν λες σήμα, εννοείς το σήμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας; εμένα έχει χειρότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα μεταξύ των οποίων Galaxy S 2, Galaxy Nexus, Nexus S, HD2 με Android, Milestone. Μέσα στο σπίτι μου έχω πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου σταθερό. Πολλά σκαμπανεβάσματα μεταξύ 2, 3 και 4 μπάρες. Πρέπει να πηγαίνω δίπλα στην πόρτα για να μην κάνει διακοπές στο συνομιλητή. Σε σημείο όπου στο S2 πιάνω -70 dBm, στο N5 πιάνω - 80. Σε εξωτερικούς χώρους έχω πάντα full. Περιμένω με ανυπομονησία radio/modem update από Google. Το έχεις σε 4G ή σε 3G; εμένα σπίτι μου με 4G παλεύει να πιάσει 1 γραμμή, ενώ όταν το γυρνάω σε 3G έχει full σήμα 4 γραμμές. Δοκίμασέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το έχεις σε 4G ή σε 3G; εμένα σπίτι μου με 4G παλεύει να πιάσει 1 γραμμή, ενώ όταν το γυρνάω σε 3G έχει full σήμα 4 γραμμές. Δοκίμασέ το Ακριβώς αυτό θα έλεγα κιεγω. Ενω με 4g παλεύει να πιασει έστω μια μπάρα, μόλις γυρίσεις σε 3g/2g πιάνει 3-4 γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το έχεις σε 4G ή σε 3G; εμένα σπίτι μου με 4G παλεύει να πιάσει 1 γραμμή, ενώ όταν το γυρνάω σε 3G έχει full σήμα 4 γραμμές. Δοκίμασέ το Ακριβώς αυτό θα έλεγα κιεγω. Ενω με 4g παλεύει να πιασει έστω μια μπάρα, μόλις γυρίσεις σε 3g/2g πιάνει 3-4 γραμμές. Τα ξέρω αυτά! Στην περιοχή μου δεν έχουμε καν κάλυψη 4G οπότε δεν το έχω ανοίξει ποτέ. Πάντα 2G είμαι (το 80% της μέρας) και το 3G το ανοίγω μόνο όταν είμαι έξω και θέλω να μπω internet. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εχω την εντυπωση πως ποιοτικα ειναι χειροτερο του πολυ καλου Ν4.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Και που να δεις από αύριο που θα το έχεις στα χέρια σου και θα κλαις :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Και που να δεις από αύριο που θα το έχεις στα χέρια σου και θα κλαις :-) φαε τη σκονη μου μικρε...:D Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλημερα. Επιασα σημερα το nexus5. Το εχει η φαρμοκοποιος της γειτονιας μου. Γοητευμενος...με το lg εργαλειο. Ποιοτικο,λεπτο με πολυ ωραια οθονη. Περιττο να πω για το ποσο smooth ειναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts