Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομιζω πως ισχυει κάτι τέτοιο..Θα ειχαμε δει σιγιυρα ουρές στο youtube στο release date....

Και εγώ δε νομίζω να υπάρχει φυσικό κατάστημα.. Επειδή βρίσκομαι Λονδίνο δεν έχω ακούσει /διαβάσει κάτι τέτοιο...

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H google άνοιξε φυσικό κατάστημα στο Λονδίνο πρίν 2 χρόνια το οποίο πουλάει chromebook - γνωρίζει κανείς αν πουλάει και κινητά?

Αυτό προσπαθώ να μάθω :)

Αυτό δεν το ήξερα.Σορυ

Δημήτρης

Το κάνει.

Κάνεις search στην main google search bar και σου βγάζει και τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό, εφόσον προηγουμένως το έχεις ρυθμίσει στα settings του google now να κάνει αναζήτηση και στις εφαρμογές του κινητού σου.

του το είπαμε και αυτό και δε του έφτασε.... ασε μη παιδεύεσαι.

Ρε παιδια τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε αυτο που λεω? Με την main search bar ναι μεν βρισκεις εφαρμογες αλλα ΔΕΝ μπορεις να τις παρεις και να τις βαλεις σε μια οθονη η να τις απεγκαταστησεις (για το δευτερο υπαρχει τροπος με το play αν εισαι online) παρα ΜΟΝΟ να τις ανοιξεις. Οταν λοιπον εχεις παρα πολλες εφαρμογες, για να κανεις τα παραπανω δυο οταν εισαι offline, πρεπει αναγκαστικα να ψαξεις χειροκινητα. Οποιος τελοσπαντων ειχε παλιοτερα HTC (φανταζομαι και αλλες εταιρειες το εχουν) θα καταλαβει...

Edited by ardi21

προσπαθω να βαλω το καινουργιο update με toolkit αλλα δεν μου διαβαζει καν το κινητο στον υπολογιστη για να ξεκλειδωσω τον bootloader...καμια βοηθεια??

IPhone 15 Pro 

Ρε παιδια τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε αυτο που λεω? Με την main search bar ναι μεν βρισκεις εφαρμογες αλλα ΔΕΝ μπορεις να τις παρεις και να τις βαλεις σε μια οθονη η να τις απεγκαταστησεις (για το δευτερο υπαρχει τροπος με το play αν εισαι online) παρα ΜΟΝΟ να τις ανοιξεις. Οταν λοιπον εχεις παρα πολλες εφαρμογες, για να κανεις τα παραπανω δυο οταν εισαι offline, πρεπει αναγκαστικα να ψαξεις χειροκινητα. Οποιος τελοσπαντων ειχε παλιοτερα HTC (φανταζομαι και αλλες εταιρειες το εχουν) θα καταλαβει...

Ειχα και το γνωριζω.Δεν υπαρχει κατι τετοιο στον launcher της google.Αυτη ηταν μια χρησιμη παραμετροποιηση του sense.Παρολα αυτα ειναι με αλφαβητικη σειρα, αν βεβαια η γλωσσα του τηλεφωνου ειναι στα ελληνικα (σε συσκευες φιλων το εχω δει) μεχρι να βρω κατι ψαχνομαι

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ειχα και το γνωριζω.Δεν υπαρχει κατι τετοιο στον launcher της google.Αυτη ηταν μια χρησιμη παραμετροποιηση του sense.Παρολα αυτα ειναι με αλφαβητικη σειρα, αν βεβαια η γλωσσα του τηλεφωνου ειναι στα ελληνικα (σε συσκευες φιλων το εχω δει) μεχρι να βρω κατι ψαχνομαι

Επιτελους:p

Πρώτη μέρα λειτουργίας με το art...

Εδώ όλα δουλεύουν πραγματικά πιο γρήγορα... Κάτι για ασημβατοτητες που είχα διαβάσει στο xda ειδικά στο watts up τελικά δεν ισχύει...

Όλα δουλεύουν μία χαρά...

Είμαι με την καινούργια katalyst 6December με τον κερνελ που φοράει η ίδια...

Θέλω τώρα να ρωτήσω αν αλλάξω κερνελ θα πρέπει να βάλω πρώτα την λειτουργία σε davlik???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Όσοι είστε με 3g το σηματάκι είναι H ή H+;; Ρωτάω γιατί σε μένα δεν δείχνει H+. Έχω κοσμοτε.
:D

Είχα την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος, πως Η+ εμφανίζει μόνο στα Samsung.

Η αλήθεια είναι ότι πριν είχα S4 γιαυτό και ρώτησα.

Στο Sony xperia t το εμφανίζει....

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ερώτηση,αν πάρω ένα nexus από Αγγλία,χωρίς απόδειξη θα έχω εγγύηση?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ερώτηση,αν πάρω ένα nexus από Αγγλία,χωρίς απόδειξη θα έχω εγγύηση?

Επισκευή σίγουρα θα εχεις χωρίς απόδειξη,για αντικατασταση πρεπει να τους πιέσεις.

Wind μήπως;

Στο Sony xperia t το εμφανίζει....

Είχα την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος, πως Η+ εμφανίζει μόνο στα Samsung.

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Όσοι είστε με 3g το σηματάκι είναι H ή H+;; Ρωτάω γιατί σε μένα δεν δείχνει H+. Έχω κοσμοτε.

Το εμφανίζει κανονικά και στο nexus

Είμαι με cosmote...

Και σε μενα H δειχνει με Cosmote.

Το εμφανίζει κανονικά και στο nexus

Είμαι με cosmote...

Και σε μενα H δειχνει με Cosmote.

Το H+ έτσι; Περίεργο τότε να μην το βλέπω εγώ.

χαιρετω την παρεα εχω και γω στην κατοχη μου ενα Ν5 ασπρο αμερικανικο ειναι τελειο! Αποριες με τα ελληνικα και τα sms τι κανετε; Επισης πηρα μια πολυ ωραια θηκη KLD και εχω παθει πλακα γιατι μολις ανοιγω το καπακι της αναβει και η οθονη του κινητου..... Σε κανενα αλλο δεν το χω συναντησει ZL SONY ,S3 SAMGUNG ,HTC ONE X, HTC EVO 3d κτλ.

Πιθανον... Εγω ειμαι με στοκ.

Και γω στοκ είμαι. Βλέπω μόνο H.

Ο Νίκος από πάνω έχει custome, μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο;

Παιδιά όχι... Και πριν που ήμουν στοκ πάλι μου το έβγαζε

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)