Jump to content

Jiayu G2F

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η νέα έκδοση (από vickmall που το πήρα πριν κανα μήνα) έρχεται με root που το ενεργοποιεις από το μενού >ασφάλεια και Android 4.4.2. Απλώς εμένα είχαν κάνει λάθος και μου έστειλαν έκδοση χωρίς Google play.

μην ειναι λιγο μεγαλο σε μεγεθος για την ηλικια του?

κουκουρουκου

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα

για δωρο στον μικρο 12 ετων τι λετε?

μπορω να το ρουταρω ευκολα και να του το δωσω με playstore , viber & whatsapp?

θα μπορει να βαλει 3-4 παιχνιδια??

subway surfers και αλλα

ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν χρειάζεται ρουτάρισμα, ενώ υπάρχει ευρωπαϊκή ρομ που έχει Playstore.

Ως προς το μέγεθος, είναι 4,3 ίντσες αλλά έχει διαστάσεις κινητού 4 ιντσών.

Η ένστασή μου είναι στο να έχει δωδεκάχρονος κινητό και ιδίως κινέζικο. Πολύ ακτινοβολία για την ηλικία του.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Το οτι είναι κινέζικο, δε σημαίνει πως εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία από ένα πιο επώνυμο, αντιθέτως εχει χαμηλότερο sar από πάρα πολλά

καλησπερα,Εχθες παρελαβα το jiayu g2f 1gb ram 8gb rom wcdma και εχω τα εξης προβληματα. 1 Δεν δουλευει το 3g. 2 δεν εχει εγκατεστημενο το playstore.Απο το to2c μου εστειλαν οδηγιες για ρουτ και εγκατασταση playstore.Ακομη δεν δοκιμασα.Μολις δοκιμασω θα σας ενημερωσω.Γνωριζει κανεις κατι για το 3g?:)Ξεχασα να αναφερω οτι εχει την 4.4.2 κιτκατ ρομ.

Δεν χρειαζεται να το ρουτάρεις και να το σκαλίσεις. Δες τι έκαναν όσοι το παρέλαβαν πριν από εσένα, δεν είναι πολλές σελίδες πιο πίσω ;)

Για το 3G, ελπίζω να μη σου πούλησαν την κινέζικη έκδοση του κινητού, γιατί συνδέεται μόνο στα κινεζικά 3G δίκτυα. Δεν είναι να το εμπιστεύεσαι και τόσο το To2C. Δες μήπως έβαλες την SIM στην 2η υποδοχή, αυτή δεν υποστηρίζει 3G.

Φορητότητα προς Frog

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.

Έχω από τον περασμένο Αύγουστο το κινητό, και μου είναι μια χαρά.

Να κάνω μια ερώτηση. Επειδή κατά 90% χρησιμοποιώ wifi δεν έχω ασχοληθεί με την πρόσβαση στο internet μέσω 3g ktl.

Όταν το κάνω, πηγαίνω στις ρυθμίσεις συστήματος, επιλέγω την χρήση δεδομένων και αυτό είναι. Αυτό όμως σημαίνει ότι ενεργοποιείται και το 3g;

Παρατήρησα σε έναν γνωστό μου ότι το δικό το τηλ είχε ξεχωριστη επιλογή για την ενεργοποίηση του 3g. Ή μπορεί να μην το πρόσεξα σωστά και να μπερδεύτηκα.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Σαν ROM έχω την G2FW-20140606-​W-R-CN-V0.8.5 που την έβαλα με τον οδηγό που αναφέρεται σε προηγούμενο post

Αν δεν έχει πειράξει κανείς τις ρυθμίσεις του, είναι ήδη σε 3G.

Η ρύθμιση για 3G είναι στο mobile networks -> network mode. Εκεί θέλεις να είναι στο αυτόματο.

Για το πρόβλημα παγώματος μετά από υπερφόρτιση, στείλτε ένα μήνυμα στο Fb τους. http://www.facebook.com/jiayucellphone

Εγώ τους έγραψα, αλλά να γράψουμε πολλοί για να μη θεωρηθεί μεμονομένο περιστατικό.

Φορητότητα προς Frog

Δεν χρειαζεται να το ρουτάρεις και να το σκαλίσεις. Δες τι έκαναν όσοι το παρέλαβαν πριν από εσένα, δεν είναι πολλές σελίδες πιο πίσω ;)

Για το 3G, ελπίζω να μη σου πούλησαν την κινέζικη έκδοση του κινητού, γιατί συνδέεται μόνο στα κινεζικά 3G δίκτυα. Δεν είναι να το εμπιστεύεσαι και τόσο το To2C. Δες μήπως έβαλες την SIM στην 2η υποδοχή, αυτή δεν υποστηρίζει 3G.[/quote Ευχαριστω talos2002 γιατην γρηγορη απαντηση.Για το 3g εχω δοκιμασει την αλλη υποδοχη sim και παλι τζιφος,μηπως φταει η ρομ ναδοκιμασω καποια αλλη;Αν βγασλω ακρη θα σας ενημερωσω

Τελικα το προβλημα με το 3g λυθηκε.Επρεπε να αλλαξω το ονομα δικτυου.:)Αν καποιος αλλος χρειαστει ας googlαρει ρυθμιση APN της μκαι την εταιρια του.::wink::wink:

Τελικά τα κολλήματα ξαναγύρισαν. Είμαι με την τελευταία 3.6 και δεν κολλάει μόνο στο φόρτισμα, αλλά οπουδήποτε. Τι να κάνω ρε παιδιά? Αναμένουμε καμιά καινούρια rom?

Η λυση για ολα τα προβληματα ειναι να βαλετε την 0.7.3 . Δεν κολαει ποτε,φορτιζει κανονικα,root και τα σχετικα δουλευουν ρολοι οπως επισης wifi και bluetooth.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.Η rom μπαινει κανονικα με flashtool.

Υπάρχει στην ισπανική σελίδα της Jiayu.

http://www.jiayu.es/desarrollo/ROMS/SPFLASH/4.2.2/SPG2F-20140521-W-R-V0.7.3.zip

Φορητότητα προς Frog

Λοιπόν, το ψάξιμο με οδήγησε στο κλασικό 4pda.ru, στο οποίο έχουν βγάλει πολλές εκδόσεις για το κινητό. Αυτή που μου έκανε εντύπωση και θα δοκιμάσω, είναι η

G2FW-25.02.2015-W-R-V0.7.3_ROOT_improved_DIР of Dmitriy-1606, η οποία όπως βλέπετε βασίζεται στην 0.7.3, αλλά συνεχώς αναβαθμίζεται, με τελευταία ημερομηνία αναβάθμισης την 25-02-15!!!

Θα επιστρέψω με νεότερα. Απλά, αν κανείς δοκιμάσει κάποια άλλη, ας μας πει. Το νήμα είναι εδώ.

Την καλημέρα μου!

Λοιπόν, το ψάξιμο με οδήγησε στο κλασικό 4pda.ru, στο οποίο έχουν βγάλει πολλές εκδόσεις για το κινητό. Αυτή που μου έκανε εντύπωση και θα δοκιμάσω, είναι η

G2FW-25.02.2015-W-R-V0.7.3_ROOT_improved_DIР of Dmitriy-1606, η οποία όπως βλέπετε βασίζεται στην 0.7.3, αλλά συνεχώς αναβαθμίζεται, με τελευταία ημερομηνία αναβάθμισης την 25-02-15!!!

Θα επιστρέψω με νεότερα. Απλά, αν κανείς δοκιμάσει κάποια άλλη, ας μας πει. Το νήμα είναι εδώ.

Την καλημέρα μου!

καλημερα φιλε !!! οταν τη βαλεις πες μας εντυπωσεις και τελικα αν αξιζει.Να σε ρωτησω: πως εβγαλες ακρη με τα ρωσικα ? εγω μπηκα και δεν καταλαβα τιποτα. :) περιμενω νεωτερα....

Υ.Γ . ποια εκδοση android ειναι αυτη η ρωσικη rom?

Google translate φίλε, και η έκδοση είαι η παλιά 0.7.3, αλλά από πολλούς πολύ καλή έκδοση! Θα έρθω με νεότερα!

Αν μπορεί κάποιος να μας ανεβάσει και αυτή την τελευταία αναβαθμίσμένη 0.7.3 εδώ πέρα,γιατί με τα ρώσικα δεν πολυβρίσκουμε άκρη,θα σας είμασταν ευγνώμων.

Επίσης,όσον αφορά και το προβληματάκι μου με το 3g,δεν ξέρω τι φταίει,κάπου κάπου συνδέεται αλλά γενικά το χάνει.Άλλαξα και ρομ κανά 2 φορές,τίποτα.Τείνω να πιστεύω ότι είναι από τα πολλά flight mode που το έβαζα,από τότε που το πήρα,τα βράδια,για να κοιμηθώ χωρίς να ''ψήνομαι''...Γιατί μόνο αν μπαινοβγώ από flight mode καμιά φορά βρίσκει 3g και μετά από λίγη ώρα το χάνει πάλι......Κατά τα άλλα το έχω 2g αναγκαστικά τώρα και δεδομένα και ως τηλέφωνο φυσικά. Θα δοκιμάσω και την 0.7.3 και βλέπουμε πάντως.....

Αν μπορεί κάποιος να μας ανεβάσει και αυτή την τελευταία αναβαθμίσμένη 0.7.3 εδώ πέρα,γιατί με τα ρώσικα δεν πολυβρίσκουμε άκρη,θα σας είμασταν ευγνώμων.

Επίσης,όσον αφορά και το προβληματάκι μου με το 3g,δεν ξέρω τι φταίει,κάπου κάπου συνδέεται αλλά γενικά το χάνει.Άλλαξα και ρομ κανά 2 φορές,τίποτα.Τείνω να πιστεύω ότι είναι από τα πολλά flight mode που το έβαζα,από τότε που το πήρα,τα βράδια,για να κοιμηθώ χωρίς να ''ψήνομαι''...Γιατί μόνο αν μπαινοβγώ από flight mode καμιά φορά βρίσκει 3g και μετά από λίγη ώρα το χάνει πάλι......Κατά τα άλλα το έχω 2g αναγκαστικά τώρα και δεδομένα και ως τηλέφωνο φυσικά. Θα δοκιμάσω και την 0.7.3 και βλέπουμε πάντως.....

βαλε για αρχη την 0.7.3 που σου ειπα και θα εισαι 100% κομπλε. την ρωσικη αστην προς το παρον.....

βαλε για αρχη την 0.7.3 που σου ειπα και θα εισαι 100% κομπλε. την ρωσικη αστην προς το παρον.....

οκ οκ,αυτό θα κάνω με το που βρω χρόνο.Να ξες αν μου φτιάξει και το 3g μου,κερνάω καφέ! :P

οκ οκ,αυτό θα κάνω με το που βρω χρόνο.Να ξες αν μου φτιάξει και το 3g μου,κερνάω καφέ! :P

αν μενεις αθηνα για καφε λιγο δυσκολα....θεσσαλονικη κατι γινεται !!!

μολις πέρασα την 0.7.3 και εξακολουθει να μην αναγνωρίζει μόνη της την sim στο δευτερο (W) slot. όπως επίσης δεν δουλευει σε συγκεκριμενο συνδυασμό voda-cote.

Ενα κομματι που μου ηρθε πριν μια εβδομαδα το οποιο ειχα στειλει για επισκευη στην jiayu μου ηρθε με 0.9.2. (jellybean) και ω του θαυματος δουλευει με ολους τους συνδυασμους sim ενω πρωτα δεν δουλευε (πριν την επισκευή) αλλα ω της κατάρας δεν μπορω πουθενα να βρω αυτη την μοναδικη που δουλευει σωστα ---0.9.2----

τα στοιχεια της εν λογω έκδοσης ειναι

SM219_REDUCE_BP_W_V0.0.2_S1114, 2013/11/14 09:58

3.4.5

G2FW-20140624-W-R-CN-V0.9.2

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

μολις πέρασα την 0.7.3 και εξακολουθει να μην αναγνωρίζει μόνη της την sim στο δευτερο (W) slot. όπως επίσης δεν δουλευει σε συγκεκριμενο συνδυασμό voda-cote.

Ενα κομματι που μου ηρθε πριν μια εβδομαδα το οποιο ειχα στειλει για επισκευη στην jiayu μου ηρθε με 0.9.2. (jellybean) και ω του θαυματος δουλευει με ολους τους συνδυασμους sim ενω πρωτα δεν δουλευε (πριν την επισκευή) αλλα ω της κατάρας δεν μπορω πουθενα να βρω αυτη την μοναδικη που δουλευει σωστα ---0.9.2----

τα στοιχεια της εν λογω έκδοσης ειναι

SM219_REDUCE_BP_W_V0.0.2_S1114, 2013/11/14 09:58

3.4.5

G2FW-20140624-W-R-CN-V0.9.2

Κάνε μας αντίγραφο με το MtkDroidTool

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606/factory-rom-backup-mt65xx-via-mtk-droid-root-tools-backup-unbrick-1666984/