hreloaded Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ναι, όλες τι φορές μεχρί να κάνω την παραπάνω διαδικασία η μνήμη που έμενε ελεύθερη ήταν πάντοτε κάτω από 100mb, συνήθως κάπου στα 50mb και αφού είχα κλήσει κάποια apps τα οποία δεν χρειαζόμουνα. Τώρα με τα ίδια apps και είμαι εκεί γύρω στα 150 mb ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fani_ker1987 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπέρα..Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητάκι και επειδή διάβασα τα posts στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο θέλω να ρωτήσω κάτι.. Αρχικά λέω να το παραγγείλω απο http://www.to2c.com/ , ποιο τρόπο αποστολής να επιλέξω έτσι ώστε να μην υπάρξει θέμα με το τελωνείο? Εχει EMS - Express, DHL - Express και Free Shipping Singapore Post. Και τέλος αυτα που λέτε για root kai recovery στα ελληνικά ή στα αγγλικά τι είναι και να τα ζητήσω; Ευχαριστώ! Παράθεση Κυνήγα το "λευκό" της ζωής σου!!!!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπέρα..Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητάκι και επειδή διάβασα τα posts στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο θέλω να ρωτήσω κάτι.. Αρχικά λέω να το παραγγείλω απο http://www.to2c.com/ , ποιο τρόπο αποστολής να επιλέξω έτσι ώστε να μην υπάρξει θέμα με το τελωνείο? Εχει EMS - Express, DHL - Express και Free Shipping Singapore Post. Και τέλος αυτα που λέτε για root kai recovery στα ελληνικά ή στα αγγλικά τι είναι και να τα ζητήσω; Ευχαριστώ! Free Shipping Singapore Post ενοειται,πιο αργο αλλα σπανια σταματαει τελωνειο.Κινεζικο εχει,εαν μπορουν να βαλουν Αγγλικο εχει καλως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπέρα..Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητάκι και επειδή διάβασα τα posts στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο θέλω να ρωτήσω κάτι.. Αρχικά λέω να το παραγγείλω απο http://www.to2c.com/ , ποιο τρόπο αποστολής να επιλέξω έτσι ώστε να μην υπάρξει θέμα με το τελωνείο? Εχει EMS - Express, DHL - Express και Free Shipping Singapore Post. Και τέλος αυτα που λέτε για root kai recovery στα ελληνικά ή στα αγγλικά τι είναι και να τα ζητήσω; Ευχαριστώ! Free Shipping Singapore Post θα σου πρότεινα και εγώ. Αυτή την εβδομάδα λογικά θα είναι κλειστά λόγο αργίας. Από την άλλη εβδομάδα θα πάει. Να ζητήσεις root και rom με Ελληνικά (99% το κάνουν και από μόνοι τους γιατί τα ίδια ζητάνε όλοι). Recovery στα Αγγλικά ζήτα, αλλά 99% δεν θα σου βάλουν. Δεν ξέρω καν αν έχουν. Όπως σου είπε και ο kostast1 έχουν στα Κινέζικα. Μην σε απασχολεί γιατί θα βάλεις μόνος σου (ή με βοήθεια από εδώ). Όταν με το καλό σου έρθει διάβασε το topic και αν θέλεις βοήθεια σε κάτι κάνε post εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 γιατι καποιος να πρεπει να αλλαξει το recovery?σε τι βοηθαει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παλικαρια παρελαβα μολις:lol::lol::p,εντυπωσεις αργοτερα,δεν φορτιζω ακομα μεχρι να πεσει τελειως η μπαταρια καλυτερα..Σωστα? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 γιατι καποιος να πρεπει να αλλαξει το recovery?σε τι βοηθαει αυτο? Το βασικό λόγο που θα σου πω είναι για να πάρεις backup και να κάνεις restore στο τηλέφωνο αν κάτι πάει στραβά. Αν το χρειαστείς ποτέ και το recovery είναι στα Κινέζικα δεν θα ξέρεις τι να πατήσεις. Φυσικά δεν είναι Ευαγγέλιο. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα δεν είχα μπει καν στο κόπο να μπω ποτέ recovery. Δεν ξέρω καν αν είχε και τι είχε :) Παλικαρια παρελαβα μολις:lol::lol::p,εντυπωσεις αργοτερα,δεν φορτιζω ακομα μεχρι να πεσει τελειως η μπαταρια καλυτερα..Σωστα? Καλορίζικο φίλε το τηλέφωνο. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις μέχρι να πέσει τελείως. Μπορείς να την φορτίσεις όποτε θέλεις. Απλά στην αρχή είναι καλό να κάνεις μερικούς πλήρης κύκλους φόρτισης (100%-5%-100%-5%.......) μέχρι να στρώσει η μπαταρία. Μετά από αυτούς τους κύκλους θα δεις ομαλή φόρτιση-αποφόρτιση της μπαταρίας. Την πλήρη χωρητικότητα της μπαταρίας θα την δεις σε κανένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το βασικό λόγο που θα σου πω είναι για να πάρεις backup και να κάνεις restore στο τηλέφωνο αν κάτι πάει στραβά. Αν το χρειαστείς ποτέ και το recovery είναι στα Κινέζικα δεν θα ξέρεις τι να πατήσεις. Φυσικά δεν είναι Ευαγγέλιο. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα δεν είχα μπει καν στο κόπο να μπω ποτέ recovery. Δεν ξέρω καν αν είχε και τι είχε :) σαν τι δηλαδη να παει στραβα?(δεν γνωριζω γιαυτο ρωταω) εγω μονο τηλ παιρνω και κανα sms που και που...φωτο αποθηκευονται στην sd αντε να χρησιμοποιησω και το gps ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- διαβασα λιγο για το recovery και μου φαινεται αρκετη διαδικασια...να κατεβασω προγραμματα...να κανω εγκατασταση...να δημιουργησω αρχειο κτλ.υπαρχει κατι ετοιμο που μπορω απλως να το βαλω καπου? η θα πρεπει να δημιουργηθει απο το δικο μου τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το βασικό λόγο που θα σου πω είναι για να πάρεις backup και να κάνεις restore στο τηλέφωνο αν κάτι πάει στραβά. Αν το χρειαστείς ποτέ και το recovery είναι στα Κινέζικα δεν θα ξέρεις τι να πατήσεις. Φυσικά δεν είναι Ευαγγέλιο. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα δεν είχα μπει καν στο κόπο να μπω ποτέ recovery. Δεν ξέρω καν αν είχε και τι είχε :) σαν τι δηλαδη να παει στραβα?(δεν γνωριζω γιαυτο ρωταω) εγω μονο τηλ παιρνω και κανα sms που και που...φωτο αποθηκευονται στην sd αντε να χρησιμοποιησω και το gps ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- διαβασα λιγο για το recovery και μου φαινεται αρκετη διαδικασια...να κατεβασω προγραμματα...να κανω εγκατασταση...να δημιουργησω αρχειο κτλ.υπαρχει κατι ετοιμο που μπορω απλως να το βαλω καπου? η θα πρεπει να δημιουργηθει απο το δικο μου τηλ? Φιλε μου,για αυτο που θες το κντ εσυ,θα ελεγα να μην το πειραξεις καθολου.Τα κανει αυτα που θες και με το παραπανω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 σαν τι δηλαδη να παει στραβα?(δεν γνωριζω γιαυτο ρωταω) εγω μονο τηλ παιρνω και κανα sms που και που...φωτο αποθηκευονται στην sd αντε να χρησιμοποιησω και το gps διαβασα λιγο για το recovery και μου φαινεται αρκετη διαδικασια...να κατεβασω προγραμματα...να κανω εγκατασταση...να δημιουργησω αρχειο κτλ.υπαρχει κατι ετοιμο που μπορω απλως να το βαλω καπου? η θα πρεπει να δημιουργηθει απο το δικο μου τηλ? Αν είναι μόνο για τηλέφωνα και SMS τότε δεν είναι smartphone :lol: Κάποια στιγμή θα μπεις και στο internet, θα βάλεις και κάποια εφαρμογή κλτ. Αν τότε κολλήσεις κάτι ή μια εφαρμογή σου τα κάνει όλα μπάχαλο στο τηλέφωνο τι θα κάνεις. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει καν. Αν δεν έχεις κάνει backup το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις από κάπου τη rom (αν τι βρεις), να την περάσεις από την αρχή και να χάσεις όλα όσα είχες στο τηλέφωνο. Αν είχες κάνει ένα backup μέσω recovery και το είχες στην sd τότε θα έκανες restore μέσω recovery και σε 5 λεπτά το τηλέφωνο θα ήταν όπως πριν χωρίς να έχεις χάσει τίποτα. Εύκολα και γρήγορα. Για αυτό όμως έπρεπε να έχεις φροντίσει από πριν. Να έχεις βάλει το σωστό recovery στα Αγγλικά και να έχεις πάρει backup στην sd. Καλώ είναι να φτιάξεις μόνος σου recovery με τον οδηγό για να εξοικειωθείς με την διαδικασία. Αν σου φαίνεται βουνό στείλε μου με ΠΜ ένα mail να σου στείλω αυτό που έχω φτιάξω εγώ. Μετά θα πρέπει να την περάσεις μόνος σου στο τηλέφωνο με flash tool. Αυτό πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Αν και αυτό σου φαίνεται βουνό τότε άφησέ το το θέμα και μην ασχοληθείς καθόλου. Όπως σου είπα ο μέσος χρήστης δεν ξέρει καν τι είναι το recovery :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Αν είναι μόνο για τηλέφωνα και SMS τότε δεν είναι smartphone :lol: Κάποια στιγμή θα μπεις και στο internet, θα βάλεις και κάποια εφαρμογή κλτ. Αν τότε κολλήσεις κάτι ή μια εφαρμογή σου τα κάνει όλα μπάχαλο στο τηλέφωνο τι θα κάνεις. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει καν. Αν δεν έχεις κάνει backup το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις από κάπου τη rom (αν τι βρεις), να την περάσεις από την αρχή και να χάσεις όλα όσα είχες στο τηλέφωνο. Αν είχες κάνει ένα backup μέσω recovery και το είχες στην sd τότε θα έκανες restore μέσω recovery και σε 5 λεπτά το τηλέφωνο θα ήταν όπως πριν χωρίς να έχεις χάσει τίποτα. Εύκολα και γρήγορα. Για αυτό όμως έπρεπε να έχεις φροντίσει από πριν. Να έχεις βάλει το σωστό recovery στα Αγγλικά και να έχεις πάρει backup στην sd. Καλώ είναι να φτιάξεις μόνος σου recovery με τον οδηγό για να εξοικειωθείς με την διαδικασία. Αν σου φαίνεται βουνό στείλε μου με ΠΜ ένα mail να σου στείλω αυτό που έχω φτιάξω εγώ. Μετά θα πρέπει να την περάσεις μόνος σου στο τηλέφωνο με flash tool. Αυτό πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Αν και αυτό σου φαίνεται βουνό τότε άφησέ το το θέμα και μην ασχοληθείς καθόλου. Όπως σου είπα ο μέσος χρήστης δεν ξέρει καν τι είναι το recovery :lol: Ξερεις ποσα κολλημενα μου εχουν φερει να το φτιαξω...........και αυτοι δεν το ειχαν το θεμα,και εμαθαν,αλλα οχι με τον καλο τροπο.:) Οσο αρχιζουμε βρε και σκαλιζουμε,αλλα τοσα προβληματα θα βγαλουμε.Καλο ειναι να υπαρχει μια σχετικη εμπειρια,η καποιον να μας δειξει τον τροπο,καλη ωρα.:) Θυμαμαι την 1η φορα που brickαρα κντ πριν κατι χρονια,εριξα ξενυχτια για να βρω τον τροπο μετα.Ωραιες εποχες.........:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Καλορίζικο φίλε το τηλέφωνο. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις μέχρι να πέσει τελείως. Μπορείς να την φορτίσεις όποτε θέλεις. Απλά στην αρχή είναι καλό να κάνεις μερικούς πλήρης κύκλους φόρτισης (100%-5%-100%-5%.......) μέχρι να στρώσει η μπαταρία. Μετά από αυτούς τους κύκλους θα δεις ομαλή φόρτιση-αποφόρτιση της μπαταρίας. Την πλήρη χωρητικότητα της μπαταρίας θα την δεις σε κανένα μήνα. Να σαι καλα φιλε,ετσι το αφησα στο 6% και τωρα θα του κανω μια 100% να παμε σωστα.. Αν είναι μόνο για τηλέφωνα και SMS τότε δεν είναι smartphone :lol: Κάποια στιγμή θα μπεις και στο internet, θα βάλεις και κάποια εφαρμογή κλτ. Αν τότε κολλήσεις κάτι ή μια εφαρμογή σου τα κάνει όλα μπάχαλο στο τηλέφωνο τι θα κάνεις. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει καν. Αν δεν έχεις κάνει backup το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις από κάπου τη rom (αν τι βρεις), να την περάσεις από την αρχή και να χάσεις όλα όσα είχες στο τηλέφωνο. Αν είχες κάνει ένα backup μέσω recovery και το είχες στην sd τότε θα έκανες restore μέσω recovery και σε 5 λεπτά το τηλέφωνο θα ήταν όπως πριν χωρίς να έχεις χάσει τίποτα. Εύκολα και γρήγορα. Για αυτό όμως έπρεπε να έχεις φροντίσει από πριν. Να έχεις βάλει το σωστό recovery στα Αγγλικά και να έχεις πάρει backup στην sd. Καλώ είναι να φτιάξεις μόνος σου recovery με τον οδηγό για να εξοικειωθείς με την διαδικασία. Αν σου φαίνεται βουνό στείλε μου με ΠΜ ένα mail να σου στείλω αυτό που έχω φτιάξω εγώ. Μετά θα πρέπει να την περάσεις μόνος σου στο τηλέφωνο με flash tool. Αυτό πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Αν και αυτό σου φαίνεται βουνό τότε άφησέ το το θέμα και μην ασχοληθείς καθόλου. Όπως σου είπα ο μέσος χρήστης δεν ξέρει καν τι είναι το recovery :lol: Οπα παλικαρια πρεπει κ εγω δηλαδη να το κανω καποια στιγμη δηλαδη,Αν καταλαβα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!? Προσ το παρων το ψαχνω γιατι σαν android συσκευη ειναι η πρωτη μου,ειμαι στο σκαλισμα μεχρι τωρα τι κανει το καθενα,σιγα σιγα κατεβαζω τα βασικα,και ψαχνομε λιγο με τις χρεωσεις κλπ σε ιντερνετ για να μην την πατησω,αν μπαινω fβ apo 0 και γενικα αν εχω ανοιχτες εφαρμογες,ηδη ξετικαρα πολλες να μην μου ερχοντε ειδοποιησεις αν εχω τα δεδομα,τωρα θα δειξει με την πορεια! Y.γ ψαχνω ανταπτορα για το αμαξι ποιον να παρω γιατι βλεπω διαφορετικες εξοδους,παιζει να εχω θεμα με καποιον απο τους 2? Αφου παρω και ενα καλωδιο 3m micro usb για το σπιτι,και αν αφησω το μικρο που μου εστειλε για το αμαξι http://i.ebayimg.com/00/s/NTg1WDU4NQ==/z/JAcAAMXQrNtRzcL7/$%28KGrHqJHJCYFE7cz4SpoBRzcL7hOr!~~60_12.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/NTg1WDU4NQ==/z/-RQAAOxyV85Rzjvi/$T2eC16R,!w0E9szNYg-FBRzjvhoc-!~~60_12.JPG Edited February 3, 2014 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδες,εχω θεμα με mb τελικα,τα εχω κλειστα ολα μονο μοζιλλα και αυτον 0.facebook.com για να δω αν θα μου παρει mb...και μου ηρθε μηνυμα πως εφτασα στα 10mb,μεχρι πριν 1 ωρα ειχα 15 mb...Και δεν του εκανα και τιποτα... Απο εφαρμογες ολες κλειστες οπως ειπα μονο 0.facebook ο μοζιλλα και το κινητο κλειστο! Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω ποιος είναι ο σωστός χρόνος φόρτισης του κινητού την ΠΡΩΤΗ φορά??? Ειναι 12-15 ωρες ή 3 ωρες μεχρι να δείξει 100%?? Παραλαμβάνω σημερα για ενα φιλο και πρεπει να του το παραδώσω ακεραιο και σωστό... Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω ποιος είναι ο σωστός χρόνος φόρτισης του κινητού την ΠΡΩΤΗ φορά??? Ειναι 12-15 ωρες ή 3 ωρες μεχρι να δείξει 100%?? Παραλαμβάνω σημερα για ενα φιλο και πρεπει να του το παραδώσω ακεραιο και σωστό... Δεν ειμαι ειδικος αλλα οσα smartphone ειχα και εχω , παντα τα φορτιζω μεχρι να παει στο 100% απο το 10% τις πρωτες φορες,δηλαδη 2-3 ωρες αναλογα τη χωρητικοτητα.Θεωρω τις 15 ωρες ή το ολονυκτιο φορτισμα υπερβολη.15 ωρες φορτιζε ο πατερας μου το ΝΟΚΙΑ 3310 πριν 10 χρονια.Εχει αλλαξει η τεχνολογια (και) στις μπαταριες. Y.γ ψαχνω ανταπτορα για το αμαξι ποιον να παρω γιατι βλεπω διαφορετικες εξοδους,παιζει να εχω θεμα με καποιον απο τους 2? Αφου παρω και ενα καλωδιο 3m micro usb για το σπιτι,και αν αφησω το μικρο που μου εστειλε για το αμαξι http://i.ebayimg.com/00/s/NTg1WDU4NQ==/z/JAcAAMXQrNtRzcL7/$%28KGrHqJHJCYFE7cz4SpoBRzcL7hOr!~~60_12.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/NTg1WDU4NQ==/z/-RQAAOxyV85Rzjvi/$T2eC16R,!w0E9szNYg-FBRzjvhoc-!~~60_12.JPG Εχω παρει καμποσα τετοια.Κανουν τη δουλεια τους αλλα μην περιμενεις να κρατησουν για παντα.Ειναι τα ιδια που πουλανε οι μεγαλες αλυσιδες 9,99. http://www.ebay.com/itm/Car-Charger-Adaptor-Mini-Bullet-Dual-USB-2-Port-For-iPhone-3GS-4-5-C-S-Samsung-/291033210441?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item43c2ee5e49 Αν θες κατι πιο φθηνο οριστε http://www.ebay.com/itm/Dual-2-Port-Universal-Mini-USB-Car-Charger-Adapter-for-iPad-iPhone-4-4G-4S-iPod-/360499636390?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item53ef73e8a6 Προταση μου παρε 2-3 (και καλωδια micro USB) ωστε αμα σου χαλασουν μην περιμενεις 1 μηνα για καινουριο Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν διαφωνώ, ωστόσο, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην ΠΡΩΤΗ φόρτιση....Το κινητο που εχω ηδη, το φορτίζω 3 ωρες περίπου, ωστόσο θελω να ξερω ποιος ειναι ο ιδανικός χρόνος για την πρωτη φορτιση, ωστε να εχω την μεγιστη αποδοχη της μπαταριας... Αν το αφησω 12-15 ωρες, θα αντιμετωπίσω προβλημα?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν διαφωνώ, ωστόσο, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην ΠΡΩΤΗ φόρτιση....Το κινητο που εχω ηδη, το φορτίζω 3 ωρες περίπου, ωστόσο θελω να ξερω ποιος ειναι ο ιδανικός χρόνος για την πρωτη φορτιση, ωστε να εχω την μεγιστη αποδοχη της μπαταριας... Αν το αφησω 12-15 ωρες, θα αντιμετωπίσω προβλημα?? Δεν υπάρχει ιδανικός χρόνος φόρτισης. Θα το αφήσεις μέχρι να φορτιστεί πλήρες 100%. Τη μέγιστη απόδοση της μπαταρίας θα την δεις μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης. Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το αφήσεις πολλές ώρες αλλά δεν υπάρχει και κάποιο όφελος. Αφού φτάσει στο 100% κανονικά το τηλέφωνο σταματάει να στέλνει ρεύμα στη μπαταρία. Είτε είναι συνδεμένος ο φορτιστής είτε δεν είναι το ίδιο είναι για τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν διαφωνώ, ωστόσο, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην ΠΡΩΤΗ φόρτιση....Το κινητο που εχω ηδη, το φορτίζω 3 ωρες περίπου, ωστόσο θελω να ξερω ποιος ειναι ο ιδανικός χρόνος για την πρωτη φορτιση, ωστε να εχω την μεγιστη αποδοχη της μπαταριας... Αν το αφησω 12-15 ωρες, θα αντιμετωπίσω προβλημα?? Ιδανικα θα ελεγα,3 πρωτες φορτισεις απο 100% στο 10%.Αλλα να βλεπεις να τραβαει στο 100%,οχι μολις δεις το led πρασινο να ξεμπριζωνεις. Ετσι καλιμπραρεται σωστα η μπαταρια.Εαν εχεις θεμα υπαρχει και σχετικη εφαρμογη. Μετα οπως σωστα το αναφαιρει και ο φιλος vasilk και εισαι οκ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δηλαδη για να καταλαβω...και να μην σας κουραζω συνεχεια με αυτη την απορία μου, οταν υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα..οταν παραλαβατε εσεις κινητο από Κινα, με τις μπαταριες που φερουν...Ποσος ηταν ο χρονος πρωτης φορτισης..Περιπου 3-4 ωρες (μεχρι να φορτισει το 100%) ή 12-13 ωρες?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δηλαδη για να καταλαβω...και να μην σας κουραζω συνεχεια με αυτη την απορία μου, οταν υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα..οταν παραλαβατε εσεις κινητο από Κινα, με τις μπαταριες που φερουν...Ποσος ηταν ο χρονος πρωτης φορτισης..Περιπου 3-4 ωρες (μεχρι να φορτισει το 100%) ή 12-13 ωρες?? (μεχρι να φορτισει το 100%)!! Μετα δουλεμα το κντ εως να πεσει στο 10%,και ξανα φοτωμα στο 100%,το αυτο 3 φορες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν ειμαι ειδικος αλλα οσα smartphone ειχα και εχω , παντα τα φορτιζω μεχρι να παει στο 100% απο το 10% τις πρωτες φορες,δηλαδη 2-3 ωρες αναλογα τη χωρητικοτητα.Θεωρω τις 15 ωρες ή το ολονυκτιο φορτισμα υπερβολη.15 ωρες φορτιζε ο πατερας μου το ΝΟΚΙΑ 3310 πριν 10 χρονια.Εχει αλλαξει η τεχνολογια (και) στις μπαταριες. Εχω παρει καμποσα τετοια.Κανουν τη δουλεια τους αλλα μην περιμενεις να κρατησουν για παντα.Ειναι τα ιδια που πουλανε οι μεγαλες αλυσιδες 9,99. http://www.ebay.com/itm/Car-Charger-Adaptor-Mini-Bullet-Dual-USB-2-Port-For-iPhone-3GS-4-5-C-S-Samsung-/291033210441?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item43c2ee5e49 Αν θες κατι πιο φθηνο οριστε http://www.ebay.com/itm/Dual-2-Port-Universal-Mini-USB-Car-Charger-Adapter-for-iPad-iPhone-4-4G-4S-iPod-/360499636390?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item53ef73e8a6 Προταση μου παρε 2-3 (και καλωδια micro USB) ωστε αμα σου χαλασουν μην περιμενεις 1 μηνα για καινουριο Σε αυτο μπορω να φορτωσω 2 ταυτοχρονα?υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με υπερβολικη τροφοδοσια η οτιδηποτε,αν βαλω 2 συσκευες ταυτοχρονα να φορτισουν αφου ειναι διπλο το usb αποτι βλεπω εκει?? Σε θεμα φορτισης εγω το εβαλα στις 11 χτες και 2 το εβγαλα καπου,αφου περιμενα να φτασει στο 100% και κανα 20λεπτακι ακομα να το σιγουρεψω πως δεν ειναι fake αυτο το 100%..και ετσι θα κανω,10% και μετα 100% απο πανω απο το κινητο για τις πρωτες φορτισεις, Υπαρχει καποιος να με βοηθησει στο θεμα που εχω με το ινερνετ και τις χρεωσεις? Εβαλα και το messenger, Γενικα καλο δειχνει το κινητο μεχρι τωρα,μονο αρνητικο 2-3 φορες μου εχει κολησει το touch και πρεπει να κλεισω την οθονη και να την ξανανοιξω,και λιγο η μπαταρια αποτι παρατηρω αλλα ειμαστε στην αρχη... Η καμερα καλουτσικη αλλα λιγο υπερβολικο ζουμαρισμα στο 0 του ζουμ αποτι με αλλα κινητα Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (μεχρι να φορτισει το 100%)!! Μετα δουλεμα το κντ εως να πεσει στο 10%,και ξανα φοτωμα στο 100%,το αυτο 3 φορες. Ok, σε ευχαριστώ πολύ Κωστα!! Νομιζω ότι τωρα το αντελήφθην... Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Μετα απο 10 περιπου μερες χρησης μπορω να πω οτι οι εντυπωσεις μου ειναι εξαιρετικες.Το μεγεθος ιδανικο,το σχεδιο ομορφο,η κατασκευη ποιοτικη.Στο σερφαρισμα ειναι πολυ γρηγορο.Το ηχειο και το ακουστικο του πολυ καλα,καθαρα και δυνατα χωρις να τα πειραξω απο το ΜΤΚ Μενου.Τα handsfree που ειχε μεσα ειναι αρκετα ποιοτικα.Δοκιμασα και κατι handsfree iphone style που ειχα παρει απ το ebay με 1 ευρω το ζευγαρι και δουλευαν κανονικα.Η μπαταρια στις πρωτες της φορτισεις ικανοποιητικη.Το touch εξαιρετικοτατο.Ειδικα στην πληκτρολογηση ακομα και με το εργοστασιακο πληκτρολογιο δεν χανει γραμμα,σε αντιθεση με το Lenovo A760 που αλλα πατουσα και αλλα εγραφε.Η καμερα του για μενα πολυ καλη.Το WiFi απροβληματιστο. Ενα κολλημα μονο εφαγε οταν ανοιξα το Wifi και ηρθαν οι ειδοποιησεις απο το FB και χτυπαγε συνεχεια.Χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια.Μονο αρνητικο η μνημη RAM.Ειναι συνεχως στο 85-90% και παροτι δοκιμασα το κολπο του φιλου παραπανω εχω ελευθερα 50-80ΜΒ συνηθως.Αλλα και με αυτο το ποσοστο δεν αργουν οι σελιδες ουτε κολλανε τα βιντεο στο youtube.Παιχνιδια δεν επαιξα.Το δε GPS με δεδομενα ή Wifi με βρηκε σε κλασματα.Χωρις,δεν δοκιμασα.Πηρα και κανα 2 θηκες flip cover απο ebay και aliexpress που ειναι ομορφες και ειμαι κομπλε. ΠΡΟΣΟΧΗ!Ολα τα παραπανω αναλογιζομενος παντα το κοστος του και ειδικα τι αγοραζεις απο Ελλαδα με τα ιδια χρηματα. Edited February 4, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παρελαβα και γω χθες ην συσκευή και οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι εξαιρετικές!!!!!!! Πολυ καλή αποκριση στο touch, γρηγορη πλοήγηση σε wifi και GPS με αμεσότητα.. Αλλά... Δοκιμάζοντας τα αουστικά στο κινητο σε προσπάθεια να δοκιμασω Ραδιόφωνο..ο ηχος ηταν αρκετα χαμηλά..ενώ εβαλα στο max την ένταση του ήχου..Υπάρχει σχετική ρύθμιση να το βελτιωσουμε καπως?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μετα απο 10 περιπου μερες χρησης μπορω να πω οτι οι εντυπωσεις μου ειναι εξαιρετικες.Το μεγεθος ιδανικο,το σχεδιο ομορφο,η κατασκευη ποιοτικη.Στο σερφαρισμα ειναι πολυ γρηγορο.Το ηχειο και το ακουστικο του πολυ καλα,καθαρα και δυνατα χωρις να τα πειραξω απο το ΜΤΚ Μενου.Τα handsfree που ειχε μεσα ειναι αρκετα ποιοτικα.Δοκιμασα και κατι handsfree iphone style που ειχα παρει απ το ebay με 1 ευρω το ζευγαρι και δουλευαν κανονικα.Η μπαταρια στις πρωτες της φορτισεις ικανοποιητικη.Το touch εξαιρετικοτατο.Ειδικα στην πληκτρολογηση ακομα και με το εργοστασιακο πληκτρολογιο δεν χανει γραμμα,σε αντιθεση με το Lenovo A760 που αλλα πατουσα και αλλα εγραφε.Η καμερα του για μενα πολυ καλη.Το WiFi απροβληματιστο. Ενα κολλημα μονο εφαγε οταν ανοιξα το Wifi και ηρθαν οι ειδοποιησεις απο το FB και χτυπαγε συνεχεια.Χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια.Μονο αρνητικο η μνημη RAM.Ειναι συνεχως στο 85-90% και παροτι δοκιμασα το κολπο του φιλου παραπανω εχω ελευθερα 50-80ΜΒ συνηθως.Αλλα και με αυτο το ποσοστο δεν αργουν οι σελιδες ουτε κολλανε τα βιντεο στο youtube.Παιχνιδια δεν επαιξα.Το δε GPS με δεδομενα ή Wifi με βρηκε σε κλασματα.Χωρις,δεν δοκιμασα.Πηρα και κανα 2 θηκες flip cover απο ebay και aliexpress που ειναι ομορφες και ειμαι κομπλε. ΠΡΟΣΟΧΗ!Ολα τα παραπανω αναλογιζομενος παντα το κοστος του και ειδικα τι αγοραζεις απο Ελλαδα με τα ιδια χρηματα. Εννοείται!διαβάζω εντατικά τα θέματα με τα τηλέφωνα των 100 ευρώ περίπου κ δεν ξέρω τι να διαλέξω. Πάντως η ram δεν είναι πάντα πανάκεια, το Xperia tipo που έχω με αλχημείες μπορώ να το κάνω να έχει ελεύθερη μνήμη αλλά τι να το κάνεις... Μονοπύρηνο είναι και ζορίζεται. Πιστεύω είναι συνδυασμός η απόδοση του κινητού,μνήμης και επεξεργαστή. Άλλωστε με το rooting μπορείς να βελτιώσεις αρκετά Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts