Jump to content

ZTE V965

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κντ,μιας και το ειδα πριν απο λιγο,ειναι 100% root απο to2c,και εχει την Κινεζικη recovery.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να το πάρεις άφοβα. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα είτε είναι root (όπως λέει ο Kostast1) είτε δεν είναι. Το root σου δίνει τη δυνατότητα να "πειράξεις" το τηλέφωνο. Για τους αρχάριους καλό είναι να μην είναι root και πειράξουν κάτι κατά λάθος. Οι εταιρείες κανονικά τα τηλέφωνα τα πουλάνε χωρίς root. Αν δεν ξέρεις τι είναι root το σίγουρο είναι πως δεν ξέρεις και τι να το κάνεις, άρα δεν το χρειάζεσαι. Όταν θα μάθεις τι είναι και τι κάνει το σίγουρο είναι πως είναι εύκολο να το κάνεις.

Το recovery σε βοηθάει να πάρεις backup, να επαναφέρεις το τηλέφωνο σε λειτουργική κατάσταση αν πάθει κάτι και κάποια άλλα πράγματα τέτοιου τύπου. Έχει κάποιες επιλογές και για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πρέπει να είναι στα Αγγλικά και όχι στα Κινέζικα. Όταν με το καλό σου έρθει θα δεις και αν είναι στα Κινέζικα θα σε βοηθήσουμε να το κάνει με Αγγλικά. Όταν το αγοράσεις πες τους αν μπορούν να σου το κάνουν από το To2c αλλά και να μην σου το κάνουν θα το κάνεις από εδώ.

Το προηγούμενο τηλέφωνο το είχα 3 χρόνια και δεν χρειάστηκε ούτε να το κάνω root και ούτε να μπω ποτέ σε recovery. Οι περισσότεροι χρήστες ούτε ξέρουν τι είναι και ούτε τα χρησιμοποιούν.

Παλικαρια μια ακομα ερωτηση γιατι κ εγω αρχαριος ειμαι στα android οπως ειπα κ το περιμενω....

Πρεπει αναγκαστικα να ετοιμαστω για recovery μολις το παρλααβω...δηλαδη ειναι σαν προετοιμασια πριν ερθει κ βαλω πργαματα για να το "σωσω " στην στραβη....η μπορει κ να γινει η στραβη μετα απο καιρο κ να το κανω τοτε???Sorry αν ειναι χαζη η ερωτηση..απλα προσεχουμε για να εχουμε!!:worry:

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Το κντ,μιας και το ειδα πριν απο λιγο,ειναι 100% root απο to2c,και εχει την Κινεζικη recovery.:)

Οντως, σημερα που εκανα την παραγγελία, μιλώντας στο Chat με την susan (παραθετω το ονομα της μονο και μονο αν ξερει καποιος θεματα αξιοπιστίας την εν λόγω), μου ειπε ότι θα μου το ρουταρουν...Ελπιζω ότι θα γινει και στην πραξη..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Οντως, σημερα που εκανα την παραγγελία, μιλώντας στο Chat με την susan (παραθετω το ονομα της μονο και μονο αν ξερει καποιος θεματα αξιοπιστίας την εν λόγω), μου ειπε ότι θα μου το ρουταρουν...Ελπιζω ότι θα γινει και στην πραξη..

Το τηλέφωνο κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ. Σε σύγκριση με το sony E dual που είχα (και δε με βόλεψε) ή κάποιο αντίστοιχο στα λεφτά αυτά (amoi 862w) αξίζει; Η μνήμη των 512 επαρκεί; Είχα το lenovo a800 και η μνήμη γέμιζε γρήγορα με αποτέλεσμα να σέρνεται.

Το τηλέφωνο κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ. Σε σύγκριση με το sony E dual που είχα (και δε με βόλεψε) ή κάποιο αντίστοιχο στα λεφτά αυτά (amoi 862w) αξίζει; Η μνήμη των 512 επαρκεί; Είχα το lenovo a800 και η μνήμη γέμιζε γρήγορα με αποτέλεσμα να σέρνεται.

Τοτε πας σε κντ με 1 gb φιλε μου.Λογικα σε ολα τα 512 θα εχεις θεμα.

Απ οτι ειδα στο aliexpress εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια σε θηκες (και ειδικα flip cover που μ ενδιαφερουν) απ οτι στo ebay (εχει ελαχιστες) και ξεκινανε απο 3-4 ευρω.Τσιμπησα 2.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Στο lenovo δοκίμασες να το δουλέψεις με κάποια εφαρμογή για να σου αδειάζει την RAM? Πιστεύω ότι αν δεν θες να τρέχεις πολύ βαριές εφαρμογές τα 512 φτάνουν

Android uber alles

Στο lenovo δοκίμασες να το δουλέψεις με κάποια εφαρμογή για να σου αδειάζει την RAM? Πιστεύω ότι αν δεν θες να τρέχεις πολύ βαριές εφαρμογές τα 512 φτάνουν

Είναι αλήθεια πως και το sony E dual με τα 512 δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα μνήμης και πήγαινε αρκετά γρήγορα (μια βδομάδα το κράτησα), αλλά η μικρή του οθόνη δε με κάλυπτε. Οθόνη 4,5 είναι ιδανική για smartphone, από εκεί και πάνω γίνεται παντόφλα. Επειδή μάλλον θα το παραγγείλω, θα είναι εύκολο να το κάνω root και να περάσω Rom με Ελληνικά ; (ποτέ δε ξέρεις με τους κινέζους τι θα σου έρθει...)

Από minideal αγοράζεις; αυτοί βάζουν ελληνική γλώσσα και root, αν κ δεν έχω αγοράσει zte από αυτούς ακόμα
Android uber alles

δε ξερω ακριβως τι παιζει με την συσκευη κ την διαχειριση της ραμ αλλα το α800 οντως σερνεται ενω το ζτε παει μια χαρα...μη ξεχναμε κ αλλος επεξεργαστης...εμενα παντως το ζτε σε δυο μερες χρησης δεν ειχε καμμια διαφορα με καλυτερα μοντελα τετραπυρηνα...ικανοποιηθηκα πολυ σαν λειτουργικα χαρακτηριστικα...δεν ικανοποιηθηκα απο την αναλυση της οθονης,μου φανηκε να πιξελιαζει....βεβαια συγκριτικα με αλλα οχι οτι δε βλεπεται..μια χαρα ειναι

δε ξερω ακριβως τι παιζει με την συσκευη κ την διαχειριση της ραμ αλλα το α800 οντως σερνεται ενω το ζτε παει μια χαρα...μη ξεχναμε κ αλλος επεξεργαστης...εμενα παντως το ζτε σε δυο μερες χρησης δεν ειχε καμμια διαφορα με καλυτερα μοντελα τετραπυρηνα...ικανοποιηθηκα πολυ σαν λειτουργικα χαρακτηριστικα...δεν ικανοποιηθηκα απο την αναλυση της οθονης,μου φανηκε να πιξελιαζει....βεβαια συγκριτικα με αλλα οχι οτι δε βλεπεται..μια χαρα ειναι

Βρε συ καταφερες και ειδες pixel........γερασα!!!xaxaxax

Από εδώ, http://www.yangbuy.com/team.php?id=4079 έχω ξαναπαραγγείλει και έχω κουπόνι. Απλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν από root κλπ. Προφανώς δεν τα ανοίγουν τα κινητά... Πάντως ακούω καλά λόγια από όλους σας για το κινητό. Κάτι ακόμη, η χαμηλή ανάλυση δε με απασχολεί, θεωρώ σημαντικότερο τη φωτεινότητα (στο sony xperia E η φωτεινότητα ήτανε τραγική, σε ηλιόλουστη μέρα δεν έβλεπες τίποτα...).

εκνα παραγγελεια και εγω σημερα το τηλεφωνο για μια φιλη,απο to2c,στο Chat με την γνωστη πλεον susan της ζητησα αν μπορουν να το ρουταρουνε το κινητο και να βαλουν και ελληνικα,και μου απαντησε..........βεβαίως αφου ολοι από την ελλαδα το ιδιο πραγμα ζητατε:lol::lol::lol::lol:αντε να δουμε να θα κρατηση το λογο της η κινεζα

επισης πληρωσα και τα εξτρα 5$ για ακουστικα για εχω το κεφαλι μου ησυχο συνολο 84 euro το κουστουμι

Βρε συ καταφερες και ειδες pixel........γερασα!!!xaxaxax

μηπως γερασα εγω? (40 σε λιγο) και χαλασαν τα ραβδια και τα κωνια μου?μπα!!αποκλειεται!!ειμαι σιγουρος οτι πιξελιαζει....δηλ ειναι ενα κλικ καλυτερο απο την τρισαθλια οθονη του iphone 5s...εκει να δεις πιξελιασμα:p

μηπως γερασα εγω? (40 σε λιγο) και χαλασαν τα ραβδια και τα κωνια μου?μπα!!αποκλειεται!!ειμαι σιγουρος οτι πιξελιαζει....δηλ ειναι ενα κλικ καλυτερο απο την τρισαθλια οθονη του iphone 5s...εκει να δεις πιξελιασμα:p

Α εσυ βλεπεις καλα!!!:lol:

40+++.....καλα παω:lol:τι να σου τωρα βρε φιλε εγω δεν ειδα σε καμια περιπτωση κατι το ενοχλητικο,και στο video που αναιβασα μια χαρα δειχνει η οθονιτσα του.

Οπως και να εχει το παλικαρι που το εχει τωρα ειναι απολυτα ικανοποιημενο απο τα 80 ευρω που εδωσε.

Επειδή στα διάφορα site γραφουν ανακρίβειες, το τηλέφωνο έχει τον CPU τον MTK6589 και gpu PowerVR SGX544MP2;

Έχει Αισθητήρα εγγύτητας, αισθητήρα φωτισμού και αισθητήρα προσανατολισμού;

Καλησπέρα, τι κάρτα sim παίρνει το συγκεκριμένο κινητό; mini, nano ή κανονική;

Στα βίντεο (γιατί δεν το έχω το κινητό) δείχνει κανονική

Δύο κανονικές sim παίρνει.

Mini Sim ειναι η Sim που χρησιμοποιουμε εδω και χρονια,η κανονικη.Micro παιρνουν τα smartphone εδω και 2 χρονια και Nano παιρνει το iPhone 5.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Προσπαθώ να παραγγείλω από το to2c.com και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal, έχετε καμια ιδέα τι παίζει ;

• The title was changed to ZTE V965