yiannism01 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το ξελάφρωμα είναι προβληματικό στο 2.0. Εγώ τα έστησα με τη σειρά, πάντα με TWRP 2.7.0. Πρώτα την rom, πέρασμα λσμου Lenovo, ρυθμίσεις. Μετά reboot to recovery και πέρασμά Gapps, στήσιμο Google, απενεργοποίηση ενημερώσεων, και μετά πέρασμά στο recovery και εγκατάσταση supersu 1.94. Καθάρισμα με root uninstaller και τέλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το ξαλάφρωμα το έκανα μόνο την πρώτη φορά, τις άλλες χωρίς να πειράξω το αρχείο. Μέσω TWRP 2.7.0 εγκατάσταση ταυτόχρονα rom, Gapps (4.4.3 minimal την τελευταία δοκιμή) και supersu (που το κάνει σχεδόν αυτόματα). Και μου άρεσε από τα λίγα που είδα στην μπάρα ειδοποιήσεων. Δεν έχω παρά να περιμένω την επόμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το ξαλάφρωμα το έκανα μόνο την πρώτη φορά, τις άλλες χωρίς να πειράξω το αρχείο. Μέσω TWRP 2.7.0 εγκατάσταση ταυτόχρονα rom, Gapps (4.4.3 minimal την τελευταία δοκιμή) και supersu (που το κάνει σχεδόν αυτόματα). Και μου άρεσε από τα λίγα που είδα στην μπάρα ειδοποιήσεων. Δεν έχω παρά να περιμένω την επόμενη έκδοση. Έχει ανέβει τελευταία dev, η 4, στο vibeui.com. Εγώ κατέβασα από εκεί (πρωί μόνο γιατι τις άλλες ώρες γμται) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Δύο φορές κατέβασα και την dev 4, και από vibeui.com και από needrom, μόνη εξήγηση ότι το δικό μου δεν θέλει να δουλέψει αυτή την έκδοση, εφόσον κανείς άλλος δεν αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα, που το εύχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 ρε παιδια απο που μπορουμε να βρουμε μια γνησια μπαταρια για το κινητο μας? πηγα να πραγγειλω απο buycoins και μου εριξαν ακυρο,γιατι λεει προσφατα η χωρα μου αλλαξε πολιτικη και δεν δεχεται μπαταριες. :confused: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πως κανω επαναφορα εργοστασιακων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 ρε παιδια απο που μπορουμε να βρουμε μια γνησια μπαταρια για το κινητο μας? πηγα να πραγγειλω απο buycoins και μου εριξαν ακυρο,γιατι λεει προσφατα η χωρα μου αλλαξε πολιτικη και δεν δεχεται μπαταριες. :confused: http://www.ebay.co.uk/itm/BL210-2000mAh-Battery-for-Lenovo-S820-S820E-A750E-S650-S658T-A656A766-A658T-/121388708627?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c4354b313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemg Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 settings-system-αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Καμια λυση με τους ηχους κλησης που χανονται ? Μολις κανεις poweroff τη νυχτα το πρωι ξαναβαζει τους αρχικους ? Μια λυση ισως ειναι να βαλω τα ringtones στο φακελο που υπαρχουν οι κανονικοι ηχοι του τηλεφωνου αλλα πρεπει να ειναι root Υπαρχει καμια λυση γιαυτο ? Edited July 20, 2014 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ξέρει κανείς πως γίνεται ΟΤΑ update; Κατεβάζω το update της vibeui2 περίπου 230MB κάνει επανεκκίνηση οταν τελειώσει αλλα μετά ανοίγει το TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καμια λυση με τους ηχους κλησης που χανονται ? Μολις κανεις poweroff τη νυχτα το πρωι ξαναβαζει τους αρχικους ? Μια λυση ισως ειναι να βαλω τα ringtones στο φακελο που υπαρχουν οι κανονικοι ηχοι του τηλεφωνου αλλα πρεπει να ειναι root Υπαρχει καμια λυση γιαυτο ? τελικα νομιζω βρηκα οριστικη λυση εκανα root το κινητο με το Vroot (το εβαλα στο pc συνδεσα το usb και πατησα reroot) Μετα εβαλα ολα τα ringtones στο /system/media/audio/ringtones και τερμα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Νομίζω ότι ΟΤΑ Update μπορεί να γίνει μόνο με τον μαμά κινέζικο recovery. Με άλλο recovery (TWRP, CWM) δε πρέπει να είναι δυνατό το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ξέρει κανείς πως γίνεται ΟΤΑ update; Κατεβάζω το update της vibeui2 περίπου 230MB κάνει επανεκκίνηση οταν τελειώσει αλλα μετά ανοίγει το TWRP. Νομίζω ότι ΟΤΑ Update μπορεί να γίνει μόνο με τον μαμά κινέζικο recovery. Με άλλο recovery (TWRP, CWM) δε πρέπει να είναι δυνατό το update. Ακριβώς, μονο με το στοκ recovery μπορεις να εγκαταστήσεις τα ota updates Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα σε ολους..! Θελω να κανω μια ερωτηση.. Εχει αντιμετωπισει κανεις σας προβληματα κατασκευης με το κινητο..? Hardware προβληματα.. Εδω και 2-3 βδομαδες μου κανει διαφορους ηχους το κινητο σαν να κουμπωνουν κομματια ή να αποκωλωνται.. Φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα μου μεινει στο χερι.. Οχι τπτ αλλο αλλα το εχω και 3 μηνες τοπ το κινητο και φοβαμαι οτι θα καταληξει στον καλαθο των αχρηστων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ακριβώς, μονο με το στοκ recovery μπορεις να εγκαταστήσεις τα ota updates Ποιο είναι το στοκ; Το κινέζικο μενού που βγάζει στην αρχή αν πατήσεις συνδυασμό κουμπιών; Υπάρχει τρόπος να μπει τελικά το ΟΤΑ η να το βάλω με τον γνωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα σε ολους..! Θελω να κανω μια ερωτηση.. Εχει αντιμετωπισει κανεις σας προβληματα κατασκευης με το κινητο..? Hardware προβληματα.. Εδω και 2-3 βδομαδες μου κανει διαφορους ηχους το κινητο σαν να κουμπωνουν κομματια ή να αποκωλωνται.. Φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα μου μεινει στο χερι.. Οχι τπτ αλλο αλλα το εχω και 3 μηνες τοπ το κινητο και φοβαμαι οτι θα καταληξει στον καλαθο των αχρηστων.. Η πίσω όψη είναι το αδύνατο σημείο του Παίρνεις αυτό και καθάρισες και το κινητό γίνεται απείρως πιο όμορφο http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161229079502&alt=web Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Η πίσω όψη είναι το αδύνατο σημείο του Παίρνεις αυτό και καθάρισες και το κινητό γίνεται απείρως πιο όμορφο http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161229079502&alt=web Τι εννοεις το αδυνατο σημειο του.. Οι ηχοι που κανει δηλαδη ειναι απο την πισω οψη? Και πως λυνονται με την θηκη.. Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Την τελευταια εβδομαδα και εντελως ξαφνικα το βυσμα του φορτιστη δεν κουμπωνει ολος μεσα στην υποδοχη του κινητου αλλα μπαινει μεσα μονο το μισο με συνεπεια να μην κανει καλη επαφη και να πρεπει να το κουνησω πολλες φορες δεξια-αριστερα και μεσα-εξω μεχρι να αρχισει να φορτιζει. Δοκιμασα και αλλους φορτιστες αλλα παλι τα ιδια ! Τον φορτιστη μου τον συνεδεσα με αλλο ιδιο κινητο Lenovo και το βυσμα κουμπωνει μια χαρα. Μου δινεται η εντυπωση οτι σαν να εχει παει "προς τα μεσα" ο ακροδεκτης που κουμπωνει πανω το βυσμα του φορτιστη . Εχει αντιμετωπισει κανεις σας αυτο το προβλημα ; Υπαρχει καποια λυση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τι εννοεις το αδυνατο σημειο του.. Οι ηχοι που κανει δηλαδη ειναι απο την πισω οψη? Και πως λυνονται με την θηκη.. Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις. οταν το πιεζεις απο πισω δεν κανει τον ηχο του πλαστικου? Αν βαλεις αυτη τη θηκη που ειναι σκληρη δεν ακουγεται τιποτα μετα οσο κι αν το πιεσεις Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 οταν το πιεζεις απο πισω δεν κανει τον ηχο του πλαστικου? Αν βαλεις αυτη τη θηκη που ειναι σκληρη δεν ακουγεται τιποτα μετα οσο κι αν το πιεσεις Να σου πω την αληθεια μου δεν εχω καταλαβει απο που ακουγονται οι ηχοι.. Πιθανον να ειναι και απο το πλαστικο.. απλα οταν πιεζω οθονη και απο πισω το καλυμμα ακου διαφορους θορυβους σαν μικρα κρατς κρατς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κι ενω ολα ηταν μια χαρα.....απο εχθες το τηλεφωνο δεν μπορει να συνδεθει με υπολογιστη ! Δεν εχω πειραξει κατι....δοκιμασα δυο PC...ενα με ΧΡ και ενα με win7 στα οποια το ειχα συνδεσει πολλες φορες. Αλλαξα καλωδια....θυρες USB αλλα τιποτα ! Αναβει το κοκκινο λαμπακι στο τηλεφωνο....φορτιζει....αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης. Ουτε βγαζει μηνυμα στον υπολογιστη αλλα ουτε και στο τηλεφωνο για επιλογες USB. Tι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κυκλοφόρησε η ROW S215, kitkat 4.4.2 και VIBEUI 1.5. Όχι τόσο φαντεζί όσο η κινέζικη 2.0 αλλά πιστεύω ότι έχει πολλά καλούδια εύχρηστα για μας τους ευρωπαίους. Ο Dialer είναι πολύ καλός και δεν τραβάει ζόρια με το +30 τα βλέπει μια χαρά. Η εγκατάσταση γίνεται πάνω σε s116 stock με το recovery της μαμάς. Θα την βρείτε εδώ: http://lenovo-forums.ru/topic/7179-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-android-44-kitkat-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-lenovo-s650-s650-row-s215-140714/ Εγκατάσταση TWRP και ρουτ με το SuperSU 1.94 πρέπει να γίνουν μετά και όπως λένε οι φίλοι μας οι ρώσοι μόνο με S650_ROW_UpgradeTool_v5.1352.01. Οι εφαρμογές της Lenovo δεν είναι τελευταία μοντέλα αλλά την κάνουν την δουλειά τους. Την έστησα και δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χαρά στο κουράγιο σου που πηγαίνεις από ROW σε CN/EN με τις αλλαγές που απαιτούνται...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/BL210-2000mAh-Battery-for-Lenovo-S820-S820E-A750E-S650-S658T-A656A766-A658T-/121388708627?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c4354b313 παναγία μου :cry: τι τιμη ειναι αυτη ? :ninja: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χαρά στο κουράγιο σου που πηγαίνεις από ROW σε CN/EN με τις αλλαγές που απαιτούνται...:happy: Αυτο ψαχνω πως θα παω απο CN σε ROW. Πρεπει να βαλω με flashtool την s111 και μετα να κανω update OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts