mary19 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 @eldameldo + rs71 πείτε μου σας παρακαλώ από ποιο μαγαζί παραγγείλατε. O τελευταίος φίλος με το θέμα του ηχείου με φοβησε αρκετά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) ρε παιδια ποια εκδοση sygic χρησιμοποιητε;οποια και αν εχω δοκιμασει μου βγαζει σφαλμα imei .registration.γενικα δεν κανει εγκατασταση.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακυρο ακυρο παιδια .το μπερδεψα με το navigon.με το sygic ολα οκ.αυτο με το hud ειναι μονο στην συγκεκριμενη εκδοση ; Το HUD το εχει σε ολες τις καινουργιες εκδοσεις απο την 13.4.1 και μετα... Καλημερα χθες παρελαβα κι εγω δυστυχώς ομως δε δουλεύει το κατω ηχείο της ανοικτής ακρόασης και των ηχων κλησεων.Υπαρχει πιθανοτητα να θελει ρύθμιση? Αν και δοκίμασα ολες τις ρυθμισεις,Θα κανω dispute σημερα και θ στείλω μυνμ στη minideal. Ολοι οι ηχοι ενω εκτελουντε, εκτος απο το ψηφιακο μενου εντος κινητου, δυναμονουν και απο τα κουμπια στο πλαι. Αν πατας απο εκει και δεν εχεις βαλει καποιο προφιλ που ειναι αθορυβο (τσεκαρε και εκει), τοτε μαλλον ειναι προβλημα της συσκευης. Απο minideal παντως ειναι ο πρωτος που ακουω να εχει παραπονο (και εγω απο εκει το πηρα). Έγινε και το root με v root εγκαταστάθηκε και το add free αλλά πολύ κινέζικο ρε παιδί μου :X Οταν λες πολυ κινεζικο τι εννοεις? root το εκανες οπως περιγραφουν σε προηγουμενα post? θεματα με IMEI play store κτλ μετα το root δεν υπαρχουν ε? Edited April 8, 2014 by Project_P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Οταν λες πολυ κινεζικο τι εννοεις? root το εκανες οπως περιγραφουν σε προηγουμενα post? θεματα με IMEI play store κτλ μετα το root δεν υπαρχουν ε? Πρόβλημα κανένα μέχρι στιγμής Κινέζικη εφαρμογή οπότε τυχόν ρυθμίσεις δεν υπάρχουν καθώς και όταν παρέχει άδεια SU το μήνυμα πάλι είναι κινεζιά :lol: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 @eldameldo + rs71 πείτε μου σας παρακαλώ από ποιο μαγαζί παραγγείλατε. O τελευταίος φίλος με το θέμα του ηχείου με φοβησε αρκετά..... Από to2c.com ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πρόβλημα κανένα μέχρι στιγμής Κινέζικη εφαρμογή οπότε τυχόν ρυθμίσεις δεν υπάρχουν καθώς και όταν παρέχει άδεια SU το μήνυμα πάλι είναι κινεζιά :lol: Στο τελος του πρωτου ποστ λεει πως να διορθωσεις το θεμα με τα κινεζικα στο SU. Επισης τωρα που εχεις προσβαση root μπορεις να δει αν εχει στα κινέζικα call logs και κινέζικα ringtones στο storage/sdcard0/music ή πουθενα στα contacts?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giohan21 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Σημερα παρελαβα και εγω..εξωτερικα ειναι πολυ ωραια..αλλα μου ηρθε με αδεια μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ σήμερα (παραγγελία από to2c στις 15/3). Το κινητό είναι άψογο... Θετικά: 1. Πολύ καλή οθόνη 2. Πολύ γρήγορο 3. Λεπτό και ελαφρύ 4. Κάρτα sim, wifi, camera λειτουργούν άψογα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 5. Παρ'όλο που δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο κινητό, είναι αρκετά βολικό στο πιάσιμο. Αρνητικά: 1. Το πίσω καπάκι είναι κάπως ευαίσθητο όταν πας να το ανοίξεις καθώς το υλικό του είναι πολύ λεπτό και λυγίζει πολύ. Αλλά αυτό είναι σχετικό γιατί δεν είναι κάτι που το κάνεις συχνά. 2. Δεν έχει (ή εγώ δεν βρήκα) κάποιο μενού εφαρμογών απ'όπου μπορείς να δεις όλες τις εφαρμογές σου και να δημιουργήσεις συντομεύσεις για την κεντρική επιφάνεια. Απ'ότι παρατήρησα μόλις εγκαθιστάται μια καινούρια εφαρμογή εμφανίζεται στην κεντρική επιφάνεια και μόλις την τραβάς πάνω για διαγραφή καταλαβαίνεις πως δεν είναι απλά συντόμευση γιατί σου βγάζει κατευθείαν uninstall. Χρήσιμες πληροφορίες: Μου έβγαλε 1 φορά εως τώρα ειδοποίηση για system update και δεν την έκανα γιατί θέλω να κρατήσω τα Ελληνικά. Επίσης το contact manager βγάζει ειδοποίηση για update κάθε φορά που συνδέομαι σε κάποιο wifi, αλλά δεν την κάνω γιατί είχα διαβάσει ότι υπάρχει θέμα με την αναγνώριση των επαφών. (Αν ξέρει κάποιος πως μπορούν να σταματήσουν να εμφανίζονται αυτές οι ειδοποιήσεις ας βοηθήσει). Για το πρόβλημα με τους μειωμένους ελληνικούς χαρακτήρες στα sms, εγώ έβαλα το go sms pro και τώρα μπορώ να γράφω εως 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα (με την προεγκατεστημένη εφαρμογή έγραφες εως 70). Επίσης έχω ένα θεματάκι με τον συγχρονισμό. Σε προηγούμενη συσκευή android, μόλις είχα βάλει το gmail μου άρχισαν να εγκαθίστανται 1-1 οι εφαρμογές από την προηγούμενη συσκευή, όπως επίσης και τα αποθηκευμένα wifi με τους κωδικούς τους. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πάντως στα αντίγραφα ασφαλείας και μεταφορά, εκεί που λέει "Εφεδρικός Λογαριασμός" μου γράφει "κανένας λογαριασμός δεν αποθηκεύει αντίγραφα ασφαλείας" ενώ κανονικά ξέρω πως εκεί θα έπρεπε να είναι "κουμπωμένο" το gmail μου. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει. Υ.Γ.: Και 150euro να είχε πάλι θα το έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ σήμερα (παραγγελία από to2c στις 15/3). Το κινητό είναι άψογο... Υ.Γ.: Και 150euro να είχε πάλι θα το έπαιρνα. Ναι, αλλά το 50ρικάκι στην τσέπη δίνει άλλη αίσθηση.. :lol: :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Δυστυχως το προβλημα παραμενει δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις αλλα το κινητο μουγγαμαρα κλησεις κανει κανονικα αλλα το κατω ηχειο δε δουλευει μονο το μικρο που ακουμπαει το αυτι δουλευει. Κα τα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του αλλα πεσαμε στην περιπτωση .Ποτε δεν ειχα παραπονο ως τωρα απο κινεζικα απο minideal εχω ξαναπαρει χωρις προβλημα . Ξερει κανεις πως το στελνω πισω οικονομικοτερα?Γιατι μαλλον αυτο θα μου πουν να κανω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 2 Ερωτησεις 1) δοκιμασε κανεις να παει ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα-system update-και να πατησει αναγκαστικη διακοπη? σταματαει να βγαζει την ειδοποιηση για update? 2) εχω κατεβασει την εφαρμογη go sms pro για να γραφω με 160 χαρακτηρες.οταν ομως μου βγαζει την ειδοποιηση οτι ελαβα sms και κατεβασω την μπαρα ειδοποιησεων με μεταφερει στην εφαρμογη του κινητου...υπαρχει καμια λυση να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Σημερα παρελαβα και εγω..εξωτερικα ειναι πολυ ωραια..αλλα μου ηρθε με αδεια μπαταρια.. Πότε το παρήγγειλες και απο ποιο μαγαζί; Πλιιιζ να τα αναφερετε αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπέρα ! Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από Vickmall (18-03-2014 παραγγ. 104,00 Euro). Δέστε τη ROM που φοράει και θα ήθελα να μου πείτε όσοι άλλοι την φοράνε την άποψή τους. Ακόμα δεν το έχω τσεκάρει γενικώς, ούτε sim δεν έχω βάλει, ούτε αν είναι root είδα κ.λ.π. Θα τα τσεκάρω και θα κάνω μια ανάλυση απ'το συγκεκριμένο. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό, βολικό, γρήγορο και ελαφρύ και χωρίς Κινέζικα προς το παρόν, με καλά Ελληνικά-εεεε και λίγα Εnglish, από το λίγο που το είδα. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Στο τελος του πρωτου ποστ λεει πως να διορθωσεις το θεμα με τα κινεζικα στο SU. Επισης τωρα που εχεις προσβαση root μπορεις να δει αν εχει στα κινέζικα call logs και κινέζικα ringtones στο storage/sdcard0/music ή πουθενα στα contacts?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 Αρνητικό φίλε δεν βρήκα πουθενά κινέζικα :happy: Βοήθησε με λίγο στο τέλος ποιανού post έχει πληρ. για το SU? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 Ερωτησεις 1) δοκιμασε κανεις να παει ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα-system update-και να πατησει αναγκαστικη διακοπη? σταματαει να βγαζει την ειδοποιηση για update? Λοιπόν αυτό που έκανα και δείχνει να δουλεύει είναι το εξής: ρυθμίσεις / system / εφαρμογές / όλα / ContactManager / Εμφαν. ειδοποιήσεων ξετικάρεις το παραπάνω και "μάλλον" τέλος το pop up κάθε λίγο!! :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπέρα ! Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από Vickmall (18-03-2014 παραγγ. 104,00 Euro). Δέστε τη ROM που φοράει και θα ήθελα να μου πείτε όσοι άλλοι την φοράνε την άποψή τους. Ακόμα δεν το έχω τσεκάρει γενικώς, ούτε sim δεν έχω βάλει, ούτε αν είναι root είδα κ.λ.π. Θα τα τσεκάρω και θα κάνω μια ανάλυση απ'το συγκεκριμένο. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό, βολικό, γρήγορο και ελαφρύ και χωρίς Κινέζικα προς το παρόν, με καλά Ελληνικά-εεεε και λίγα Εnglish, από το λίγο που το είδα. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι 1407 με μετατροπή από το μαγαζί. Μια χαρά είναι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ναι, αλλά το 50ρικάκι στην τσέπη δίνει άλλη αίσθηση.. :lol: :lol: :D Σίγουρα!!!! :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giohan21 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πότε το παρήγγειλες και απο ποιο μαγαζί; Πλιιιζ να τα αναφερετε αυτα! To πηρα απο το Τοc2.com(14/3 παραγγελια) .Δεν ξερω γιατι αλλα ετυχε να ειναι αδεια η μπαταρια.Το φορτισα για λιγο με ενα μηχανημα για να το ανοιξω να δω οτι δουλευει κανονικα και τωρα το εχω στην φορτιση!Ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τα λεφτα του!Οτι ειπε ακριβως ο Eldαmελdo για την κατασκευη ισχυει!Θα ανοιξω και το wifi να δω τις ειδοποιησεις αν και εχουν αναφερει σε πιο παλια ποστ πως να βγαζεις την ενδειξη!Και επισης μου εκανε εντυπωση πως δεν υπαρχει καποιο μενου..μπορει να ρυθμιζεται ομως αυτο.Η σιμ με που της εβαλα δουλευουν κανονικα τα ονοματα και τα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 καποιοι λενε πως εχει gorilla glass,καποιοι οχι...αινιγμα παραμενει τελικα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) γενικα το οτι δεν υπαρχει μενου ειναι θεμα τυ launcher, ειναι ο μανισιος της λενοβο... εγω εβαλα τον apex, κανενα προβλημα... το update του contact manager δεν εμπεριεχει κνδυνο, εγω το εκανα, δεν βρηκα κανενα θεμα...ετσι κι αλλιως χρησιμοποιω το rocket dial... εβαλα το go sms pro, δεν μπορω να γραψω ελληνικα...επελεξα και την ελληνικη γλωσσα, παλι τα ιδια... το βρηκα για τα μνμτα με 16 χαρακτηρες, αλλα και παλι το handcent einai kalytero... ενω εχω ρυθμισει το handcet sms να ειναι το default για τα μνμτα, που γραφει 16ο χαρακτηρες ελληνικα, οταν ερχεται sms μου ανιγει παραθυρο η μανισια εφαρμογη... Edited April 8, 2014 by morrison100 διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 γενικα το οτι δεν υπαρχει μενου ειναι θεμα τυ launcher, ειναι ο μανισιος της λενοβο... εγω εβαλα τον apex, κανενα προβλημα... το update του contact manager δεν εμπεριεχει κνδυνο, εγω το εκανα, δεν βρηκα κανενα θεμα...ετσι κι αλλιως χρησιμοποιω το rocket dial... εβαλα το go sms pro, δεν μπορω να γραψω ελληνικα...επελεξα και την ελληνικη γλωσσα, παλι τα ιδια... το βρηκα για τα μνμτα με 16 χαρακτηρες, αλλα και παλι το handcent einai kalytero... ενω εχω ρυθμισει το handcet sms να ειναι το default για τα μνμτα, που γραφει 16ο χαρακτηρες ελληνικα, οταν ερχεται sms μου ανιγει παραθυρο η μανισια εφαρμογη... Για δες λίγο πίσω #760 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ρίξτε μια ματιά και εδώ (για gps) http://gpsunderground.com/forum/sygic-software/24626-sygic-gps-navigation-v13-4-2-cracked-full-latest-maps.html Μας πεθανες στο ιο ρε μαστορα.. Κατεβαζει ενα exe αρχειο που στην εγκατασταση του, κανει μονο του εγκατασταση 3 ασχετες εφαρμογες για optimizing του υπολογιστη και βγαζει και ειδοποιηση το antivirus. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μας πεθανες στο ιο ρε μαστορα.. Κατεβαζει ενα exe αρχειο που στην εγκατασταση του, κανει μονο του εγκατασταση 3 ασχετες εφαρμογες για optimizing του υπολογιστη και βγαζει και ειδοποιηση το antivirus. Πού τα βρήκες όλα αυτά :blink: έτυχε να το κατεβάσω για να δοκιμάσω κάτι εχθές και δεν έγινε τπτ τέτοιο :X μήπως κατέβασες το αρχείο με τον downloader του site που φιλοξενούσε το αρχείο; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Λοιπόν αυτό που έκανα και δείχνει να δουλεύει είναι το εξής: ρυθμίσεις / system / εφαρμογές / όλα / ContactManager / Εμφαν. ειδοποιήσεων ξετικάρεις το παραπάνω και "μάλλον" τέλος το pop up κάθε λίγο!! :D Καλημέρα σε όλους εδώ και μια μέρα που έχω κάνει το παραπάνω τέλος οι ειδοποιήσεις, έχω συνδεθεί σε 3-4 διαφορετικά wifi χωρίς καμία ειδοποίηση :D :D :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το δοκιμασία και εγώ και μέχρι στιγμής αφαντη η ενημέρωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το δοκιμασία και εγώ και μέχρι στιγμής αφαντη η ενημέρωση :) Μπορείς να με βοηθήσεις σχετικά με την αλλαγή της γλώσσας στο Vroot? Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Λοιπόν αυτό που έκανα και δείχνει να δουλεύει είναι το εξής: ρυθμίσεις / system / εφαρμογές / όλα / ContactManager / Εμφαν. ειδοποιήσεων ξετικάρεις το παραπάνω και "μάλλον" τέλος το pop up κάθε λίγο!! :D δεν το βρισκω το Εμφαν. ειδοποιήσεων που ξετικαρεις ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts