adi32 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Εχω την αρχικη S119 και δε θελω να την αλλαξω γιατι ολα πανε ρολοι δεν υπαρχει αλλος τροπος? πχ http://www.androidrookies.com/2014/05/how-to-re-partition-internal-memory.html Edited March 10, 2015 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Σκεφτομαι να περασω αλλη ρομ απλα δεν ειμαι και πολυ εξπερ σε αυτο. Οποτε θελω τα φωτα σας ποια να περασω (να εχει ελληνικα) και απο που? Ευχαριστω και περιμενω απαντησεις,, Με ελληνικά είναι ή 119 (4.2.2.) με αυτή ήρθαν τα τηλέφωνα και μάλλον αυτήν είχες, οδηγίες ΕΔΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Rom. Βάλε την 119 το TWRP_v2.6.3.0_S650_CN και προσπάθησε να πατήσεις καλά τα πλήκτρα για μα μπεις σε Recover. Πάτα καλά ταυτόχρονα και τα τρία πλήκτρα και μετά βάλε την μπαταρία.Αυτά τα δύο έχω περάσει. Εάν πατήσω και τα τρία πλήκτρα ταυτόχρονα κάνει κανονικό boot. Εάν κρατήσω πατημένο το power και μετά από 1 δευτερόλεπτο πατήσω και τα 2 πλήκτρα της έντασης μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά κολλάει εκεί. Εάν τρέξω το memory test που έχει το flash tool μου βγάζει σφάλμα πως δεν βρέθηκε η nvram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αυτά τα δύο έχω περάσει. Εάν πατήσω και τα τρία πλήκτρα ταυτόχρονα κάνει κανονικό boot. Εάν κρατήσω πατημένο το power και μετά από 1 δευτερόλεπτο πατήσω και τα 2 πλήκτρα της έντασης μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά κολλάει εκεί. Εάν τρέξω το memory test που έχει το flash tool μου βγάζει σφάλμα πως δεν βρέθηκε η nvram. Recover: με κλειστό τηλέφωνο πατάς (+ ) , (–) , και μετά power. Τα κρατάς πατημένα και τα τρία μαζί μέχρι να ανοίξει το τηλέφωνο μετά τα αφήνεις. Δεν κολλάει στην μαύρη οθόνη, στην πραγματικότητα με τον τρόπο αυτόν βάζεις το τηλέφωνο σε meta mode και αφού δεν είσαι συνδεδεμένος με PC και το αντίστοιχο πρόγραμμα, για να επανέλθει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδια στο Go SMS pro μετα το τελευταιο update δεν στελνει sms με 160 χαρακτηρες (σε κεφαλαια) . Εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδια στο Go SMS pro μετα το τελευταιο update δεν στελνει sms με 160 χαρακτηρες (σε κεφαλαια) . Εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? πηγαινε ρυθμισεις->γενικες->προχωρημενες ρυθμισεις-> συμπαγη μηνυματα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Mobile Assistant Για Win 7 και Rom Row: O υπολογιστής μου – Μονάδα CD _ Lenovo_Suite - άνοιγμα και τρέχουμε το MagicPlus_setup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εμφανιστηκε απο το πουθενα αυτη η ενηεμρωση και βλεπω πως λεει κατι για Android 5...;;;:wacko: Ξερει κανεις τι παιζει; Βγηκε σε κανεναν άλλον; Να την κάνω;;; http://i57.tinypic.com/30bfo1d.jpg Ενωμεταξυ αν παω χειροκινητα να δω για ενημερωσεις μου βγαζει μονο αυτη: http://i60.tinypic.com/rseo1h.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Η μετάφραση του κινέζικου κείμενου είναι η εξής: 1. Perfect adaptation Android 5.0; 2, optimize the kernel structure, improve system efficiency and stability of Health 3, strengthening protection mechanisms to prevent malicious tampering authorization management Version: 3.50 Size: 1.30MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Το ίδιο βγήκε και σε μένα αλλά............ το αποφεύγω.......... Μια χαρά δουλεύει το κινητό. Δεν θέλω μπλεξίματα.... Πώς θα το κάνουμε να μην ξαναεμφανιστεί ξέρει κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Βάλε το Mobiwol που είναι firewall και απέκλεισε το Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 τι ειναι καλυτερο,το mobiwol η το App Quarantine ROOT/FREEZE ? το δευτερο το εβαλα καθαρα και μονο για να μην μου εμφανιζει το Update της rom. μηπως ειναι καλυτερα το Mobiwol? η ειμαι μια χαρα και με αυτο ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αν κανει τη δουλεια σου κρατα το Το Mobiwol δεν απαιτει root και αποκλειεις οποιες εφαρμογες θελεις και δουλευει αψογα Εγω πχ εχω αποκλεισει το System update και το update του address book που με ειχε ζαλισει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Βάλε το Mobiwol που είναι firewall και απέκλεισε το Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα με το Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια χαρά! Τον Γενάρη του '14 αγόρασα από Κίνα το Lenovo S650 για τον γιο μου. Ήρθε rootαρισμένο, με menu ελληνικό (απ' όσο θυμάμαι όχι πλήρως - κάποια είναι στ' αγγλικά). Έκτοτε δεν νομίζω να του έκανε καμιά αναβάθμιση ο γιος μου. Πριν λίγο είδα ότι έχει Android 4.2.2 & firmware "S650_S123_131105". http://photouploads.com/images/lenovos650.jpg Καθότι το θέμα είναι ατελείωτο:wacko:, παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στη διαδικασία firmware update (π.χ. δίνοντας μου link αν ήδη γράφεται κάπου) & να μου πει ποια έκδοση firmware να βάλω & πού να τη βρω. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αν πας στο πρωτο μνμ του thread, θα βρεις οτι υπαρχει διαθεσιμο για την συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά είχα διαβάσει το 1ο μήνυμα (& όχι μόνο αυτό), αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. :wacko: Για παράδειγμα, κάποια link δεν υπάρχουν πια (π.χ. το "Τελευταία σταθερή VIBE" & το "KitKat (DEV)" από το 1ο link στο τέλος του 1ου post). Πέρα απ' αυτό όμως, δεν ξέρω ούτε πώς να κάνω το firmware update, ούτε ποια έκδοση (& από πού) να κατεβάσω για να το κάνω (π.χ. αν πρέπει να ξεκινήσω από κάποια συγκεκριμένη & μετά ν' αναβαθμίζω μία-μία). Με το Asus Zenfone 5 μου είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά με τις βοήθειες που μου έδωσαν στο σχετικό θέμα τα κατάφερα μια χαρά! :D Πάσα βοήθεια καλοδεχούμενη! :O Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
climberyao Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Γεια χαρά! Τον Γενάρη του '14 αγόρασα από Κίνα το Lenovo S650 για τον γιο μου. Ήρθε rootαρισμένο, με menu ελληνικό (απ' όσο θυμάμαι όχι πλήρως - κάποια είναι στ' αγγλικά). Έκτοτε δεν νομίζω να του έκανε καμιά αναβάθμιση ο γιος μου. Πριν λίγο είδα ότι έχει Android 4.2.2 & firmware "S650_S123_131105". http://photouploads.com/images/lenovos650.jpg Καθότι το θέμα είναι ατελείωτο:wacko:, παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στη διαδικασία firmware update (π.χ. δίνοντας μου link αν ήδη γράφεται κάπου) & να μου πει ποια έκδοση firmware να βάλω & πού να τη βρω. Η Lenovo δεν απελευθερώνουν Kitkat ROM για S650 ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά είχα διαβάσει το 1ο μήνυμα (& όχι μόνο αυτό), αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. :wacko: Για παράδειγμα, κάποια link δεν υπάρχουν πια (π.χ. το "Τελευταία σταθερή VIBE" & το "KitKat (DEV)" από το 1ο link στο τέλος του 1ου post). Πέρα απ' αυτό όμως, δεν ξέρω ούτε πώς να κάνω το firmware update, ούτε ποια έκδοση (& από πού) να κατεβάσω για να το κάνω (π.χ. αν πρέπει να ξεκινήσω από κάποια συγκεκριμένη & μετά ν' αναβαθμίζω μία-μία). Με το Asus Zenfone 5 μου είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά με τις βοήθειες που μου έδωσαν στο σχετικό θέμα τα κατάφερα μια χαρά! :D Πάσα βοήθεια καλοδεχούμενη! :O Προσωπικα εχω την Σ123, σχεδον απο τοτε που το πηρα...τα προβληματα μικρα και λυνονται με εξωτερικες εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Η Lenovo δεν απελευθερώνουν Kitkat ROM για S650 ακόμα Kitkat με ελληνικά, πλήρως λειτουργική: http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ελπίζω ότι είναι τσεκαρισμένο όντως, το "πλήρως λειτουργική". Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasx91 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδιά θέλω τα φώτα σας.. Είχα πάρει τέτοια εποχή πέρσυ το κινητό.. Το οποίο μέχρι στιγμής με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.. Το είχα ρουτάρει πριν κανα 6μηνο αλλά τώρα μου βγάζει οτι δεν ειναι ρουταρισμένο.. τι έγινε και έφυγε το ρουτάρισμα; Επίσης, θέλω να κάνω reset το κινητό επειδή έχω μαζέψει πολλές άχρηστες εφαρμογές μέσα.. υπάρχει τρόπος να ρουτάρω το κινητό ξανά, περνώντας μέσα την καλύτερη δυνατή ρομ (αν γίνεται και έχει και την kit kat ακόμα καλύτερα), να το κάνω reset ώστε να μηδενιστούν τα πάντα αλλά και να μην χάσω το google play αλλά και τα ελληνικα; !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδιά θέλω τα φώτα σας.. Είχα πάρει τέτοια εποχή πέρσυ το κινητό.. Το οποίο μέχρι στιγμής με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.. Το είχα ρουτάρει πριν κανα 6μηνο αλλά τώρα μου βγάζει οτι δεν ειναι ρουταρισμένο.. τι έγινε και έφυγε το ρουτάρισμα; Επίσης, θέλω να κάνω reset το κινητό επειδή έχω μαζέψει πολλές άχρηστες εφαρμογές μέσα.. υπάρχει τρόπος να ρουτάρω το κινητό ξανά, περνώντας μέσα την καλύτερη δυνατή ρομ (αν γίνεται και έχει και την kit kat ακόμα καλύτερα), να το κάνω reset ώστε να μηδενιστούν τα πάντα αλλά και να μην χάσω το google play αλλά και τα ελληνικα; !! 2 post πάνω έχω ποστάρει την καλύτερη kitkat rom με ελληνικά, root και play store. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Εμφανιστηκε απο το πουθενα αυτη η ενηεμρωση και βλεπω πως λεει κατι για Android 5...;;;:wacko: Ξερει κανεις τι παιζει; Βγηκε σε κανεναν άλλον; Να την κάνω;;; http://i57.tinypic.com/30bfo1d.jpg Ενωμεταξυ αν παω χειροκινητα να δω για ενημερωσεις μου βγαζει μονο αυτη: http://i60.tinypic.com/rseo1h.jpg επειδη το ιδιο βγηκε και σε μενα. τι ακριβως πρεπει να μπλοκαρουμε με το mobiwol ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Εμφανιστηκε απο το πουθενα αυτη η ενηεμρωση και βλεπω πως λεει κατι για Android 5...;;;:wacko: Ξερει κανεις τι παιζει; Βγηκε σε κανεναν άλλον; Να την κάνω;;; http://i57.tinypic.com/30bfo1d.jpg[...]επειδη το ιδιο βγηκε και σε μενα. τι ακριβως πρεπει να μπλοκαρουμε με το mobiwol ? Δε χρειάζεται να μπλοκάρεις τίποτα. Αυτή η ενημέρωση είναι του Kinguser και μπορείς (πρέπει) να την κάνεις άφοβα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts