adi32 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ξέρεις μήπως φίλε πως γίνεται να μπλοκάρουμε την αναβάθμιση?? Γιατί και μένα μου το βγάζει συνέχεια και φοβάμαι μη γίνει καμιά βλακεία..Υπάρχει τιποτα σε προγραμματάκι που να το μπλοκάρει? Για τις ενοχλητικες ειδοποιησεις απο Contacts και System Update η μονη λυση που βρηκα ειναι το Mobiwol: NoRoot Firewall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el Αποκλειεις αυτα τα 2 και δεν ξαναβγαζει ειδοποιηση Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Για τις ενοχλητικες ειδοποιησεις απο Contacts και System Update η μονη λυση που βρηκα ειναι το Mobiwol: NoRoot Firewall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el Αποκλειεις αυτα τα 2 και δεν ξαναβγαζει ειδοποιηση λειτουργει καλα αυτο το προγραμμα στο lenovo μας? αν ειναι να το ξερουταρω ,μιας και το ρουταρα μονο για να αποφυγω το system update. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αυτό που λες το έχουν όλα τα κινητά με οθόνη αφής και επιτυγχάνεται με έναν αισθητήρα που έχουν συνήθως δίπλα στο ακουστικό έτσι ώστε όταν το κινητό έρθει κοντά στο αυτί να σβήνει την οθόνη. Δε νομίζω το anti tapping να έχει να κάνει με αυτό. Εξάλλου, η ένδειξη anti tapping στη VIBE κατά την κλήση έχει δίπλα το σήμα του SECUREit, πράγμα που σημαίνει ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή ασφαλείας του κινητού. Κι εγώ που το εχω με την κινέζικη s119 και χωρίς να είχα ποτέ το secure ti, κατά την διάρκεια τη κλήσης μου εμφανίζει το anti tapping με σήμα την ασπίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πριν απο λιγες μερες παρελαβα (Γερμανια) μετα απο 35 μερες το s650 με viberom_v1.0_2407_2_st_s650. Το προβλημα που διαπιστωσα αφορα το wi fi. Μετα απο 10λεπτα Χρονομετρημενα σταματα να λαμβανει δεδομενα που συμαινει οτι δεν ανοιγει ιστοσελιδες ή σταματα το ιντερνετ ραδιο να παιζει. αφου κλεισω και ξανανοιξω το wi fi παιζει αλλα 10 λεπτα κτλ κτλ. Το wi fi δεν κλεινει, απλα το εικονιδιο γινετε ασπρο απο μπλε που ειναι οταν γινεται μεταφορα δεδομενων, και μονο απο επανεκινηση του wi fi επανερχεται. Ειναι κατι απο τις ρυθμισεις ή καποιο προβλημα? Εψαξα τις ρυθμισεις του wi fi αλλα δεν καταφερα τιποτα. καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 λειτουργει καλα αυτο το προγραμμα στο lenovo μας? αν ειναι να το ξερουταρω ,μιας και το ρουταρα μονο για να αποφυγω το system update.μια χαρά Το έχω πάνω από μήνα και δεν έχω ξαναδεί μήνυμα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πριν απο λιγες μερες παρελαβα (Γερμανια) μετα απο 35 μερες το s650 με viberom_v1.0_2407_2_st_s650. Το προβλημα που διαπιστωσα αφορα το wi fi. Μετα απο 10λεπτα Χρονομετρημενα σταματα να λαμβανει δεδομενα που συμαινει οτι δεν ανοιγει ιστοσελιδες ή σταματα το ιντερνετ ραδιο να παιζει. αφου κλεισω και ξανανοιξω το wi fi παιζει αλλα 10 λεπτα κτλ κτλ. Το wi fi δεν κλεινει, απλα το εικονιδιο γινετε ασπρο απο μπλε που ειναι οταν γινεται μεταφορα δεδομενων, και μονο απο επανεκινηση του wi fi επανερχεται. Ειναι κατι απο τις ρυθμισεις ή καποιο προβλημα? Εψαξα τις ρυθμισεις του wi fi αλλα δεν καταφερα τιποτα. καμια ιδεα??? Πήγαινε ρυθμίσεις-wifi-advanced-και έχει επιλογες να κλείνει το οταν κλεινει η οθόνη,να μην κλεινει οταν γινεται μεταφορά δεδομένων ή να μην κλείνει ποτέ. Αν και έχω αν και έχω την s119 , μπορέι οι επιλογές να είναι ίδιες και στη viderom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πήγαινε ρυθμίσεις-wifi-advanced-και έχει επιλογες να κλείνει το οταν κλεινει η οθόνη,να μην κλεινει οταν γινεται μεταφορά δεδομένων ή να μην κλείνει ποτέ. Αν και έχω αν και έχω την s119 , μπορέι οι επιλογές να είναι ίδιες και στη viderom. Το εχω στο να μην κλεινει ποτε αλλα κανει τα ιδια. κατι αλλο? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz2001gr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπερα... Ενα θεματακι, τεχνικης φυσεως... Ενα φιλαρακι εχει τη συσκευη αυτη. Πριν κανενα μηνα , ενω μιλουσε, τον σκουντηξαν και του επεσε... Αποτελεσμα, μια οθονη "πολυμορφικη". Παρηγγειλε νεα απο ebay, και χθες την παρελαβε. Επειδη εχω μια σχετικη εμπειρια σε αλλαγη οθονων σε διαφορα κινητα και υπολογιστες, μου τα εφερε για να του κανω την αντικατασταση. Εψαξα στο YouTube για καποιο σχετικο βιντεο, αλλα δεν βρηκα κατι, οποτε προχωρησα με αργες και προσεκτικες κινησεις. Ευκολα η δυσκολα, την αλλαξα, χωρις να σπασω η να χαλασω κατι. Αφαιρεσα ολα τα πλαστικα καλυμματα, αποσυνδεσα ολες τις καλωδιοταινιες και κλιπς που ειχε, εκτος απο οσα ηταν κολλημενα, τα οποια ουτως η αλλως δεν εβγαιναν. Αλλαξα την οθονη, επανασυνδεσα καλωδια, βιδωσα πισω καλυμματα, και πατησα το power να ανοιξει, για να το δοκιμασω... Κι εδω εχουμε το προβλημα. Παταω το κουμπι, κανει μια μικρη δονηση, αναβει η οθονη, αλλα δεν εμφανιζει το λογοτυπο της Lenovo για να φορτωσει... Και μετα σβηνει παλι. Δονειται, αναβει, μενει αναμενη για μερικα δευτερολεπτα, και σβηνει... Αυτο το πραμα. Δοκιμασα να το βαλω για φορτιση, μηπως ειναι θεμα αδειας μπαταριας, αλλα μολις συνδεσω το φορτιστη, κανει το ιδιο... Δονηση, αναβει, σβηνει, δονηση, αναβει, σβηνει... Το λαμπακι της ενδειξης φορτισης δεν αναβει παντως. Για να βεβαιωθω οτι δεν εκανα καμια "τρομπια", το ξανανοιξα να ελεγξω τις συνδεσεις, κι ολα εδειχναν μια χαρα. Ουτε τσακισμενες ταινιες, ουτε χαλαρες συνδεσεις, ουτε αποσυνδεδεμενα καλωδια... Σημερα που μιλησα με το φιλο μου, μου ειπε οτι καποια στιγμη που προσπαθησε να το ενεργοποιησει, το ταρακουνησε λιγο, κι εβγαλε το λογοτυπο της Lenovo στην εκκινηση, αλλα μετα παλι τιποτα. Εκλεισε, και ξανα τα ιδια. Εχω ψαξει σε διαφορε σελιδες και συζητησεις, αλλα δεν εχω βρει αναλογο θεμα... Καθε προταση δεκτη... Ευχαριστω... Παράθεση taz2001gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Χωρίς να ειδικεύομαι σε αυτά τα θέματα, φαίνεται σαν πρόβλημα στην τροφοδοσία (κύκλωμα μπαταρίας, όχι εξωτερική). Ο Moderator (gerstavros2) που γράφει λίγα post πιο πίσω είναι περισσότερο ειδικός και θα σε βοηθήσει. Edited June 14, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Για τις ενοχλητικες ειδοποιησεις απο Contacts και System Update η μονη λυση που βρηκα ειναι το Mobiwol: NoRoot Firewall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el Αποκλειεις αυτα τα 2 και δεν ξαναβγαζει ειδοποιηση Το κινητό έχει ήδη ενσωματωμένο firewall στo secure it Καλησπερα... Ενα θεματακι, τεχνικης φυσεως... Ενα φιλαρακι εχει τη συσκευη αυτη. Πριν κανενα μηνα , ενω μιλουσε, τον σκουντηξαν και του επεσε... Αποτελεσμα, μια οθονη "πολυμορφικη". Παρηγγειλε νεα απο ebay, και χθες την παρελαβε. Επειδη εχω μια σχετικη εμπειρια σε αλλαγη οθονων σε διαφορα κινητα και υπολογιστες, μου τα εφερε για να του κανω την αντικατασταση. Εψαξα στο YouTube για καποιο σχετικο βιντεο, αλλα δεν βρηκα κατι, οποτε προχωρησα με αργες και προσεκτικες κινησεις. Ευκολα η δυσκολα, την αλλαξα, χωρις να σπασω η να χαλασω κατι. Αφαιρεσα ολα τα πλαστικα καλυμματα, αποσυνδεσα ολες τις καλωδιοταινιες και κλιπς που ειχε, εκτος απο οσα ηταν κολλημενα, τα οποια ουτως η αλλως δεν εβγαιναν. Αλλαξα την οθονη, επανασυνδεσα καλωδια, βιδωσα πισω καλυμματα, και πατησα το power να ανοιξει, για να το δοκιμασω... Κι εδω εχουμε το προβλημα. Παταω το κουμπι, κανει μια μικρη δονηση, αναβει η οθονη, αλλα δεν εμφανιζει το λογοτυπο της Lenovo για να φορτωσει... Και μετα σβηνει παλι. Δονειται, αναβει, μενει αναμενη για μερικα δευτερολεπτα, και σβηνει... Αυτο το πραμα. Δοκιμασα να το βαλω για φορτιση, μηπως ειναι θεμα αδειας μπαταριας, αλλα μολις συνδεσω το φορτιστη, κανει το ιδιο... Δονηση, αναβει, σβηνει, δονηση, αναβει, σβηνει... Το λαμπακι της ενδειξης φορτισης δεν αναβει παντως. Για να βεβαιωθω οτι δεν εκανα καμια "τρομπια", το ξανανοιξα να ελεγξω τις συνδεσεις, κι ολα εδειχναν μια χαρα. Ουτε τσακισμενες ταινιες, ουτε χαλαρες συνδεσεις, ουτε αποσυνδεδεμενα καλωδια... Σημερα που μιλησα με το φιλο μου, μου ειπε οτι καποια στιγμη που προσπαθησε να το ενεργοποιησει, το ταρακουνησε λιγο, κι εβγαλε το λογοτυπο της Lenovo στην εκκινηση, αλλα μετα παλι τιποτα. Εκλεισε, και ξανα τα ιδια. Εχω ψαξει σε διαφορε σελιδες και συζητησεις, αλλα δεν εχω βρει αναλογο θεμα... Καθε προταση δεκτη... Ευχαριστω... πιστεύω πως κάτι βραχυκυκλώνει, αν και αν δεν το δω ο ίδιος δε μπορώ ν βγάλω συμπέρασμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το κινητό έχει ήδη ενσωματωμένο firewall στo secure it Που το βρισκω αυτο ? Κανει την ιδια δουλεια με το αλλο ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Που το βρισκω αυτο ? Κανει την ιδια δουλεια με το αλλο ? Δεν έχεις εφαρμογή security στη συσκευή σου; Στην πάνω μπάρα αριστερά δεν υπάρχει το σχετικό εικονίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 και εμενα μου εμφανιζει εξαρχης το anti taping χωρις να ειχε μεσα το secure it. το εγκατεστησα,αλλα και παλι δεν εχω δει πουθενα αυτην την επιλογη με το firewall.. :confused: εμενα εχει την S119 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όπως ήρθε από το minideal με την 119 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Η s119 δεν έχει securit η vibe έχει και δεν μπορείς να την αφαιρέσεις απο την μπάρα ειδοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Στη VIBE η ένδειξη Αnti_tapping εμφανίζεται επάνω δεξιά κατά τη διάρκεια της κλήσης και έχει δίπλα στην ένδειξη το σήμα (ασπίδα) του SECUREit. Στην S119 είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Παίδες help !!! Έχω το κινητό εδώ και 2,5 μήνες περίπου και ξαφνικά σήμερα δεν δουλεύει η περιστροφή οθόνης και το shake lock (ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα). Έκανα 2 φορές reboot αλλά τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Μου είπε ένας φίλος να βγάλω για 1 λεπτό την μπαταρία και να την ξαναβάλω και έφτιαξε. Οπότε αν τύχει σε κάποιον, να ξέρει. Καληνύχτα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Στη VIBE η ένδειξη Αnti_tapping εμφανίζεται επάνω δεξιά κατά τη διάρκεια της κλήσης και έχει δίπλα στην ένδειξη το σήμα (ασπίδα) του SECUREit. Στην S119 είναι το ίδιο; ακριβως το ιδιο Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Στο ροοταρισμα παιζει ρολο αν εχεις μεσα καρτα sim ή κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Όχι 10 χαρακτήρες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Στο ροοταρισμα παιζει ρολο αν εχεις μεσα καρτα sim ή κατι τετοιο? Είναι ανεξάρτητο τόσο από τη sim (όπως ειπώθηκε ήδη), όσο και από την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts