bleck69 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Απο οσα εχω διαβασει για τις φορτισεις φιλε ανοιξε το κιν μολις ερθει μεχρι να σβησει και μετα φορτισε το μεχρι 100%. Το ιδιο και για τις 3 (περιπου) επομενες. Απο εκει και μετα αφησε το να πεφτει μεχρι 10-15% και μετα φορτισε το. Θα σου εχει καλυτερη συμπεριφορα η μπαταρια. Παιδια εμφανισε να βασικο προβλημα το S650 ενος φιλου: η sim 1 δε μπορει να μπει σε 3G, ενω η sim 2 δεν εχει προβλημα. Απο μια γρηγορη ματια στις ρυθμισεις δε βρηκα κατι λαθος. Μπορει να βοηθησει καποιος;; Αυτό ανέφερα κι εγώ πιο πάνω. Μάλλον η sim1 υποστηρίζει 3g ενώ η sim2 υποστηρίζει μόνο 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό κι εγώ από to2c.com και από τις 20/3 έχει γίνει despatched overseas μέσω singpost. Οπότε το περιμένω αρχές Απριλίου με το καλό. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Έχω ζητήσει να γίνει root και να έχει εγκατεστημένα Ελληνικά και Google Play. Αν μου ζητήσει να κάνω το update της rom που είπαν κάποια παιδιά πιο πριν θα μπορώ να έχω έστω στα Αγγλικά το menu ή θα έχει μόνο Κινέζικα? 2. Όταν μου έρθει θα πρέπει να του κάνω αρχικές φορτίσεις? Αν ναι πόσες ώρες? Θα μπορώ να το λειτουργήσω μόλις το βγάλω από το κουτί ή θα πρέπει να το βάλω κλειστό να φορτίσει εξαρχής? 3. Θα μπορώ να βλέπω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες σε sms, σελίδες web κλπ. αν έχω το menu του στα Αγγλικά? 4. Θα χρειαστώ κάποια εφαρμογή για sms, ημερολόγιο, gravity sensor και επαφές ή δουλεύουν κανονικά τα δικά του (αν έχει)? Ανυπομονώ κι εγώ να το πάρω επιτέλους γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα. Ευχαριστώ. Το 1 με ενδιαφερει και μενα. Ειναι τελικά ευκολο να γινει ρουτ??? Μπορει καποιος να απαντησει; Καλησπερα παιδια! Σκεφτομαι να προβω στην αγορα του αλλά με προβληματιζει πολυ το οτι εχει θεμα με το ρουταρισμα. Ειναι τελικα τοσο δυσκολο; Με ενα framaroot δε γινεται; Ειναι αναγκαιο να το ρουταρω γιατι εχω εφαρμογες (και τα δεδομενα τους κυριως που εχω δημιουργησει) που χρειαζομαι να εχω σε νεο κινητο Ειμαι μεταξυ αυτου και του thl t5s... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αυτό ανέφερα κι εγώ πιο πάνω. Μάλλον η sim1 υποστηρίζει 3g ενώ η sim2 υποστηρίζει μόνο 2g. Εξηγω ξανα οτι δε μπαινει ΚΑΘΟΛΟΥ στο ιντερνετ απο τη sim 1. Ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι προβλημα του δικτυου καθως, σε check της ιδιας καρτας sim στη 2η υποδοχη συνδεθηκε κανονικα. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εξηγω ξανα οτι δε μπαινει ΚΑΘΟΛΟΥ στο ιντερνετ απο τη sim 1. Ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι προβλημα του δικτυου καθως, σε check της ιδιας καρτας sim στη 2η υποδοχη συνδεθηκε κανονικα. Εγω παντως νομιζω οτι μονο η υποδοχη Sim 1 εχει την δυνατοτητα για 3G.Πως ο φιλος σου συνδεεται με την καρτα στην Sim 2 δεν ξερω.Εμενα μολις το πηρα δεν εβλεπε καθολου την καρτα που ηταν στην Sim 1.Την εβγαλα κανα δυο φορες και την ξαναεβαλα και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 νομιζω το γραφει πισω για τις καρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Θα απαντησω/ρωτήσω παράλληλα. Στο thl w100 που είχα, έγραφε στην μια κάρτα 3g ενώ στην άλλη όχι. Όμως από το μενού καθόριζε ο χρήστης ποια κάρτα θα λειτουργεί 3g. Αν ενώ είχα δηλώσει π.χ. Την 1η για 3g και άνοιγα τα δεδομένα από την 2η μου έβγαινε μήνυμα πως θα συνδεθεί με ταχύτητα gprs. Αν άλλαζα την ρύθμιση από το μενού αντίστοιχα έκανε 3g οποία ήθελα. Δεν λειτουργεί το s650 έτσι??? Μπορεί κάποιος κάτοχος να το δοκιμάσει??? Είμαι σε αναμονή να παραλάβω το δικό μου, ταξιδεύει... Επίσης εγώ το παρήγγειλα με Αγγλικά, αντιπαθώ τα ελληνικά μενού στα ηλεκτρονικά, θα έχω πρόβλημα να εφαρμόζω ότι αναβάθμιση βγαίνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) εσυ το εχεις εγκαταστησει το lenovo calendar φιλε και ολα οκ? με τον ιδιο τροπο και το lenovo power? που μπορω να το βρω το συγκεκριμενο?υπαρχει καποια συγκεκριμενη εκδοση που πρεπει να περασω? Nαι εχω βαλει και το calender και το power. Δοκιμασα οταν εκανα το ποστ πιο πανω να βαλω και τα link που τα κατεβασα αλλα μου τα μπλοκαρε με *** το σιτε :X . Αν τα google-αρεις παντως θα τα βρεις και τα 2 ευκολα ;) Μια καλη αρχη ειναι εδω ... http://forum.android.com.pl/f849/app-lenovo-pl-launcher-power-music-ideafriend-calendar-filebrowser-338962/ Επισης εκανα και το music και δεν βλεπω να εχει απολυτως κανενα προβλημα. Τις επαφες παντως ακομα δεν τις εχω κανει .... :worry: Edited March 23, 2014 by Project_P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Θα απαντησω/ρωτήσω παράλληλα. Στο thl w100 που είχα, έγραφε στην μια κάρτα 3g ενώ στην άλλη όχι. Όμως από το μενού καθόριζε ο χρήστης ποια κάρτα θα λειτουργεί 3g. Αν ενώ είχα δηλώσει π.χ. Την 1η για 3g και άνοιγα τα δεδομένα από την 2η μου έβγαινε μήνυμα πως θα συνδεθεί με ταχύτητα gprs. Αν άλλαζα την ρύθμιση από το μενού αντίστοιχα έκανε 3g οποία ήθελα. Δεν λειτουργεί το s650 έτσι??? Μπορεί κάποιος κάτοχος να το δοκιμάσει??? Είμαι σε αναμονή να παραλάβω το δικό μου, ταξιδεύει... Επίσης εγώ το παρήγγειλα με Αγγλικά, αντιπαθώ τα ελληνικά μενού στα ηλεκτρονικά, θα έχω πρόβλημα να εφαρμόζω ότι αναβάθμιση βγαίνει??? To θεμα ειναι οτι δεν εχουμε βρει ακομα πως ανοιγεις κλεινεις το 3g Για αναβαθμιση καλυτερα να περιμενεις και να μην κανεις καμια Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 καποιος που να εχει κανει εγκατασταση το lenovo calendar και lenovo power? επισης σας εχει βγαλει ενημερωση για το Music player? την εχει κανει κανεις? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μπηκα και με την σιμ2 στο ιντερνετ απλα μου φανηκε να αργει λιγο να φορτωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Nαι εχω βαλει και το calender και το power. Δοκιμασα οταν εκανα το ποστ πιο πανω να βαλω και τα link που τα κατεβασα αλλα μου τα μπλοκαρε με *** το σιτε :X . Αν τα google-αρεις παντως θα τα βρεις και τα 2 ευκολα ;) Μια καλη αρχη ειναι εδω ... http://forum.android.com.pl/f849/app-lenovo-pl-launcher-power-music-ideafriend-calendar-filebrowser-338962/ Επισης εκανα και το music και δεν βλεπω να εχει απολυτως κανενα προβλημα. Τις επαφες παντως ακομα δεν τις εχω κανει .... :worry: τα περασες κανονικα Install οπως τα νορμαλ app του playstore Πχ? απλα εγκατασταση δηλαδη χωρις τιποτα επιπελον σωστα? επισης ποιες εκδοσεις περασες αντοιστηχα σε lenovo calendar kai lenovo power? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μπηκα και με την σιμ2 στο ιντερνετ απλα μου φανηκε να αργει λιγο να φορτωσει Λογικό είναι, αφού η SIM2 είναι μόνο 2G και άρα η ταχύτητα είναι πιο αργή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 1. Έχω ζητήσει να γίνει root και να έχει εγκατεστημένα Ελληνικά και Google Play. Αν μου ζητήσει να κάνω το update της rom που είπαν κάποια παιδιά πιο πριν θα μπορώ να έχω έστω στα Αγγλικά το menu ή θα έχει μόνο Κινέζικα? 2. Όταν μου έρθει θα πρέπει να του κάνω αρχικές φορτίσεις? Αν ναι πόσες ώρες? Θα μπορώ να το λειτουργήσω μόλις το βγάλω από το κουτί ή θα πρέπει να το βάλω κλειστό να φορτίσει εξαρχής? 3. Θα μπορώ να βλέπω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες σε sms, σελίδες web κλπ. αν έχω το menu του στα Αγγλικά? 4. Θα χρειαστώ κάποια εφαρμογή για sms, ημερολόγιο, gravity sensor και επαφές ή δουλεύουν κανονικά τα δικά του (αν έχει)? Ανυπομονώ κι εγώ να το πάρω επιτέλους γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα. Ευχαριστώ. 1. Αγγλικά τουλάχιστον έχουν όλες οι αναβαθμίσεις που προορίζονται για εκτός Κίνας 2. http://osarena.net/hardware/bataries-lithiou-li-ke-sosti-chrisi.html 3. Με ένα keyboard που έχει ελληνικούς χαρακτήρες μπορείς 4. Θα χρειαστείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις και χρήση του τηλεφώνου αναφέρω! 1. Το gps δουλεύει κανονικά με τη βοήθεια EPO και AGPS 2. Η οθόνη είναι ευδιάκριτη ακόμα και στον ήλιο. 3. Για τα μηνύματα δεν θα κάνω κάτι τώρα διότι δεν στέλνω σχεδόν καθόλου. Έχουν αναφερθεί εφαρμογές από το store που διορθώνουν το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες. 4. Η δεύτερη κάρτα sim είναι μόνο GSM. 5. Τα ακουστικά για εμένα δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο είναι ότι κατά την ομιλία ακόμα και στο χαμηλότερο είναι πολύ δυνατά για εμένα τόσο που λέω στους άλλους να μιλούν χαμηλόφωνα και μακριά από το μικρόφωνο. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Έχω δοκιμάσει και sony, nokia αλλά το ίδιο. Το πρόβλημά μου τώρα εστιάζεται στη μπαταρία που μετά από 4 πλήρεις φορτίσεις αποφορτίζεται σχετικά γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Σήμερα το έβγαλα από το ρεύμα στις 9.30 και μέχρι τώρα είναι στο 45% με 4 κλήσεις των 5 λεπτών και 5 λεπτά ίντερνετ. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις και χρήση του τηλεφώνου αναφέρω! 1. Το gps δουλεύει κανονικά με τη βοήθεια EPO και AGPS 2. Η οθόνη είναι ευδιάκριτη ακόμα και στον ήλιο. 3. Για τα μηνύματα δεν θα κάνω κάτι τώρα διότι δεν στέλνω σχεδόν καθόλου. Έχουν αναφερθεί εφαρμογές από το store που διορθώνουν το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες. 4. Η δεύτερη κάρτα sim είναι μόνο GSM. 5. Τα ακουστικά για εμένα δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο είναι ότι κατά την ομιλία ακόμα και στο χαμηλότερο είναι πολύ δυνατά για εμένα τόσο που λέω στους άλλους να μιλούν χαμηλόφωνα και μακριά από το μικρόφωνο. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Έχω δοκιμάσει και sony, nokia αλλά το ίδιο. Το πρόβλημά μου τώρα εστιάζεται στη μπαταρία που μετά από 4 πλήρεις φορτίσεις αποφορτίζεται σχετικά γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Σήμερα το έβγαλα από το ρεύμα στις 9.30 και μέχρι τώρα είναι στο 45% με 4 κλήσεις των 5 λεπτών και 5 λεπτά ίντερνετ. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Μηπως τρεχουν πολλες ανοιχτες εφαρμογες? κρατα πατημενο το μεσαιο κουμπι κ σβηστα αλλιως δεν εξηγειται εκτος αν εχεις μονιμως ανοιχτο το 3G.Στη χειροτερη παραγγελνεις μια καινουργια μπαταρια. http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Lenovo-S650-Battery-Replacement-Original-with-tracking-code-Free-Shipping/1668967285.html http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=bl210&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbattery+bl210&_nkw=battery+bl210&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το μόνο παράπονο που έχω σε σχέση με το παλιό μου κινητό είναι ότι για να δεις τα πρόσφατα ανοιγμένα προγράμματα πρέπει να κρατήσεις πατημένο το μεσαίο κουμπί και τα δείχνει σαν εικονίδια ενώ στο άλλο τα έδειχνε με ένα πάτημα και σαν προεπισκοπιση. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάπως με τον apex.? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μηπως τρεχουν πολλες ανοιχτες εφαρμογες? κρατα πατημενο το μεσαιο κουμπι κ σβηστα αλλιως δεν εξηγειται εκτος αν εχεις μονιμως ανοιχτο το 3G.Στη χειροτερη παραγγελνεις μια καινουργια μπαταρια. http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Lenovo-S650-Battery-Replacement-Original-with-tracking-code-Free-Shipping/1668967285.html http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=bl210&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbattery+bl210&_nkw=battery+bl210&_sacat=0 Δεν τρέχει τίποτα από κάτω από ότι καταλαβαίνω και το 3g και wifi όταν δεν χρειάζονται είναι απενεργοποιημένα. Και το μεσαίο κουμπί το πατάω και καθαρίζει. Δεν ξέρω. Περίεργο πολύ περίεργο.:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν τρέχει τίποτα από κάτω από ότι καταλαβαίνω και το 3g και wifi όταν δεν χρειάζονται είναι απενεργοποιημένα. Και το μεσαίο κουμπί το πατάω και καθαρίζει. Δεν ξέρω. Περίεργο πολύ περίεργο.:confused::confused: Το 3G δεν απενεργοποιειται οπως to wifi μετα απο λιγη ωρα ειναι μονιμως ανοιχτο.αποκλειεται να μην καθαριζουν εχει ενα πινελο διπλα απο τις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το 3G δεν απενεργοποιειται οπως to wifi μετα απο λιγη ωρα ειναι μονιμως ανοιχτο.αποκλειεται να μην καθαριζουν εχει ενα πινελο διπλα απο τις εφαρμογες Κατεβάστε από το play store το Clean Master και ησυχασατε. Είναι ένα πολύ καλό πολυεργαλείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) τα περασες κανονικα Install οπως τα νορμαλ app του playstore Πχ? απλα εγκατασταση δηλαδη χωρις τιποτα επιπελον σωστα? επισης ποιες εκδοσεις περασες αντοιστηχα σε lenovo calendar kai lenovo power? Power Manager 1.6.7.1101.4a382 και Calender 2.0.500.1023.aa0fc(ROW) Περασα κανονικα στο κινητο με usb απο τον υπολογιστη τα apk και τα εκανα εγκατασταση μετα μεσα απο το lenovo file browser. Εκανα και upgrade τελικα τον καταλογο αλλα ειχα το θεμα με το +30 (δεν τα αναγνωριζε στα sms) και δεν μου πολυαρεσαν και οι αλλαγες (αν και ειχε ωραιες εξτρα ρυθμισεις) οποτε το ξαναεκανα downgrade. Αραγε η μπαταρια απο τα πιο μεγαλα μοντελο και το σχεδον ολοιδιο επερχομενο s660 θα κανει? http://www.aliexpress.com/item/2014-Free-Shipping-Lenovo-BL217-3000mA-Battery-For-Lenovo-S930-S939-S938T-S660-Moblie-Phone/1722936535.html Edited March 23, 2014 by Project_P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγω παντως νομιζω οτι μονο η υποδοχη Sim 1 εχει την δυνατοτητα για 3G.Πως ο φιλος σου συνδεεται με την καρτα στην Sim 2 δεν ξερω.Εμενα μολις το πηρα δεν εβλεπε καθολου την καρτα που ηταν στην Sim 1.Την εβγαλα κανα δυο φορες και την ξαναεβαλα και ολα οκ. Η περιγραφη τπυ κινητου λεει οτι η μια υποδοχη ειναι για 3G και η αλλη για 2G. Ειναι γνωστο. Το προβλημα του κινητου ειναι οτι δε συνδεοταν καθολου στο ιντερνετ απο την 1η υποδοχη. Θα απαντησω/ρωτήσω παράλληλα. Στο thl w100 που είχα, έγραφε στην μια κάρτα 3g ενώ στην άλλη όχι. Όμως από το μενού καθόριζε ο χρήστης ποια κάρτα θα λειτουργεί 3g. Αν ενώ είχα δηλώσει π.χ. Την 1η για 3g και άνοιγα τα δεδομένα από την 2η μου έβγαινε μήνυμα πως θα συνδεθεί με ταχύτητα gprs. Αν άλλαζα την ρύθμιση από το μενού αντίστοιχα έκανε 3g οποία ήθελα. Δεν λειτουργεί το s650 έτσι??? Μπορεί κάποιος κάτοχος να το δοκιμάσει??? Το W100s που ειχα εγω ελεγε οτι και οι 2 sim εχουν δυνατοτητα 3G συνδεσης. Μπηκα και με την σιμ2 στο ιντερνετ απλα μου φανηκε να αργει λιγο να φορτωσει Εξ'ορισμου ισχυει αυτο εξαιτιας της 2 G συνδεσης. Υ.Γ. Αν μπορει να βοηθησει καποιος στο προβλημα που εθεσα παραπανω θα μου εκανε μεγαλη χαρη.. Μη μπλεξω τωρα με αποστολες πισω κλπ, αν ειναι κατι που διορθωνεται.. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όταν το παραλάβω κι εγώ θα γράψω γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Power Manager 1.6.7.1101.4a382 και Calender 2.0.500.1023.aa0fc(ROW) Περασα κανονικα στο κινητο με usb απο τον υπολογιστη τα apk και τα εκανα εγκατασταση μετα μεσα απο το lenovo file browser. Εκανα και upgrade τελικα τον καταλογο αλλα ειχα το θεμα με το +30 (δεν τα αναγνωριζε στα sms) και δεν μου πολυαρεσαν και οι αλλαγες (αν και ειχε ωραιες εξτρα ρυθμισεις) οποτε το ξαναεκανα downgrade. Αραγε η μπαταρια απο τα πιο μεγαλα μοντελο και το σχεδον ολοιδιο επερχομενο s660 θα κανει? http://www.aliexpress.com/item/2014-Free-Shipping-Lenovo-BL217-3000mA-Battery-For-Lenovo-S930-S939-S938T-S660-Moblie-Phone/1722936535.html καλησπερα, εγω που δεν εχω καθολου +30 στα contacts, θα εχω προβλημα αν το εγκαταστησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Με ενα γρηγορο check που εκανα τα νουμερα που δεν ειχαν +30 και ειχα στειλει sms τα αναγνωριζε κανονικα. Αλλα ετσι κι αλλιως μπορεις να πας στις εφαρμογες και να το κανεις downgrade μπαμ μπαμ , χωρις κανενα θεμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις και χρήση του τηλεφώνου αναφέρω! 1. Το gps δουλεύει κανονικά με τη βοήθεια EPO και AGPS 2. Η οθόνη είναι ευδιάκριτη ακόμα και στον ήλιο. 3. Για τα μηνύματα δεν θα κάνω κάτι τώρα διότι δεν στέλνω σχεδόν καθόλου. Έχουν αναφερθεί εφαρμογές από το store που διορθώνουν το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες. 4. Η δεύτερη κάρτα sim είναι μόνο GSM. 5. Τα ακουστικά για εμένα δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο είναι ότι κατά την ομιλία ακόμα και στο χαμηλότερο είναι πολύ δυνατά για εμένα τόσο που λέω στους άλλους να μιλούν χαμηλόφωνα και μακριά από το μικρόφωνο. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Έχω δοκιμάσει και sony, nokia αλλά το ίδιο. Το πρόβλημά μου τώρα εστιάζεται στη μπαταρία που μετά από 4 πλήρεις φορτίσεις αποφορτίζεται σχετικά γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Σήμερα το έβγαλα από το ρεύμα στις 9.30 και μέχρι τώρα είναι στο 45% με 4 κλήσεις των 5 λεπτών και 5 λεπτά ίντερνετ. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Παραξενο.Εμενα η μπαταρια ειναι απο τα λιγα που με εντυπωσιασε.Το φορτισα Σαββατο 20:30,δευτερη φορτιση.Μολις το εβγαλα απο το ρευμα εκανα ενα τηλεφωνο των 35 λεπτων και ειχε παει στο 92% αν θυμαμαι καλα.Μεχρι τωρα μετα απο αρκετα τηλεφωνα,περιπου 15 της ταξης των 5 λεπτων,κανενα μισαωρο ιντερνετ και κανενα 15λεπτο παιχνιδι ειναι στο 55%.Πιστευω θα με βγαλει ανετα μεχρι αυριο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts