Tyrell Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μου ηρθε το S4 μου με firmwire I9195XXUAMG8. Ευτυχως που εκλεισα τελευταια στιγμη το WI-FI και το αποτρεψα να κατεβασει το MJ7. Ρουταρω κανονικα με την μεθοδο σου στο post No1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μου ηρθε το S4 μου με firmwire I9195XXUAMG8. Ευτυχως που εκλεισα τελευταια στιγμη το WI-FI και το αποτρεψα να κατεβασει το MJ7. Ρουταρω κανονικα με την μεθοδο σου στο post No1 ? Ναι αν έχεις την MG8 ρουταρεις κανονικά με την διαδικασία στο πρώτο post. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Με το που μπαινει το δικτυο παει να κανει το update. Πως θα γινει να ΜΗΝ ψαξει για update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Με το που μπαινει το δικτυο παει να κανει το update. Πως θα γινει να ΜΗΝ ψαξει για update ? πας ρυθμίσεις-περισσότερα-πληροφορίες συσκευής- ενημέρωση λογισμικού και ξετσεκάρεις την αυτόματη ενημέρωση Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Mετα το root περναμε και καποιον custom kernel ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Mετα το root περναμε και καποιον custom kernel ? :worry: Όχι, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής custom kernels. Μόνο ένας υπάρχει με μια διόρθωση στην κατανάλωση μπαταριας. Μπορείς να το βρεις εδώ και είναι το αρχείο GT-I9195_Kernel_v1.zip. Δεν ξέρω όμως αν παίζει στην MJ7. Edited November 13, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Eπισης μετα το root ξερεις αν ισχυει οτι πρεπει να διαγραψεις το PreloadInstaller.apk για να μπορεσεις να διαγραψεις αλλες εφαρμογες για παντα, αλλιως ξαναμπαινουν με reboot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Eπισης μετα το root ξερεις αν ισχυει οτι πρεπει να διαγραψεις το PreloadInstaller.apk για να μπορεσεις να διαγραψεις αλλες εφαρμογες για παντα, αλλιως ξαναμπαινουν με reboot ? Όχι δεν χρειάζεται να το διαγράψεις αυτό....με το titanium backup απεγκατέστησε όποιες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι και θα είσαι εντάξει. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δεν μ αρεσει το τιτανιουμ...θελω ξηλωμα μια και καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 έχουμε κανένα νέο για επιστροφή σε official με KNOX 0χ0 για ασφαλές root με εγγύηση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 έχουμε κανένα νέο για επιστροφή σε official με KNOX 0χ0 για ασφαλές root με εγγύηση ??? Ακόμα τίποτα αλλά δεν νομίζω ότι θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια εκεί στους xda Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξερεις κανεις ποια εφαρμογη ειναι οι "google φωτογραφιες" για να την "στειλω" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξερεις κανεις ποια εφαρμογη ειναι οι "google φωτογραφιες" για να την "στειλω" ? Δες εδώ http://www.talkandroid.com/guides/beginner/how-to-remove-google-photos-or-picasa-web-albums-from-your-gallery/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μετα το root, το kies στο pc δεν το βλεπει...ειναι φυσιολογικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 http://www.s4miniarchive.com/2013/12/how-to-remove-knox-bootloader-from-new.htm μάλλον βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με το knox .για αναλύστε εσείς που ξέρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 http://www.s4miniarchive.com/2013/12/how-to-remove-knox-bootloader-from-new.htm μάλλον βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με το knox .για αναλύστε εσείς που ξέρετε Οχι ακριβως. Ασε που ειναι για linux περιβαλλον. Η τελικη λυση θα ηταν να μπορεσει να επαναφερει/διαγραψει το knox απο 0x1 σε 0x0 για οσους ηδη "την πατησαν"... Μακαρι παντως να δουλευει εστω κ ετσι και να εχουμε συντομα οδηγιες και για windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αφου εκανα root με το συγκεκριμενο οδηγο μου βγαζει μηνυμα στο notification center: unauthorized actions have been detected. restart your device to undo any unauthorised changes. τι να κανω??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδιά θέλω να ακούσω νέα περί KNOX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτο το δοκιμασε κανεις ? http://www.s4miniarchive.com/2014/01/safely-root-galaxy-s4-mini-without-tripping-knox-flag.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έχω κάνει αυτή την διαδικασία root και τώρα μου βγάζει μια ειδοποίηση ασφαλείας και μου λέει ότι εντοπίστηκαν μη εξουσιοδοτιμένες ενέργειες. Αυτό είναι το KNOX; υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η ειδοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπερα, υπαρχει οδηγος πως περναμε απο odin official rom σε galaxy s4 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_na Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εμενα εχει Ι9195XXUBML4 αρα ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθισω? Εχει knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 καλησπερα, υπαρχει οδηγος πως περναμε απο odin official rom σε galaxy s4 mini? Ακολούθησε αυτον τον οδηγό , βρες στο sammobile την rom που είναι για την συσκευή σου ( s4 mini) και βάλε την . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Έχω κάνει αυτή την διαδικασία root και τώρα μου βγάζει μια ειδοποίηση ασφαλείας και μου λέει ότι εντοπίστηκαν μη εξουσιοδοτιμένες ενέργειες. Αυτό είναι το KNOX; υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η ειδοποίηση; Καταρχην δες αν πετυχε το root. Ελεγξε το με το root checker. Kαι στην αρχικη οθονη (πριν φτασεις εκει που βαζεις το pin σου) δες αν γραφει Knox Warranty Void 0x0. Edited March 6, 2014 by Tyrell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έκανα το τεστ και το root πέτυχε. Χρησιμοποιώ και εφαρμογές root. Όταν το κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει με κίτρινα γράμματα πάνω αριστερά: (Set warranty bit: kernel) Έχει κατι υπόψη τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts