Jump to content

Voimore (Ελληνική Πλατφόρμα Επικοινωνίας )

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Για τις δωρεάν κλήσεις εντός της κοινότητας απαιτείται περίπου 1MB/λεπτό. Για τις δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας ,Αγγλίας, Αμερικής απαιτείται λιγότερο από 0,5ΜB/λεπτό.

Ευχαριστούμε,

Voimore Team

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 76
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαμαντάκι η εφαρμογή, αλλά θα φανεί μελλοντικά στις χρεώσεις της αν θα παραμείνει διαμαντάκι (ή όχι)...
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Καλησπέρα και από μένα και τα θερμά μου συγχαρητήρια. Αυτό που θα ήθελα εγώ να δω σε μελλοντικό update είναι κάτι που έχει το Hangouts και θεωρώ ότι βολεύει πολύ.

Να δουλεύει και σε non SIM συσκευές (πχ tablets που είναι στην Wifi only - εννοείται ότι εκεί θα έχουμε την δυνατότητα μόνο για sms) και επίσης να συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές σου. Δηλαδή πχ εγώ έχω ένα Android και ένα iPhone ή 2 Android συσκευές. Δεν θα ήταν φοβερό να έχεις όλα τα μηνύματα σου σε όλες τις συσκευές σου όπως ακριβώς γίνεται με το Hangouts? Το Viber δεν το χρησιμοποιώ αλλά στο whatsapp δεν γίνεται το τελευταίο. Οπότε πιστεύω ότι ένας συγχρονισμός με όλες τις συσκευές που μπορεί να έχει κάποιος θα σας διαφοροποιούσε από τον ανταγωνισμό δίνοντας σας σημαντικό πλεονέκτημα.

Υ.Γ. Αν θέλετε βοήθεια στο UI εδώ είμαστε....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δημιουργήστε απαραίτητα και desktop εφαρμογή για τα 3 γνωστά λειτουργικά συστήματα. Είναι κάτι που θα σας δώσει πολλούς πόντους.

Ευχαριστουμε για την εφαρμογη.ποσο καιρο ισχυουνε τα 200 λεπτα?

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Οι 2 ώρες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά ισχύουν μέχρι να καταναλωθούν.

Να ρωτήσω.Μένω στην καλιφόρνια έχει το πρόγραμμα ο αδερφός μου το ίδιο κι εγώ,Μπορούμε να μιλάμε αφου ο αδερφός μου είναι στην ελλάδα με τις 2 ωρες.

Εφόσον έχετε και οι 2 εγκατεστημένοι την εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε να μιλάτε απεριόριστα. Αν θέλετε να καλέσετε σταθερά Ελλάδας ή Αμερικής έχετε στη διάθεση σας 2 ώρες δωρεάν χρόνο.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας!!!

• 2 weeks later...

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμμετοχή μας στο 4ο συνέδριο Infocom Apps που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στις 12/2/2014. Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου:

http://www.infocomapps.gr/...2014/schedule/

Καλησπέρα,

προχωρήσαμε σε update της εφαρμογής για να λυθεί το πρόβλημα με το συγχρονισμό που είχε παρατηρηθεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το παρακάτω link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voimore

Ευχαριστούμε,

Voimore Team

Καλησπερα παιδια και πολλα μπραβο για την εφαρμογη! Υπαρχει σχεδιο στο μελλον να την βγαλετε και σε wp8? Ευχαριστω!

• 3 weeks later...

αν είναι όπως το viber , whatsapp κ.λπ. που σε αναγκάζει να βάζεις τον αριθμό σου δεν αξίζει

αν είναι σαν το BBM που απλά έχεις έναν κωδικό (pin) τότε αξίζει

Λοιπον η εφαρμογη ειναι οτι ναναι,και ο μονος λογος που την εγατεστησα ειναι τα 2 ωρες δωρεαν.Ελα μου ντε που σε ενα μηνα καταφερα να μιλησω 5-6 λεπτα,οποτε προσπαθω λεει αδρανες,και αφαιρεθικε ως εφαρμογη εκνευρισμου.

Σιγουρα ειναι Ελληνικη πρροσπαθεια,το εμπεδωσαμε....Να λεμε ψεματα για να ενθαρυνουμε τι?

Η δουλευει κατι,η δεν δουλευει...........

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Όντος η εφαρμογή πρέπει να έχει πρόβλημα. Την έχω κατεβάσει και εγώ και θέλω πολύ να την υποστηρίξω αφού είναι ελληνική, αλλά ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά, η είναι προβληματική. Ας το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι.

Καλημέρα,

ο λόγος που η εφαρμογή αναφέρει ότι είναι αδρανής οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει σύνδεση με τον server. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει σύνδεση στο internet μέσω 3G ή WiFi. Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει κλήσεις πάνω από 2G internet.

Ευχαριστούμε,

Voimore Team

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε giachtas,

παρακαλώ πείτε μας τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε,

Voimore Team

Edited by voimore

Μάλλον εγώ κάτι δεν έκανα καλά. Δεν μπορούσα να κάνω συγχρονισμό επαφών. Δοκίμασα σήμερα, γιατί την είχα ''παροπλίσει'' λίγο την εφαρμογή, και έκανε κανονικά συγχρονισμό. Να ρωτήσω κάτι. Μετά τον συγχρονισμό δεν είδα κάποια αλλαγή, να υποθέσω ότι ο συγχρονισμός αφορά τις επαφές μου, εάν κάποιος έχει την εφαρμογή ώστε να μου τον έδειχνε; Για να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με την εφαρμογή και ο λόγος γιατί οι περισσότεροι από τις επαφές μου έχουν viber και έχουμε οργανωθεί να μιλάμε εκεί. Έχω ενημερώσει πολλούς από τις επαφές μου για το voimore και πιστεύω να ξεκολλήσουμε'' από το viber και να έρθουμε όλοι εδώ.

Ακριβώς. Ο συγχρονισμός ουσιαστικά ελέγχει αν κάποια από τις επαφές σου έχουν το Voimore και τις εμφανίζει στην σελίδα των επαφών. Καταλαβαίνουμε ότι όταν κάτι δουλεύει καλά όπως το Viber και το έχεις συνηθίσει είναι δύσκολο να μεταβείς σε κάτι άλλο. Πάντως αν θέλετε σαν παρέα κάντε μια δοκιμή στο Voimore και δοκιμάστε την κλήση φωνής!

Ευχαριστούμε,

Voimore Team

• 2 weeks later...

Καλημέρα.

Σήμερα ενεργοποίησα δύο λογαριασμούς στο voimore. Επειδή δεν έχω εμπειρία σχετικά με voip κλήσεις, θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα.

Διάβασα πως στην πρώτη ενεργοποίηση δίνονται δωρεάν δύο ώρες σε σταθερά. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να μιλήσω δύο ώρες σε σταθερά χωρίς να έχω κατανάλωση mb; Πώς μπορώ να βλέπω αυτό ή είναι κάτι που δεν χρειάζεται;

Αν θέλω να κάνω κλήση σε μια επαφή μου που έχει voimore, απλά χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ; Πόσο ρόλο παίζει το σήμα της κινητής 2g, 3g, LTE;

Πόση μπορεί να είναι η κατανάλωση δεδομένων για μια κλήση των δύο λεπτών;

Καλημέρα,

με την πρώτη ενεργοποίηση της υπηρεσίας έχετε 2 ώρες δωρεάν προς σταθερά Ελλάδας, Αγγλίας και Αμερικής. Η εφαρμογή για να λειτουργήσει χρειάζεται σύνδεση στο Internet. Συνεπώς αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας χρήση WiFi είτε 3G. Για να δείτε την χρήση των δεδομένων σας μπορείτε να δείτε τον μετρητή του Android ή να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή.

Τώρα αν θέλετε να καλέσετε μια επαφή σας στο Voimore απλά χρειάζεται σύνδεση στο Internet. Για να έχετε καλής ποιότητας επικοινωνία απαιτείται καλής ποιότητας σύνδεση στο Internet. Μια κλήση 2 λεπτών απαιτεί περίπου 1,8MB.

Ευχαριστούμε,

Voimore Team

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Μετά τις 2 ώρες δωρεάν προς σταθερά, αν κάποιος θέλει να πάρει έξτρα χρόνο, τι πρέπει να κάνει ?

Δεν είδα κάτι σχετικό στο site της εφαρμογής.