antonispap40 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Προφανώς επειδή ήδη υπάρχουν τόσα πολλά τοπικ για κάθε σειρά με ελάχιστες συζητήσεις, οπότε δεν είναι λογικό να ανοιχθεί νέο θέμα για μια σειρά που τώρα ξεκίνησε και δεν έχει κάνει τόσο μεγάλο πάταγο.. Αυτό πιστεύω.. Πάντως το Penny Dreadful με ψήνει να το δω.. Μου αρέσει η ηθοποιός! http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Προφανώς επειδή ήδη υπάρχουν τόσα πολλά τοπικ για κάθε σειρά με ελάχιστες συζητήσεις, οπότε δεν είναι λογικό να ανοιχθεί νέο θέμα για μια σειρά που τώρα ξεκίνησε και δεν έχει κάνει τόσο μεγάλο πάταγο.. Αυτό πιστεύω.. Πάντως το Penny Dreadful με ψήνει να το δω.. Μου αρέσει η ηθοποιός! Και δηλαδή αν αρχίσει να έχει σχόλια εδώ μια συγκεκριμένη σειρά, τότε τι; Θα μεταφερθούν μετά τα σχόλια; Δεν νομίζω. Οπότε εξορισμου κάποιες αποφάσισε να την χαντακωσει. Πιθανώς, χωρίς καν να έχει και άποψη επί του θέματος. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Με χάλασε το χτεσινό επεισόδιο στο Penny. Μια χαρά το πηγαίνανε και αρχίσαμε ξαφνικά τα gaylikia.. Ειδικά με τον ένα που τον είχαμε για τρελό γυναικοκατακτητη. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αυτη την περιοδο εβλεπα το Once upon a time. Εχω δει και τις 3 σεζον, τωρα περιμενω τον 4ο κυκλο, χωρις ομως ιδιαιτερο ενθουσιασμο.. Δεν πρεπει να ειναι πολυ δημοφιλης σειρα στην ελλαδα οπως εχω καταλαβει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αυτη την περιοδο εβλεπα το Once upon a time. Εχω δει και τις 3 σεζον, τωρα περιμενω τον 4ο κυκλο, χωρις ομως ιδιαιτερο ενθουσιασμο.. Δεν πρεπει να ειναι πολυ δημοφιλης σειρα στην ελλαδα οπως εχω καταλαβει Το έβλεπα εγώ κι ενώ η πρώτη σεζόν μου άρεσε αρκετά, στην δεύτερη έκανε κοιλιά και το παρατησα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αυτη την περιοδο εβλεπα το Once upon a time. Εχω δει και τις 3 σεζον, τωρα περιμενω τον 4ο κυκλο, χωρις ομως ιδιαιτερο ενθουσιασμο.. Δεν πρεπει να ειναι πολυ δημοφιλης σειρα στην ελλαδα οπως εχω καταλαβει Την βλέπω και εγώ! Οι συνεχείς ανατροπές που έχει είναι και καλό γιατί σε κρατάει σε αγωνία αλλά και κακό γιατί μετά από κάποιο σημείο καταντάει κουραστικό! Πάντως η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερη από τις δύο προηγούμενες κατα τη γνώμη μου. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Νομιζω ακυρωθηκε παντως η συνεχεια της... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Νομιζω ακυρωθηκε παντως η συνεχεια της... Ανανεώθηκε για την 4η σεζόν και βλέπουμε! Αυτή που ακυρώθηκε είναι το Once upon a time in wonderland από την ίδια παραγωγή. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Την βλέπω και εγώ! Οι συνεχείς ανατροπές που έχει είναι και καλό γιατί σε κρατάει σε αγωνία αλλά και κακό γιατί μετά από κάποιο σημείο καταντάει κουραστικό! Πάντως η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερη από τις δύο προηγούμενες κατα τη γνώμη μου. Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Μου λειπει το στοιχειο της εκπληξης.. Πλεον δεν μαθαινουμε τιποτα καινουριο για τους χαρακτηρες.. Πραγμα που ηταν το βασικο στοιχειο της πρωτης σεζον.. Επισης ολοι εχουν μαλακωσει πολυ και εχουν γινει προβλεψιμοι. Α ναι και επισης με ''νευριαζει'' αυτο που καποιος πεθαινει και μετα ξαναζωντανευει.. Ελπιζω να σταματησει στον Neal.. Edited June 10, 2014 by PsychoticGirl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 το 5ο επεισόδιο από το penny dreadfull ήταν πολύ καλό.. το καλύτερο πιστεύω επεισόδιο μέχρι στιγμής, η eva green δίνει ρέστα πολύ καλή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εχει δει κανεις αλλος αυτην την σειρα ? Το σεναριο ειναι καπως πρωτοτυπο αν κ αμερικανια αλλα σαν πρωτο επεισοδιο ειχε ενδιαφερον Πολεμος μεταξυ ανθρωπων κ αγγελων με τον θεο να εχει εξαφανιστει ιδωμεν http://www.imdb.com/title/tt3079768/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Φίλε μου σου προτείνω να δεις supernatural κι άσε τις απομιμήσεις με τους γκέι αγγέλους στην άκρη. Στο εξωτερικό έχει φάει αρκετό κραξιμο αυτή η σειρά και δεν βλέπω να προχωράει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Φίλε μου σου προτείνω να δεις supernatural κι άσε τις απομιμήσεις με τους γκέι αγγέλους στην άκρη. Στο εξωτερικό έχει φάει αρκετό κραξιμο αυτή η σειρά και δεν βλέπω να προχωράει.. Ισως κ να εχεις δικιο αλλα επειδη τελειωσε το game of thrones κ επειδη εχω χρονο για 2 σειρες (η αλλη ειναι το salem)εψαχνα κατι κ επεσα σε αυτο Δεν με ενθουσιασε αλλα θα του δωσω ευκαιρια παντως supernatural δεν μου αρεσει μου βγαινει οτι ειναι ιδιο με το vampire diaries(σε μενα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ισως κ να εχεις δικιο αλλα επειδη τελειωσε το game of thrones κ επειδη εχω χρονο για 2 σειρες (η αλλη ειναι το salem)εψαχνα κατι κ επεσα σε αυτο Δεν με ενθουσιασε αλλα θα του δωσω ευκαιρια παντως supernatural δεν μου αρεσει μου βγαινει οτι ειναι ιδιο με το vampire diaries(σε μενα) Falling skies έχεις δει καθόλου; ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Falling skies έχεις δει καθόλου; Έχω μαύρα μεσάνυχτα είναι καλό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ισως κ να εχεις δικιο αλλα επειδη τελειωσε το game of thrones κ επειδη εχω χρονο για 2 σειρες (η αλλη ειναι το salem)εψαχνα κατι κ επεσα σε αυτο Δεν με ενθουσιασε αλλα θα του δωσω ευκαιρια παντως supernatural δεν μου αρεσει μου βγαινει οτι ειναι ιδιο με το vampire diaries(σε μενα) Καμία σχέση.. Ειδικά οι σεζόν μετά την τεταρτη είναι φανταστικές. Δεν είναι τυχαίο καθόλου ότι έχει φτάσει δέκα σεζόν! Το vampire diaries είναι σαπουνόπερα βρικολάκων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Έχω μαύρα μεσάνυχτα είναι καλό? Αφορά επιβίωση ανθρώπων σε μια Γη που την έχουν κατακτήσει εξωγήινοι, με αρκετά καλά εφέ. ΤοTRUE BLOOD ξεκίνησε αρκετά καλά για την τελευταία του σεζόν με μια αρκετά σοβαρή απώλεια και αρκετό σεξ. Δυστυχώς η Σουκι γέρασε πια. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αφορά επιβίωση ανθρώπων σε μια Γη που την έχουν κατακτήσει εξωγήινοι, με αρκετά καλά εφέ. ΤοTRUE BLOOD ξεκίνησε αρκετά καλά για την τελευταία του σεζόν με μια αρκετά σοβαρή απώλεια και αρκετό σεξ. Δυστυχώς η Σουκι γέρασε πια.φοβερο το πρωτο επεισοδιο του κυκλου .αγωνιωδες και ανατρεπτικο με αρκετη δραση και οχι τοσο χαζομελοδραμα.αντε να δουμε πως θα εξελιχθει.. Επισης οσοι βλεπουν The good wife τον 5 κυκλο θα χουν μεινει κοκαλο με αυτο που συνεβη:X.Η σειρα θα εχει και αλλο κυκλο; Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomous Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Έχω μαύρα μεσάνυχτα είναι καλό? To πρώτ επισόδειο του φετινού κύκλου πολύ καλό, μας έμπασε άμεσα στο τι παίζεται. Λίγο απότομα μπήκε βέβαια για να χωρέσει το τι έγινε τους μήνες που πέρασαν αλλά εντάξει, το δέχομαι. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 To Community ανανεώθηκε και για 6η σαιζόν!!!! :w00t::w00t::w00t::yahoo::yahoo::yahoo: [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty12 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 To Community ανανεώθηκε και για 6η σαιζόν!!!! :w00t::w00t::w00t::yahoo::yahoo::yahoo: Επιτέλους κατάλαβαν οτι περνάει στον κόσμο ακόμα. Είχε βρωμίσει ο τόπος οτι δεν θα ανανεωθεί, ευτυχώς έπεσαν έξω :up: You can do anything, but not everything. —David Allen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μα.. ειχε κοπεί επίσημα από το NBC. Απλά έγινε νέα συμφωνία με νέο κανάλι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μα.. ειχε κοπεί επίσημα από το NBC. Απλά έγινε νέα συμφωνία με νέο κανάλι.. Ναι όντως το NBC το "έκοψε" αλλά η Sony έχει τα δικαιώματα (ή κάτι τέτοιο). Τώρα τα πήρε το yahoo και θα προβάλει αυτό την 6η σαιζόν στην δικιά του streaming υπηρεσία. Μία μέρα πρίντελειώσουν τα συμβόλαια των συντελεστών αποφάσισε το yahoo να κάνει την κίνηση του! Πραγματικά πιο τελευταία στιγμή δεν γινόταν, από εκεί που όλοι περιμέναμε να περάσει και αυτή η τελευταία μέρα και να τελειώσει και οριστικά το community έγινε το "θαύμα" :D [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) PENNY DREADFUL ποιος βλέπει; Καλό το τέλος της σεζόν, αλλά πολύ κουλη η τελευταία σκηνή. Αφού ο πιστολέρο έχει τέτοιες δυνατότητες, γιατί δεν τις χρησιμοποίησε πριν; Edited July 3, 2014 by junglist ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 PENNY DREADFUL ποιος βλέπει; Καλό το τέλος της σεζόν, αλλά πολύ κουλη η τελευταία σκηνή. Αφού ο επιστολές έχει τέτοιες δυνατότητες, γιατί δεν τις χρησιμοποίησε πριν; αν πρόσεξες είχε πανσέληνο!! μόνο τότε φαίνεται μπορεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts