Jump to content

Προτιμάτε ΜΡ3, AAC ή ogg;

Κοινοποίηση

ΜΡ3 vs. AAC vs. ogg  

57 members have voted

1. 1. ΜΡ3 vs. AAC vs. ogg

• MP3
      29
    • AAC
      11
    • .ogg
      12
    • Άλλο (Τι?)
      2
    • Δεν ακούω μουσική στο κινητό.
      3

Recommended Posts

Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό (Nokia 6270). Θέλω έναν free converter από mp3 σε aac. Υπάρχει; Τι μου προτείνετε;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και δεν έχω pda ψηφίζω το WMA,ναι το wma,μικρά rates με τέλειες ποιότητες

και πολύ μικρά μεγέθη

ένα άλλο είναι ότι απτο cd ripparontai 150% της ταχύτητας του mp3...

WMA 4 me

Όλα τα μουσικά αρχεία στο κινητό μου τηλέφωνο είναι σε μορφή ΜΡ3.

Γνωρίζω πως τα ΜΡ4 προσφέρουν καλύτερη ποιότητα,ωστόσο δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο και την απαιτούμενη διάθεση για να μετατρέψω τα ΜΡ3 μου στον συγκεκριμένο τύπου αρχείου.

Στον σκληρο μου εχω οτι ειδος υπαρχει, δεν εχω προβλημα, αλλα αν ειναι να διαλεξω, το mp4 ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη, επισεις με converters δεν ασχολουμε, τι σκ@.. εχουμε τις μεγαλες καρτες μνημης και τον tcpmp που παιζει τα παντα.

ki ego ston skhro mou disko exo ta panta !! kurios omos mp3 !! ton teleutaip kairo sto kinito mou vazo kai merika ogg giati pianoun sunhthos pio ligo xoro apo ta mp3 !!vasika dn exo dokimasei na do an to kin mou paizei mp 4 !! :)

προτιμω το mp3 format.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Eγώ το WMA γιατί κερδίζω σε χώρο και δεν χάνω σε ποιότητα.

Τα ΜΡ3 καταλαμβάνουν κατά 4ΚΒ περίπου μικρότερο χώρο από τα WMA,εφόσον τα δύο μουσικά αρχεία έχουν το ίδιο bitrate.

Τα ΜΡ3 καταλαμβάνουν κατά 4ΚΒ περίπου μικρότερο χώρο από τα WMA,εφόσον τα δύο μουσικά αρχεία έχουν το ίδιο bitrate.

Με τα wma μπορεις να κατεβασεις λιγο πιο κατω το bitrate χωρις να χασεις ποιοτητα, αλλα απο την αλλη μπορεις να κανεις και mp3pro που ειναι ακομα καλυτερο. ;)

http://www.digit-life.com/articles/mp3pro/dance_ach_mp128_64wma.png

Με τα wma μπορεις να κατεβασεις λιγο πιο κατω το bitrate χωρις να χασεις ποιοτητα, αλλα απο την αλλη μπορεις να κανεις και mp3pro που ειναι ακομα καλυτερο. ;)

http://www.digit-life.com/articles/mp3pro/dance_ach_mp128_64wma.png

πάλι το wma κυριαρχεί:w00t: :music:

δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Οποιοσδήποτε αλγόριθμος συμπίεσης σήμερα έχει καλύτερη απόδοση σε όγκο στην ίδια ποιότητα σε σχέση με το ΜΡ3. Θα ήταν περίεργο τόσα χρόνια μετά να ήταν αλλιώς.

Την διάδοση και αποδοχή του ΜΡ3 όμως δεν την έχει κανένας.

64kbps mp3 k eisai tzitzi!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

64kbps mp3 k eisai tzitzi!!

Με ποια συσκευη? Εμενα και το mpx200 και το Ipaq με 64k mp3 και τερμα φωνη κανουν κατι παρασιτα δεν παιζουν μουσικη, 128kbps το λιγοτερο για mp3 και 92kbps wma και mp3pro, εκτος αν τα ακουστηκα σου ή συσκευη σου δεν παιζουν τις μεγαλες συχνοτητες. Το τελειο ειναι 128kbps mp3pro, παιζει σε ολες τις συσκευες που υπαρχουν, αλλα φυσικα δεν ειναι τζαμπα ο codec.

Sto nokia ngage, sx1 k 3300 akougontai para poli kala!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

• 4 weeks later...

Mp3 giati exw SE (pou ws gnwston den paizoun WMA gia ideologikous logous).

Me bitrate sta 80 sto w900 akougontai apistefta!!!!!

13.5 wres mousikhs sta 478 Mb eswterikhs mnhmhs(kai perissevoun kai kati psila:D )

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up: