ikaros_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μετα την αναβάθμιση σε κιτ ΚΑΤ κάποια email που ειναι γραμμένα στα ελληνικά, και μπορω να τα δοαβαςω στο PC ,μέσω του exchange server στο κινητό μου τα εμφανίζει με ακαταλαβίστικες χαρακτήρες. Παίζει κάτι με encoding? κανεις άλλος εχει το ίδιο θεμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σκεφτομαι να παραγγείλω το lg l9 2.η εκδοση kitkat υποστηρίζει flash playerκαι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπερα .. Ειναι μια εβδομαδα περιπου που εχω το κινητο.. Κατεβασα σημερα καποια παιχνιδακια που χειριζονται με το tilt sensor του κινητου.. Παρατηρησα πως χρειαζεται να κραταω σε κλιση το κινητο για να πηγαινει ευθεια πχ το αυτοκινητο στο παιχνιδι.. Κατεβασα το clinometer k σε landscape οντως πρεπει να το κραταω σε κλιση για να ιναι στις 90 μοιρες.. Αντιθετα σε ορθια θεση ειναι μια χαρα... Εκανα και καλιβρατε μεσω του κλινομετερ αλλα δεν αλλαξε κατι.. Καποιος τροπος να το διορθωσω υπαρχει? Εχει προβλημα η συσκευη? Ναι έχει πρόβλημα η συσκευή. Το αντιμετώπισα και εγώ. Τσέκαρε εδω και εδώ! Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 καλημερα, χθες πηρα το κινητο για την γυναικα μου και ελεγξα αν υπαρχει καποια νεα ενημερωση λογισμικου... Μου εβγαλε μια γυρω στα 580ΜΒ... Παιζει να παρει το κινητο την kit kat επισημα? Και αν ναι να την κανω? Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Έχει πάρει KitKat εδώ και καιρό. Απλά την κατεβάζεις και την εγκαθιστάς. Προσεξε όμως, αν θες custom recovery, το χάνεις με την ΟΤΑ αναβάθμιση, κλειδώνει τον bootloader. Επίσης root για την KitKat υπάρχει, αλλά (από όσο έχω προλάβει ν'ασχοληθώ, μιας και την πήρα χθες τη συσκευή), χάνεται στο reboot και πρέπει να ξαναγίνει κάθε φορά. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα workaround, αλλά δεν το μελέτησα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 οχι, δεν με ενδιαφερει (ακομα) να το rootαρω... Οποτε η αναβαθμιση που υπαρχει σε αναμονη ειναι η kit kat. Αξιζει να παω προς τα εκει? Χανω κατι, κερδιζω κατι αλλο? Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τι να σου πώ, άλλοι λένε ότι το κινητό έγινε πιο smooth, άλλοι ότι λαγκάρει περισσότερο. Το κακό είναι πως αν δεν σου αρέσει, πρέπει να "λερώσεις" τα χέρια σου για να κάνεις downgrade (υπάρχει οδηγός στο 1ο post, που δουλεύει 100%, αλλά θέλει προσοχή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 σε περιπτωση που ειμαι στους αλλους (λαγκαρισμα) δεν μπορω να το παω πισω να μου το επαναφερουν? Λογικα αυτοι θα ξερουν καλυτερα! Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ε, προφανώς και θα μπορεί το service να σου κάνει downgrade. Εξάλλου το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε κι εμείς, της ίδιας της LG είναι. Πάντως, επειδή έτυχε κι αγόρασα συσκευή που ήταν της ΤΙΜ Ιταλίας, αλλά είχε περασμένη την 4.4.2 (οπότε δεν μπορούσα να περάσω custom recovery), έκανα downgrade κανονικά, και κατόπιν πέρασα μέσω cwm την 4.4.2 την ευρωπαϊκή, και είμαι και κανονικά root με τα 2 αρχειάκια του τύπου από το xda. To μηχάνημα οργώνει btw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 παιδια μια βοηθεια, στο τηλεφωνο εχει μεινει η ενδειξη οτι χρησιμοποιω ακουστικα, και συμπεριφερετε σαν τα εχω κουμπομενα(μπορω να μιλησω μονο με αυτα) εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιποτα. καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 παιδια μια βοηθεια, στο τηλεφωνο εχει μεινει η ενδειξη οτι χρησιμοποιω ακουστικα, και συμπεριφερετε σαν τα εχω κουμπομενα(μπορω να μιλησω μονο με αυτα) εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιποτα. καμμια ιδεα; Αν βαλεις κανονικα ακουστικα δουλευουν με το κινητο ? Εγω νομιζω πως κατι παιζει με την τρυπα για τα ακουστικα...δοκιμασε να τη καθαρισεις καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 κανε ενα HARD RESET και θα επανελθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 κανε ενα HARD RESET και θα επανελθει. πες μου σε παρακαλω πως θα το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 πες μου σε παρακαλω πως θα το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν ειναι το ιδιο με το hard reset? αν ναι το χεις κανει ηδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν ειναι το ιδιο με το hard reset? αν ναι το χεις κανει ηδη.... εχεις δικιο ουτε αυτο βοηθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 εχεις δικιο ουτε αυτο βοηθησε ειμαι 99 % σιγουρος οτι ειναι προβλημα στο hardware...δοκιμασε να βαλεις αλλα ακουστικα ή οταν βαζεις το καρφι των ακουστικων στριφογυρνατο μπας και γινει τιποτα...αλλιως πηγαινετο στην LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ειμαι 99 % σιγουρος οτι ειναι προβλημα στο hardware...δοκιμασε να βαλεις αλλα ακουστικα ή οταν βαζεις το καρφι των ακουστικων στριφογυρνατο μπας και γινει τιποτα...αλλιως πηγαινετο στην LG ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ε, προφανώς και θα μπορεί το service να σου κάνει downgrade. Εξάλλου το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε κι εμείς, της ίδιας της LG είναι. Πάντως, επειδή έτυχε κι αγόρασα συσκευή που ήταν της ΤΙΜ Ιταλίας, αλλά είχε περασμένη την 4.4.2 (οπότε δεν μπορούσα να περάσω custom recovery), έκανα downgrade κανονικά, και κατόπιν πέρασα μέσω cwm την 4.4.2 την ευρωπαϊκή, και είμαι και κανονικά root με τα 2 αρχειάκια του τύπου από το xda. To μηχάνημα οργώνει btw τι σκορ σου έβγαλε στο antutu ; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ψάχνω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και επειδή είναι για κοπέλα και το θέλει σε λευκό κατέληξα σε αυτό. Πρώτον μήπως έχετε καμιά ιδέα για το κατάστημα; Αξιόπιστο μου φαίνεται γιατί... Δεύτερον να φανταστώ ότι η LG Hellas αναγνωρίζει κανονικά την πανευρωπαϊκή εγγύηση; Και τρίτον επειδή θα έρθει με 4.1.2, επειδή βλέπω πως κλειδώνει ο boatloader στην 4.4.2, αν το ρουτάρω θα διατηρηθεί το ρουτ μετά την αναβάθμιση; Και πως αντιμετωπίζει η LG τα ρουταρισμένα όσων αφορά την εγγύηση; Τα δέχεται στην εγγύηση; Αλλιώς έχουν κάποιου είδους counter όπως της samsung; Και αν ναι μηδενίζει με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εννοείται ρε φίλε ότι θα το πάρεις απο εκεί.Σιγά μην δώσεις 26 ευρώ παραπάνω,γιατί εκεί το ξαναβρίσκεις το λευκό. Αν δεις ότι το κινητό έχει την ένδειξη EU(ότι δλδ προορίζεται για την Ευρώπη)είσαι καλυμένος.Όπως βλέπω έχει το συγκεκριμένο κατάστημα,οπότε όλα ΟΚ. Κανονικά θα έπρεπε να είναι με kitkat.Εδώ και δύο μήνες έχει αναβαθμιστεί το κινητό στην τελευταία έκδοση.Από τις πρώτες συσκευές που πήραν 4.4.2 Δεν ξέρω γιατί είναι ακόμη με 4.1 Ψάξτο λίγο αν και κατά πάσα πιθανότητα θα σου 'ρθει μόλις ενεργοποιήσεις το κινητό.Μην βιαστείς να το ρουτάρεις,γιατί μπορεί να μπλεχτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Και τρίτον επειδή θα έρθει με 4.1.2, επειδή βλέπω πως κλειδώνει ο boatloader στην 4.4.2, αν το ρουτάρω θα διατηρηθεί το ρουτ μετά την αναβάθμιση; Στο πρωτο post στον οδηγο τσεκαρε το κομματι του root (και οχι του downgrade). Αν ακολουθησεις εκεινη την διαδικασια μενει κανονικα το ρουτ και μετα την αναβαθμιση. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Και τρίτον επειδή θα έρθει με 4.1.2, επειδή βλέπω πως κλειδώνει ο boatloader στην 4.4.2, αν το ρουτάρω θα διατηρηθεί το ρουτ μετά την αναβάθμιση; Μην το ρουτάρεις. Πετάει με μαμά 4.4.2 και δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 τι σκορ σου έβγαλε στο antutu ; 13631 Αλλά τα νούμερα δεν μου λένε και πολλά. Το πόσο smooth δουλεύει το βλέπω και χωρίς νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μην το ρουτάρεις. Πετάει με μαμά 4.4.2 και δουλεύει απροβλημάτιστα. Να μην το κάνω καθόλου debloat; Εξάλλου δε θα το χρησιμοποιώ εγώ, αλλά κοπέλα οπότε δεν είναι κινητό για πειραματισμούς. Με την εγγύηση τι γίνεται όμως στο root; Αν χάνεται, υπάρχει τρόπος για unroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Aν δεν κάνω λάθος, άπαξ και ρουτάρεις, χάνεις την εγγύηση, σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts