tolios32 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 αν δεν χρησιμοποιεις τα data βαλε σε 2g και θα δουλευει μια χαρα το σημα και θα σου κραταει και περισσοτερο η μπαταρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrWho Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Αγόρασα και εγώ το κινητό από e-shop και ενώ λειτουργούσα τη συσκευή έχοντας τη στο φορτιστή(stock) τα πλήκτρα αφής σταμάτησαν να πατάνε καλά. Χρειάζονταν πολλή πίεση. Πιάνοντας το φορτιστή είδα ότι ήταν υπερβολικά ζεστός και μύριζε καμένο στην υποδοχή για το USB. Το θέμα είναι ότι παρατήρησα κάτι αχνές πλαγιές γραμμές κατά μήκος της οθόνης(όχι αυτές του εξωτερικού γυαλιού της οθόνης που φαίνονται στον ήλιο, αυτές οι γραμμές που λέω φαίνονται καλύτερα σε λευκό background και μοιάζουν σαν να είναι μέσα στην οθόνη) και μερικές φορές οθονη δεν αντιδρά καλά στην αφή. Άμα την κλείσω και την ξανά ανοίξω(όχι reboot) όμως λειτουργεί κανονικά, αυτό το κάνει μια δυο φορές την ημέρα. Οι γραμμές τώρα στην οθόνη είναι φυσιολογικές ? Η προθεσμία για DOA δεν έχει λήξει ακόμα, λέτε να ζητήσω αντικατάσταση?? Ευχαριστώ. Edited May 16, 2014 by MrWho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Να το πας αμέσως πίσω για το Doa... Μόνο και μόνο οι γραμμές στην οθόνη είναι λόγος να το γυρίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) το παρελαβα κι εγω χθες απο e-shop, εχει ευρωπα'ι'κη εγγυηση και οδηγιες χρησης στα πολωνεζικα.... μου εδωσε και την καινουργια ενημερωση κι ολα μια χαρα ως την ωρα. :) ΥΓ. γενικες εντυπωσεις.... ομορφο, μεγαλη φωτεινη πεντακαθαρη οθονη ωραια χρωματα πολυ καλη αναλυση, καλες φωτο και βιντεο για την κατηγορια του.... πολυ καλη εικονα στο skype με δυνατο ηχο. τα ακουστικα της συσκευασιας οχι και τοσο καλα, κι επισης δεν μου πολυ αρεσε ο ηχος κατα της διαρκεια των κλεισεων... περιμενα ποιο δυνατο μεγαφωνακι. παντως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ωραιο το κινητο βαση των χαρακτηριστικων του και την κατηγορια τιμης του. Πρωτεινετε για αγορα. Edited May 16, 2014 by giorgosfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrWho Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Κοίτα, οι γραμμές φαίνονται μόνο υπό κάποια γωνία και είναι αρκετά εμφανές σε γκρι ή άσπρο background. Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως είναι γραμμές από το backlight(η κάτι τετοιο) και δεν είναι όντος πρόβλημα της συσκευής. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν κανενός είδους διαγώνιες γραμμές στην οθόνη της συσκευής(να τονίσω ότι δεν εννοώ τις γραμμές που φαίνονται όταν το βάλεις κάτω από τον ήλιο οι οποίες είναι κάθετες). Ευχαριστώ. Edited May 16, 2014 by MrWho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Κοίτα, οι γραμμές φαίνονται μόνο υπό κάποια γωνία και είναι αρκετά εμφανές σε γκρι ή άσπρο background. Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως είναι γραμμές από το backlight(η κάτι τετοιο) και δεν είναι όντος πρόβλημα της συσκευής. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν κανενός είδους διαγώνιες γραμμές στην οθόνη της συσκευής(να τονίσω ότι δεν εννοώ τις γραμμές που φαίνονται όταν το βάλεις κάτω από τον ήλιο οι οποίες είναι κάθετες). Ευχαριστώ. Φίλε μου δεν φαίνονται γραμμές! Νομίζω πρέπει να το επιστρέψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Κοίτα, οι γραμμές φαίνονται μόνο υπό κάποια γωνία και είναι αρκετά εμφανές σε γκρι ή άσπρο background. Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως είναι γραμμές από το backlight(η κάτι τετοιο) και δεν είναι όντος πρόβλημα της συσκευής. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν κανενός είδους διαγώνιες γραμμές στην οθόνη της συσκευής(να τονίσω ότι δεν εννοώ τις γραμμές που φαίνονται όταν το βάλεις κάτω από τον ήλιο οι οποίες είναι κάθετες). Ευχαριστώ. Συμφωνώ ότι πρέπει να το επιστρέψεις άμεσα... Μην περιμένες να περάσει το DOA, γιατί θα έχεις τραβήγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrWho Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το ξερω ρε παιδια αλλα το θεμα ειναι οτι οι γραμμες φαινονται λιγο δυσκολα, ο πατερας μου για παραδειγμα δεν τις βλεπει αν και το εχουμε επιβεβαιώσει τρια αλλα ατομα και φοβαμαι μηπως μου επιστρεψουν το κινητο αν το θεωρησουν μη προβληματικο. Επισης αυτο που κολαει μερικες φορες η οθονη και πρεπει να την κλειδωσω και να την ξεκλειδωσω για να δουλεψει καλα το κανει τυχαια και ισως να μην εμφανιστει το προβλημα οταν το δοκιμασουν αυτοι. Πιθανον ειναι προβλημα που δημιουργησε ο φορτιστης ο οποιος "καηκε" οσο το φορτιζα. Λετε να μου το αντικαταστήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 απο την στιγμη που βλεπεις γραμες και υπαρχουν κατα 99.9% στο service θα τις δουν. οσο αφορα τον φορτιστη δεν αναφερεις τιποτα , εσυ μονο το προβλημα της οθονης θα πεις. Λογικα θα γινει αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) καμερα δηλ ειναι καλη σε σχεση με Moto G κλπ της κατηγοριας? Τι ανδροιδ εχει παρει? Γενικα το συστεινετε για αρχαριο σε ανδροιδ? διαβασα εχει παρει 4.4 σουπερ! Edited May 16, 2014 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 καμερα δηλ ειναι καλη σε σχεση με Moto G κλπ της κατηγοριας? Τι ανδροιδ εχει παρει? Γενικα το συστεινετε για αρχαριο σε ανδροιδ? διαβασα εχει παρει 4.4 σουπερ! Αρχάριος σε android εδώ. Προσωπικά το συστήνω ανεπιφύλακτα... Χωρίς απολύτως καμία δεύτερη σκέψη. Για τα λεφτά του εμένα με έχει καλύψει πλήρως... Όχι σαν της κοπέλας μου το Galaxy S Duos που κολλάει παντου και πάντα...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 πηρα αυτη KINGSTON SDC10/32GB πρεπει να την φορμαρω? γιατι δεν με αφηνει να κανω αντιγραφη απο την εσωτερικη στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 πηρα αυτη KINGSTON SDC10/32GB πρεπει να την φορμαρω? γιατι δεν με αφηνει να κανω αντιγραφη απο την εσωτερικη στην sd? Καλό είναι να τη φορμάρεις αλλά όχι απαραίτητο. Προφανώς είσαι σε kitkat χωρίς root. Αν ναι, αυτό είναι περιορισμός του android (δεν έχουν πρόσβαση στη κάρτα "άλλοι" file managers). Δοκίμασε τη "Διαχείρηση αρχείων" που έρχεται με τη stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλό είναι να τη φορμάρεις αλλά όχι απαραίτητο. Προφανώς είσαι σε kitkat χωρίς root. Αν ναι, αυτό είναι περιορισμός του android (δεν έχουν πρόσβαση στη κάρτα "άλλοι" file managers). Δοκίμασε τη "Διαχείρηση αρχείων" που έρχεται με τη stock rom. οντως εχεις ενα δικιο.thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εχω ενα θεματακι με τις εφαρμογες και τις φωτογραφιες. Οι εφαρμογες δεν εμφανιζονται και οι φωτογραφιες μου βγαζει οτι εχουν καταστραφει..Υπαρχει τροπος να τις επαναφερω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παρελαβα το μαυρο απο eshop. Πολωνικο εκανε update απευθειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εχω ενα θεματακι με τις εφαρμογες και τις φωτογραφιες. Οι εφαρμογες δεν εμφανιζονται και οι φωτογραφιες μου βγαζει οτι εχουν καταστραφει..Υπαρχει τροπος να τις επαναφερω; καποια στιγμη μου εβγαλε κενη οθονη εκει που ειναι οι εφαρομογες το εχω γυρισει σε αρτ εγω βγαλε την μπαταρια για δεκα λεπτα και την sd και την σιμ μετα βαλτα ξανα και δες αν δουλευει αν οχι κανει ρεσταρτ.το εχεις και εσυ σε αρτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 καποια στιγμη μου εβγαλε κενη οθονη εκει που ειναι οι εφαρομογες το εχω γυρισει σε αρτ εγω βγαλε την μπαταρια για δεκα λεπτα και την sd και την σιμ μετα βαλτα ξανα και δες αν δουλευει αν οχι κανει ρεσταρτ.το εχεις και εσυ σε αρτ? Τι εννοεις αρτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 την διαχειρηση μνημης οχι dvlink αλλα αρτ .πως διορθωθηκε εσενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ενδιαφερομαι για την αγορα της συσκευης. Το θεμα με την ελειψη notification led ειναι μεγαλο μειον; Μηπως χρησιμοποιειτε αλλη εφαρμογη για ειδοποησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δε Η απόκριση της αφής δεν είναι κι ότι καλύτερό. . Συμφωνω, ισως ειναι θεμα συνηθειας αλλα και εμενα μου φαινεται κακη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 την διαχειρηση μνημης οχι dvlink αλλα αρτ .πως διορθωθηκε εσενα? Μετα απο βδομάδες σε art το γύρισα σε dalvik . Δεν πήγαινε πολύ εύρυθμα με art... Ειδικά οταν ήθελα να καλέσω είχε αρκετό lag.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 εμενα μονο εχει εμφανιση κενη οθονη απο εφαρμογες ,και αφου εβγαζα την μπαταρια μετα ολα οκ ειμαι σε αρτ.η κενη οθονη στις εφαρμογες βγαινει σπανια.αυτο ειναι το μονο bug που βγαινει σε εμενα στο αρτ.κατα αλλα η μπαταρια κρατα περισσοτερο και η διαχειρηση μνημης ειναι γρηγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καμία εφαρμογή που να δουλεύει για τις ειδοποιήσεις ξέρετε; Έβαλα το noled αλλά δούλεψε μια φορά και μετά τέλος..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 κι εγω το εχω παραγγειλη απο e-shop δεν το παρελαβα ομως ακομα, επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν δεν ξερουν αν ειναι παραεισαγωγης.... ειπαν να επικοινωνησω παλι με το τμημα του service για να μου πουν αυριο. ηθελα να ρωτησω πριν το παραλαβω πως μπορω να δω αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας, γραφει μηπως χωρα προελευσης εξω στο κουτι? υπαρχει μηπως κανενας αλλος τροπος? τελικα περνουν αναβαθμιση οσοι το εχετε παρει απο το e-shop? Εγω το πηρα απι εκει κ μια χαρα αναβαθμιστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts