Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ρε παιδιά από μπαταρία δεν πάω και πολυ καλα..δεν εχω καμια περιεργη εφαρμογη για να τρωει μπαταρια.μαλλον το σκαλιζω ολη μερα.

Τι χρηση του κανεις; Εμενα ας πουμε μου κραταει 1 μια μερα max αλλα δεν εχω παραπονο μιας και ειναι λογικο αφου παιζω παιχνιδια, εχω ανοιχτα τα δεδομενα/wifi για καμποσες ωρες και σερφαρω.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εάν περάσω την cwm, μπορώ να επαναφέρω την stock recovery; Εάν ναι, πώς; Φλασάροντας απλά την Kit-Kat με kdz;

Η CM10 είναι καλή Rom; Επιτρέπει την μετακίνηση των εφαρμογών στην sd; Αντέχει η μπαταρία;

Όποιος την έχει δοκιμάσει ας απαντήσει. Ξέρω οτι δεν λειτουργεί το NFC.

Που λετε ειμαι στο αρτ κανονικα και καποια στιγμη δεν με αφηνε να μπω στις εφαρμογες μου εβγαζε κενη οθονη εκανα επανακινηση αλλα τπτ μετα εβγαλα την μπαταρια παλι τπτ τελικα μπηκα απο την status bar στις ρυθμισεις και εκανα ρεσετ το κινητο.τωρα το το εχω σε dvlink σας συνεβει εσας?

Το αναβάθμισα κι εγώ χθες.

Πρώτα έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όπως σύστησαν κάποια μέλη και μετά αναβάθμιση καλωδιακά μέσω του lg pc suite και όλα κύλησαν ρολόι.

Το έκανα αμέσως αλλαγή σε ART με επανεκκίνηση και μετά άρχισα να προσθέτω εφαρμογές. Στην πρώτη επανεκκίνηση έκανε ένα μικρό lag στα γραφικά και στον ήχο, αλλά κατά τα άλλα μέχρι στιγμής τρέχει σφαίρα και έχω και την εντύπωση ότι η διάρκεια της μπαταρίας έχει αυξηθεί.

Κάποιες εφαρμογές που κρασάραν τελευταία έχουν στρώσει και βλέπω πολύ καλές ανταποκρίσεις στην εναλλαγή οθονών και στο σκρολάρισμα. Το knock on πράγματι λειτουργεί όπως έχουν περιγράψει άπαντες εδώ πέρα, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας αυτή η εκτός των προβλεπομένων λειτουργία του και με τον καιρό θα το βρω το κόλπο του και πιστεύω θα το κρατήσω ενεργό.

Άσχετο αλλά πρέπει κάπου να πω τον πόνο μου: Δεν είχα κάνει link με το google+ τον λογαριασμό μου στο clash of clans και ξεκίνησα πάλι από την αρχή λόγω της διαγραφής όλων των δεδομένων και μετά την αναβάθμισης (το παιχνίδι το έβλεπε πλέον σαν νέα συσκευη)ενώ είχα κάνει μεγάλη πρόοδο, town hall 8 για όσους γνωρίζουν.:sick::knife:

:!:O οδηγός του φίλου Pavlos1908 για root μεσω downgrade προστέθηκε στο θέμα των οδηγών για android συσκευές της LG:!:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5387678#post5387678

Κώστας

:!:O οδηγός του φίλου Pavlos1908 για root μεσω downgrade προστέθηκε στο θέμα των οδηγών για android συσκευές της LG:!:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5387678#post5387678

Θα μπορουσε να μπει στην αρχικη σελιδα μαζι με χαρακτηριστικα του κινητου μιας και το πρωτο ποστ ειναι λιγο φτωχο...:)

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τις διαφημίσεις χωρίς root? Προσπάθησα με το adblock plus αλλά δεν τα κατάφερα. Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τις διαφημίσεις χωρίς root? Προσπάθησα με το adblock plus αλλά δεν τα κατάφερα.
Ποιες εννοείς διαφημίσεις;

παιδια εκανα και γω την αναβαθμιση και το γυρισα σε αρτ αλλα εκανα factory reset ενω το ειχα σε αρτ και μολις μου εχει ανοιξει στις ρυθμισεις δεν μου εχει την επιλογη για προγραμματιστες..γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?

παιδια εκανα και γω την αναβαθμιση και το γυρισα σε αρτ αλλα εκανα factory reset ενω το ειχα σε αρτ και μολις μου εχει ανοιξει στις ρυθμισεις δεν μου εχει την επιλογη για προγραμματιστες..γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?

Ρυθμίσεις - Πληροφορίες λογισμικού - Αριθμός κατασκευής (click 7-10 φορές)

Θα μπορουσε να μπει στην αρχικη σελιδα μαζι με χαρακτηριστικα του κινητου μιας και το πρωτο ποστ ειναι λιγο φτωχο...:)

Σωστή παρατήρηση, έτοιμο!

Κώστας

Καλησπερα σας! Διάβασα αρκετάα μνμ σας και ήταν αρκετά κατατοπιστικά. Βέβαια δε σας κρύβω ότι μπερδεύτηκα λίγο! Έχω Νοκια Windows phone και μπορώ να ομολογήσω πως ειμαι πολύ ενθουσιασμένη από ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία και σταθερότητα! Θα θελα ομως να δοκιμάσω και android! Είδα το συγκεκριμενο στα public και με ενθουσίασε ομως με προβληματίζουν κπ σχόλια σας οπως πχ προβλήματα δευτερες κλήσεις, προβληματα με ήχο κλήσης και ξυπνητήρι!! Θα σας ήταν εύκολο να μ γράψτε κπ πράγματα για το κινητό γιατι μ ειναι δύσκολο να διαβάσω 100+ και να βγάλω ακρη? :-P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οσον αφορα τα προβληματα που αναφερεις, στο μονο που εχω επιγνωση και μου εχει συμβει ειναι αυτο του ξυπνητηριου, η λυση ειναι παρα πολυ απλη μιας και απλα κατεβαζεις δωρεαν μια οποιαδηποτε εφαρμογη ξυπνητηριου απο το play store, χρησιμοποιεις αυτην και παπαλα το προβλημα.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Οσον αφορα τα προβληματα που αναφερεις, στο μονο που εχω επιγνωση και μου εχει συμβει ειναι αυτο του ξυπνητηριου, η λυση ειναι παρα πολυ απλη μιας και απλα κατεβαζεις δωρεαν μια οποιαδηποτε εφαρμογη ξυπνητηριου απο το play store, χρησιμοποιεις αυτην και παπαλα το προβλημα.

Σε ευχαριστώ πολύ! Σου εχει παρουσιάσει αλλα προβληματα? Πχ χαμένες κλήσεις ή μνμ που διάβασα κάπου? ή οτιδηποτε αλλο? Γιατί αν και μ εχει ενθουσιασει, αρχικά το θελω ως τηλεφωνο! :-P

Edited by _Mitsouko_

δηλαδη παιδια τι προβλημα εχετε με το ξυπνητήρι ? γιατι εγω που το δουλεθω μια χαρα μου ειναι !!

Που βγαίνουν στις διάφορες εφαρμογές

Αυτό μάλλον έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή. Διαφημισεις του εκάστοτε προγραμματιστή μπας και βγάλει και κανένα φράγκο...

Όσο για ξυπνητήρι... Βάλτε παιδιά το timely... Μιλάμε για εξαιρετικά σχεδιασμένη εφαρμογή!

Μιτσουκο όχι δεν μου έχει παρουσιάσει. Μια φορά μόνο ενώ έπαιρνα την με άκουγαν αλλά δεν τους ακουγα αλλά με μια επανεκκίνηση όλα οκ ηταν! Πιστεύω θα σε βολέψει μιας και το κινητό είναι πάρα πάρα πολύ καλό από κάθε άποψη.

Τζιμη απλά κάποιες φορές έχει τύχει να μην χτυπήσει η stock εφαρμογή, σε όλα τα android που είχα το παθαινα με την stock οποτε απλά κατεβάζω κάποια άλλη, δεν είναι και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα απλά να χαμε να λέγαμε! :-P

e22dc34ff3.png

Αυτό μάλλον έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή. Διαφημισεις του εκάστοτε προγραμματιστη!

Το ξέρω απλά με root φεύγουν τελείως. Ρωτάω αν υπάρχει τρόπος χωρίς root.

Φιλικά, Κατερίνα

Παίδες υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή για ραδιόφωνο..όχι streaming όμως ,fm σαν της συσκευής για να δοκιμασω γιατι τρώει κατι κολληματάκια..

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Θα το πάρω ξανά σήμερα.

Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με καμένα pixels η οθόνη γενικά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γενικότερα σας παρουσιαζει προβλήματα ως τηλεφωνο? Θα μ συστηνατε την αγορα?

Το εχω απο αρχες Νοεμβριου και δουλευει αψογα. Μονο μια φορα σε μια κληση κατι κολλησε μαλλον και δεν ακουγα τιποτα. Του εκανα επανεκκινηση και εφτιαξε. Στην τιμη που εχει αυτη τη στιγμη δε νομιζω να βρεις κατι καλυτερο, εκτος ισως απο το Moto G.

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)