runner Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μια απορία μόνο....πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το "art" και αντίστοιχα πώς γυρνάμε σε "dalvik"; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Μια απορία μόνο....πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το "art" και αντίστοιχα πώς γυρνάμε σε "dalvik"; Πήγαινε στο #1393 post και ακολούθησε τον σύνδεσμο.... Επίσης στο youtube αν βάλεις kitkat και art ή dalvik θα βρεις πολλά howto ( ) Edited April 28, 2014 by jowhn Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πήγαινε στο #1393 post και ακολούθησε τον σύνδεσμο.... Επίσης στο youtube αν βάλεις kitkat και art ή dalvik θα βρεις πολλά howto ( ) εκει που βλεπεις την εκδοση του ανδροιδ πηγαινε στον αριθμο κατασκευαστη πατα 7 φορες θα σε κανει προγραμματιστη ...και μετα ρυθμισεις -επιλογη για προγραμματιστες και μετα αλλαγη σε αρτ να ξερεις θα κανει αρκετη ωρα να ανοιξει και θα ελενξει ολες τις εφαρμογες οταν τελειωσει κανε ρεσταρτ το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τελικα μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στησιμο απο την αρχη του τηλεφωνου, εστρωσε και το ART και το τηλεφωνο πεταει. Πολυ πιο smooth και σβελτο απο Dalvik. Τωρα θελω να δω πως τα παει και απο μπαταρια σε κανονικη χρηση, γιατι ολες τις προηγουμενες μερες δεν το αφηνα απο τα χερια μου ολη μερα :ρ Και εγώ έμαθα ότι το file manager όπως και το quickpic δεν μπορούν να σβήσουν αρχεία από την εξωτερική SD card - μπορούν όμως να σβήσουν από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (sdcard0)! Η ενσωματωμένη "Διαχείριση αρχείων" και το αντίστοιχο "Άλμπουμ" μπορούν και στα δύο. Πάντως το Άλμπουμ είναι το ίδιο όμορφο και γρήγορο με το quickpic οπότε απεγκατέστησα το τελευταίο. Και εγω χρησιμοποιω πλεον τις ενσωματωμενες εφαρμογες, αλλα ειδικα το solid explorer το λατρευα. Οταν βγει root για το κιτκατ και μπορουν να λειτουργησουν σωστα, θα τις ξαναβαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εγώ έβαλα αρτ, έχω κάνει και ρισταρτ αλλά νομίζω μου ψιλολαγγαρει... Πρέπει να βάλω εργοστασιακές ; δεν θα το αντέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εγώ έβαλα αρτ, έχω κάνει και ρισταρτ αλλά νομίζω μου ψιλολαγγαρει... Πρέπει να βάλω εργοστασιακές ; δεν θα το αντέξω Δωσ'του λιγο χρονο, αν ειναι μικρο το λαγκ θα στρωσει. Εμενα λαγκαρε παρα πολυ, σε σημειο να θελει 2-3 δευτερολεπτα να αλλαξει οθονη και του εκανα επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rispa Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πηγα να αλλαξω σε αρτ και μου λεει κατι για ασταθης λειτουργία και δεν το εκανα μπορει καποιος να εξηγήσει της διαφορες κ ποιο ειναι καλυτερο? Γιατι παραδειγμα μετα το update που εκανα μονο διαφορες προς το χειροτερο βλεπω, το knock on ενεργοποιείται με τους κραδασμούς το κινητο παει πιο αργα και γενικα δεν μου κατσε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ευχαριστώ παιδιά!!!!Θα το δοκιμάσω το βραδάκι στο κινητό της γυναίκας μου και θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Πηγα να αλλαξω σε αρτ και μου λεει κατι για ασταθης λειτουργία και δεν το εκανα μπορει καποιος να εξηγήσει της διαφορες κ ποιο ειναι καλυτερο? Γιατι παραδειγμα μετα το update που εκανα μονο διαφορες προς το χειροτερο βλεπω, το knock on ενεργοποιείται με τους κραδασμούς το κινητο παει πιο αργα και γενικα δεν μου κατσε καλα. Μην το φοβασε καντο.Εγω απλα βλεπω οτι γενικα με κιτκατ τρωει λιγο παραπανω μπαταρια....:wacko: Edited April 28, 2014 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παίδες, μετά την αναβάθμιση σε kitkat έχω μπόλικα θεματάκια με το κινητό. Κι εμένα μου ανοίγει το knock on με τους κραδασμούς, έχει φύγει η ειδοποίηση στάθμης μπαταρίας(15% κ 5%), έχω ΜΕΓΑΛΟ θέμα με το μικρόφωνο, όχι μόνο στις κλήσεις, αλλά και σε εφαρμογές που το χρησιμοποιούν πχ. παιχνίδια και tuners. Την έβαλα ota. Λέτε αν κάνω factory reset να φτιάξει? ή πάω για wipe και ξαναπέρασμα από pc?(δεν ξέρω πως γίνεται, θα χρειαστώ βοήθεια;ρ) Επίσης μπορεί καποιος να μου πει υπεύθυνα αν αξίζει να αλλάξω σε art? Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παίδες, μετά την αναβάθμιση σε kitkat έχω μπόλικα θεματάκια με το κινητό. Κι εμένα μου ανοίγει το knock on με τους κραδασμούς, έχει φύγει η ειδοποίηση στάθμης μπαταρίας(15% κ 5%), έχω ΜΕΓΑΛΟ θέμα με το μικρόφωνο, όχι μόνο στις κλήσεις, αλλά και σε εφαρμογές που το χρησιμοποιούν πχ. παιχνίδια και tuners. Την έβαλα ota. Λέτε αν κάνω factory reset να φτιάξει? ή πάω για wipe και ξαναπέρασμα από pc?(δεν ξέρω πως γίνεται, θα χρειαστώ βοήθεια;ρ) Επίσης μπορεί καποιος να μου πει υπεύθυνα αν αξίζει να αλλάξω σε art? για την μπαταρια ρυθμισεις-μπαταρια.ναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και κανε ενα back up τις εφαρμογες ....θα φτιαξει οσο για αρτ εναι εκει που λεει την εκδοση ανδροιδ ο αριθμ. εκδοσης επιλογη για προγραμ. και μετα ρυθμισεις -επιλογη για προγραμ-αρτ.το αρτ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) οσο για αρτ εναι εκει που λεει την εκδοση ανδροιδ ο αριθμ. εκδοσης επιλογη για προγραμ. και μετα ρυθμισεις -επιλογη για προγραμ-αρτ.το αρτ ειναι Φίλε tolios ευχαριστώ. Το θέμα μου όμως σχετικά με το art δεν είναι να το βρω, αλλά αν αξίζει να το βάλω!! Τροποποίηση: Το δοκίμασα το art, σε μένα τουλάχιστον ΤΡΟΜΕΡΟ LAG. Πήρε περίπου 10 λεπτά να ανοίξει, με 3-4 φορές το startup screen, τρομερή αργοπορία να κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών, και το ανάλογο lag(όπως έλεγε και ένα παιδί πιο πάνω, 2-3" ακόμα και για αλλαγή σελίδας στις εφαρμογές και την αρχική) Όσο για τη ram, δεν ξέρω, γιατί πολύ απλά το widget της διαχείρησης έλεγε συνεχώς 0mb :Ρ Edited April 28, 2014 by giannis_al Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Βλέπω συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις.....Μήπως θα ήταν χρήσιμο κάποια παιδιά που πειραματίστηκαν αρκετά και έχουν ΑΠΟΨΗ από τις δοκιμές τους ....να πει κάποιος νοικοκυρεμένα σε ένα post ότι:.......Μετά από δοκιμές κατέληξα σε αυτό.....κάντε ένα-δυο-τρια πράγματα και με ποια σειρά πρέπει να γίνουν.....Λίγο αναλυτικά....βήμα-βήμα. Για παράδειγμα.....θέλει επανεκίνηση ΠΡΙΝ περάσουμε την αναβαθμιση....ή δεν έχει σημασία.....Μετά ,αναβάθμιση από που?....με wifi ?....με καλώδιο με το προγραμμα της Lg?.....μέσω δικτύου ?.....ή και πάλι δεν παίζει ρόλο?Μετά την αναβαθμιση,ξερω-γω....επανεκίνηση....Μετά art.....και τελικά που καταλήξαμε με αυτό ?......να γίνει αλλαγή ή όχι?.....Εχουν ρωτήσει 10 ατομα τι είναι το αρτ....και ο καθένας παραπέμπει σε μια σελίδα που το εξηγει στα αγγλικα.....με την μεταφραση ομως απο google....χάνεται το νόημα.....Αν κατάλαβε κάποιος ΤΙ είναι αυτό ,τι κάνει ,πως λειτουργεί.....ας εξηγήσει με 2 λόγια .......ΑΥΤΑ.....φιλικά ΠΑΝΤΑ.....δεν την "λεω" σε κάποιον....Προς Θεού....απλά λίγο αναλυτικά και κατανοητά χωρίς παραπομπές(δες εδώ-δες εκεί)...... Επίσης....μετά....αξίζει να το κάνουμε root ή όχι ?.....ποιες οι διαφορές ?....και αν ναι ...ποτε?....να τελειωσει πρωτα η εγγύηση ?αν δηλαδή το κάνουμε root και μετά χρειαστεί να πάει στο service .....και είμαστε ΕΝΤΟΣ εγγύησης ΤΙ γίνετε ?.....επανέρχετε στις εργοστασιακές όπως το πήραμε ?....ή θα σου πει η LG ότι "δεν αναγνωρίζω τιποτα".....το "σκάλισες" το τηλέφωνο. ΑΝ γραφούν αυτά κάπου όμορφα...βήμα-βήμα αναλυτικά μετά πιστεύω δεν θα υπάρχουν τόσες ερωτήσεις για τα ίδια-και τα ίδια πράγματα.(γνώμη μου-ίσως κάνω λάθος).......μετά θα λέμε για παράδειγμα......κάνε ότι λέει ο Κώστας στο νήμα-τάδε......Οι διαφωνίες μετά θα είναι του στυλ,ότι .......όχι όπως τα λέει ο Κώστας.....εγώ έκανα τα βήματα του Γιώργου και το κινητό "πετάει".....ή δεν μου έκατσε καλά-έχω πρόβλημα....ξαναγυρνάω και το στήνω όπως λέει ο Νίκος στο νήμα 1784(παράδειγμα). Edited April 29, 2014 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγώ παρατήρησα ότι πολλες φορές το κινητό δεν ενεργοποίει μεγάφωνο και μικρόφωνο στις κλήσεις, και χρειάζεται restart. Το ξαναγύρισα σε dalvik και θα το ξανατσεκάρω, επίσης έχω δει τρομακτική διαφορά στη κατανάωση μπαταρίας. Με βλέπω για downgrade... Α και το knock on ενεργοποιέιται με το παραμικρό ΕΚΤΟΣ με το κανονικό χτύπημα. Το έκλεισα και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Εγώ παρατήρησα ότι πολλες φορές το κινητό δεν ενεργοποίει μεγάφωνο και μικρόφωνο στις κλήσεις, και χρειάζεται restart. Το ξαναγύρισα σε dalvik και θα το ξανατσεκάρω, επίσης έχω δει τρομακτική διαφορά στη κατανάωση μπαταρίας. Με βλέπω για downgrade... Α και το knock on ενεργοποιέιται με το παραμικρό ΕΚΤΟΣ με το κανονικό χτύπημα. Το έκλεισα και αυτό. επειδη το ιδιο προβλημα ειχα και εγω ,εκανα τα εξης πραγματα:με το lg pcsuite ξαναπερασα το λογισμικο ,μετα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(εκανα ενα φορματ και την καρτα μνημης ωστε να δημιουργησει τα καταλληλα αρχεια το συστημα μονο του).πλεον τρεις μερες τωρα εχουν στρωσει τα πραγματα δεν μου το ξαναεκανε(ενω πριν το εκανε συνεχεια).ελπιζω να σε βοηθησα. επισης παρατηρησα οτι με το μανατο launcher ξεσκιζει την μπαταρια.nova launcher prime εβαλα και η κατασταση με την καταναλωση εχει βελτιωθει κατα πολυ Edited April 29, 2014 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisman Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Εγώ παρατήρησα ότι πολλες φορές το κινητό δεν ενεργοποίει μεγάφωνο και μικρόφωνο στις κλήσεις, και χρειάζεται restart. Το ξαναγύρισα σε dalvik και θα το ξανατσεκάρω, επίσης έχω δει τρομακτική διαφορά στη κατανάωση μπαταρίας. Με βλέπω για downgrade... Α και το knock on ενεργοποιέιται με το παραμικρό ΕΚΤΟΣ με το κανονικό χτύπημα. Το έκλεισα και αυτό. Αυτο με το μικροφωνο στις κλησεις μου συνεβει και μενα, απαντουσα κλησεις και επαιρνα, χωρις να ακουω και να με ακουνε. ΑΛΛΑ δεν εχω πειραξει ΑΡΤ και DALVIK. Εκανα επανεκινηση και διορθωθηκε. Μια φορα μου το εκανε μονο. Α ταυτοχρονα ειχε και θεμα με τα sms. Η μπαταρια ιδια μου φαινεται. Αναβαθμιση εκανα μεσω lg pc suite χωρις επαναφορα και τιποτα αλλο. Edited April 29, 2014 by makisman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αυτο με το μικροφωνο στις κλησεις μου συνεβει και μενα, απαντουσα κλησεις και επαιρνα, χωρις να ακουω και να με ακουνε. ΑΛΛΑ δεν εχω πειραξει ΑΡΤ και DALVIK. Εκανα επανεκινηση και διορθωθηκε. Μια φορα μου το εκανε μονο. Α ταυτοχρονα ειχε και θεμα με τα sms. Η μπαταρια ιδια μου φαινεται. Αναβαθμιση εκανα μεσω lg pc suite χωρις επαναφορα και τιποτα αλλο. Αυτο με τις κλησεις το εκανε και σε μενα στην αρχη...Αλλα μετα απο επανεκκινηση δν το ξανακανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marialim Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 http://www.greeceandroid.gr/dev/1114-dalvik-vs-art-test Παιδια διαβαστε εδω για το ART DALVIK γιατι το διαβαζα στα σχολια αλλα επειδη δεν εξηγει κανεις τι ειναι googlara και βρηκα αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγώ παίδες με την 4.4.2 εφαγα δευτερη επανεκιννηση.κολλησε μετα απο κληση και ραδιοφωνο.ειχα κανει φορματ και στησιμο απο την αρχη...επισης παρατηρώ λαγκάρισμα μετά απο ξεκλείδωμα που δεν το ειχα...και με πολυ λιγες εφαρμογες.πιστευω σε ενημερωσεις που να διορθωσει κατι τετοια. Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε ΚΙΤ ΚΑΤ και στη συνέχεια αλλαγή σε ART. Βέβαια για την αλλαγή σε ART χρειάστηκε να σβήσω κάποια μεγάλα παιχνίδια (Real Racing 3 και CSR Racing) γιατί κατά την αλλαγή σε ART μου έβγαζε μήνυμα μη επάρκειας χώρου. Αφού άλλαξα σε ART διαπίστωσα σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται εν μέρει και στην απελευθέρωση του μισού και παραπάνω αποθηκευτικού χώρου της εσωτερικής μνήμης (λόγω των αρχείων που έσβησα). Το παράπονό μου είναι ότι δεν δουλεύει η εφαρμογή Torque Pro (μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι εγκατεστημένη αλλά δεν με αφήνει ούτε να κάνω εγκατάσταση). Η εφαρμογή iGo δουλεύει κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση για το Torque? Αν όχι, θα πρέπει να ξαναγυρίσω σε Dalvik, και δεν θα το ήθελα λόγω της γενικά ταχύτερης λειτουργίας σε ART. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε ΚΙΤ ΚΑΤ και στη συνέχεια αλλαγή σε ART. Βέβαια για την αλλαγή σε ART χρειάστηκε να σβήσω κάποια μεγάλα παιχνίδια (Real Racing 3 και CSR Racing) γιατί κατά την αλλαγή σε ART μου έβγαζε μήνυμα μη επάρκειας χώρου. Αφού άλλαξα σε ART διαπίστωσα σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται εν μέρει και στην απελευθέρωση του μισού και παραπάνω αποθηκευτικού χώρου της εσωτερικής μνήμης (λόγω των αρχείων που έσβησα). Το παράπονό μου είναι ότι δεν δουλεύει η εφαρμογή Torque Pro (μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι εγκατεστημένη αλλά δεν με αφήνει ούτε να κάνω εγκατάσταση). Η εφαρμογή iGo δουλεύει κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση για το Torque? Αν όχι, θα πρέπει να ξαναγυρίσω σε Dalvik, και δεν θα το ήθελα λόγω της γενικά ταχύτερης λειτουργίας σε ART. Ευχαριστώ! :) Το torgue pro σε εμενα δουλεύει μια χαρά και εγώ σε art το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το γύρισα σε DALVIK και δούλεψε το torque. To ξαναγύρισα σε ART και πάλι δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το γυρισα και εγω σε αρτ να το δοκιμασω.Διαφορα σε ταχυτητα δεν ειδα. Ομως ενω πριν ειχα 1,9 gb ελευθερα τωρα εχω 0.90 στην εσωτερικη μνημη.Αν γυρισω dalvik θα επανελθει η πρεπει να κανω φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 εκανα την αναβαθμιση μεσα απο το κινητο αλλα παρατηρησα οτι κολλαει αρκετα και δν ανοιγει μερικες εφαρμογες..να κανω factory ρεσετ και στησιμο απο την αρχη?επισης ακουω πολυ οτι το γυρισατε σε αρτ..μπορει καποιος να μου πει πως γινετε?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εγω μετα που το γυρισα σε ART διαπιστωσα κολληματα στο ανοιγμα καποιων εφαρμογων, μικροlag σε κατι παιχνιδια και το κλασσικο με το re-arrangement της αρχικης οθονης πολυ πιο εντονο, οποτε ξαναγυρισα σε DALVIK. Δεν ξερω αν ηταν οντως θεμα του ART γιατι εχω και πολλες εφαρμογες που ηρθαν με την αναβαθμιση, οποτε μολις βγει κατι για root και το κανω ωστε να πεταξω τις μισες και βαλε εφαρμογες θα ξαναγυρισω σε ART να το δοκιμασω ξανα. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts