kostasa1gr Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Μπορουν να ενημερωσουν καποια παιδια που εχουν παραλαβει την μια και μοναδικη θηκη που κυκλοφορησε στο ebay και ειναι αποκλειστικα για το τηλεφνο μας ?Αν αξιζει η αγορα-αν κουμπωνει σωστα το τηλεφωνο στο εσωτερικο πλαστικο-πως κουμπωνει το επανω μερος,αν ειναι δηλαδη μαγνητης η κουμπι η χρατς κτλ Ακόμα δεν την έλαβα την θήκη μόλις ερθει θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που αναφέρουν για λασπολογία. Το ότι το δικό σας δεν έχει πρόβλημα δεν σημαίνει αυτόματα ότι κάποιων άλλων δουλεύει το ίδιο καλά. Δηλαδή όταν δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση γιατί δεν ανάβει η οθόνη θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος; Η αν το δικό μου δούλευε σωστά και το δικό σας όχι, θα έλεγα δεν σας πιστεύω γιατί το δικό μου δουλεύει τέλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Έχω παραγγείλει το κινητό και το περιμένω σήμερα ή αύριο. Σε επικοινωνία μου με την LG σήμερα μέσω τηλεφώνου, μου επιβεβαίωσαν ότι έχει Gorilla Glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Μπορουν να ενημερωσουν καποια παιδια που εχουν παραλαβει την μια και μοναδικη θηκη που κυκλοφορησε στο ebay και ειναι αποκλειστικα για το τηλεφνο μας ?Αν αξιζει η αγορα-αν κουμπωνει σωστα το τηλεφωνο στο εσωτερικο πλαστικο-πως κουμπωνει το επανω μερος,αν ειναι δηλαδη μαγνητης η κουμπι η χρατς κτλ Την παρηγγειλα και την περιμενω, μολις παραλαβω θα ενημερωσω.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Που το έχει ρε παιδιά 200 ευρώ να πάμε να το πάρουμε δώστε λίγες πληροφορίες ακόμα Στo site της vodafone γιατί δεν λέει τίποτα? Μήπως είναι για τα νησιά η προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Εν τω μεταξύ χτες το παρήγγειλα στα 229 από public και σήμερα το ανέβασαν στα 249! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αποτι ειδα στα public δεν σου βαζει τα ακουστικα bluetooth που ειναι δωρο, αλλα δοκιμασα να τα βαλω 3εχωριστα και εγινε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Το xsposed framework δουλευει στο κινητο μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Έχω παραγγείλει το κινητό και το περιμένω σήμερα ή αύριο. Σε επικοινωνία μου με την LG σήμερα μέσω τηλεφώνου, μου επιβεβαίωσαν ότι έχει Gorilla Glass. gorilla glass δεν εχει με την καμια.Μπορεις να μπεις και στο site της gorilla το L9 II δεν υπαρχει. Μπουρδες λεει η LG. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Έχω παραγγείλει το κινητό και το περιμένω σήμερα ή αύριο. Σε επικοινωνία μου με την LG σήμερα μέσω τηλεφώνου, μου επιβεβαίωσαν ότι έχει Gorilla Glass. Αν έχει το "κανονικό" GG, γιατί σίγουρα κάποιο παρόμοιο γυαλί φοράει, τότε είναι μεγάλη απερισκεψία από την LG να μη το διαφημίσει ειδικά όταν σχεδόν όλοι θέλουμε την καλύτερη προστασία. Μόνο το Ιταλικό site της έγραφε για GG και απλά στα specs όχι banner! Η τιμή εδώ και μέρες πάει απο 228 σε 249 κάθε ώρα ευτυχώς το πρόλαβα στην πρώτη πτώση και δεν έχω το άγχος μην αλλάξει η τιμή μέχρι να κάνω refresh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δηλαδή όταν δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση γιατί δεν ανάβει η οθόνη θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος; Η αν το δικό μου δούλευε σωστά και το δικό σας όχι, θα έλεγα δεν σας πιστεύω γιατί το δικό μου δουλεύει τέλεια; Μπορείς να ρυθμίσεις να τερματίζει και με το power button! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Το gravity box εν μερη δουλεύει Δειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Μπορείς να ρυθμίσεις να τερματίζει και με το power button! Λες να μη το προσπάθησα; Όταν κολλάει στη μαύρη οθόνη ούτε αυτό πιάνει. Αλλά και να λειτουργούσε αυτό δεν είναι λύση. Το μόνο που το διορθώνει πρόσκαιρα είναι η επανεκκίνηση. Edited December 23, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 gorilla glass δεν εχει με την καμια.Μπορεις να μπεις και στο site της gorilla το L9 II δεν υπαρχει. Μπουρδες λεει η LG. Έχω μπει στο site της εταιρίας (Corning) και δεν είναι όντως στα υποστηριζόμενα κινητά. Τί να πω, θεώρησα ότι ο πιο σίγουρος τρόπος να μάθουμε είναι απευθείας η εταιρία, ο υπάλληλος έτσι μου είπε. Όπως και να έχει, μια θήκη προστασίας είναι απαραίτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδια επειδή δεν βρισκω το link για root (ειναι πολλες οι σελιδες :P ) αυτο δεν ειναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448085 ? Ναι φίλε αυτό είναι... Καλό rooting! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ένας φίλος σε προηγούμενο μήνυμα (νομίζω θα δυσκολευτώ πολύ να το βρω) ρώτησε τί πρέπει να κάνει αρχικά, αν πρέπει να το φορτίσει ή όχι : στο επίσημο site της LG έχει ένα manual σε pdf (πολύ απλό, οργανωμένο και σαφές). Εκεί λέει ότι "Φορτίστε την μπαταρία προτού την χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Για να φορτίσετε την μπαταρία, χρησιμοποιήστε το φορτιστή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να φορτίσετε τη συσκευή συνδέοντάς την μέσω του καλωδίου USB." Οπότε πριν την πρώτη χρήση θέλει φόρτιση. Το manual επίσης εξηγεί πώς να κλείνεις το καπάκι (ίσως έτσι να αποφεύγονται και τα τριξίματα). Και μια δική μου απορία: είναι σοφή επιλογή να τρέξω το updater που δίνει η LG για το software του κινητού ή δεν χρειάζεται; Και αν χρειάζεται, αυτό είναι καλύτερο να γίνει πριν αρχίσει η χρήση, το πέρασμα των εφαρμογών κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Να σας ρωτησω ΞΑΝΑ μιας και δεν πηρα απαντηση την προηγουμενη φορα, ουτε βρισκω λυση... Δοκιμασα το screenlock που κλειδωνει τη συσκευη πατωντας απλα την οθονη. Αφου κλειδωσει ομως ΔΕΝ μπορω να την ξεκλειδωσω ουτε με το home button ουτε με τιποτα. Ξεκλειδωνει ΜΟΝΟ με το power! Πρεπει να ρυθμισω κατι στην εφαρμογη ή ειναι ετσι το φυσιολογικο; Στο βιντεο της εφαρμογης παντως δειχνει οτι ξεκλειδωνει με το home button η το search button (η συσκευη δεν εχει τετοιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Να σας ρωτησω ΞΑΝΑ μιας και δεν πηρα απαντηση την προηγουμενη φορα, ουτε βρισκω λυση... Δοκιμασα το screenlock που κλειδωνει τη συσκευη πατωντας απλα την οθονη. Αφου κλειδωσει ομως ΔΕΝ μπορω να την ξεκλειδωσω ουτε με το home button ουτε με τιποτα. Ξεκλειδωνει ΜΟΝΟ με το power! Πρεπει να ρυθμισω κατι στην εφαρμογη ή ειναι ετσι το φυσιολογικο; Στο βιντεο της εφαρμογης παντως δειχνει οτι ξεκλειδωνει με το home button η το search button (η συσκευη δεν εχει τετοιο). εγω για κλειδωμα εχω το ez screen off και για ανοιγμα περναω απλα το χερι απο την οθονη και ανοιγει η οθονη με το automaton locker & unlocker. ποτε πια power button;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 εγω για κλειδωμα εχω το ez screen off και για ανοιγμα περναω απλα το χερι απο την οθονη και ανοιγει η οθονη με το automaton locker & unlocker. ποτε πια power button;) μπορεις να δωσεις λιωκ γιατι δεν τοπ βρισκω για την εφαρμογη που ξεκλειδωνει με το περασμα του χεριου? δουλευει στο L9 ii? δεν θελει custom kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μόλις αγόρασα το κινητό και το αναμένω..και θέλω να αγοράσω μια θήκη(προτιμω flip που να ανοίγει προς το πλάι αλλά δεν είναι και βασική προυπόθεση) και ζελατίνες για την οθόνη.μπορείτε να μου προτείνετε κάτι και για τα δύο?(κυρίως από ebay) Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Θήκη μια υπάρχει μονο , μεμβράνη έχει το πλαίσιο 2τεμ 3,90€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μόλις μού ήρθε η θήκη ωραία ποιότητα το κινητο κουμπονι ωραια και σταθερα και κλείνει πολύ σταθερά εαν και λιγο τσιμπιμενη στην τιμη 14.80 και στην Αποστολή έπεσε μέσα στης ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πρώτο περιέργο πρόβλημα από το δικό μου. Η μπαταρία μετά από χρήση κανονική στο 55% και το φορτίζω. Πολύ γρήγορα περίπου μέσα σε 20-25 λεπτά μου βγάζει 100% και δεν φόρτιζε άλλο. Κάνω reboot αλλά το ίδιο. Το βγάζω από φόρτιση και μετά από κάποια ώρα και μικρή χρήση η μπαταρία πέφτει αμέσως από το 100% στο 78% που ήταν και το λογικό ποσοστό αν κρίνω από τον αρχικό χρόνο φόρτισης. Να περάσω κάποιο app για διαχείρηση μπαταρίας ή απλά έτυχε; Η κατανάλωση είναι φυσιολογική πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει. Εδω και καιρό ψαχνω System Dump απο το Optimus L9 II. Καποιος αν εχει λιγο χρονο ας δει αυτο το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994598 και παρει ενα system Dump. Μετα ανεβάστε το οπου σας βολεύει. Δε θελει Ροοτ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Κι άλλο πρόβλημα, δυστυχώς..Ξαφνικά έκανε ένα restart, και συνεχώς επαναλάμβανε το startup animation της lg. Του έβγαλα μπαταρία, το άνοιξα, με lag το startup, μπαίνει σε safe mode μόνο του, δεν αποκρίνεται αρχικά η εφαρμογή "Αρχική", όταν ανοίγει, γεμάτη lag, κάνω μία επανεκκίνηση και όλα μια χαρά τώρα! Για να μην λέω όμως μόνο τα αρνητικά, παρ'ότι χρησιμοποιώ το "ξυπνητήρι" που κατέβασα, το μαμίσιο έχει βρει τα λογικά του χθες και σήμερα που το χρησιμοποίησα!! Το ράδιο δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, οπότε δεν έχω γνώμη, ενώ και τα lag που είχε σε κάποια παιχνίδια, έχουν εξαλειφθεί με μία μικρή προσοχή στα ανοιχτά apps(είναι βέβαια και με τις ώρες του). Γενικά, είναι υπέροχο εκτός από 2-3 μικρά κολληματάκια που έχει.. το λέω για να μη φοβίσω κάποιον που σκέφτεται να το αγοράσει με όσα γράφω! :) Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts