Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΙΤ ΚΑΤ έχω. Επειδή είχα δει ότι αρκετοί είχαν θέμα, έβαλα το timely από την αρχή σχεδόν. Θα δοκιμάσω με της μάνας του

άλλα έλεος να μη δουλεύουν τέτοια απλά πράγματα. Παίρνουμε smartphone και ο ένας χάνει μηνύματα, ο άλλος δε χτυπάει το ξυπνητήρι, ο άλλος δεν ακούει τπτ στις κλήσεις...

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και μενα στην αρχη με kitkat δεν ειχε χτυπησει..Ευτυχως που δεν δουλευα εκεινη τη μερα!Πλεον με 4.1.2 λαλαει κανονικα! :-)

Απο την εφαρμογη Lg world

Ενοεις LG Smart World...?

Η εφαρμογη αυτη ομως δεν εχει επιλογη "Ελλαδα" για να ξεκινησει!!!!!

Τι εχεις επιλεξει ???

Τι εχεις επιλεξει ???

Διάλεξε Αγγλία

Τι εχεις επιλεξει ???

Ευρωπη βαλε....οποιοδηποτε δεν εχει σημασια

Στο δικο μου (με 4.4.2) ακούγονται κανονικά οι κλήσεις και το ξυπνητήρι και λαμβάνω μηνύματα. Άρα μετά την 4.1.2 και το root να ξαναβάλω την 4.4.2;

Μπορεί να έχεις ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων ή να το κάνει αυτό ο browser που χρησιμοποιείς αυτόματα.

Αν πας στο λινκ: http://tny.cz/ffbb2d75 και έχεις ενεργοποιημένο πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων δε θα σου δείξει τίποτα.

Αν το απενεργοποιήσεις θα σου βγάλει link για download, αφού περιμένεις 5 secs και πατήσεις skip ad. ;)

Ενεργοποίησα τα pop ups στον Firefox και απενεργοποίησα το antivirus, αλλά εξακολουθεί να μη μου βγάζει link. Από που μπορώ να κατεβάσω την 4.1.2;

Στο δικο μου (με 4.4.2) ακούγονται κανονικά οι κλήσεις και το ξυπνητήρι και λαμβάνω μηνύματα. Άρα μετά την 4.1.2 και το root να ξαναβάλω την 4.4.2;

4.1.2 μετα ροοτ μετα cwm και μετα φλασαρεις την 4.42

Ενεργοποίησα τα pop ups στον Firefox και απενεργοποίησα το antivirus, αλλά εξακολουθεί να μη μου βγάζει link. Από που μπορώ να κατεβάσω την 4.1.2;

Μπες απο enternet explorer

Αυτό το αρχείο των 968MB είναι, σωστά;

Μήπως πρόκειται να βγει root της 4.4.2 ή κάποια καινούρια έκδοση, σχετικά σύντομα, να περιμένω;

Μήπως πρόκειται να βγει root της 4.4.2 ή κάποια καινούρια έκδοση, σχετικά σύντομα, να περιμένω;

αυτο ναι.....δεν νομιζω να βγει κατι....

Φίλε μπόρεσες και το κατέβασες; Εγώ με τίποτα. Αν μπορείς ανέβαστο σε κάνα dropbox please

Θωμάς

Το χω ξαναγράψει και πριν πολλές σελίδες βέβαια. δε χρειάζεται downgrade για μόνιμο ρουτ στη κιτ κατ. Πρώτα κάνουνε ρουτ με towelroot χωρίς να κάνουμε επανεκκίνηση περνάμε την cwn και ύστερα από recovery κάνουνε εγκατάσταση τα 2 zip του varican από το xda και τσι έχουμε μόνιμο ρουτ σε 4.4.2

Δοκιμάστε και άλλες εφαρμογές για ρουτ πχ stamp root για lg ότι μπορεί να κάνουν δουλεια σε ΚΚ

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

καλημερα.Ξερει καποιος να μου πει πως κανω ROOT το LG optimus l9ii απλα να το ξεκλειδωσω χωρις να βαλω καποια αλλη ROM.Εχω την 4.4.2 kit kat.και τα WINDOWS 7.

καλημερα.Ξερει καποιος να μου πει πως κανω ROOT το LG optimus l9ii απλα να το ξεκλειδωσω χωρις να βαλω καποια αλλη ROM.Εχω την 4.4.2 kit kat.και τα WINDOWS 7.

κατεβασε μεσω internet απο το κινητο σου το towelroot......και κανεις ροοτ απλα με καθε επαννεκινηση του κινητου θα χανεται και θα πρεπει να ξανα κανεις τ ιδιο μεσω του towelrooτ.....αμα θες μονιμο και να μην κανεις ena tap καθε φορα το γραφει απο πανω ο φιλος τι να κανεις

καλησπερα,

αν περασω την stock ROM (4.1.2 jelly bean) μιας και η κιτ κατ δεν παλευται , υπαρχει περιπτωση να χασω την εγγυηση?

ότι και να κάνεις στη συσκευή, άπαξ και φλασάρεις κάποια ορίτζιναλ, ξαναγίνεσαι ορίτζιναλ...;)

μερικες φορες το κινητο μου σβηνει και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαλω για να ανοιξει...μηπως γνωριζετε τον λογοο;

μερικες φορες το κινητο μου σβηνει και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαλω για να ανοιξει...μηπως γνωριζετε τον λογοο;

Κανε hard reset

πως μπορω να το κανω αυτο;

Ρυθμίσεις, Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Το χω ξαναγράψει και πριν πολλές σελίδες βέβαια. δε χρειάζεται downgrade για μόνιμο ρουτ στη κιτ κατ. Πρώτα κάνουνε ρουτ με towelroot χωρίς να κάνουμε επανεκκίνηση περνάμε την cwn και ύστερα από recovery κάνουνε εγκατάσταση τα 2 zip του varican από το xda και τσι έχουμε μόνιμο ρουτ σε 4.4.2

Δοκιμάστε και άλλες εφαρμογές για ρουτ πχ stamp root για lg ότι μπορεί να κάνουν δουλεια σε ΚΚ

Ποιά έκδοση του ClockworkMod να κατεβάσω; Ποιά είναι τα 2 zip του varican από το xda; Από πού τα κατεβάζω;

ΥΓ: Περίμενα λίγες μέρες, αλλά δεν εντοπίζω κανένα πρόβλημα στην 4.4.2. Μάλλον είμαι μεταξύ των τυχερών.

http://s15.postimg.org/s4xjdwhez/Screenshot_2014_11_25_10_23_11.png

Σας έβγαλε εσάς ποτέ αυτό;

Θωμάς

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)