kostas_kanal0011 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δεν ξερω αν οι εταιριες κινητης μπορουνε να βοηθησουνε με τα sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 γεια σας θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά βλέπω ότι βγάζει πολλά προβλήματα..για αναβαθμύσεις λέτε και δεν ξέρω πως να τα κάνω δεν είμαι γνώστης..μου το προτείνετε;; μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ...θέλω ένα κινητό να είναι αξιόπιστο...τι μου προτείνετε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εδω και μερες παρακολουθω το samsung galaxy s3 neo που κατεβαινει η τιμη του και πλησιαζει τα 190 ευρω. Με μια πιο δυνατη προσπαθεια, βαζοντας λιγο πιο βαθια το χερι στην τσεπη (η το πορτοφολι), θαρρω πως ειναι καλυτερο. Εχει και 1,5 gb ram, που το θεωρω πλεονεκτημα. Ξεχνας κολληματα κ lags. Sorry για το off topic. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 γεια σας θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά βλέπω ότι βγάζει πολλά προβλήματα..για αναβαθμύσεις λέτε και δεν ξέρω πως να τα κάνω δεν είμαι γνώστης..μου το προτείνετε;; μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ...θέλω ένα κινητό να είναι αξιόπιστο...τι μου προτείνετε ;; Μέχρι 150 ειναι το καλυτερο που μπορείς να πάρεις. Αν θέλεις δώσε 165 να πάρεις το Μoto G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) γεια σας θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά βλέπω ότι βγάζει πολλά προβλήματα..για αναβαθμύσεις λέτε και δεν ξέρω πως να τα κάνω δεν είμαι γνώστης..μου το προτείνετε;; μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ...θέλω ένα κινητό να είναι αξιόπιστο...τι μου προτείνετε ;; Προσωπική μου άποψη, κάνε υπομονή, μάζεψε λίγα λεφτά και πήγαινε σε κάτι καλύτερο. Στα χαρτιά μια χαρά φαίνεται το κινητό, έχει και πολύ καλή οθόνη αλλά στην καθημερινότητα σου σπάει τα νεύρα. Το 'χω 2 βδομάδες και έχω ξενερώσει αρκετά. Δεν με κόβω να φτάνω 6μήνες συμβίωσης. Δεν γίνεται ένα κινητό απ' το κουτί του να δουλεύει τόσο χάλια. Και ναι μπορώ να περάσω custom rom (και θα το δοκιμάσω) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. EDIT: το wallpaper στο lockscreen ούτε σε σας αλλάζει; Διαλέγω κάποιο απ την sd και μου λεει wallpaper saved αλλά παραμένει το πρώτο με τα κεράσια. Edited September 16, 2014 by Dinos_Patra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 παιδια ειμαι στ recovery και φλασαρω την cm11 ολα καλα μεχρι εκει....μετα παταω να φλασαρω τ gapps αλλα εκει που τ φορτωνει στ τελος δεν φλασαρονται και λεει error (status 7)...ξερει κανεις τ φταιει? Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 παιδια ειμαι στ recovery και φλασαρω την cm11 ολα καλα μεχρι εκει....μετα παταω να φλασαρω τ gapps αλλα εκει που τ φορτωνει στ τελος δεν φλασαρονται και λεει error (status 7)...ξερει κανεις τ φταιει? Για ανοιξτο μια..Μπορει να περαστηκαν κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Για ανοιξτο μια..Μπορει να περαστηκαν κανονικα.. ολα ενταξει φιλε :D Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έκανα ρουτ με τον οδηγό απ το φορουμ. Τωρα στην 4.4.2 το supersu οταν ανοιγει μου ζηταει "su binary need to be updated." Πατάω TWRP/CWM και κάνει reboot σε recovery, με ρωταει fix root παταω ναι, κανει restart και παλι τα ίδια μου ζηταει στο supersu. Μηπως εκανα κατι λαθος στην διαδικασια του root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 παιδια στην cm11 παταω την επιλογη πισω κατω στ κουμπια αφης αλλα δεν κανει πισω μονο δονηση αλλα δεν ανταποκρινεται...τι να κανω?? ενεργοποιειτε καπως? Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έκανα ρουτ με τον οδηγό απ το φορουμ. Τωρα στην 4.4.2 το supersu οταν ανοιγει μου ζηταει "su binary need to be updated." Πατάω TWRP/CWM και κάνει reboot σε recovery, με ρωταει fix root παταω ναι, κανει restart και παλι τα ίδια μου ζηταει στο supersu. Μηπως εκανα κατι λαθος στην διαδικασια του root? Εχεις ομως root νομιζω κανονικα.Και εμενα μου το εβγαζε αυτο,αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει.Νομιζω εστρωσε μονο του απο αναβαθμιση του supersu απ'το playstore;;;!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Απο ποιο κατάστημα Σκρούτζ λέτε να κάνω παραγγελία;Θεσ/νίκη βρίσκομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Απο ποιο κατάστημα Σκρούτζ λέτε να κάνω παραγγελία;Θεσ/νίκη βρίσκομαι. Προσωπικα το πηρα απο eshop αλλά την προηγουμενη βδομαδα ενα φιλαρακι το πηρε απο kaizer νομιζω λεγεται, ειχε 5 αστερια στο σκρουτζ και ειχε νομιζω την χαμηλοτερη τιμη. Την επομενη μερα το ειχε (στη Πάτρα). Εβαλε κ πληρωμη μεσω τραπεζης για να γλυτωσει τα 3 ευρω αντικαταβολη. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις ομως root νομιζω κανονικα.Και εμενα μου το εβγαζε αυτο,αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει.Νομιζω εστρωσε μονο του απο αναβαθμιση του supersu απ'το playstore;;;!! Η αληθεια ειναι πως εχω οντως ρουτ. Απλά αμα μπω recovery και πατησω reboot μου πεταει ενα μηνυμα του τυπου "you aren't rooted, press yes to fix root" η καπως ετσι, καθε φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Προσωπικα το πηρα απο eshop αλλά την προηγουμενη βδομαδα ενα φιλαρακι το πηρε απο kaizer νομιζω λεγεται, ειχε 5 αστερια στο σκρουτζ και ειχε νομιζω την χαμηλοτερη τιμη. Την επομενη μερα το ειχε (στη Πάτρα). Εβαλε κ πληρωμη μεσω τραπεζης για να γλυτωσει τα 3 ευρω αντικαταβολη. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αληθεια ειναι πως εχω οντως ρουτ. Απλά αμα μπω recovery και πατησω reboot μου πεταει ενα μηνυμα του τυπου "you aren't rooted, press yes to fix root" η καπως ετσι, καθε φορα. Και μενα ακριβως το ιδιο εβγαζε.Νομιζω ειχα ξαναφλασαρει τα 2 ζιπακια και εστρωσε.Φλασαρες καιβτο δευτερο ε;Που ελεγε κατι για fix root καπως ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Και μενα ακριβως το ιδιο εβγαζε.Νομιζω ειχα ξαναφλασαρει τα 2 ζιπακια και εστρωσε.Φλασαρες καιβτο δευτερο ε;Που ελεγε κατι για fix root καπως ετσι.. παιδια για ακουστικα καλα καμια προταση? γιατι τα μαμισια ειναι για πεταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Και μενα ακριβως το ιδιο εβγαζε.Νομιζω ειχα ξαναφλασαρει τα 2 ζιπακια και εστρωσε.Φλασαρες καιβτο δευτερο ε;Που ελεγε κατι για fix root καπως ετσι.. Ναι έκανα όλα τα βήματα όπως τα έλεγε ο οδηγός! παιδια για ακουστικα καλα καμια προταση? γιατι τα μαμισια ειναι για πεταμα. Οντως, τα μαμίσια χάλια ήχο. Ρίξε μια ματιά εδώ, λένε πολύ καλά λόγια! Τα παρηγγειλε ένας φίλος αλλά δεν του έχουν έρθει ακόμα για να σου πω γνώμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ναι έκανα όλα τα βήματα όπως τα έλεγε ο οδηγός! Οντως, τα μαμίσια χάλια ήχο. Ρίξε μια ματιά εδώ, λένε πολύ καλά λόγια! Τα παρηγγειλε ένας φίλος αλλά δεν του έχουν έρθει ακόμα για να σου πω γνώμη... σε ευχαριστω θα περασο απο τον γερνανο και θα τα δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έριξα παραγγελία απο Kaizerstore..144.5 με μεταφορικά και αντικαταβολή..Περιμένω τηλ. για επιβεβαίωση και αύριο μάλλον το παραλαμβάνω..:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σε ευχαριστω θα περασο απο τον γερνανο και θα τα δω? Δεν ξερω αν τα έχει εκει (μηπως μπερδευτικες με την διαφήμιση που βγαζει πάνω δεξια;). Τελικά με το wallpaper στην lockscreen έχει άλλος θέμα ή μόνο εγώ; Δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper πέρα απ'τα μαμίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν ξερω αν τα έχει εκει (μηπως μπερδευτικες με την διαφήμιση που βγαζει πάνω δεξια;). Τελικά με το wallpaper στην lockscreen έχει άλλος θέμα ή μόνο εγώ; Δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper πέρα απ'τα μαμίσια. Και σε εμένα το κάνει αυτό αλλά μερικές φορές αλλάζει....Γενικά δοκίμασε να αλλάξεις wallpaper και να κάνεις μετά επανεκκίνηση σε εμένα φτιάχνει έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Προσωπική μου άποψη, κάνε υπομονή, μάζεψε λίγα λεφτά και πήγαινε σε κάτι καλύτερο. Στα χαρτιά μια χαρά φαίνεται το κινητό, έχει και πολύ καλή οθόνη αλλά στην καθημερινότητα σου σπάει τα νεύρα. Το 'χω 2 βδομάδες και έχω ξενερώσει αρκετά. Δεν με κόβω να φτάνω 6μήνες συμβίωσης. Δεν γίνεται ένα κινητό απ' το κουτί του να δουλεύει τόσο χάλια. Και ναι μπορώ να περάσω custom rom (και θα το δοκιμάσω) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. EDIT: το wallpaper στο lockscreen ούτε σε σας αλλάζει; Διαλέγω κάποιο απ την sd και μου λεει wallpaper saved αλλά παραμένει το πρώτο με τα κεράσια. Παντως γενικα για το κινητο γιατι βλεπω αρνητικα σχολια...οι επιλογες για αυτη τη συσκευη ειναι: 1) Για καποιο που θελει τελεια εμπειρια out of the box που λεμε...μενει με jelly bean και εχει το κεφαλι του ησυχο 2)Αναβαθμιζει σε kitkat απλα θελει καποια πραγματα που εχουν πει ξανα τα παιδια οπως factory reset κ.λ.π 3)Το ρουταρει και απο κει και μετα κανει οτι θελει. Εγω προσωπικα εδω και κανα μηνα το χω ρουταρει με μαμισια κιτ κατ και μου τρεχουν ολα τελεια...και με αριστη μπαταρια.. Γενικα αμα το κινητο σας κολλαει διαβαστε τι εχουν υποθει στο φορουμ και θα σας λυθουν ολα τα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 http://www.ebay.com/itm/FLIP-COVER-CUSTODIA-CASE-PER-LG-L9-2-II-OPTIMUS-D605-VARI-COLORI-997-/141292300241?pt=IT_Accessori_Cellulari_Cover_Custodie&hash=item20e5ad67d1 Αυτή φαίνεται καλή και όπως ήθελα αλλά ακριβή με τα μεταφορικά.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 δηλαδη το μονοπυρινο δικο μου στο 1,4GHz με 512ραμ γιατι παει μια χαρα?????? ομορφο κινητακι σε λευκο για την κοπελα μου,αλλα........... θα ελεγα facebook,mail κτλ να μπαινεται απο browser και οχι τις επισημες εφαρμογες.δοκιμαστε ios7browser η τον mercury. Tα αρχεια google που εγκαθισταντε με αναβαθμιση,διαγραψτε τα. gmail,simtool kit,e-mail,παγωμα η διαγραφη. αντικαταστηστε το keyboard με το multi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin που ειναι παναλαφρος (4mb ram)και κανει παπαδες!:) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες. Μόλις πριν λίγες μέρες άρχισα να μην ακούω τον άλλο (και να μην μ' ακούει κι αυτός) όταν με παίρνει τηλέφωνο! Είναι πολύ εκνευριστικό. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας; Και αν ναι, πώς το έλυσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες. Μόλις πριν λίγες μέρες άρχισα να μην ακούω τον άλλο (και να μην μ' ακούει κι αυτός) όταν με παίρνει τηλέφωνο! Είναι πολύ εκνευριστικό. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας; Και αν ναι, πώς το έλυσε; Παιδια διαβαστε λιγο το topic,εχουν αναφερθει πανω απο δεκα φορες το καθε προβλημα!Ολα τα προβληματα αυτου του κινητου λυνονται με ευκολο τροπο ευτυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts