Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα σήμερα το κινητό, unbranded. Το πρόβλημα είναι ότι στην αριστερή πλευρά εμφανίζεται από το πάνω μέρος της οθόνης μέχρι σχεδόν κάτω συνεχώς μια λεπτή μωβ-μπλε γραμμή που δεν φεύγει. Έκανα ένα hard-reset, τίποτα. Είναι ελαττωματική η οθόνη; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να το επιστρέψω?

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι το κινητό είναι μια χαρά και ότι με λύσεις σαν τις παραπάνω που περιγράφεις είναι ακόμη καλύτερο.. Πιστεύω ότι το 95% τον χρηστών Android αυτά που λένε οι xda developers τους φαίνονται εξωγήινα.. :-) Ας μη κρίνουμε από εμάς τους ελάχιστους εδω μεσα που στο κάτω κάτω ακόμα λιγότεροι τις έχουμε εφαρμόσει... :-)

Συμφωνω αλλα θα πω και το αλλο:Ρωτωντας πας στην πολη.Αν εχεις καποιο θεματακι (τα android ακομα δεν εχουν 100% σταθερο λογισμικο) θα ψαξεις και θα βρεις τη λυση γιατι πολυ απλα υπαρχει λυση!!Τωρα αν θελεις να μην ασχολεισαι καθολου με παραμετροποιησεις κλπ κλπ..Θα προτεινα γενικα στον καθενα να παρει ενα windows phone η κανα iphone :-) -) Εκτος βεβαια αν εχεις 5-10 εφαρμογες βασικες και δεν το σκαλιζεις..

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα σήμερα το κινητό, unbranded. Το πρόβλημα είναι ότι στην αριστερή πλευρά εμφανίζεται από το πάνω μέρος της οθόνης μέχρι σχεδόν κάτω συνεχώς μια λεπτή μωβ-μπλε γραμμή που δεν φεύγει. Έκανα ένα hard-reset, τίποτα. Είναι ελαττωματική η οθόνη; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να το επιστρέψω?

δεν επρεπε να ειναι εκει η γραμμη.. :-(

Είσαι άτυχος! Επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες αν μπορείς και αν εχει doa είτε θα σου δώσουν καινούριο κατευθείαν είτε το πας στο Service και θα σου δώσουν χαρτί ότι είναι ελαττωματικό και θα θα σου δώσουν καινούριο. Στην χειρότερη θα σου βάλουν άλλη οθόνη και θα τελειώσει το μαρτύριο σου.. Αλλά το καλύτερο είναι να επιμείνεις να σου δώσουν καινούριο!

Επικοίνωνησα και τους το έστειλα πίσω με την ACS. DOA έχει αλλά μερικές φορές οι εταιρείες την δέχονται μόνο όταν το προϊόν δεν ανοίγει καθόλου, και το στέλνουν για επισκευή και όχι αντικατάσταση. Στο μειλ μού είπαν "Μόλις το λάβουμε θα το αποστείλουμε στην LG για να μας πιστοποιήσει το ελάττωμα, ώστε να προβούμε σε αντικατάσταση.", οπότε υποθέτω πως θα μου δώσουν καινούριο. Το κακό είναι πως μεσολαβεί 15αυγουστο και σαββατοκύριακο οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα το έχω την Τρίτη πιστεύω. Είμαι και επαρχία...

Τους ρώτησα άμεσα, και μου είπαν πως θα μου δώσουν καινούριο όταν πιστοποιήσει η LG ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση. Το κακό είναι πως είμαι ήδη 1 εβδομάδα χωρίς κινητό και μάλλον θα μείνω χωρίς και άλλη μια τουλάχιστον... Edited by deadforest

Πήγανε το για άμεση αντικατασταση από κει που το πήρες πριν περάσουν 7 μερες γιατί η οθόνη σου είναι καμένη

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Επικοίνωνησα και τους το έστειλα πίσω με την ACS. DOA έχει αλλά μερικές φορές οι εταιρείες την δέχονται μόνο όταν το προϊόν δεν ανοίγει καθόλου, και το στέλνουν για επισκευή και όχι αντικατάσταση. Στο μειλ μού είπαν "Μόλις το λάβουμε θα το αποστείλουμε στην LG για να μας πιστοποιήσει το ελάττωμα, ώστε να προβούμε σε αντικατάσταση.", οπότε υποθέτω πως θα μου δώσουν καινούριο. Το κακό είναι πως μεσολαβεί 15αυγουστο και σαββατοκύριακο οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα το έχω την Τρίτη πιστεύω. Είμαι και επαρχία...

Εγώ όπως έχω αναφέρει και παλιότερα στο thread, είχα ένα πρόβλημα με τον προσανατολισμό τού accelerometer. Δηλαδή πχ. στο Temple Run ενώ το είχα οριζόντια, αυτό έστριβε. Όλα αυτά τα διαπίστωσα μέσα το DOA γιαυτό και πήγα εκεί που το πήρα εντός 3 ημερών.

Η Vodafone μού το αντικατέστησε επί τόπου. Το κοίταξε μια υπεύθυνη, είδε ότι όντως ισχύει και έφυγα με καινούριο τηλέφωνο. Διαδικασία 5 λεπτών.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

λιγες μερες με την στοκ Rom και το μονο που εχω να πω είναι η διαχειριση μνημης και το ui δε μου αρεσαν καθολου το μόνο θετικό της έκδοσης αυτης είναι η αντοχή της μπαταρίας. Γυρισα στην CM11 που ειχα και στο προηγουμενο κινητο με παρα πολυ καλη διαχειριση για εμενα οτι αφορα εφαρμογες και το χωρο του κινητου συν το ui και ας φορτιζω το κινητο και 2 φορες τη μερα αν και τωρα εχω 75% μπαταρια απο το πρωι και εγω κανει παρα πολλα ... ισως επειδη εκανα Battery Recalibration να βοηθησε θα το δω στην πορεια.

Μιας και η κουβέντα για την μπαταρία, υπάρχει κανείς που να το έχει πάνω από 6 μήνες να μας πει αν έπεσε η ισχύς της και πόσο;

Θέλω να δω αν αξίζει να αγοράσω 2η μπαταρία

“If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X”

― Albert Einstein

λιγες μερες με την στοκ Rom και το μονο που εχω να πω είναι η διαχειριση μνημης και το ui δε μου αρεσαν καθολου το μόνο θετικό της έκδοσης αυτης είναι η αντοχή της μπαταρίας. Γυρισα στην CM11 που ειχα και στο προηγουμενο κινητο με παρα πολυ καλη διαχειριση για εμενα οτι αφορα εφαρμογες και το χωρο του κινητου συν το ui και ας φορτιζω το κινητο και 2 φορες τη μερα αν και τωρα εχω 75% μπαταρια απο το πρωι και εγω κανει παρα πολλα ... ισως επειδη εκανα Battery Recalibration να βοηθησε θα το δω στην πορεια.

Μπορει η μνημη να ειναι παντα γυρω στο 80% με τη στοκ αλλα δεν κολλαει το κινητο..Με την cm11 που ειχα ετρωγε 2% την ωρα σε stand by,ενω με τη στοκ 1% την ωρα.Αυτος ηταν ο κυριως λογος που το ξαναγυρισα..

Μπορει η μνημη να ειναι παντα γυρω στο 80% με τη στοκ αλλα δεν κολλαει το κινητο..Με την cm11 που ειχα ετρωγε 2% την ωρα σε stand by,ενω με τη στοκ 1% την ωρα.Αυτος ηταν ο κυριως λογος που το ξαναγυρισα..

Κάθε βράδυ που το κινητό είναι περίπου 9 ώρες stand by το πολύ να καταναλώνει 3 με 4% μπαταρία. Το 1% την ώρα μου φαίνεται υπερβολικό.. Πάντα όμως με χρήση 2g δικτύου στην stand by κατάσταση

τι πρεπει να κανω για να δει το τηλ.ενα προγραμμα επαναφορας αρχειων (απο διαγραφη)?μιλαω για την εσωτερικη μνημη,υπαρχει τροπος?ευχαριστω για οποια προταση.
:ninja:

Μιας και η κουβέντα για την μπαταρία, υπάρχει κανείς που να το έχει πάνω από 6 μήνες να μας πει αν έπεσε η ισχύς της και πόσο;

Θέλω να δω αν αξίζει να αγοράσω 2η μπαταρία

Έχω τη συσκευή 8 μήνες και τις τελευταίες 20 ημέρες παρατηρώ μια αισθητή πτώση της απόδοσης (~50%), πάντα με την ίδια χρήση που κάνω καθημερινά στο τηλέφωνο. Θα καθυστερήσω την αλλαγή της μέχρι να αρχίσω να ψάχνω συνεχώς για πρίζα.

:shifty:

Δηλαδή κάθε πότε το φόρτιζες πριν και τώρα;

Γιατί το δικό μου δεν βγάζει τη μέρα, οπότε πάω για 2 φορές τη μέρα φόρτιση ...

“If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X”

― Albert Einstein

Εγω σταθερα μια φορα την μερα και ειμαι οκ. Καποιες φορες κραταει και κανα 30-35ωρο.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Πάντως με nova launcher πεταει το κινητο.καμία σχέση με την αρχική σε ταχύτητα

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Δηλαδή κάθε πότε το φόρτιζες πριν και τώρα;

Γιατί το δικό μου δεν βγάζει τη μέρα, οπότε πάω για 2 φορές τη μέρα φόρτιση ...

Πριν κάθε δεύτερο βράδυ, πλέον κάθε βράδυ με την ίδια χρήση (κανα δίωρο ομιλία την ημέρα, BT/WiFi/Data ανοιχτά 24/7, φωτεινότητα στο 55%, τσεκάρισμα ειδοποιήσεων fb/gmail/ymail/ebay/paypal).

:shifty:

Πάω για 2η μπαταρία ... ευχαριστώ όλους :)

― Albert Einstein

τι πρεπει να κανω για να δει το τηλ.ενα προγραμμα επαναφορας αρχειων (απο διαγραφη)?μιλαω για την εσωτερικη μνημη,υπαρχει τροπος?ευχαριστω για οποια προταση.

κανεις που να χρειαστηκε επαναφορα διαγραμμενων αρχειων?

ο υπολογιστης το βλεπει το τηλ.αλλα δεν το βλεπει σαν εξωτερικο δισκο η κατι τετοιο,με αποτελεσμα να μην το βλεπει και το προγραμμα ανακτησης διαγραμενων για να το ψαξει,μιλαω παντα για την εσωτερικη μνημη.ρουτ δεν ειναι.

παιδια το κινητο εμενα ζεστενεται πολυ ευκολα και αρκετα....με χρηση wifi και απλα μιλαω viber...γινεται και σε εσας αυτο?

παιδια το κινητο εμενα ζεστενεται πολυ ευκολα και αρκετα....με χρηση wifi και απλα μιλαω viber...γινεται και σε εσας αυτο?

Ναι ναι συμβαινει στο κινητο αυτο. Συνηθεια ειναι, ασε που βολευει τον χειμωνα:p

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)