tolis77 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 φιλε αν διαβασεις προς τα πισω αυτο το προβλημα το εχουν ολοι εδω μεσα,εχει προβλημα η "μαμισια"rom4.4.2 η γυρνας σε 4.1.2 η καποια custom rom της επιλογης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 H cwm 6.0.5.1 δεν έχει να κάνει μόνο με την CM12, αλλά και με τις επόμενες αναβαθμίσεις της CM11. "I highly recommend getting it since upcomming CM11 releases from me will NOT work with older CWM (and perhaps TWRP)." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Να ρωτήσω κάτι: έχω βάλει την rom cm11 από το xperia z2. Δεν μπορώ να βάλω mp3 ringtone για μια επαφή. Επιλέγω για παράδειγμα ένα τραγούδι, αλλά δεν πιάνει. Δοκίμασα να μεταφέρω το τραγούδι στο default φάκελο, αλλά δεν έπιασε. Έχετε καμιά ιδέα; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 δοκιμασε το ringdroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 φιλε αν διαβασεις προς τα πισω αυτο το προβλημα το εχουν ολοι εδω μεσα,εχει προβλημα η "μαμισια"rom4.4.2 η γυρνας σε 4.1.2 η καποια custom rom της επιλογης σου Μην το γενικευεις.... δεν το εχουν ολοι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα, Έχω την custom ROM cm11 από το xperia Z2 και εδώ και 2-3 ημέρες είμαι χρήστης της καρτοκινητής Q. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet με τα data enabled, παρόλο που έχω κάνει όσα απαιτούνται. Μου το επιβεβαίωσαν και από την τηλεφωνική εξυπηρετηση της Q. Καταλήξαμε ότι μπορεί να φταίει η συσκευή. Επειδή δεν έχω κάποια άλλη συσκευή για να το δοκιμάσω, ξέρετε κάτι εσείς επ' αυτού; Μπορεί να φταίει η συγκεκριμένη ROM; Έχει κανένας από εδώ μέσα Q στη συσκευή αυτή;; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πως κάνουμε εγκατάσταση της καινούργιος cwm;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pempem Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδια...εκανα υποβαθμιση και για μια βδομαδα ολα καλα. Εχω παλι προβλημα με τις κλησεις..τι να κανω; βοηθεια..ετσι μ ρχεται να το σπρωξω για κανα lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μην το γενικευεις.... δεν το εχουν ολοι!!!!οσοι γραφουν εδω ολοι το εχουν..τωρα αν δεν δεχεσαι πολλες κλησεις δεν μπωρεις να το καταλαβεις το προβλημα!δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις την 4.4.2 και να μην σου εχει κλησει μονο του..εστω μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πως κάνουμε εγκατάσταση της καινούργιος cwm;; Αν έχεις ήδη την προηγούμενη έκδοση απλά φλασάρεις το πρώτο αρχείο που λέει zf. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα, Έχω την custom ROM cm11 από το xperia Z2 και εδώ και 2-3 ημέρες είμαι χρήστης της καρτοκινητής Q. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet με τα data enabled, παρόλο που έχω κάνει όσα απαιτούνται. Μου το επιβεβαίωσαν και από την τηλεφωνική εξυπηρετηση της Q. Καταλήξαμε ότι μπορεί να φταίει η συσκευή. Επειδή δεν έχω κάποια άλλη συσκευή για να το δοκιμάσω, ξέρετε κάτι εσείς επ' αυτού; Μπορεί να φταίει η συγκεκριμένη ROM; Έχει κανένας από εδώ μέσα Q στη συσκευή αυτή;; εγω εχω wind που ειναι το ιδιο με την q και μπενω μια χαρα internet με cm11 varcain ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια...εκανα υποβαθμιση και για μια βδομαδα ολα καλα. Εχω παλι προβλημα με τις κλησεις..τι να κανω; βοηθεια..ετσι μ ρχεται να το σπρωξω για κανα lumia βαλε paranoid η cm11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδια...εκανα υποβαθμιση και για μια βδομαδα ολα καλα. Εχω παλι προβλημα με τις κλησεις..τι να κανω; βοηθεια..ετσι μ ρχεται να το σπρωξω για κανα lumia Αν έχεις Viper βγάλτο και δες αν έστρωσε. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisMetal Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν έχεις Viper βγάλτο και δες αν έστρωσε. Πρόταση: Δοκιμάστε το "Line", έχει ποιοτική κλήση, μηνύματα και βίντεο κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ομολογώ και εγώ ότι από τότε που έβγαλα το Viber δεν μου έκλεισε ξανά στα καλά καθουμενα όπως έκανε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Να ρωτήσω κάτι: έχω βάλει την rom cm11 από το xperia z2. Δεν μπορώ να βάλω mp3 ringtone για μια επαφή. Επιλέγω για παράδειγμα ένα τραγούδι, αλλά δεν πιάνει. Δοκίμασα να μεταφέρω το τραγούδι στο default φάκελο, αλλά δεν έπιασε. Έχετε καμιά ιδέα; καλημερα φιλε!μπωρεις να μου πεις που βρησκεις τα gapps για αυτη την rom? (xperia z2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν έβαλα gapps. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται. Τα gapps δεν είναι google play, gmail, κλπ ; Τα έχει προεγκατεστημένα... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το google play & to gmail με ενδιαφερουν ολλα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν.τα εχει προεγκατεστημενα?αξηζει γενικα σαν rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλή είναι. 2 θέματα με ενοχλούν: ότι δεν μπορώ να βάλω ringtones για τις επαφές και ότι δεν έχω ηχητική ειδοποίηση για το Gmail. Δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παιδια με 4.1.2 μου δουλευει αψογα εδω και πολυ καιρο. απλως θελω καποιος να μου πει αν η καμερα διορθωνεται με κατι γιατι οι φωτο ειναι χαλια. Μεχρι και με 5MP απο το ταμπλετ και φαινονται πολυ καλυτερα! Ειναι ο μοναδικος λογος που θα το δωσω αν δεν βρω λυση. Κοιταξτε τη φωτο και καντε ζουμ να διαπιστωσετε τι εννοω. [/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οριστε και η φωτο τραβηγμενη απο ενα galaxy tab 3 8.0 με 5MP καμερα. Καντε ζουμ και στις 2 και δειτε οτι με του LG εχει κατι σαν μπιλακια θολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εγώ έχω βάλει τη snap camera και θεωρώ ότι βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μπα φιλε μου. Με camera zoom fx, jellybean camera, snap camera, camera360 και με αλλες...το ιδιο πραμα. Καποιον αν ξερει κατι αλλο ας το πει γιατι μαλλον το κινητακι θα παρει δρομο, μη δινω τζαμπα λεφτα γιατι σε ολα τα υπολοιπα ειναι αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 δοκιμασε με βραδυνη λειτουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μπα το ιδιο.Χρωματα τελεια απλως εχει αυτα τα θολα πιξελακια.Καντε ζουμ και δειτε.Στην δευτερη (κατω) του LG, ναι μεν καλα χρωματα αλλα δεν φαινονται καν τα γραμματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 χμμμ δεν ξερω εγω απο την καμερα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts