Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχως οχι. Αλλα θα βαλεις το NoLed οπως ολοι μας και εισαι κομπλε!

Κρίμα αλλά εντάξει σώζεται η κατάσταση με noled

Το noLED ειναι φτιαγμένο για AMOLED οθόνες, μιας και δεν καταναλώνουν μπαταρία τα pixels που δεν φωτίζονται. Οι LCD οθόνες όπως του D605 καταναλώνουν την ίδια μπαταρία είτε είναι ένα pixel φωτισμένο είτε 921.600.

Οπότε, όχι, δεν το βάλαμε όλοι μας το NoLed και όχι, δε θα είσαι κομπλέ με αυτό.

Η γενικότερη χρησιμότητα του LED ειδοποιήσεων εμένα μου διαφεύγει βέβαια:

α) Στην περίπτωση που είναι στη τσέπη σου και θες να δεις αν έχεις ειδοποίησεις (που δεν άκουσες ή δεν ένιωσες την δόνηση), πρέπει να το βγάλεις. Μιας και το πιασες και το βγαλες, πάτα και το κουμπί ξεκλειδώματος.

β) Στην περίπτωση που δεν είναι πάνω σου και είσαι στον ίδιο χώρο με το κινητό σου και θες να δεις τις ειδοποιήσεις σου, απλά άκουσε το να χτυπάει ή να δονείται καθώς έρχονται.

γ) Στην περίπτωση που έρθει ειδοποίηση όταν δεν είσαι στον ίδιο χώρο με το κινητό σου, μόλις ξανασυναντηθείτε, χάιδεψε το απαλά στο δεξί μέρος. Θα σού δείξει όλα όσα θες να μάθεις.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Το noLED ειναι φτιαγμένο για AMOLED οθόνες, μιας και δεν καταναλώνουν μπαταρία τα pixels που δεν φωτίζονται. Οι LCD οθόνες όπως του D605 καταναλώνουν την ίδια μπαταρία είτε είναι ένα pixel φωτισμένο είτε 921.600.

Οπότε, όχι, δεν το βάλαμε όλοι μας το NoLed και όχι, δε θα είσαι κομπλέ με αυτό.

α) Στην περίπτωση που είναι στη τσέπη σου και θες να δεις αν έχεις ειδοποίησεις (που δεν άκουσες ή δεν ένιωσες την δόνηση), πρέπει να το βγάλεις. Μιας και το πιασες και το βγαλες, πάτα και το κουμπί ξεκλειδώματος.

β) Στην περίπτωση που δεν είναι πάνω σου και είσαι στον ίδιο χώρο με το κινητό σου και θες να δεις τις ειδοποιήσεις σου, απλά άκουσε το να χτυπάει ή να δονείται καθώς έρχονται.

γ) Στην περίπτωση που έρθει ειδοποίηση όταν δεν είσαι στον ίδιο χώρο με το κινητό σου, μόλις ξανασυναντηθείτε, χάιδεψε το απαλά στο δεξί μέρος. Θα σού δείξει όλα όσα θες να μάθεις.

Χαχα ωραίο το τελευταίο :) .εγώ με στο δικό μου που έχει λεντ όταν δεν είμαι στον ίδιο χώρο με το κινητό και πάω να το δω βλέπω αν αναβοσβήνει το λεντακι για να καταλάβω αν έχει κάτι ή όχι,αλλά εντάξει όπως είπες και εσύ δεν είναι και τόσο τραγικό μπροστά στο σύνολο του κινητό που φαίνεται τέλειο!!

Καλημέρα σε όλους!

Έχω κι εγώ το κινητό αυτό από το Νοέμβριο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, μιας και το προηγούμενο ήταν ένα ΝΟΚΙΑ Ν73 Music edition με Symbian λειτουργικό.

Η διαφορά μεταξύ των 2 είναι τεράστια.

Γενικά το κινητό έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ' όσες μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας μέσος χρήστης.

Βέβαια από τη στιγμή που το έχω φορτώσει με αρκετές και μεγάλες εφαρμογές, είναι φυσιολογικό να εμφανίζει καθυστερήσεις στα μενού, κλπ.

Παρήγγειλα από ebay από Κίνα διάφορα καλώδια micro-usb για να το φορτίζω στο αυτοκίνητο και στο σπίτι και δυστυχώς κανένα δεν δουλεύει σωστά, δηλαδή δεν φορτίζει. Στην καλύτερη περίπτωση διατηρεί το επίπεδο φόρτισης εκεί που είναι ήδη χωρίς να αποφορτίζει περαιτέρω.

Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχουν διάφορες ποιότητες στα καλώδια;

Έχει παραγγείλει κανείς κανένα καλώδιο από ebay που να μην έχει το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Καλώδια μονο ή και φορτιστή κινεζικο χρησιμοποιείς?

Ο φορτιστής πρεπει να έχει δινει 700mA για να στο φορτίσει. Με 500mA δεν μπορεί να στο φορτίσει εντελώς.

Τα καλώδια ειναι απλά συρματάκια. Δεν βλέπω τον λόγο να έχουν πρόβλημα. Η' θα δουλευουν ή όχι. Μονο σε DATA συμβαίνει να μην δουλευουν. Αλλιως ολα φορτίζουν με τον σωστό φορτιστή.

Καλώδια μονο ή και φορτιστή κινεζικο χρησιμοποιείς?

Ο φορτιστής πρεπει να έχει δινει 700mA για να στο φορτίσει. Με 500mA δεν μπορεί να στο φορτίσει εντελώς.

Τα καλώδια ειναι απλά συρματάκια. Δεν βλέπω τον λόγο να έχουν πρόβλημα. Η' θα δουλευουν ή όχι. Μονο σε DATA συμβαίνει να μην δουλευουν. Αλλιως ολα φορτίζουν με τον σωστό φορτιστή.

Μόνο καλώδια με τον εργοστασιακό φορτιστή.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν το συνδέω απ' ευθείας στο PC.

Με τον ίδιο φορτιστή και το εργοστασιακό καλώδιο φορτίζει σφαίρα...

Αγόρασα κι εγώ ένα καλώδιο κι έχω πρόβλημα. Κάνει άπειρη ώρα να φορτίσει το κινητό. Δεν ξέρω τι παίζει να φταίει...

Σωστος και να συμπληρωσω και το ...

δ) Βαλε την ηχητικη ειδοποιηση να σου υπενθυμιζει καθε διλεπτο οτι εχεις μηνυμα που εχασες.....(Ναι εχει και τετοιο το κινητο......γιαυτο δεν χρειαζεται το led ;) )

Edited by Expendable

πες και που να το βρούμε αυτό ... (και εκτός τα sms με τις αναπάντητες κλήσεις τι γίνεται;)

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Να πω την αληθεια μου χρησιμοποιω noled απο την μερα που το πηρα και δεν εχω δει καποια διαφορα στην καταναλωση.

Βεβαια εχει δικιο ο φιλος οτι η εφαρμογη βγηκε για Amoled οθονες αλλα μια χαρα κανει την δουλεια της και σε IPS,αν δεν μπορεις χωρις καποια ειδοποιηση(τις ηχητικες δεν τις αντεχω).

πες και που να το βρούμε αυτό ... (και εκτός τα sms με τις αναπάντητες κλήσεις τι γίνεται;)

Μεσα στις ρυθμισεις μηνυματων στις ειδοποιησεις....Για τις αναπαντητες χρησιμοποιησε τα υπολοιπα 3 που δινει ο djpane ;)

καλησπερα !!!

ειδα την συγκεκριμενη συσκευη και πιστευω οτι καλυπτει τις αναγκες μου (καλη φωτο και βιντεο - ανετη και καλη συνδεση wifi)

αυτη την στιγμη εχω το samsung s advance

πιστευετε οτι θα με καλυψει ως αντικαταστατης του ;;

με απλα λογια εσεις που το χετε πιστευεται πως ειναι value for money ;;; (με τα δεδομενα της αγορας κινητου τηλεφωνου αυτη τη στιγμη που πιο φτηνα περνεις λαπτοπ παρα κινητο)

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE

Nαι, θα σε καλύψει απολύτως.

Καμία σχέση με το S Advance σε κανένα τομέα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλησπερα !!!

ειδα την συγκεκριμενη συσκευη και πιστευω οτι καλυπτει τις αναγκες μου (καλη φωτο και βιντεο - ανετη και καλη συνδεση wifi)

αυτη την στιγμη εχω το samsung s advance

πιστευετε οτι θα με καλυψει ως αντικαταστατης του ;;

με απλα λογια εσεις που το χετε πιστευεται πως ειναι value for money ;;; (με τα δεδομενα της αγορας κινητου τηλεφωνου αυτη τη στιγμη που πιο φτηνα περνεις λαπτοπ παρα κινητο)

Το i9070 έχει ο πατέρας μου. Θα δεις διαφορά στην απόδοση με το D605 αλλά όχι τίποτα αλματώδες.. μικρές λεπτομέρειες.

Κάμερα: ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά.

Βίντεο: ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά (ίσως είναι και λίγο πιο "αργό" σε σκοτεινά μέρη το D605)

Λειτουργικό: Ίδια έκδοση Android, ελάχιστες λειτουργικές διαφορές σε καθημερινή χρήση.

Μπαταρία: Πάνω κάτω τα ίδια.

Οθόνη:Του D605 είναι αρκετά καλύτερη και μεγαλύτερη.

Παιχνίδια: Υπάρχει διαφορά σε απόδοση υπέρ του D605. Έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή αλλά έχει και ~240% περισσότερα pixels να απεικονίσει.

Edited by djpace
http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Παιδια το πηρα μεταχειρισμενο και θελω να ρωτησω αν μπορω να το κανω ροοτ και πως? και αμα βγαινει ευκολα το ροοτ μετα η θελω backup?

ευχαριστω και σορρυ αν ρωταω πραγματα που εχουν ειπωθει!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απεγκαταστήσουμε κάποια google applications που πραγματικά δεν χρησιμοποιούμε ποτέ; Αντιλαμβάνομε ότι κάποια απο αυτά τα application είναι και services που γενικά χρησιμοποιούνται, αλλά δεν ας πούμε το περίπτερο play γιατί δίαολο να μην μπορώ να το διαγράψω;

Συγγνωμη άν έχει υπωθεί αλλά διάβασα σχεδόν κάθε απάντηση του forum, και δεν βρήκα απάντηση.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απεγκαταστήσουμε κάποια google applications που πραγματικά δεν χρησιμοποιούμε ποτέ; Αντιλαμβάνομε ότι κάποια απο αυτά τα application είναι και services που γενικά χρησιμοποιούνται, αλλά δεν ας πούμε το περίπτερο play γιατί δίαολο να μην μπορώ να το διαγράψω;

Συγγνωμη άν έχει υπωθεί αλλά διάβασα σχεδόν κάθε απάντηση του forum, και δεν βρήκα απάντηση.

Πας settings-apps- στο tab που λέει all και κανείς disable οποία δεν θες.

τελικα το πηρα απο public 199 εερωπουλα ..

μια χαρουλα μου φαινετα σε πρωτη φαση

μια ερωτηση:

πως το συνδεουμε με τον υπολογιστη για μεταφορα αρχειων ;;;

RIDE HARD_LIVE FREE

Ή με το δικό του πρόγραμμα ή με το myphoneexplorer.

Αλλά το airdroid είναι πολύ πιο εύχρηστο και εάν έχεις ρουτερ Ν είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορο με το USB.

αν μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες οδηγιες για το airdroid θα ημουν υποχρεος !!!

RIDE HARD_LIVE FREE

Τρέχεις το airdroid στο κινητό, ανοίγεις τη σελίδα web.airdroid.com στον browser και σημαδεύεις με το κινητό Το τετράγωνο με τον κωδικό στην οθόνη.

Μετά θα βρεις τι θα κάνεις, έχεις να μάθεις πολλά για το android, αλλά εδώ είναι νήμα για συγκεκριμένο κινητό.

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)