ALIEN_3_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Αυτό τον οδηγό να κάνεις Πολύ μεγάλη διαδικασία ....... Έβαλα να κατεβαίνει μία ρομ τώρα . Δεν έχει κάποιο συνδυασμό κουμπιών να μπαίνει σε download mod και να την βάζω απευθείας με κάποιο πρόγραμμα ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Αυτό τον οδηγό να κάνεις αν εχεις καποια ρομ στην sdcard φλασαρε την και μετα αποφασιζεις τι ρομ θα βαλεις,η αν εχεις meenova η usb stick βαλε μια ρομ μεσα και φλασαρε την οπως εισαι μεσω recovery...αν δεν μπορεις να κανεις κατι απ αυτα που σου ειπα τοτε μαλλον πρεπει να κανεις επαναφορα με αυτον τον οδηγο που σου εδωσε ο djtony...εκτος και αν εχει καποιος αλλος καποια λυση που δεν τη ξερω εγω και να σε βοηθησει edit αν εχεις παρει κανενα nandroid back up επισης κανε restore Edited April 10, 2014 by stan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) αν εχεις καποια ρομ στην sdcard φλασαρε την και μετα αποφασιζεις τι ρομ θα βαλεις,η αν εχεις meenova η usb stick βαλε μια ρομ μεσα και φλασαρε την οπως εισαι μεσω recovery...αν δεν μπορεις να κανεις κατι απ αυτα που σου ειπα τοτε μαλλον πρεπει να κανεις επαναφορα με αυτον τον οδηγο που σου εδωσε ο djtony...εκτος και αν εχει καποιος αλλος καποια λυση που δεν τη ξερω εγω και να σε βοηθησει edit αν εχεις παρει κανενα nandroid back up επισης κανε restore Δυστυχώς δεν έχω τίποτα . Στο recovery πως μπορώ να μπω τώρα που είναι κλειστό? Στο οδηγό δεν λέει κάτι για το τι πρέπει να πατήσω στο κινητό από κλειστο για να γίνει η εγκατάσταση Edited April 10, 2014 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σε ευχαριστω! Λοιπον διορθωθηκε περιστροφη και αυτοματη φωτεινοτητα! Αλλα δεν λειτουργει ο συγχρονισμος στο ιντερνετ και η λειτουργια οθόνης (τυπικη/ζωντανο/κανονικη). Θα δοκιμασω τωρα και την CloudyStock 1.3 να δω πως ειναι. Κατι ασχετο τωρα αλλα βασικο. Αυτο το τηλ εχει ενα βασικο μειονεκτημα : Οταν δεν υπαρχει πολυς φωτισμος το γυριζει με νυχτερινη ληψη και βγαινει ο κοκος της αρκουδας! Και το βασικο ειναι οτι στο αυτοματο φλας δεν χρησιμοποιει το φλας για να κανει εστιαση (οταν αγγιζω την οθονη) με αποτελεσμα να κανει τρεις ωρες να εστιασει και να βγαλει την φωτο! Τοση επεξεργαστικη δυναμη να πηγαινει χαμενη σε ενα τοσο απλο θεμα??? η λειτουργια οθόνης (τυπικη/ζωντανο/κανονικη) δεν μπωρει να δουλεψει γιατι ειναι για amoled οθονη κατι το οποιο δεν εχουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δυστυχώς δεν έχω τίποτα . Στο recovery πως μπορώ να μπω τώρα που είναι κλειστό? με το κατω βελακι και το on/off button αν δεν κανω λαθος κυτα το και στο google αν δεν ειναι αυτο αλλα και να μπεις σε recovery αν δεν εχεις nandroid back up η καποια rom δεν υπαρχει κατι να κανεις,αν δεν κανω λαθος!! αν θες καθυστερησε το λιγο μηπως υπαρχει κατι αλλο να κανεις και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 κυτα εδω στο οδηγο: HOW TO ROOT (έκδοση 4.4.2 Kit Kat!) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 με το κατω βελακι και το on/off button αν δεν κανω λαθος κυτα το και στο google αν δεν ειναι αυτο αλλα και να μπεις σε recovery αν δεν εχεις nandroid back up η καποια rom δεν υπαρχει κατι να κανεις,αν δεν κανω λαθος!! αν θες καθυστερησε το λιγο μηπως υπαρχει κατι αλλο να κανεις και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου Στο οδηγό δεν λέει κάτι για το τι πρέπει να πατήσω στο κίν από κλειστό που είναι για να το δει το πρόγραμμα για να περάσω την ρομ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Στο οδηγό δεν λέει κάτι για το τι πρέπει να πατήσω στο κίν από κλειστό που είναι για να το δει το πρόγραμμα για να περάσω την ρομ δεν εχω κανει την επαναφορα ποτε αλλα φανταζομαι οτι με αυτους τους δυο τροπους που περιγραφει ο οδηγος που σου εδωσε δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το κινητο παρα μονο να ειναι συνδεδεμενο σε υπολογιστη αφου ολη η διαδικασια γινεται μεσω υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δεν εχω κανει την επαναφορα ποτε αλλα φανταζομαι οτι με αυτους τους δυο τροπους που περιγραφει ο οδηγος που σου εδωσε δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το κινητο παρα μονο να ειναι συνδεδεμενο σε υπολογιστη αφου ολη η διαδικασια γινεται μεσω υπολογιστη Ok ευχαριστώ ,περιμένω να κατέβει η ρομ και θα δοκιμάσω Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 η λειτουργια οθόνης (τυπικη/ζωντανο/κανονικη) δεν μπωρει να δουλεψει γιατι ειναι για amoled οθονη κατι το οποιο δεν εχουμε:) Σωστο κι'αυτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Στο οδηγό δεν λέει κάτι για το τι πρέπει να πατήσω στο κίν από κλειστό που είναι για να το δει το πρόγραμμα για να περάσω την ρομ Θα κρατησεις παρατεταμενα το volume down και θα κουμπωσεις το micro usb απο κατω για να μπεις σε download mode. Μετα ακολουθεις τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 στο σημειο που λεει " Πως να περάσουμε χειροκίνητα Stock Firmware " κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Θα κρατησεις παρατεταμενα το volume down και θα κουμπωσεις το micro usb απο κατω για να μπεις σε download mode. Μετα ακολουθεις τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 στο σημειο που λεει " Πως να περάσουμε χειροκίνητα Stock Firmware " κ.τ.λ. Ευχαριστώ πολύ φίλε αυτό έψαχνα,έχω κάνει είδη όλη την υπόλοιπη διαδικασία(με τον δεύτερο χειροκίνητο τρόπο λόγο windows 8.1) και περιμένω να κατέβει η ρομ για να δοκιμάσω . Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ] Έχει 4Κ mod η flex η να βάλουμε με το installer? Έχει μόνη της φιλε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Με κολλάει το R&D Tools όταν πατάω να κάνει upgrade . Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδια γιατι μου βγαζει αυτο το μυνημα: com.google.process.gapps has stopped.Τι κανω τωρα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδια γιατι μου βγαζει αυτο το μυνημα: com.google.process.gapps has stopped.Τι κανω τωρα; σε ποια ρομ φιλε στο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδια γιατι μου βγαζει αυτο το μυνημα: com.google.process.gapps has stopped.Τι κανω τωρα; Αν έχεις SwiftKey και είσαι σε 4.4.2 τότε αυτό φταίει. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Εβαλα Flex.. ερωτηση! πως μπαινει 4ο κουμπι στη Navigation bar ? Edited April 10, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εβαλα Flex.. 2 ερωτησεις\ 1) πως βγαινει απο τα εικονιδια το background ? 2) πως μπαινει 4ο κουμπι στη Navigation bar ? 1 δεν βγενει αν θες αλλαζεις θεμα πας ρυθμισεις αρχικη οθονη θεμα και το αλλαζεις 2 πας ρυθμισεις προβολη μπροστινα πληκτα αφης συνδυασμος πληκτρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 1 δεν βγενει αν θες αλλαζεις θεμα πας ρυθμισεις αρχικη οθονη θεμα και το αλλαζεις 2 πας ρυθμισεις προβολη μπροστινα πληκτα αφης συνδυασμος πληκτρων Τον βρηκα τον συνδυασμο πληκτρων ΑΛΛΑ δεν εχει Recents Key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Τον βρηκα τον συνδυασμο πληκτρων ΑΛΛΑ δεν εχει Recents Key οντως δεν εχει βαλε G2 xposed Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Mαλιστα...Κριμα γιατι ειχα βολευτει με το πληκτρολογιο του. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 οντως δεν εχει βαλε G2 xposed Το έχω δεν δίνει όμως επιλογή για 4ο κουμπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το έχω δεν δίνει όμως επιλογή για 4ο κουμπί Πατα εκει που λεει number of navigation buttons εχει επιλογη για μεχρι και 5 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Πατα εκει που λεει number of navigation buttons εχει επιλογη για μεχρι και 5 Δεν μου έχει τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts