Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω παιδια.. πρωτη φορα θα το φλασαρω. εχω 4,2,2 ειμαι root ...και λιγακι κολλησα..ακολουθησα την διαδικασια για να την περασω ..απο εδω....αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ¨¨πρεπει να περασω και patch ..superuser...kai gaps..?? η τα εχει μεσα η ρομ??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383778

"""Επιλέγουμε το αρχειο rom και αρχίζει το φλασάρισμα της rom

Μόλις ολοκληρωθεί κάνουμε ακριβώς τα βήματα 1-4 αλλα αυτή τη φορά επιλέγουμε το D802-PATCH.zip. Ξαναεπαναλαμβάνουμε τα βήματα 1-4 αλλά αυτή τη φορά επιλέγουμε το UPDATE-SuperSU-v1.91.zip. Τέλος κάνουμε πάλι τα βήματα 1-4 αλλά αυτή τη φορά φλασάρουμε τα Χ-Υ_GApps_Standard_4.4.2_signed.zip"""

Όχι, είναι ξεχωριστά αρχεία και υπάρχουν στο νήμα της Rom.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι, είναι ξεχωριστά αρχεία και υπάρχουν στο νήμα της Rom.

Ααα οκ..καποιο λινκ παρακαλω μην κατεβασω τπτ αλλα κ τρεχω...

Κάποιος που την πέρασε να μας πει εντυπώσεις???

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Υπαρχει περιπτωση η αλλαγη DPI να καιει μπαταρια;

Ακολουθησα τη συμβουλη του Sosimple και το εβαλα στα 380 και το εχω ερωτευθει το κινητο αλλα με 24ωρες αναμονη και 2 ωρες οθονη και 2 ωρες κλησεις πηγε στο 32% η μπαταρια.

Ειμαι με στοκ Kit Kat 4.4.2 , root και στο wakelock detector δεν βλεπω κατι που να με κραταει ξυπνιο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Υπαρχει περιπτωση η αλλαγη DPI να καιει μπαταρια;

Ακολουθησα τη συμβουλη του Sosimple και το εβαλα στα 380 και το εχω ερωτευθει το κινητο αλλα με 24ωρες αναμονη και 2 ωρες οθονη και 2 ωρες κλησεις πηγε στο 32% η μπαταρια.

Ειμαι με στοκ Kit Kat 4.4.2 , root και στο wakelock detector δεν βλεπω κατι που να με κραταει ξυπνιο.

Αν καταναλωνει παραπανω, η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη. Ξαναβαλτο στα κανονικα dpi, να το δεις και μονος σου..

Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει cloudyflex 2 kai cloudystock 1.3 για να μας πει διαφορά;; μπαταρία smoothness bugs κτλ Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Έχω ξαναρωταω τι αλλά χρειάζονται κ απο που τακατεβαζω για να την φλασαρω.εννοώ απο gaps ..patch..εχω κατεβάσει την Ρομ.

Τώρα είμαι σε στοκ 4.2 με root ..περασσ κ recovery pliphs..πήρα κ nonobackup...

Αν καταναλωνει παραπανω, η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη. Ξαναβαλτο στα κανονικα dpi, να το δεις και μονος σου..

Ρωτησα αν τυχον το εχετε παρατηρησει, δεν προκειτε να το αλλαξω απο τα 380 θα τσεκαρω ολα τα αλλα πρωτα και στο τελος αυτο.

Το σημα της Vodafone νομιζω οτι κανει τη μεγαλυτερη ζημια.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Έχω ξαναρωταω τι αλλά χρειάζονται κ απο που τακατεβαζω για να την φλασαρω.εννοώ απο gaps ..patch..εχω κατεβάσει την Ρομ.

Τώρα είμαι σε στοκ 4.2 με root ..περασσ κ recovery pliphs..πήρα κ nonobackup...

Εσύ να κάτσεις να διαβάσεις γιατί σε βλέπω για brick..Αυτά που έγραψες αφορούν την mahdi η οποία είναι aosp και δεν έχει καμία σχέση με τις LG based roms. Μπες στο νήμα της rom που θες να βάλεις στο Xda και διάβασε το αναλυτικά. Έχει τα πάντα στο πρώτο post.

Εσύ να κάτσεις να διαβάσεις γιατί σε βλέπω για brick..Αυτά που έγραψες αφορούν την mahdi η οποία είναι aosp και δεν έχει καμία σχέση με τις LG based roms. Μπες στο νήμα της rom που θες να βάλεις στο Xda και διάβασε το αναλυτικά. Έχει τα πάντα στο πρώτο post.

Τώρα που τα ξαναδιαβασα είναι πολύ απλό..μονο Ρομ θέλει?? Χωρίς gapps - patch και τέτοια???

Εσύ καλά τα λες αλλά τα αγγλικά μου είναι ίσα βάρκα ίσα γυαλος..!!! Χαχαχαχαα..διάβασα εκείνες τις οδηγίες διότι ένας φίλος τις πρότεινε λεγοντας πως η διαδικασία είναι ίδια απλα αντί για την mahdi φλασαρεις την cloudy..

Δεν ξέρω..για αυτό ξαναρωταω.. Μην κάνω πατάτα..

Edited by STATYSS

Τώρα που τα ξαναδιαβασα είναι πολύ απλό..μονο Ρομ θέλει?? Χωρίς gapps - patch και τέτοια???

Εσύ καλά τα λες αλλά τα αγγλικά μου είναι ίσα βάρκα ίσα γυαλος..!!! Χαχαχαχαα..διάβασα εκείνες τις οδηγίες διότι ένας φίλος τις πρότεινε λεγοντας πως η διαδικασία είναι ίδια απλα αντί για την mahdi φλασαρεις την cloudy..

Δεν ξέρω..για αυτό ξαναρωταω.. Μην κάνω πατάτα..

ναι οταν περνας lg based custom roms περνας μονο τη ρομ και οχι gapps η patch. σε καθε ρομ στο xda στη πρωτη σελιδα εχει περιληπτικα τις οδηγιες οποτε αν χρειαζεσαι patch η gapps το αναφερει...του cloudyfa (πχ cloudystock,cloudypro,cloudyflex) περνας μονο τη rom!! πριν περασεις καποια απ αυτες και αν εισαι ακομα σε 4.2.2 jellybean, φλασαρεις το kk baseband αρχειο εφοσον ολες ειναι kit kat

ναι οταν περνας lg based custom roms περνας μονο τη ρομ και οχι gapps η patch. σε καθε ρομ στο xda στη πρωτη σελιδα εχει περιληπτικα τις οδηγιες οποτε αν χρειαζεσαι patch η gapps το αναφερει...του cloudyfa (πχ cloudystock,cloudypro,cloudyflex) περνας μονο τη rom!! πριν περασεις καποια απ αυτες και αν εισαι ακομα σε 4.2.2 jellybean, φλασαρεις το kk baseband αρχειο εφοσον ολες ειναι kit kat

ευχαριστω φιλε μου.. να εισαι καλα..φλασαρα και την kk baseband...μια τελευταια χαζη ερωτηση γιατι δεν το θυμαμαι..εφοσον φλασαρω την cloudyflex θα ξαναειμαι παλι root??

ευχαριστω φιλε μου.. να εισαι καλα..φλασαρα και την kk baseband...μια τελευταια χαζη ερωτηση γιατι δεν το θυμαμαι..εφοσον φλασαρω την cloudyflex θα ξαναειμαι παλι root??

Ναι κανονικά

Καλησπέρα!

Μια καινούργια απορία! Στην 4.4.2 το auto brightness έχει πολύ χαμηλή ρύθμιση φωτεινότητας για την ελάχιστη τιμή της. Έχει κανείς να προτείνει κάτι από play store? Παλιά στο S3 έβαζα το Velis Auto Brightness αλλά στο LG δεν μου δουλεύει...

Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει cloudyflex 2 kai cloudystock 1.3 για να μας πει διαφορά;; μπαταρία smoothness bugs κτλ

Αν περιμένεις μέχρι το βράδυ θα γράψω εγώ. Μόλις φορτισα με cloudy flex

Θοδωρής

Καλησπέρα!

Μια καινούργια απορία! Στην 4.4.2 το auto brightness έχει πολύ χαμηλή ρύθμιση φωτεινότητας για την ελάχιστη τιμή της. Έχει κανείς να προτείνει κάτι από play store? Παλιά στο S3 έβαζα το Velis Auto Brightness αλλά στο LG δεν μου δουλεύει...

Και εγώ θα ήθελα μια τέτοια εφαρμογη

Lux, δοκίμαστε το είναι πολύ καλό για την φωτεινότητα.... ΑΛΛΆ Οι εφαρμογές για αυτό brightness παιδιά να ξέρετε ανεβάζουν το Android OS στα ύψη και μαζί την κατανάλωση

Νομίζω ακόμα όχι αλλά σιγά 10 λεπτά παραπάνω είναι να γυρίσεις σε 4.2.2 και να βάλεις recovery

καλα μην παιρνεις και ορκο!:lol:

Προσπαθώ να κάνω root με το kingo root και στο τέλος μου λέει root failed...Γιατί? Edited by PARGINOS

Παιδιά προσπαθώ να βάλω το mod για την κάμερα σε official root 4.2.2 με custom recovery ακολουθώ κανονικά τον οδηγό αλλά δεν μου ανοίγει πλέον την κάμερα . Δοκίμασα και παλαιότερες εκδόσεις αλλά τίποτα :mad: . Έχει τύχη σε κανέναν?
Θοδωρης

Παιδιά προσπαθώ να βάλω το mod για την κάμερα σε official root 4.2.2 με custom recovery ακολουθώ κανονικά τον οδηγό αλλά δεν μου ανοίγει πλέον την κάμερα . Δοκίμασα και παλαιότερες εκδόσεις αλλά τίποτα :mad: . Έχει τύχη σε κανέναν?

Ποιο mod προσπάθησες να βάλεις;

Ποιο mod προσπάθησες να βάλεις;

Jishnu's Camera http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

δοκίμασα αυτές τις version

Version v2.5.5

Version V2.5.6 EXPT_2

Version V2.5.6 EXPT_3

Version V2.5.6 EXPT_4

Θοδωρης

Αν περιμένεις μέχρι το βράδυ θα γράψω εγώ. Μόλις φορτισα με cloudy flex

Περιμένω όσο θέλεις:) Ευχαριστώ

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Bρε παιδια να ρωτησω...Εβαλα την cloudyflex 2.0 και εκει που εβλεπα ενα βιντεο απο το ιντερνετ ξαφνικα μαυρισε η οθονη αλλα το βιντεο επαιζε.Μονο οταν το εσβησα και το ξανα αναψα ηρθε στα ισα του.Λετε να μην μπηκε καλα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Περιμένω όσο θέλεις:) Ευχαριστώ

Μέχρι τώρα όπως πριν είμαι.μονο με data και 3G ειμαι κσι στο 95% είναι μιση ωρίτσα οθόνη αλλα μόνο δεδομένα.

Απο Smooth κλπ οπως μαε έχει συνηθίσει η κιτ κατ. Η μαυρίλα της flex συνηθίζεται. Εγω ακομα δεν μπορώ

Θοδωρής

Εφτιαξα και ενα νεο moded file για δυνατοτερο ηχο https://www.dropbox.com/s/tg2d550h4lx67ft/mixer_paths.xml

Πιθανοτατα και τα παλαια θα ειναι ιδια, αλλα καλου κακου το ξαναεφτιαξα. Ελαφρως λιγοτερο δυνατο.

Τα γνωστα, βαζουμε τα καταλληλα permision και το ριχνουμε στο καταλληλο φακελο