Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επανεφερες δηλαδή το imei ;

Ναι το επανεφερα. 1 μηνα μου πηρε λογω δουλειας και ελλειψης χρονου αλλα επανηλθε. Ολα επανερχονται αν διαβασεις αρκετα και δεν πειραχτει κατι του hardware. Ευχαριστω και παλι οποιους βοηθησανε (κυριως τον firekostas, που εδωσε ιδεα να βαλω ADB universal drivers για να το κανω unbrick).

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι το επανεφερα. 1 μηνα μου πηρε λογω δουλειας και ελλειψης χρονου αλλα επανηλθε. Ολα επανερχονται αν διαβασεις αρκετα και δεν πειραχτει κατι του hardware. Ευχαριστω και παλι οποιους βοηθησανε (κυριως τον firekostas, που εδωσε ιδεα να βαλω ADB universal drivers για να το κανω unbrick).

Ωραίος φίλε. Ευτυχώς είχες υπομονή και με διάβασμα τα κατάφερες!

Δημήτρης

Καλο θα ηταν ομως οποιος ασχολειται με customιες πριν κανει το οτιδηποτε να παιρνει backup τον EFS φακελο για να μην μπλεκει ετσι.

Ακομα κι ο πιο εμπειρος μπορει να κανει λαθος και να συμβει το μοιραιο...

Μπράβο φίλε μου χαίρομαι που τα κατάφερες τελικά :) μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και με το ΙΜΕΙ αλλά αφού βρήκες την άκρη όλα καλά!

Καλο θα ηταν ομως οποιος ασχολειται με customιες πριν κανει το οτιδηποτε να παιρνει backup τον EFS φακελο για να μην μπλεκει ετσι.

+1

Ισχύει!

Ισχυει. Γενικα οι εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι απαραιτητο να σωζονται καπου. Thanks guys.

Ασχετο με τη συζητηση σας αλλα πολυ σχετικο με το κινητο μας...

Αφησα ενα βραδυ με Dorimanx Kernel το κινητο απο 100% και σηκωθηκα και το βρηκα 98% ( απαράδεκτο )

θα μου πεις τρελος εισαι ? χανουν και 20% αλλα κινητα... ναι γιατι ομως με 1 λεπτο οθονη να εχασα 2%

Τωρα ειμαι απο το πρωι 10 η ωρα με Stock Kernel & απο 100% για να παει 99% ειχα 40 λεπτα οθονης ;)

Οποτε μαπα το καρπούζι ( Dorimanx ) ...... οσο καλός ηταν στο S2 ο συγκεκριμενος kernel τοσο με απογοητευσε εδω!

Ασχετο με τη συζητηση σας αλλα πολυ σχετικο με το κινητο μας...

Αφησα ενα βραδυ με Dorimanx Kernel το κινητο απο 100% και σηκωθηκα και το βρηκα 98% ( απαράδεκτο )

θα μου πεις τρελος εισαι ? χανουν και 20% αλλα κινητα... ναι γιατι ομως με 1 λεπτο οθονη να εχασα 2%

Τωρα ειμαι απο το πρωι 10 η ωρα με Stock Kernel & απο 100% για να παει 99% ειχα 40 λεπτα οθονης ;)

Οποτε μαπα το καρπούζι ( Dorimanx ) ...... οσο καλός ηταν στο S2 ο συγκεκριμενος kernel τοσο με απογοητευσε εδω!

το κερνελ θα φανει οταν το κινητο χρησιμοποιειται,οχι οταν καθεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

το κερνελ θα φανει οταν το κινητο χρησιμοποιειται,οχι οταν καθεται.

Γιατι σε idle χρησιμοποιει αλλον κερνελ το κινητο ? η μπαταρια στην αλλαγη κερνελ φαινεται & σε idle & σε χρήση...

και σε χρηση ομως ηταν πολυ πιο αθλιο... σε 3-4 λεπτα χρησης εχανα 1% ενω με Stock Kernel χανω στο 10λεπτο+++ 1% μπαταρια

@airmiller: Μπραβω και απο εμενα. Στο οτι σε αποθαρυναμε πολοι, φταις και εσυ παντως. Εκανες κατι εντελως newbi ερωτησεις, που δε φαινοσουν με τιποτα ικανος να κανεις αυτο που εκανες.. Σου διναν ολοι λαθος απαντησεις γιατι δεν ειχες καν αναφερει στην αρχη οτι εχεις χασει το imei..

@Tony: εγω με dorimanx 3.0, cloydyflex ειχα την καλυτερη μπαταρια. Και αναμονη. Σε 7 ωρες 0.. Με παλαιοτερη εκδοση ειχα τη χειροτερη..

@airmiller: Μπραβω και απο εμενα. Στο οτι σε αποθαρυναμε πολοι, φταις και εσυ παντως. Εκανες κατι εντελως newbi ερωτησεις, που δε φαινοσουν με τιποτα ικανος να κανεις αυτο που εκανες.. Σου διναν ολοι λαθος απαντησεις γιατι δεν ειχες καν αναφερει στην αρχη οτι εχεις χασει το imei..

@Tony: εγω με dorimanx 3.0, cloydyflex ειχα την καλυτερη μπαταρια. Και αναμονη. Σε 7 ωρες 0.. Με παλαιοτερη εκδοση ειχα τη χειροτερη..

Σε 13 ωρες εχασα 2% με 3.4 εκδοση... Αλλα με Stock kernel σε 13 ωρες δε χανω τιποτα...

Σε 13 ωρες εχασα 2% με 3.4 εκδοση... Αλλα με Stock kernel σε 13 ωρες δε χανω τιποτα...

ΟΚ, Μπορει να εχεις και δικιο. Δεν το αφησα ποτε τοσες ωρες αναμονη για να συγκρινω. Παντως ο dormanx απο εκδοση σε εκδοση εχει μεγαλη διαφορα.

Επισης ειναι πολυ δυσκολο να συγκρινεις με τοση ακριβεια.. Μπορει να δοκιμασεις αλλη μερα πχ με stock και να δεις πχ οτι σου εφαγε και αυτος στην αναμονη 3%.. Θα συμβει αν για καποιο λογο (καιρος ή τυχαιο) δεν εχει καλο σημα και αλλαζει συχνα κεραια συνδεσης..

Edited by sosimple2

ΟΚ, Μπορει να εχεις και δικιο. Δεν το αφησα ποτε τοσες ωρες αναμονη για να συγκρινω. Παντως ο dormanx απο εκδοση σε εκδοση εχει μεγαλη διαφορα.

Επισης ειναι πολυ δυσκολο να συγκρινεις με τοση ακριβεια.. Μπορει να δοκιμασεις αλλη μερα πχ με stock και να δεις πχ οτι σου εφαγε και αυτος στην αναμονη 3%.. Θα συμβει αν για καποιο λογο (καιρος ή τυχαιο) δεν εχει καλο σημα και αλλαζει συχνα κεραια συνδεσης..

Κοιτα... το idle μου ειναι παντα με τις ιδιες ρυθμισεις... με Stock Kernel δεν εχασα ΠΟΤΕ 1% κανενα βραδυ 1 μηνα που εχω το κινητο...

Με Dorimanx 3.2.1 Stable νομιζω δεν ειχα χασει παλι σε idle... Αλλα ηταν πιο χαλια σε χρηση... νομιζω ο Stock kernel ειναι ο καλυτερος γιατι εχει & idle & Σε χρηση καλη διαχειρηση

@painkiller Μπράβο Φίλε, χάρηκα για εσενα. Σε ευχαριστούμε και για τα Λίνο.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Οι ερωτησεις ηταν οντως Newbie γιατι οταν υπαρχουν χιλιες διαφορετικες περιπτωσεις να συναντησεις δεν ξερεις τι ακριβως φταιει. Οσο για το ΙΜΕΙ το καταλαβα οτι λειπει μονο αφου ζωντανεψε το κινητο. Τεσπα, τελος καλο ολα καλα. Απλα επειδη αρκετοι απο εσας ειστε γνωστες το ειπα να μην αποθαρυνεται γενικα τους αλλους. Δεν εκανα κατι το τρομερο απλα καθισα ασχοληθηκα, ενημερωθηκα και ευτυχως εγινε. Απλα πολλες φορες το τι γινεται μεσα στις εταιριες το εχουμε σαν τρομερο, ενω η καθημερινη τριβη στο κανει πιο ευκολο. Δεν ηταν καρφι καθε αλλου παντως. Ευχαριστω

Κάποιος να μου λύση μια απορία βρε παιδιά γιατί είμαι νέος.

Αν κάνω ροοτ σε 4.2.2 και πες αποφασίσω μετά να κάνω upgrade σε 4.4.2 , αυτό θα είναι εφικτό via ota ή θα πρέπει να μπω σε άλλη διαδικασία επειδή θα είμαι ροοτ?

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Αν κάνω ροοτ σε 4.2.2 και πες αποφασίσω μετά να κάνω upgrade σε 4.4.2 , αυτό θα είναι εφικτό via ota ή θα πρέπει να μπω σε άλλη διαδικασία επειδή θα είμαι ροοτ?

Θα πρέπει να μπεις σε άλλη διαδικασία,Αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο,υπάρχουν και οδηγοί

Προσπαθω να μπω σε Download Mode να φλασαρω kdz Αρχειο σε ενα G2 Ενος φιλου & καθως μπαινω μενει στο Download Mode, με τις μπλε κουκιδες, δεν παει παρακατω... γιατι γινεται αυτο ?

Φαινεται για Brick.. Δεν ξερω τι εκανε.... TWRP μπαινω, και δεν διαβαζει το OTG... να φλασαρα μια ROM... στην συσκευη δεν εχει καποια.... καμια ιδεα ?

Edited by DjTony

Απο το απογευμα μου εδωσε ο cloudyfa την cloudy flex 2.0 για να την τεσταρω.

Μεχρι στιγμης η καλυτερη ρομ που εβαλα στο G2.Λογικα αυριο-μεθαυριο θα την δωσει και δημοσια.

Είμαστε κοντά σε custom recovery για kk ή να γυρίσω σε jb για να φλασαρω την νέα cloudy flex;;Μαζί με baseband εννοείται

Προσπαθω να μπω σε Download Mode να φλασαρω kdz Αρχειο σε ενα G2 Ενος φιλου & καθως μπαινω μενει στο Download Mode, με τις μπλε κουκιδες, δεν παει παρακατω... γιατι γινεται αυτο ?

Φαινεται για Brick.. Δεν ξερω τι εκανε.... TWRP μπαινω, και δεν διαβαζει το OTG... να φλασαρα μια ROM... στην συσκευη δεν εχει καποια.... καμια ιδεα ?

Καμια βοηθεια να το επαναφερω ?

Νομίζω ότι αν είσαι απλά ρουτ χωρίς custom recovery μια χαρά κάνεις το update απλά χάνεις το ρουτ.Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Απο το απογευμα μου εδωσε ο cloudyfa την cloudy flex 2.0 για να την τεσταρω.

Μεχρι στιγμης η καλυτερη ρομ που εβαλα στο G2.Λογικα αυριο-μεθαυριο θα την δωσει και δημοσια.

Ας αφήσουν τις ρομ και ας φτιάξουν ένα recovery να βάλουμε και εμείς οι καημένοι με official 4.4.2. Την κάμερα την βελτίωσε καθόλου στις νυχτερινές λήψεις; για τράβα καμιά φωτογραφία;

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Γεια χαρά στην υπέροχη παρέα.

Παιδιά επειδή λέω να αναβαθμιστώ στην KitKat, έχω κάποιες απορίες που θα εκτιμούσα πολύ να με βοηθήσετε μην κάνω καμμιά χαζομάρα.

Αγόρασα το κινητό από σκρουτζομάγαζο 32Gb (Μαλαισία από ό,τι θυμάμαι) με περασμένη την Hong Kong D80210B_00.

Πέρασα την επίσημη JB Germany Open D802 και στη συνέχεια το ρούταρα και πέρασα την Semi-Touch D802 Recovery for English (6.0.4.4).

1. Ποιο firmware ευρωπαϊκό να επιλέξω (εννοώ ποια είναι συμβατό για εκδόσεις 32Gb);

2. Λογικά πρέπει να γίνω unroot, το οποίο θα κάνω με βάση τους οδηγούς εδώ. Με το Semi-Touch Recovery κάνω κάτι ιδιαίτερο πριν το unroot (δεν ξέρω και πως κάνεις απεγκατάσταση σε αυτό), ή απλά κάνοντας unroot θα είναι σα να εξαφανίστηκε το Semi-Touch οπότε από εκεί και πέρα συνεχίζω κανονικά με το flashάρισμα;

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που λέω γιατί είμαι και newbie!!!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Καλημέρα,

Έχω το Gravity Box και ενω είμαι μέσα στο μενου και προσπαθώ να αλλάξω το 2ο που αφορά την γραμμή κατάστασης δεν γίνεται τίποτα.

Τις αλλαγές τις δέχεται αλλά δεν βλέπω καμιά αλλαγή στο κινητό....

Κάτι δεν κάνω σωστά μάλλον ε?????:happy::happy:

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro