Titarasaudi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αν αλλαξω παιδια τα dpi π.χ. σε 400 πως μπορω μετα να κανω την καμερα (και οσες αλλες εφαρμογες μπορει να εχουν προβλημα) να δειχνει full screen; Εχει πολυ μανουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ. Ευτυχως ειδα το κινητο απο ADB μεσω της διαδικασιας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689521 και το εκανα restore ομως το κινητο λειτουργει πολυ παραξενα κανοντας restart ασυγχρονα απο μονο του με το που πεφτει σε ‘υπνωση‘ οποτε να το συνδεσω με το LG PC Suite δεν ειναι εφικτο. οπως και το να βαλω μια απο τις 3 εκδοσης που εχω ηδη στην SD του κινητου. (1) CyanogenMod Nightly, 2) Official Rom, 3) CyanogenMod SnapShot). Εχω φτασει στο σημειο να με νοιαζει μονο το κινητο να λειτουργει σωστα και οχι οτι σωσμενο εχω στην sd. Οποτε λετε καλυτερα να παω για αυτο>? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866 για να βαλεις cloudystock 1.2 πρεπει να φλασαρεις μεσω recovery το philz touch ,φλασαρεις πρωτα τη προτελευταια εκδοση,κανεις boot και μετα τη τελευταια αλιως σε πεταει σε error.μετα μεσω recovery φλασαρεις το kit kat baseband κανεις τα wipes και μετα την cloudystock 1.2 αν βαλεις cloudyflex 1.4 που ειναι 4.2.2 δεν χρειαζεται να φλασαρεις το kitkat baseband...εγω προτεινω cloudyflex που ενδεχομενως μπορεις να τη βαλεις και στη recovery που εισαι τωρα αν και πιστευω η philz touch ειναι καλυτερη απ αυτη που εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αν αλλαξω παιδια τα dpi π.χ. σε 400 πως μπορω μετα να κανω την καμερα (και οσες αλλες εφαρμογες μπορει να εχουν προβλημα) να δειχνει full screen; Εχει πολυ μανουρα; Θα κατεβάσεις το appsettings. Γκουγκλαρε το.ειναι module για το xposed. Θα το ενεργοποίησεις και μετά θα αλλάζεις απο εκει την κάμερα σε 480 ξανα. Δεν είναι τπτ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Υπαρχει ενα τροποπ για κιτκατ. Εχω βαλει ενα λινκ πολλες σελιδες πισω. Ευχαριστώ! παίζει...θα κατεβάσεις την beta version http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 την κατέβασα κι εγώ και πέρασα το G2 TweaksBox [1.9] αλλά δεν με πολυεντυπωσίασε. έχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο mod συμβατό με kitkat, για πείραγμα της nav bar? Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 για να βαλεις cloudystock 1.2 πρεπει να φλασαρεις μεσω recovery το philz touch ,φλασαρεις πρωτα τη προτελευταια εκδοση,κανεις boot και μετα τη τελευταια αλιως σε πεταει σε error.μετα μεσω recovery φλασαρεις το kit kat baseband κανεις τα wipes και μετα την cloudystock 1.2 αν βαλεις cloudyflex 1.4 που ειναι 4.2.2 δεν χρειαζεται να φλασαρεις το kitkat baseband...εγω προτεινω cloudyflex που ενδεχομενως μπορεις να τη βαλεις και στη recovery που εισαι τωρα αν και πιστευω η philz touch ειναι καλυτερη απ αυτη που εχεις Εχεις καποιο λινκ να μου προτεινεις σαν οδηγια? Ειχα σκοπο να κανω αυτη τη διαδικασια. Θελω την αποψη σας. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δοκιμασε κανεις την CloudyPro II 1.1;Λεω να την βαλω για να δω και το ART... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ευχαριστώ! την κατέβασα κι εγώ και πέρασα το G2 TweaksBox [1.9] αλλά δεν με πολυεντυπωσίασε. έχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο mod συμβατό με kitkat, για πείραγμα της nav bar? kk gravitybox Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ευχαριστώ! την κατέβασα κι εγώ και πέρασα το G2 TweaksBox [1.9] αλλά δεν με πολυεντυπωσίασε. έχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο mod συμβατό με kitkat, για πείραγμα της nav bar? Πως να σε εντυπωσιασει αφου ειναι ασυμβατο με κιτκατ. Πριν λιγα ποστ εχω γραψει οτι θα βγει την πρωτη 2.0 εκδοση που θα ειναι συμβατη λογικα μεχρι το βραδυ.(ετσι γραφει ο ιδιος αμα κανει 5 μερες δεν ξερω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Για να φλασαρεις CloudyStock 1.2 και γενικα οποιαδηποτε Cloudy ΔΕΝ θελει υποχρεωτικα το Philz Recovery παιδια... βλεπω οτι ολοι λετε για το συγκεκριμενο... μεσα απο FreeGee μπορεις σε 1 λεπτο να βαλεις το Latest 6047 CWM και φλασαρεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Cloudy & ΟΛΕΣ τις ROM... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εχεις καποιο λινκ να μου προτεινεις σαν οδηγια? Ειχα σκοπο να κανω αυτη τη διαδικασια. Θελω την αποψη σας. Ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=38377e8φω πηγενε εδω και ξεκινα απο το βημα 2 ,παραγραφος 4 απο εκει που λεει παμε να εγκαταστησουμε philz recovery..... κανε ολα τα βηματα για μενα αν το τηλεφωνο σου ειναι αδειο μη παρεις nandroid back,αλλα για αν θες να εισαι 100% σιγουρος οτι μπορεις να το επαναφερεις παρε...για back up εφαρμογων αν εχεις χρισοιμοποιησε το titanium αλλα μονο εφαρμογες χρηστη δεν περνεις back up απο δεδομενα συστηματος!! συνεχισε παρακατω στον οδηγο κανε τα wipes που λεει και αντι βεβαια να περασεις mahdi θα περασεις μονο τη cloudyflex 1.4 χωρις gapps που λεει ,update supersu και patch,αυτα αγνοησε τα μονο τη ρομ στο λινκ που θα σου δινω παρακατω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εχεις καποιο λινκ να μου προτεινεις σαν οδηγια? Ειχα σκοπο να κανω αυτη τη διαδικασια. Θελω την αποψη σας. Ευχαριστω Διαβασε μερικες σελιδες πισω, εχουν ξαναγραφτει. Μη γραφουμε τα ιδια συνεχεια. Διαβασε και στο xda που λεει πως μπαινει. Αμα δε βγαλεις ακρη πες μου να στα γραψω οσο ποιο αναλυτικα μπορω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να φλασαρεις CloudyStock 1.2 και γενικα οποιαδηποτε Cloudy ΔΕΝ θελει υποχρεωτικα το Philz Recovery παιδια... βλεπω οτι ολοι λετε για το συγκεκριμενο... μεσα απο FreeGee μπορεις σε 1 λεπτο να βαλεις το Latest 6047 CWM και φλασαρεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Cloudy & ΟΛΕΣ τις ROM... :) Οταν ο διος ο dev εχει γραψει ολοκληρες σελιδες οπου εξηγει γιατι θα εχεις προβλημα ακομα και αν και νομιζεις οτι δουλευει σωστα σε περιπτωση που δεν το κανεις με το philz (σε απλα ελληνικα θα σου λειπουν μερικα αρχεια) βγαλτον ψευτη εσυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Νταξ πιο πολυ τον μπερδεύτε παρά τον βοηθάτε παιδιά.Η συσκευή του ήταν σε Bootloop τρελό και με τα χίλια ζόρια το επανέφερε μέσω adb και υπολειτουργεί.Μη προτείνεται να περάσει Cloudystock που θέλει και μια διαδικασία ολόκληρη.ας επαναφέρει πρώτα το stock firmware για να δουλέψει σωστά το κινητό και μετά βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Για να φλασαρεις CloudyStock 1.2 και γενικα οποιαδηποτε Cloudy ΔΕΝ θελει υποχρεωτικα το Philz Recovery παιδια... βλεπω οτι ολοι λετε για το συγκεκριμενο... μεσα απο FreeGee μπορεις σε 1 λεπτο να βαλεις το Latest 6047 CWM και φλασαρεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Cloudy & ΟΛΕΣ τις ROM... :) Why Philz Touch Recovery? - Its the only recovery working well with KitKat right now (others seem to have files copying issue) αυτο προτεινει ο dev οποτε αυτο κανουμε ας μη μπερδευουμε το κοσμο και μαλιστα το philz ειναι πιο ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Oταν ο διος ο dev εχει γραψει ολοκληρες σελιδες οπου εξηγει γιατι θα εχεις προβλημα ακομα και αν και νομιζεις οτι δουλευει σωστα σε περιπτωση που δεν το κανεις με το philz (σε απλα ελληνικα θα σου λειπουν μερικα αρχεια) βγαλτον ψευτη εσυ.. Τρέχει Cloudy Stock 1.1 & μετα 1.2 το αγορι της αδελφης μου, LG G2 & το βλεπω το κινητο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... με 6047 latest recovery... μεσω FreeGee... Κανενα αρχειο δεν λειπει.... Απο τη στιγμη που γραφει στο Recovery Install successful δεν πηγε τιποτα στραβα... Όταν το Recovery δεν υποστηριζεται και δεν θα κατσει καλα, πεταει ΑΜΕΣΩΣ status 7 error... δεν κανει καν το Install... Πιστεψε με, δεν τα λεω τυχαια ουτε ξεκινησα χθες στα Smartphone... Έχω εδω και 7 χρονια περιπου αλλαξει 10+ Smartphone, οι Dev λεγανε Recommended με το Α recovery εγω εβαζα την rom με το Β, παντα ολα λειτουργουσαν αψογα... οταν δεν γινοταν να μπει με αλλο recovery μια rom Απλα πεταει Status 7 Error... Όταν σου γραψει Install successful ειναι 999% σιγουρο οτι εχει μπει ΣΩΣΤΑ η ROM... Δηλαδη αν μου γραψει Install successful με philz θα μου εχει & κανενα κουλουρακι δωρο μεσα ? ενω με CWM οχι ? ( Φιλικα παντα ) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Why Philz Touch Recovery? - Its the only recovery working well with KitKat right now (others seem to have files copying issue) αυτο προτεινει ο dev οποτε αυτο κανουμε ας μη μπερδευουμε το κοσμο και μαλιστα το philz ειναι πιο ευκολο Αν εχεις κανενα 5510 η 6020 Recovery ΝΑΙ θα εχεις issues & δεν θα γινει ΚΑΝ η εγκατάσταση... Ειναι δυνατον το τελευταιο CWΜ να μην μπορει να κανει Install Kit Kat ? Καντε καποιος με το τελευταιο CWM Install την CloudyStock 1.2 και αν παρουσιασει προβλημα ειλικρινα, υπογραφω και συμβολαιο, εδω μπροστα σε ολους, θα σας παρω ενα νεο G2, ή 300€ μετρητα στο χερι... Ειμαι τοσο σιγουρος... Γιατι οπως εγραψα ξανα ΓΝΩΡΙΖΩ απο αυτα... ο Dev απλως θελει να ειναι ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ για αυτο προτεινει ενα συγκεκριμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 τελοςπαντων ακομα και ετσι να ειναι δεν βλεπω το λογο να κανει καποιος κατι αντιθετο...εγω ειχα απο την αρχη philz στο G2 οποτε δεν χρειαστηκε να το σκεφτω αλλα με το το L9 που εχω πειραματιστει παραπανω βλεπω οτι με cwm καποιες ρομ μου τις πεταγε error και αναγκαστηκα να βαλω twrp για να καταφερω να εγκαταστησω καποια ,αφου philz δεν υπαρχει για το L9.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 τελοςπαντων ακομα και ετσι να ειναι δεν βλεπω το λογο να κανει καποιος κατι αντιθετο...εγω ειχα απο την αρχη philz στο G2 οποτε δεν χρειαστηκε να το σκεφτω αλλα με το το L9 που εχω πειραματιστει παραπανω βλεπω οτι με cwm καποιες ρομ μου τις πεταγε error και αναγκαστηκα να βαλω twrp για να καταφερω να εγκαταστησω καποια ,αφου philz δεν υπαρχει για το L9.... Αν η ROM Ειναι 4.1.2 ΔΕΝ θα μπορεσει να μπει με τον τελευταιο CWM, όπως και αν η ROM ειναι 4.4.2 δε θα μπορεσει παλι να μπει με το CWM πριν ενος χρονου... Λογικο ακουγεται οπως και να το δεις... Οποτε λογικοτατο να πεταει error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Θα κατεβάσεις το appsettings. Γκουγκλαρε το.ειναι module για το xposed. Θα το ενεργοποίησεις και μετά θα αλλάζεις απο εκει την κάμερα σε 480 ξανα. Δεν είναι τπτ. Σ' ευχαριστω πολυ Θοδωρη :) Μηπως ξερουμε πως μπορουμε να μικρυνουμε και τα συμβολα της nav bar (οπως φαινοταν με το τροποποιημενο framework-res που βαζαμε στην Jelly Bean) Την μικρυνα σε υψος με xposed αλλα τα συμβολα ειναι το μεγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Νταξ πιο πολυ τον μπερδεύτε παρά τον βοηθάτε παιδιά.Η συσκευή του ήταν σε Bootloop τρελό και με τα χίλια ζόρια το επανέφερε μέσω adb και υπολειτουργεί.Μη προτείνεται να περάσει Cloudystock που θέλει και μια διαδικασία ολόκληρη.ας επαναφέρει πρώτα το stock firmware για να δουλέψει σωστά το κινητό και μετά βλέπουμε. Κωστα ευχαριστω και παλι. Το ολο θεμα με εχει μπερδεψει. Ωστοσο εκανα αυτα που ειπες περασα το LG official αλλα ηταν τρομερα unstable για να λειτουργησει και να κανει την διαδικασια που λες. Οποτε πηγα στη λυση με ολα τα wipe να καταφερω να βαλω την τελευταια cyanogenmod με τα google apps. Ομως εχω τα εξης προβληματα τωρα. 1) Δεν εχω δικτυο στην SIM μου (ευτυχως βλεπει wifi) 2) Υστερα απο restart θελει συνεχομενο πατημα του up για να παρει μπρος και να τρεξει το OS Σκεφτομαι ομως τωρα που βλεπει το USB debugging και το βλεπει το pc να κανω αυτη τη διαδικασια. http://www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware/#sthash.iZdpcUGg.dpbs To κινητο που εχω ειναι LG G2 d802 32GB Made in Korea (To φερα απο το HG) Τι λετε? Οσο αναφορα το οτι δεν εχω δικτυο οφειλεται στο οτι εχασα το IMEI της συσκευης (Αλλο κουλο και αυτο). Παμε για αλλα τωρα. :P Edited March 23, 2014 by airmiller72000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Κωστα ευχαριστω και παλι. Το ολο θεμα με εχει μπερδεψει. Ωστοσο εκανα αυτα που ειπες περασα το LG official αλλα ηταν τρομερα unstable για να λειτουργησει και να κανει την διαδικασια που λες. Οποτε πηγα στη λυση με ολα τα wipe να καταφερω να βαλω την τελευταια cyanogenmod με τα google apps. Ομως εχω τα εξης προβληματα τωρα. 1) Δεν εχω δικτυο στην SIM μου (ευτυχως βλεπει wifi) 2) Υστερα απο restart θελει συνεχομενο πατημα του up για να παρει μπρος και να τρεξει το OS Σκεφτομαι ομως τωρα που βλεπει το USB debugging και το βλεπει το pc να κανω αυτη τη διαδικασια. http://www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware/#sthash.iZdpcUGg.dpbs To κινητο που εχω ειναι LG G2 d802 32GB Made in Korea (To φερα απο το HG) Τι λετε? Μα ρε συ αυτό σου είπα και στο inbox.Δεν εννοώ να επαναφέρει παλαιότερο backup σου από την στοκ ρομ.εννοώ όπως ακριβώς γράφει το λινκ που έβαλες να περάσεις εξ ολοκλήρου το official firmware.Για να γίνει όπως όταν το πρωτοπηρες.Και ο οδηγός που γράφει στο λινκ που έβαλες υπάρχει και εδώ μεταφρασμένος από εμένα.Κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Απλά φρόντισε να κατεβάσεις το σωστό firmware για την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Τρέχει Cloudy Stock 1.1 & μετα 1.2 το αγορι της αδελφης μου, LG G2 & το βλεπω το κινητο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... με 6047 latest recovery... μεσω FreeGee... Κανενα αρχειο δεν λειπει.... Απο τη στιγμη που γραφει στο Recovery Install successful δεν πηγε τιποτα στραβα... Όταν το Recovery δεν υποστηριζεται και δεν θα κατσει καλα, πεταει ΑΜΕΣΩΣ status 7 error... δεν κανει καν το Install... Πιστεψε με, δεν τα λεω τυχαια ουτε ξεκινησα χθες στα Smartphone... Έχω εδω και 7 χρονια περιπου αλλαξει 10+ Smartphone, οι Dev λεγανε Recommended με το Α recovery εγω εβαζα την rom με το Β, παντα ολα λειτουργουσαν αψογα... οταν δεν γινοταν να μπει με αλλο recovery μια rom Απλα πεταει Status 7 Error... Όταν σου γραψει Install successful ειναι 999% σιγουρο οτι εχει μπει ΣΩΣΤΑ η ROM... Δηλαδη αν μου γραψει Install successful με philz θα μου εχει & κανενα κουλουρακι δωρο μεσα ? ενω με CWM οχι ? ( Φιλικα παντα ) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν εχεις κανενα 5510 η 6020 Recovery ΝΑΙ θα εχεις issues & δεν θα γινει ΚΑΝ η εγκατάσταση... Ειναι δυνατον το τελευταιο CWΜ να μην μπορει να κανει Install Kit Kat ? Καντε καποιος με το τελευταιο CWM Install την CloudyStock 1.2 και αν παρουσιασει προβλημα ειλικρινα, υπογραφω και συμβολαιο, εδω μπροστα σε ολους, θα σας παρω ενα νεο G2, ή 300€ μετρητα στο χερι... Ειμαι τοσο σιγουρος... Γιατι οπως εγραψα ξανα ΓΝΩΡΙΖΩ απο αυτα... ο Dev απλως θελει να ειναι ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ για αυτο προτεινει ενα συγκεκριμενο... Εγω ασχολουμαι 20 χρονια με χακινγκ γενικα Αλλα αυτο ειναι ασχετο. Δεν εχεις διαβασει τι λεει ο dev. Γραφουν και αλλοι οτι μια χαρα μπηκε η ρομ και δεν βλεπουν κανενα προβλημα (πολοι απο αυτους μετα αρχιζουν και αναφερουν ασταθεια, καταναλωση, στην εναρξη ενα error), οποτε αυτο που λες οτι αφου μπηκε η ρομ χωρις error ολα καλα ειναι σιγουρα λαθος. Εδω ο dev εφτιαξε μεχρι ειδικη εκδοση του philz για οσους για καποιο λογο δεν εμπαινε, ακριβως για να μη κανουν αυτο που λες. Δεν αποκλειεται με την τελευταια που γραφεις να δουλευει καλα (δεν το νομιζω παντως), ή και με παλαια να αντιγραφηκαν σωστα σε καποιον ολα (ισως - πιθανολογουμε), σε καθε περιπτωση παιζεις ζαρια. Θες να πειραματιστεις στο κινητο σου; καντο, το κανω και εγω. Να το προτεινω σε αλλον δεν αναλαμβανω την ευθυνη. Δεν ξερω οσα cloudyfy το παραδεχομαι. Το ποιο δυσκολο πραγμα και ο βασικοτερος λογος που δεν δουλευει το ιδιο πραγμα σωστα σε ολους, ειναι γιατι γραφεις 5 πραγματα και κανεις δεν τα ακολουθει κατα γραμμα. Εχω αλλαξει dpi με root explorer μπορει και σε 100 ρομ. Ε ή κιτκατ ειναι η πρωτη στην οποια υπαρχει προβλημα με αυτο τον τροπο.. Μεχρι να καταλαβω οτι αυτο εφταιγε και εμεναν αναμενα τα led εκανα 4 φορματ γιατι ουτε που μου πηγαινε στο μυαλο οτι μπορει να εφταιγε αυτο.. Εσωσα και καμια 10ρια στο xda που παθανε το ιδιο.. Οσα και να ξερεις πολλες φορες τα πραγματα αλλαζουν.. Edited March 23, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ΟΚ θα κανω το λινκ που μου συστηνεις απο την αρχη παλι. Ελπιζω αυτο να μου επαναφερει και το IMEI γιατι αλλιως θα το χρησιμοποιω σαν tablet διχως SIM at least. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ΟΚ θα κανω το λινκ που μου συστηνεις απο την αρχη παλι. Ελπιζω αυτο να μου επαναφερει και το IMEI γιατι αλλιως θα το χρησιμοποιω σαν tablet διχως SIM at least. :P Κάτσε δλδ έχασες και το imei??????εμ γι'αυτό δεν έχεις σήμα κινητής....δύσκολα να σου το επαναφέρει πάντως φίλε μου,μακάρι αλλά δε νομίζω...είσαι πάντως περίπτωση μοναδική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ΟΚ θα κανω το λινκ που μου συστηνεις απο την αρχη παλι. Ελπιζω αυτο να μου επαναφερει και το IMEI γιατι αλλιως θα το χρησιμοποιω σαν tablet διχως SIM at least. :P Εχεις χασει και το ΙΜΕΙ? Δεν το ειχα καταλαβει αυτο.. Σκουρα τα πραγματα μετα.. Μακαρι αλλα δεν το βλεπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Να φανταστώ backup ΙΜΕΙ δεν έχεις κάνει ;Το γράφει και στον οδηγό του my phone..Πολυ δύσκολα τα πράγματα τώρα Edited March 23, 2014 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια το imei backup δημιουργει αυτο το αρχειο με ονομα sphinxvn και μεσα εχει το backup ετσι? Αυτο αν χαθει το περνας καπως μεσα? Δηλαδη εγω το εχω αποθηκευμενο και στην sd και στο pc για ασφαλεια.Μετα τι κανεις? Ευχαριστω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts