Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να γυρίσω στην JB.

Προσπαθώ να κάνω αυτό ακριβώς που μου λες, αλλά η σελίδα δεν μου εμφανίζει τίποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι με το imei του κινητού μου δεν έβλεπα στοιχεία ούτε στο http://sndeep.info/en.

η σελίδα είναι κενή...εσύ θα πας πάνω και θα βάλεις μόνη σου το imei και αφού πατήσεις enter θα σου βγάλει τις πληροφορίες που θέλεις...όπως το ίδιο παίζει και με sndeep.info εκεί θα βάλεις το serial number αν δεν σου βγάζει πληροφορίες με το imei :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να γυρίσω στην JB.

Προσπαθώ να κάνω αυτό ακριβώς που μου λες, αλλά η σελίδα δεν μου εμφανίζει τίποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι με το imei του κινητού μου δεν έβλεπα στοιχεία ούτε στο http://sndeep.info/en.

Υπάρχει οδηγός στο XDA να γυρίσεις σε JB

προς firecostas και elthis οταν μπορέσετε παιδιά, και γράψετε τον οδηγό μια παράκληση

συμπεριλάβετε μέσα και πως θα κρατήσουμε τις εφαρμογές που αφενός έχουμε πληρώσει και έχουμε στήσει στο τηλέφωνο αλλά και data που έχουμε αποθηκεύσει με ρυθμίσεις?

το κάνουμε με titanium με nandroid?

σας ευχαριστούμε πολύ- ολοι μας!

Vita Brevis

προς firecostas και elthis οταν μπορέσετε παιδιά, και γράψετε τον οδηγό μια παράκληση

συμπεριλάβετε μέσα και πως θα κρατήσουμε τις εφαρμογές που αφενός έχουμε πληρώσει και έχουμε στήσει στο τηλέφωνο αλλά και data που έχουμε αποθηκεύσει με ρυθμίσεις?

το κάνουμε με titanium με nandroid?

σας ευχαριστούμε πολύ- ολοι μας!

Καλο ειναι να μην μπλεξεις με titanium και ξαναπερασεις παλια πραγματα γιατι αλλαζει και το baseband και μπορει να σου κανει θεματα.Γνωμη μου παντα ετσι!:)

Θοδωρής

Καλο ειναι να μην μπλεξεις με titanium και ξαναπερασεις παλια πραγματα γιατι αλλαζει και το baseband και μπορει να σου κανει θεματα.Γνωμη μου παντα ετσι!:)

Αν κάνεις σωστή δουλειά και κρατήσεις μόνο εφαρμογές το titanium backup είναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί πότε.... Το χρησιμοποιώ είτε σε JB είτε σε KK, κανένα πρόβλημα πουθενά... Αρκεί να κρατήσεις εφαρμογές μόνο.... Και φυσικά επειδή η κινητάρα μας φυσάει επαναφέρει όλες τις εφαρμογές σου σε λίγα λεπτά όπως ήταν στη θέση τους με όλα Τα δεδομένα κάθε εφαρμογής

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ερώτηση... Υπάρχει custom rom 4.2.2 με καλύτερη αυτονομία και γενικά μπαταρία από την official;;

για αυτο θα ήθελα εναν οδηγο και εκει.

ειναι κριμα το τηλ εχει στηθει οπως θέλω, λόγω custom rom έχω καποια θεματάκια (οπως τον ηχο στα ακουστικα που κανει mute), αλλά δεν θέλω να τα ξαναστησω ολα απ την αρχη, έχοντας πληρώσει και 5 με 6 σημαντικές εφαρμογές

Vita Brevis

για αυτο θα ήθελα εναν οδηγο και εκει.

ειναι κριμα το τηλ εχει στηθει οπως θέλω, λόγω custom rom έχω καποια θεματάκια (οπως τον ηχο στα ακουστικα που κανει mute), αλλά δεν θέλω να τα ξαναστησω ολα απ την αρχη, έχοντας πληρώσει και 5 με 6 σημαντικές εφαρμογές

Οι εφαρμογές που έχεις πληρώσει δεν χάνονται αποθηκεύονται στο Gmail σου και μολις το βάλεις στην επόμενη rom μπορείς να τις ξαναβάλεις από το play store... Τώρα για το titanium backup, είσαι σε kit Kat τώρα η JB;;

τωρα σε jb custom ενος ελληνα dev του σωτηρη, μοιαζει με την flex rom λέγεται motoflex αλλα εχει καποια σημαντικα bugs

την χρησιμοποίησα κυρίως λογω τεράστιας αυτονομίας της μπαταρίας

και βεβαια rootαρισμενος

Vita Brevis

τωρα σε jb custom ενος ελληνα dev του σωτηρη, μοιαζει με την flex rom λέγεται motoflex αλλα εχει καποια σημαντικα bugs

την χρησιμοποίησα κυρίως λογω τεράστιας αυτονομίας της μπαταρίας

και βεβαια rootαρισμενος

Και πάλι σε JB θέλεις να πας;

Η CloudyFlex δηλαδή του Cloudy έχει και εκείνη τρομερή αυτονομία άραγε;

οχι σε kit kat θελω να παω

παρεπιπτοντως, αυτοματα οι paid σωζονται μέσω gmail? ή πρέπει να κάνω κάτι?

Vita Brevis

Αν κάνεις σωστή δουλειά και κρατήσεις μόνο εφαρμογές το titanium backup είναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί πότε.... Το χρησιμοποιώ είτε σε JB είτε σε KK, κανένα πρόβλημα πουθενά... Αρκεί να κρατήσεις εφαρμογές μόνο.... Και φυσικά επειδή η κινητάρα μας φυσάει επαναφέρει όλες τις εφαρμογές σου σε λίγα λεπτά όπως ήταν στη θέση τους με όλα Τα δεδομένα κάθε εφαρμογής

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ερώτηση... Υπάρχει custom rom 4.2.2 με καλύτερη αυτονομία και γενικά μπαταρία από την official;;

Ε ναι τα ξερω αυτα αλλα και παλι καποτε με το note 2 που φλασαρα συνεχεια ειχα προβλημα

Θοδωρής

Ε ναι τα ξερω αυτα αλλα και παλι καποτε με το note 2 που φλασαρα συνεχεια ειχα προβλημα

Επειδη συγκεκριμενα τις τελευταιες 365 μερες πριν ερθω στο G2 εχω αλλαξει καμια 15αρια κινητα... ειχα ΠΑΝΤΟΥ Titanium Backup

Εχω παει σε

1. Galaxy S2

2. Galaxy S3

3. Galaxy S4

4. Xperia Z1

5. Xperia Z

6. Xperia SP

7. Xperia S

8. Xperia T

9. Xperia P

10. Motorola Moto G

11. Note 2

12. Note 3

13. LG Optimus G

Και πολλα αλλα που δε θυμαμαι... Φλασαρα σε ολα JB + KK και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που κολλαγε το Titanium Backup ήταν στο οτι προσπαθουσα απο αφειρημαδα να επαναφερω το Gravity Box της JB στην Kit Kat & το αντιστροφο... Απολυτα λογικο φυσικα...

Ποτε δεν υπηρχε προβλημα με το Titanium Backup... Ειλικρινα στο λεω, δεν εχω να κερδισω τιποτα... ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ εχει δημιουργηθει για πειραγματα....

οχι σε kit kat θελω να παω

Και θελεις να κρατησεις τις εφαρμογες ολες οπως ειναι τωρα απο την JB & Να πας σε Kit Kat σωστα ?

Συγνωμη αν σου κανω πολλες ερωτησεις αλλα θελω να κααλαβω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θελεις να κανεις για να σε βοηθησω και να γινει σωστα η δουλεια σου

παρεπιπτοντως, αυτοματα οι paid σωζονται μέσω gmail? ή πρέπει να κάνω κάτι?

Ναι αυτοματα... Αν τις σωσεις μεσω TB όμως ( TB = Titanium Backup ) μπαινουν ξανα αυτοματα και αν ειναι παιχνιδια μπαινουν και τα Save σου :)

εμ πουντος κ αυτος ο cloudy με την 1.2 το χειροτερο μου ειναι αυτο,πετανε το changelog και μετα σου λεει περιμενε στο αγνωστο :p

Τι προβλημα αντιμετωπιζεις ?

τιποτα θελω να φλασαρω την 1.2 και δεν την κυκλοφορει :p

Changelog of upcoming release:

Capture part of screen

Brightness and Volume toggle

Touch buttons combination

Fixed SDCard permission

Unlocked all Camera modes

Updated GApps

Improved smoothness

Improved performance

Αυτο ειναι το Changelog της 1.2, ποιος ο λογος να την περιμενεις ? Improved Performance σημαινει χειροτερη μπαταρια, μιας και δεν την αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ....

Changelog of upcoming release:

Capture part of screen

Brightness and Volume toggle

Touch buttons combination

Fixed SDCard permission

Unlocked all Camera modes

Updated GApps

Improved smoothness

Improved performance

Αυτο ειναι το Changelog της 1.2, ποιος ο λογος να την περιμενεις ? Improved Performance σημαινει χειροτερη μπαταρια, μιας και δεν την αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ....

εσυ φορας costum rom?

εσυ φορας costum rom?

Εχω δοκιμασει & Custom & Stock & ολα.. επειδη θελω να ξεχναω να το φορτισω εχω μεινει με Stock 4.2.2 με Root + Greenify + TB

Φυσικα θελω να ξαναδωσω μια ευκαιρια καποια στιγμη σε μια 4.4.2 Cloudy Stock απλα ειμαι τωρα με 4.2.2 JB 50% μπαταρια, 40 ωρες Idle & 4 ωρες Οθονη... που να τα δεις αυτα σε Kit Kat ? :)

Εχω δοκιμασει & Custom & Stock & ολα.. επειδη θελω να ξεχναω να το φορτισω εχω μεινει με Stock 4.2.2 με Root + Greenify + TB

Φυσικα θελω να ξαναδωσω μια ευκαιρια καποια στιγμη σε μια 4.4.2 Cloudy Stock απλα ειμαι τωρα με 4.2.2 JB 50% μπαταρια, 40 ωρες Idle & 4 ωρες Οθονη... που να τα δεις αυτα σε Kit Kat ? :)

και γω 3 μερες εχω που το πηρα με στοκ jb και εχω 30% χωρις φορτιση.με κιτκατ πεφτει κατακορυφα η μπαταρια ε?

και γω 3 μερες εχω που το πηρα με στοκ jb και εχω 30% χωρις φορτιση.με κιτκατ πεφτει κατακορυφα η μπαταρια ε?

24 ωρες βγαζει αναμονη απο οτι λενε εδω με 5 ωρες μπαταρια περιπου... Δεν με ικανοποιει αυτο εμενα μιας και πηρα το κινητο για την μπαταριαρα του...

Εισαι root ? Εχεις βγαλει Bloatware με TB ( Titanium Backup ) ? Εχεις κανει Greenify εφαρμογες ?

24 ωρες βγαζει αναμονη απο οτι λενε εδω με 5 ωρες μπαταρια περιπου... Δεν με ικανοποιει αυτο εμενα μιας και πηρα το κινητο για την μπαταριαρα του...

Εισαι root ? Εχεις βγαλει Bloatware με TB ( Titanium Backup ) ? Εχεις κανει Greenify εφαρμογες ?

να σου πω την αληθεια δεν ειμαι ρουτ ακομα,περιμενα μια και καλη την 1.2 να ασχοληθω να ρουταρω και να φλασαρω,αλλα τωρα με βαζεις σε δευτερες σκεψεις με την μπαταρια :(

να σου πω την αληθεια δεν ειμαι ρουτ ακομα,περιμενα μια και καλη την 1.2 να ασχοληθω να ρουταρω και να φλασαρω,αλλα τωρα με βαζεις σε δευτερες σκεψεις με την μπαταρια :(

Αν θελεις μπαταρία μενεις με JB 4.2.2 ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, πιστευω ολα τα παιδια εδω μεσα θα συμφωνησουν...

Απλα με root + αφαιρεση αχρηστων προγραμματων που ειναι αρχεια συστηματος + Greenify για να κοιμηζεις εφαρμογες θα δεις πολυ καλυτερη μπαταρια

Μπορουμε να επαναφερουμε τα δεδομενα απο τις εφαρμογες που εχουμε κατεβασει κανονικα Θοδωρη!Το εκανα παντα και ποτε προβλημα!Αρκει αυτες οι εφαρμογες να μην απευθυνονται σε διαχειριση CPU και ρυθμισεις κερνελ φυσικα

Δημήτρης

Προσωπική άποψη, αν από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ έχεις αρκετή μπαταρία (πάνω από 30%) και είσαι 4.4.2 stock, όπως εγώ μην ασχοληθείς καθόλου με το θέμα, δεν αξίζει.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Στο θεμα μπαταρια, επειδη εχω κιτκατ αρκετες μερες πλεον, απο τις 6.5 ωρες οθονης με jb, πηγα στις 5.5 ωρες με κιτκατ, με πανω κατω την ιδια χρηση.

Βεβαια και στις 2 ρομ εχω αφαιρεσει πολυ πραγμα, greenify κλπ. Μπορει να παιζει ρολο αυτο.

Προσωπικα για μενα η μπαταρια παιζει ισως και τον ν1 λογο αγορας του κινητου. Το smoothness ομως που βλεπω στην κιτκατ εχει μεγαλη διαφορα τουλαχιστον στη συσκευη μου.

Μπορω να πω οτι επεσα απο τα συνεφα με τη διαφορα που βλεπω, γιατι διαβαζα τα αντιθετα.

Ειναι η 1η φορα που δεν μπορω να καταλαβω διαφορα στο smooth σε σχεση με iphone.

Οποιος δε βλεπει διαφορα ειμαι σιγουρος οτι για καποιο λογο δεν εχει μπει σωστα η ρομ.

Πολυ δυσκολα θα επιστρεψω σε jb. Οταν βγαλει και ο dorimanx kernel για κιτκατ, θα δουμε καλυτερη μπαταρια και εκει. Θα παρει μηνες αυτο ομως..