DjTony Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 δοκιμασε κανεις την καινουρια cloudyPro II να μου εντυπωσεις?? λεω να την φλασαρω πιο μετα :lol: Ναι την ειχα εγω, 4% σε 4 ωρες idle.... μαπα σε μπαταρια... απο ταχυτητα ειναι γρηγορη Ερωτηση παιδια... Εβαλα μια Stock rom αλλα Custom.. Stock based δηλαδη... αλλα βλεπω οτι σε 20 λεπτα που το εχω βγαλει απο τη φορτιση δουλευει το Android OS και τα 20... κατι ρουφαει τη μπαταρια... να ενημερωσω οτι οι εφαρμογες που τρεχω και χρησιμοποιω ειναι ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ με οτι ετρεχα με την ΜΑΜΑ ΡΟΜ που ειχε πανω το κινητο την ευρωπαικη και το Android OS σε 10 ωρες ετρεχε 10 με 10 λεπτα το πολυ... Πως μπορω να γυρισω ξανα σε ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΟΚ ? Όπως ήταν όταν το άνοιξα δηλαδη 1η φορα ? για να περαστει ξανα η μαμα ρομ και να ρουταρω απλα μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ναι την ειχα εγω, 4% σε 4 ωρες idle.... μαπα σε μπαταρια... απο ταχυτητα ειναι γρηγορη Ερωτηση παιδια... Εβαλα μια Stock rom αλλα Custom.. Stock based δηλαδη... αλλα βλεπω οτι σε 20 λεπτα που το εχω βγαλει απο τη φορτιση δουλευει το Android OS και τα 20... κατι ρουφαει τη μπαταρια... να ενημερωσω οτι οι εφαρμογες που τρεχω και χρησιμοποιω ειναι ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ με οτι ετρεχα με την ΜΑΜΑ ΡΟΜ που ειχε πανω το κινητο την ευρωπαικη και το Android OS σε 10 ωρες ετρεχε 10 με 10 λεπτα το πολυ... Πως μπορω να γυρισω ξανα σε ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΟΚ ? Όπως ήταν όταν το άνοιξα δηλαδη 1η φορα ? για να περαστει ξανα η μαμα ρομ και να ρουταρω απλα μετα... λογικα θα την φλασαρω αργοτερα να την δοκιμασα :lol: για το δευτερο θεμα σου κοιτα εδω--> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 How to unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 προσπαθω να κανω root απο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 αλλα μου βγαζει οτι κατι δεν περναει σωστα στο τελος.μηπως ο τροπος αυτος ισχυει μονο για την 4.2.2? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) προσπαθω να κανω root απο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 αλλα μου βγαζει οτι κατι δεν περναει σωστα στο τελος.μηπως ο τροπος αυτος ισχυει μονο για την 4.2.2? ναι αν εισαι με 4.4.2 δεν νομιζω να γινει ετσι ψαξε στο xda edit κοιτα στη προηγουμενη σελιδα καποιος λεει οτι εβαλε 4.4.2 με ρουτ και εχει ποσταρει και τον οδηγο απο το xda Edited March 14, 2014 by stan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) ναι αν εισαι με 4.4.2 δεν νομιζω να γινει ετσι ψαξε στο xda edit κοιτα στη προηγουμενη σελιδα καποιος λεει οτι εβαλε 4.4.2 με ρουτ και εχει ποσταρει και τον οδηγο απο το xda λοιπον επειδη δοκιμασα οτι υπαρχει στο xda και γενικοτερα στο ιντερνετ δεν υπαρχει ακομα τροπος να κανεις root στο κινητο αν εισαι στην 4.4.2 ελπιζω να βγει συντομα καποιος οδηγος.. Edited March 14, 2014 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 λοιπον επειδη δοκιμασα οτι υπαρχει στο xda και γενικοτερα στο ιντερνετ δεν υπαρχει ακομα τροπος να κανεις root στο κινητο αν εισαι στην 4.4.2 ελπιζω να βγει συντομα καποιος οδηγος.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Βγηκε και η cloydystock 1.1 βασισμενη σε κιτκατ stock, με cwm recovery και root. Μαλλον η ποιο ολοκληρωμενη, απροβληματιστη απο ολες ακουγεται.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866&page=29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Βγηκε και η cloydystock 1.1 βασισμενη σε κιτκατ stock, με cwm recovery και root. Μαλλον η ποιο ολοκληρωμενη, απροβληματιστη απο ολες ακουγεται.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866&page=29 Tην εχω δει αλλά δεν την βαζω ακομα.Παιζει να το κανω μεσα στο ΣΚ. Εσυ δοκιμασες? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Βγηκε και η cloydystock 1.1 βασισμενη σε κιτκατ stock, με cwm recovery και root. Μαλλον η ποιο ολοκληρωμενη, απροβληματιστη απο ολες ακουγεται.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866&page=29 Δοκιμασα την Cloudy 2 απο το G pro 2 και σε μπαταρια την ρουφαγε σαν νερακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 λοιπον επειδη δοκιμασα οτι υπαρχει στο xda και γενικοτερα στο ιντερνετ δεν υπαρχει ακομα τροπος να κανεις root στο κινητο αν εισαι στην 4.4.2 ελπιζω να βγει συντομα καποιος οδηγος.. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά είναι η official lg και όχι κάποια στοκ 4.4.2 Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Tην εχω δει αλλά δεν την βαζω ακομα.Παιζει να το κανω μεσα στο ΣΚ. Εσυ δοκιμασες? Την κατεβαζω τωρα.. Αν βρω χρονο θα τη βαλω. Δοκιμασα την Cloudy 2 απο το G pro 2 και σε μπαταρια την ρουφαγε σαν νερακι Την μπαταρια των jb πολυ δυσκολα θα την βρεις σε κιτκατ, τουλαχιστον για 1-2 μηνες. Παντως πιθανον η cloudystock να εχει καλυτερη μπαταρια απο την cloudypro, γιατι φτιαχτηκε για το g2 εξαρχης. Αμα τη βαλω θα γραψω τη γνωμη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Παιδια εκανα μια βλακεια, περασα μια 4.4 αλλα εχασα το ροοτ και το custom recovery, τι να κανω για να ρουταρω το κιν ωστε να ξαναπερασω recovery παλι? Απ'οτι καταλαβα θα περιμενω μεχρι να βγει μεθοδος να γινει root η συσκευη, το καλο ειναι οτι δουλευει μια χαρα. Δοκιμασα απο το προγραμμα της lg να το επαναφέρω (να μου περασει την 4.2.2 ωστε να την ρουταρω ευκολα) επιλεγοντας το "σφάλμα επαναφοράς αναβάθμισης" αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει αναβάθμιση για μενα. Σε διαφορα προβληματα που ειχα στο παρελθον μου κατέβαζε την επισημη και ολα οκ, τωρα τπτ. Η συσκευη μου δεν εχει παρει kk ακομα. Καμια ιδεα? Edited March 14, 2014 by sokonik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια εκανα μια βλακεια, περασα μια 4.4 αλλα εχασα το ροοτ και το custom recovery, τι να κανω για να ρουταρω το κιν ωστε να ξαναπερασω recovery παλι? Απ'οτι καταλαβα θα περιμενω μεχρι να βγει μεθοδος να γινει root η συσκευη, το καλο ειναι οτι δουλευει μια χαρα. Δοκιμασα απο το προγραμμα της lg να το επαναφέρω (να μου περασει την 4.2.2 ωστε να την ρουταρω ευκολα) επιλεγοντας το "σφάλμα επαναφοράς αναβάθμισης" αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει αναβάθμιση για μενα. Σε διαφορα προβληματα που ειχα στο παρελθον μου κατέβαζε την επισημη και ολα οκ, τωρα τπτ. Η συσκευη μου δεν εχει παρει kk ακομα. Καμια ιδεα? Εχει αλλάξει ο τροπος για update firmware γιατι η lg εκανε αναβαθμιση r&d tool,οποτε ριξε μια ματια εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εχει αλλάξει ο τροπος για update firmware γιατι η lg εκανε αναβαθμιση r&d tool,οποτε ριξε μια ματια εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Οκ μια χαρα το καταφερα! με παιδεψε λιγακι αλλα οκ. Σε ευχαριστω πολυ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Λοιπον εβαλα την cloudystock 1.1 Θελει πολυ προσοχη πιστευω για να μπει σωστα. Εφαγα πολυ ωρα. Προσοχη να εχει το καταλληλο philz recovery αλλιως θα κολησει στο boot. Παντως: Πολυ γρηγορη - εχει διαφορα απο jb Εβαλα τροποποιμενο ανεπισημο xposed framework το οποιο δουλευει, οπως και τα περισσοτερα xposed module. App setting κλπ Στην jb ειχα 320 dpi. Εδω το min που μπορεις να βαλεις ειναι 364 Οτιδηποτε παρακατω εχει προβλημα, μη το δοκιμαζετε καν. Ειναι rooted, εχει recovery κανονικα, πιθανοτατα η ποιο stable kitkat, μιας και ειναι η original. Η μπαταρια, θελει χρονο να δω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) εγω εβαλα χτες το απογευμα την cloudypro II kitkat :) *ειναι πιο γρηγορη απο την 4.2.2 *πιο αμεσο και γρηγορο το knock on/off *εχει μπει knock mode κλειδωμα *UHD video 4k :D (δεν το χω τεσταρει ακομα) (G Pro 2 ported Camera (4K + MF)) *ART (με μικροθεματακια απο τι διαβαζω,δεν προτεινεται) *xposed και τετοια δεν εχω βαλει προσωπικα γιατι διαβασα οτι πολλοι εχουν μικροθεματακια *μπαταρια ειναι πολυ νωρις για να κρινω *το ροοτ και το recovery δεν εχουν χαθει οπως παραπονιουνται αρκετοι στο xda προσωπικα ειχα 2 θεματακια...φιλος που με καλεσε 4-5 φορες απανωτα,κολλησε και χαθηκε το σημα για αρκετα δευτερολεπτα...εκλεισα το 4G και απο τοτε δεν το χει ξανακανει,δεν ξερω αν εφτιαγε αυτο :) επισης οταν σε καλει καποιος η οθονη μενει μαυρη για πολυ λιγο και μετα σου πεταει την ειδοποιηση κλησης :( Edited March 15, 2014 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Λοιπον εβαλα την cloudystock 1.1 Θελει πολυ προσοχη πιστευω για να μπει σωστα. Εφαγα πολυ ωρα. Προσοχη να εχει το καταλληλο philz recovery αλλιως θα κολησει στο boot. Παντως: Πολυ γρηγορη - εχει διαφορα απο jb Εβαλα τροποποιμενο ανεπισημο xposed framework το οποιο δουλευει, οπως και τα περισσοτερα xposed module. App setting κλπ Στην jb ειχα 320 dpi. Εδω το min που μπορεις να βαλεις ειναι 364 Οτιδηποτε παρακατω εχει προβλημα, μη το δοκιμαζετε καν. Ειναι rooted, εχει recovery κανονικα, πιθανοτατα η ποιο stable kitkat, μιας και ειναι η original. Η μπαταρια, θελει χρονο να δω τι παιζει. Καλημέρα φίλε μου. Την πέρασες πάνω από την Cloudyflex ή γύρισες σε official 4.2.2 για να την περάσεις; Έχω δύο εβδομάδες την 1.4 και το σκέφτομαι πολύ να κάνω το βήμα. Για εμένα είναι τέλεια με τον Dorimanx 2.9 Και μια τελευταία ερώτηση. Μόνο η έκδοση του Philz θέλει προσοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλημέρα φίλε μου. Την πέρασες πάνω από την Cloudyflex ή γύρισες σε official 4.2.2 για να την περάσεις; Έχω δύο εβδομάδες την 1.4 και το σκέφτομαι πολύ να κάνω το βήμα. Για εμένα είναι τέλεια με τον Dorimanx 2.9 Και μια τελευταία ερώτηση. Μόνο η έκδοση του Philz θέλει προσοχή; προσωπικα ημουν σε custom 4.2.2, την Pardus συγκεκριμενα... απλα περασα το recovery του Philz...αλλα πως? ημουν σε twrp, φλασαρα πρωτα το philz_touch_6.19.3-d802.zip και μετα την τελευταια εκδοση του την philz_touch_6.19.7-d802.zip.ετσι διαβασα οτι πρεπει να γινει :D μετα φλασαρεις την KitKat baseband και μετα τα γνωστα : Backup your ROM (if needed) Full Wipe ("Clean to Install a New ROM") Install the CloudyPro II Choose your variant in Aroma Enjoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 προσωπικα ημουν σε custom 4.2.2, την Pardus συγκεκριμενα... απλα περασα το recovery του Philz...αλλα πως? ημουν σε twrp, φλασαρα πρωτα το philz_touch_6.19.3-d802.zip και μετα την τελευταια εκδοση του την philz_touch_6.19.7-d802.zip.ετσι διαβασα οτι πρεπει να γινει :D μετα φλασαρεις την KitKat baseband και μετα τα γνωστα : Backup your ROM (if needed) Full Wipe ("Clean to Install a New ROM") Install the CloudyPro II Choose your variant in Aroma Enjoy Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα διάβασα και εγώ αυτά τα βήματα. Η διαδικασία του Cloudyfa βλέπω είναι η ίδια και για την στοκ KK και για την G Pro2. Μια απορία μόνο, φλασαρουμε την baseband KK και παραμένουμε σε recovery κάνοντας Fullwipe για να συνεχίσουμε; Δεν μπουτάρουμε το τηλέφωνο έτσι; Γιατί νομίζω μετά το φλασάρισμα της baseband δεν έχει νόημα το backup που αναφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα διάβασα και εγώ αυτά τα βήματα. Η διαδικασία του Cloudyfa βλέπω είναι η ίδια και για την στοκ KK και για την G Pro2. Μια απορία μόνο, φλασαρουμε την baseband KK και παραμένουμε σε recovery κάνοντας Fullwipe για να συνεχίσουμε; Δεν μπουτάρουμε το τηλέφωνο έτσι; Γιατί νομίζω μετά το φλασάρισμα της baseband δεν έχει νόημα το backup που αναφέρει... ναι το backup το παιρνεις απο πριν :D προσωπικα δεν κανω ποτε backup :p αρχικα μπαινεις στο recovery που εχεις τωρα, και φλασαρεις το πρωτο philz,reboot to recovery, φλασαρεις το δευτερο philz,reboot to recovery και μετα την baseband και την rom :D ο φιλος πιο πανω με την cloudystock 1.1 μπορει να μου πει αν ειχε τα 2 θεματακια που αναφερω πιο πανω? (προσωπικα ειχα 2 θεματακια...φιλος που με καλεσε 4-5 φορες απανωτα,κολλησε και χαθηκε το σημα για αρκετα δευτερολεπτα...εκλεισα το 4G και απο τοτε δεν το χει ξανακανει,δεν ξερω αν εφτιαγε αυτο επισης οταν σε καλει καποιος η οθονη μενει μαυρη για πολυ λιγο και μετα σου πεταει την ειδοποιηση κλησης ) απο τι καταλαβα η cloudpro II εχει πιο πολλα bugs απο την cloudystock Edited March 15, 2014 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλημέρα φίλε μου. Την πέρασες πάνω από την Cloudyflex ή γύρισες σε official 4.2.2 για να την περάσεις; Έχω δύο εβδομάδες την 1.4 και το σκέφτομαι πολύ να κάνω το βήμα. Για εμένα είναι τέλεια με τον Dorimanx 2.9 Και μια τελευταία ερώτηση. Μόνο η έκδοση του Philz θέλει προσοχή; Πανω απο cloudyflex. Δεν υπαρχει λογος να βαλεις 4.2.2 oficial. Απλα, θελει αυτο που γραφει ο alexclone απο κατω. Το ειχα διαβασει αλλα την εκανα τη μαμακια και αναβαθμισα κατευθυαν στον τελευταιο philz. Μπορει να ακουγεται χαζο, αλλα θελει με τη σειρα που γραφει. Αν το κανεις αυτο, ολα ειναι απλα. Ο philz καπου εχει μια επιλογη για εγκατασταση νεας ρομ.Την επιλεγεις αν θες να μην εχεις προβληματα μετα. Κανενα προβλημα δεν εχει σε τιποτα ολα δουλευουν αψογα. Απλα δεν δουλευουν xposed, xposed g2 , dorimanx, οποτε τοσο τελεια βελτιστοποιημενη οσο η cloudyflex, σε καμια περιπτωση. Βεβαια υπαρχει ενα ανεπισημο xposed κινεζικο, το οποιο και εβαλα ρισκαροντας.. Με λιγα λογια μου λειπουν πραγματα απο την cloudyflex. Η μπαταρια παντως φαινεται καλη. προσωπικα ημουν σε custom 4.2.2, την Pardus συγκεκριμενα... απλα περασα το recovery του Philz...αλλα πως? ημουν σε twrp, φλασαρα πρωτα το philz_touch_6.19.3-d802.zip και μετα την τελευταια εκδοση του την philz_touch_6.19.7-d802.zip.ετσι διαβασα οτι πρεπει να γινει :D μετα φλασαρεις την KitKat baseband και μετα τα γνωστα : Backup your ROM (if needed) Full Wipe ("Clean to Install a New ROM") Install the CloudyPro II Choose your variant in Aroma Enjoy Η cloudypro, αναμενομενα εχει καποια προβληματακια, αφου δεν ειναι κανονικα για το κινητο μας. Δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που αναφερεις. Χωρις να εχω βαλει αλλη κιτκατ, θα εβαζα και στοιχημα οτι ειναι η ποιο απροβληματιστη, αφου ειναι η επισημη της lg, με μερικες μικροβελτιωσεις + ροοτ + recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Την πέρασα και εγώ παιδιά όπως ακριβώς είπατε. Μάλιστα με τελείως καθαρή εγκατάσταση (φορματ στην sd του τηλεφώνου). Είναι πύραυλος!!! Εντάξει, λείπουν κάποια πράγματα από την Flex, αλλά σαν αίσθηση και ταχύτητα είναι τέλεια. Εν αναμονή μίας καλής G Pro2 από τον Cloudyfa (είμαι σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου γι αυτόν) ή ακόμα καλύτερα για μια Flex (όταν η LG της δώσει την 4.4) Σας ευχαριστώ και τους δύο! [ATTACH]42456[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδια, ειμαι σε Stock 4.2.2 τι μπορω να κανω για να βελτιωσω το ηχειο ? υπαρχει καποιο modaki ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratdevel Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδια, ειμαι σε Stock 4.2.2 τι μπορω να κανω για να βελτιωσω το ηχειο ? υπαρχει καποιο modaki ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εκει που βλεπω μεγαλη διαφορα στην κιτκατ ειναι στο dolphin browser. Με ενεργοποιημενο το jetpack απλα πεταει. (Δεν το ενεργοποιουσα ποτε σε jb γιατι χειροτερα μου φαινοταν). Επισης δουλευει flash player στο dolphin με ενα πατσαρισμενο adobe flash για κιτκατ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts