bill30968 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ευχαριστώ και πάλι, με τόση προθυμία μου έρχεται να κάνω 100 ερωτήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Απο περιεργεια custom kernels στο G3? Από ότι είδα ακόμα έχουν δρόμο για kernels. Και με dorimanx που συζητούσα μου είχε πει ότι ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματα τους στο G3 και ότι προς το παρόν σε αυτόν τον τομέα είναι καλύτερα στο G2. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 μια ερώτηση παιδιά, μπορείς να μπείς στο twrp recovery και να κανεις backup-restore σε otg flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 μια ερώτηση παιδιά, μπορείς να μπείς στο twrp recovery και να κανεις backup-restore σε otg flash? Ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Από ότι είδα ακόμα έχουν δρόμο για kernels. Και με dorimanx που συζητούσα μου είχε πει ότι ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματα τους στο G3 και ότι προς το παρόν σε αυτόν τον τομέα είναι καλύτερα στο G2. Εννοειται οτι για να πας στο G3 ειχες τους δικους σου σεβαστους λογους αλλα επειδη απο αποψη λογισμικου το G2 περναει την πιο ωριμη φαση του και οπως ειπες και ο ιδιος εισαι φλασιομανης (αν δεν κανω λαθος) μηπως και σε πεισω να το ξανασκεφτεις και να το αναβαλεις ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν κανω λαθος στην Κορεα ξεκινησε η Lolipop αναβαθμιση Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εννοειται οτι για να πας στο G3 ειχες τους δικους σου σεβαστους λογους αλλα επειδη απο αποψη λογισμικου το G2 περναει την πιο ωριμη φαση του και οπως ειπες και ο ιδιος εισαι φλασιομανης (αν δεν κανω λαθος) μηπως και σε πεισω να το ξανασκεφτεις και να το αναβαλεις ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν κανω λαθος στην Κορεα ξεκινησε η Lolipop αναβαθμιση Πλέον είναι αργά. Ήδη με custom rom! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Πλέον είναι αργά. Ήδη με custom rom! Ι see. α) Εννοειται οτι δεν θα ριξεις μαυρη πετρα πισω σου β) Δεν ξερω για αλλους αλλα εγω θα ηθελα με την εμπειρη ματια σου να ενημερωνεις για τις εξελιξεις του G3 ειδικα αν προοδευσει αρκετα οσο το G2 σε επιπεδο λογισμικου Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ι see. α) Εννοειται οτι δεν θα ριξεις μαυρη πετρα πισω σου β) Δεν ξερω για αλλους αλλα εγω θα ηθελα με την εμπειρη ματια σου να ενημερωνεις για τις εξελιξεις του G3 ειδικα αν προοδευσει αρκετα οσο το G2 σε επιπεδο λογισμικου I'll keep you posted... Πάντως με lollipop είναι σαν aosp στο G2. Πραγματικά φοβερή ταχύτητα. Αλλά περισσότερα τις προσεχείς ημέρες. Όσο για κερνελ που ρώτησες από ότι είδα στο xda δεν έχουμε και πολλά πράγματα. Ακόμα και το root δεν έχει βγεί για lollipop. Βέβαια τώρα ξεκίνησε επίσημα, πριν κανα 2 εβδομάδες το πολύ οπότε σε λίγο θα έχουμε κανονικά πιστεύω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Γιωργάρα μου σε πιάνω αδιάβαστο...:p Τα animations τα απενεργοποιω τελείως από εποχές Note2 (είναι το πρώτο πράγμα που ρυθμιζω στο τηλέφωνο). Δοκίμασε το και θα δεις ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα! Στα αγγλικά πως είναι αυτό ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Στα αγγλικά πως είναι αυτό ; Στα developer options βρίσκονται αυτές οι επιλογές. Για να σου εμφανιστούν τα developer options πρέπει πρώτα να πας στο about phone -> software -> build number και να το πατήσεις 7 φορές συνεχόμενα. Μετά στο γενικό μενού ρυθμίσεων πάνω από το about phone θα έχει βγει αυτή η επιλογή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και που είναι τα ''animations'' και τι ρυθμίζουμε για καλύτερη ταχύτητα? Το έχω στα Ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και που είναι τα ''animations'' και τι ρυθμίζουμε για καλύτερη ταχύτητα? Το έχω στα Ελληνικά... Στις επιλογες προγραμματιστη, θα ψαξεις αυτα που θα δεις στο screenshot. Η προεπιλογη ειναι 1x. Εγω το εχω .5x (μου αρεσει πιο πολυ)...... μπορεις να το βαλεις και "Κινουμενη εικονα εκτος λειτουργιας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Καλησπερα σας. Μου έφεραν ένα Lg g2(D802) για να το φτιάξω, του οποίου το πρόβλημα είναι οτι δεν πιάνει σήμα και δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο(λογικό). Έχει imei κανονικά, αναγνωρίζει τη sim(welcome to vodafone) αλλα σήμα τίποτα! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Έχω κατεβάσει B2c App, Lg Flash Tool, Lg United Mobile Driver και τώρα κατεβάζω και το Europe OPEN D80220H_00.kdz για να ξεκινήσω φλασάρισμα και ελπίζω να διορθωθεί. Επίσης να αναφέρω οτι πληκτρολόγησα 2945#*802# και πήγα στο κλείδωμα δικτύου και γράφει <<Το τηλέφωνο έχει κλειδωθεί μόνιμα και δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί>> Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited December 20, 2014 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπερα σας. Μου έφεραν ένα Lg g2(D802) για να το φτιάξω, του οποίου το πρόβλημα είναι οτι δεν πιάνει σήμα και δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο(λογικό). Έχει imei κανονικά, αναγνωρίζει τη sim(welcome to vodafone) αλλα σήμα τίποτα! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Έχω κατεβάσει B2c App, Lg Flash Tool, Lg United Mobile Driver και τώρα κατεβάζω και το Europe OPEN D80220H_00.kdz για να ξεκινήσω φλασάρισμα και ελπίζω να διορθωθεί. Επίσης να αναφέρω οτι πληκτρολόγησα 2945#*802# και πήγα στο κλείδωμα δικτύου και γράφει <<Το τηλέφωνο έχει κλειδωθεί μόνιμα και δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί>> Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στο hidden menu μπαίνεις με 3845#*802# εγώ τουλάχιστον...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Στο hidden menu μπαίνεις με 3845#*802# εγώ τουλάχιστον...! κι εκεί μπαίνω αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικά με το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 κι εκεί μπαίνω αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικά με το δίκτυο Με το 2945#*802# δεν μπαίνω....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπερα σας. Μου έφεραν ένα Lg g2(D802) για να το φτιάξω, του οποίου το πρόβλημα είναι οτι δεν πιάνει σήμα και δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο(λογικό). Έχει imei κανονικά, αναγνωρίζει τη sim(welcome to vodafone) αλλα σήμα τίποτα! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Έχω κατεβάσει B2c App, Lg Flash Tool, Lg United Mobile Driver και τώρα κατεβάζω και το Europe OPEN D80220H_00.kdz για να ξεκινήσω φλασάρισμα και ελπίζω να διορθωθεί. Επίσης να αναφέρω οτι πληκτρολόγησα 2945#*802# και πήγα στο κλείδωμα δικτύου και γράφει <<Το τηλέφωνο έχει κλειδωθεί μόνιμα και δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί>> Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δε φταιει σιγουρα η sim; Τη δοκιμασατε δηλαδη σε αλλο τηλεφωνο και λειτουργει κανονικα; Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πιστευω οτι προφανως κανατε! Εγω πιστευω, αν δεν ειναι θεμα hardware, με το φλασαρισμα νεας rom να λυθει το προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Στις επιλογες προγραμματιστη, θα ψαξεις αυτα που θα δεις στο screenshot. Η προεπιλογη ειναι 1x. Εγω το εχω .5x (μου αρεσει πιο πολυ)...... μπορεις να το βαλεις και "Κινουμενη εικονα εκτος λειτουργιας" Θα προτεινες να "πειραξουμε" και κατι αλλο απο τις υπολοιπες επιλογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Στις επιλογες προγραμματιστη, θα ψαξεις αυτα που θα δεις στο screenshot. Η προεπιλογη ειναι 1x. Εγω το εχω .5x (μου αρεσει πιο πολυ)...... μπορεις να το βαλεις και "Κινουμενη εικονα εκτος λειτουργιας" Eυχαριστώ:) Άλλη μία ερώτηση... Τι είναι αυτά τα animation? Δηλαδή αν το βάλουμε στην επιλογή "Κινούμενη εικόνα εκτός λειτουργίας" τι θα αλλάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Eυχαριστώ:) Άλλη μία ερώτηση... Τι είναι αυτά τα animation? Δηλαδή αν το βάλουμε στην επιλογή "Κινούμενη εικόνα εκτός λειτουργίας" τι θα αλλάξει? Γιατι δεν το κανεις και θα δεις τι ειναι... Αν το κανεις εκτος λειτουργειας χονδρικα ολοι οι φακελοι θα ανοιγοκλεινουν ποιο γρηγορα συν οι ρυθμισεις και θα μπαινεις στο μενου ποιο γρηγορα...Στην ουσια δεν θα εχεις καθολου εφε..Δοκιμασε το ...!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Να ρωτήσω, τα μπροστινα πλήκτρα αφής φεύγουν σε οποιες εφαρμογές θέλω εγω; όπως γίνετε δηλαδή σε cloydyg3, γίνετε στην stock rom με xposed η με κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Να ρωτήσω, τα μπροστινα πλήκτρα αφής φεύγουν σε οποιες εφαρμογές θέλω εγω; όπως γίνετε δηλαδή σε cloydyg3, γίνετε στην stock rom με xposed η με κάτι άλλο; Γινεται με το "App settings"!! Ειναι module του xposed. Πριν αρχισουν να το υποστηριζουν οι rom μας, εγω το εκανα μ' αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Γινεται με το "App settings"!! Ειναι module του xposed. Πριν αρχισουν να το υποστηριζουν οι rom μας, εγω το εκανα μ' αυτο! Γίνετε; μαλιστα, έχεις link φίλε μου για ποιο App settings αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Γίνετε; μαλιστα, έχεις link φίλε μου για ποιο App settings αναφέρεσαι; https://docs.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_yV05yNVhWTE9UVFE/edit?usp=docslist_api Το κατεβαζεις, το κανεις εγκατασταση και μετα το ενεργοποιεις μεσα απ' το xposed...... για να ενεργοποιηθουν οι αλλαγες που θα κανεις μεσα απ' αυτο, θελει reboot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 https://docs.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_yV05yNVhWTE9UVFE/edit?usp=docslist_api Το κατεβαζεις, το κανεις εγκατασταση και μετα το ενεργοποιεις μεσα απ' το xposed...... για να ενεργοποιηθουν οι αλλαγες που θα κανεις μεσα απ' αυτο, θελει reboot.... εισαι ωραιος, ευχαριστω, δε πιστευω να μας την κανεις και εσυ για g3? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts