Titarasaudi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ok φιλε μου, καταλαβα, ρωτω απλα αν το link που εβαλα ειναι η stock 20H, αν γνωριζει καποιος ας πει, η αν υπαρχει αλλο link για stock 20H ας το ανεβασει :) Το link αυτο πρεπει να στο εδωσα εγω ε; Αν ναι ειναι το "απλο" baseband, οχι το νεο 20Η. Το νεο το κατεβαζεις απ' τη σελιδα του dorimanx. Το "παλιο" σου το εδωσα σε περιπτωση που θελεις να γυρισεις πισω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το link αυτο πρεπει να στο εδωσα εγω ε; Αν ναι ειναι το "απλο" baseband, οχι το νεο 20Η. Το νεο το κατεβαζεις απ' τη σελιδα του dorimanx. Το "παλιο" σου το εδωσα σε περιπτωση που θελεις να γυρισεις πισω..... ναι αυτο που ανεβασες εσυ ειναι :), το νεο πρεπει να το παρω τροποποιημενο απο dori ? μαλιστα ,ας ειναι ,αντε να το περασω αυτο του dori να δουμε τι παιζει, ελπιζω ο αθενης να επιζησει :p , ενημερωνω σε λιγο τα χαμπαρια μας :lol: , κρατησα και τα στατηστικα dbm σηματος ,να δω ποσο θα εχω μετα στο ιδιο σημειο που ειμαι τωρα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit λοιπον φλασαρισα το 20Η του dori αλλα ειναι σαν να μην εκανα τιποτα, ισως να φταιει που εχω recovery TWRP :(, δε ξερω, ισως να φταιει και η stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια τα φωτα σας σε νεο κατοχο απο χτες. Προσπαθω να κανω ρουτ απο τον οδηγο που βρηκα εδω αλλα δεν γινεται.Λετε να ειναι θεμα που εχω windows 8.1; Εχω περασει μεσα 10 πακετα οδηγων , εχω κανει οτι βλεπω σε βιντεο κλπ αλλα ολο unexpected error μου βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια τα φωτα σας σε νεο κατοχο απο χτες. Προσπαθω να κανω ρουτ απο τον οδηγο που βρηκα εδω αλλα δεν γινεται.Λετε να ειναι θεμα που εχω windows 8.1; Εχω περασει μεσα 10 πακετα οδηγων , εχω κανει οτι βλεπω σε βιντεο κλπ αλλα ολο unexpected error μου βγαζει... Εύκολα και απλά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784127 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται.Φταίει που έχω έκδοση Η ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται.Φταίει που έχω έκδοση Η ; με αυτο εδω http://www.droidviews.com/root-and-install-twrp-recovery-on-lg-g2-verizon-att-sprintt-mobile-bell-rogers/ εχεις 100% επιτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται.Φταίει που έχω έκδοση Η ; Πιθανόν. Εγώ όταν το ρουταρα είχα D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια να φανταστώ το towelroot δεν λειτουργεί μετά το τελευταίο update εε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Παιδια να φανταστώ το towelroot δεν λειτουργεί μετά το τελευταίο update εε; το towelroot συνηθως δε δουλευε στην kk ,οχι μονο στην Η edit παληκαρια δεν αντεξα, φλασαρα ξανα cloudyg3 , ειχα κανα δυο μηνες με stock, με λιγα λογια σαν ν αγορασα ξανα νεο κινητο :) (lg g3) ,ωραια πραματα , μια απορια ,φλασαρισα και dori 20H , στις πληροφοριες kernel μου γραφει 3.4.102 αυτο ειναι? Edited December 13, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται.Φταίει που έχω έκδοση Η ; Στην 20Η θα ρουταρεις με iroot25 και τις οδηγιες που εχει εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 στην πρωτη σελιδα. Edited December 13, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) edit παληκαρια δεν αντεξα, φλασαρα ξανα cloudyg3 , ειχα κανα δυο μηνες με stock, με λιγα λογια σαν ν αγορασα ξανα νεο κινητο :) (lg g3) ,ωραια πραματα , μια απορια ,φλασαρισα και dori 20H , στις πληροφοριες kernel μου γραφει 3.4.102 αυτο ειναι? @titarasaudi τι λες γι αυτο? ειμαι οκ η μπα? αν οχι τι πρεπει να κανω? περασα g3 με twrp και με αυτο του dori20H Edited December 13, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 και με αυτο του dori20H Αυτό του ''dori20H'' δεν είναι kernel , είναι baseband... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 edit παληκαρια δεν αντεξα, φλασαρα ξανα cloudyg3 , ειχα κανα δυο μηνες με stock, με λιγα λογια σαν ν αγορασα ξανα νεο κινητο :) (lg g3) ,ωραια πραματα , μια απορια ,φλασαρισα και dori 20H , στις πληροφοριες kernel μου γραφει 3.4.102 αυτο ειναι? Υποθετω οτι εισαι ενταξει! Αυτο που βλεπεις στις πληροφοριες kernel ειναι ο stock kernel του cloudyfa για cloudyG3. Αυτο που εβαλες (το 20Η) ειναι μονο baseband, οχι kernel του dorimanx. Το TWRP μια χαρα ειναι..... στην oυσια την ιδια δουλεια κανει με τον Philz, θεμα γουστου ειναι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 και πως βλεπω παιδια αν εχω την 20Η? δε φαινετε πουθενα αν εχω την G η την Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια να φανταστώ το towelroot δεν λειτουργεί μετά το τελευταίο update εε; σε μενα δεν δουλεψε,που εχω την g.προσεχε με το ioroot25 ειδικα στο 3 βηματο που θα εχεις τον φακελο για το διαβασει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν ξερω αν εχω θεμα με τα windows και δεν μου το κανει η λογω drivers...Τους εβγαλα ολους και θα περασω αυτους απο το update tool της lg και θα ξαναδοκιμασω. Το τηλ οταν το συνδεω το βαζω φορτιση μονο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 και πως βλεπω παιδια αν εχω την 20Η? δε φαινετε πουθενα αν εχω την G η την Η To baseband δεν φαινεται.Αν εννοεις την ρομ ειναι ported του G3 δεν ειναι η 20Η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Υποθετω οτι εισαι ενταξει! Αυτο που βλεπεις στις πληροφοριες kernel ειναι ο stock kernel του cloudyfa για cloudyG3. Αυτο που εβαλες (το 20Η) ειναι μονο baseband, οχι kernel του dorimanx. Το TWRP μια χαρα ειναι..... στην oυσια την ιδια δουλεια κανει με τον Philz, θεμα γουστου ειναι;) To baseband δεν φαινεται.Αν εννοεις την ρομ ειναι ported του G3 δεν ειναι η 20Η. τι να πω παιδια δε ξερω, παντως χειροτερο σημα εχω απο πριν, cloudyg3 και υποθετω πως εχω και το baseband dori20H, πως βαζω extra αρχικη οθονη σε cloudy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 και πως βλεπω παιδια αν εχω την 20Η? δε φαινετε πουθενα αν εχω την G η την Η Την εκδοση baseband μπορεις να η δεις αν θυμαμαι καλα με ενα προγραμμα που λεγοταν GetRIL, υποστηριζε σιγουρα LG μοντελα αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει G2, δοκιμασε επισης το My Device που ειναι πιο καινουργιο Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Έχω εδώ και μια βδομάδα cloudy flex για τη μαυρίλα που μου αρέσει. Έχω και TWRP... για να βάλω τον τελευταίο dori απλά το φλασαρω; δε χρειάζεται κάτι άλλο ε; έχει παρατηρήσει κάνεις καλύτερη μπαταρία η κάτι τέτοιο; σε σχέση με τον stock πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Την εκδοση baseband μπορεις να η δεις αν θυμαμαι καλα με ενα προγραμμα που λεγοταν GetRIL, υποστηριζε σιγουρα LG μοντελα αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει G2, δοκιμασε επισης το My Device που ειναι πιο καινουργιο το getril δεν υποστηριζει lgg2, το my device γραφει στοιχεια ιδια με τις πληροφοριες που διχνει το κινητο , για baseband γραφει ενα τεραστιο νουμερο, αντε τωρα να καταλαβω πιο ειναι, ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Παιδες εχει κανεις link για τον kernel της cloudy g3 2.1?Τον stock της g3 εννοω Επισης απο την στιγμη που γυρισα σε art το κινητο εχει κολληματα και παρατηρησα οτι γεμιζει η ραμ τερματιζει στα 2 giga..το εχει καποιος αλλος?cloudy g3 2.1 kernel 9.2 dori Edited December 13, 2014 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 το getril δεν υποστηριζει lgg2, το my device γραφει στοιχεια ιδια με τις πληροφοριες που διχνει το κινητο , για baseband γραφει ενα τεραστιο νουμερο, αντε τωρα να καταλαβω πιο ειναι, ευχαριστω παντως Αν ειναι M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 τοτε εισαι 20Η Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν ειναι M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 τοτε εισαι 20Η ναι αυτο εχω :) , ευχαριστω πολυ φιλε, μου ελυσες μεγα απορια, απλα απο θεμα σηματος εγω ειδα λιγη μειωση, ημουν αναμεσα σε -57 με 61 dBm ενω τωρα στο -69dBm ,δε ξερω πως θα ειμαι οταν βρεθω σε δυσκολο σημειο edit οποιος γνωριζει πως βαζουμε νεα επιπλεον αρχικη οθονη ας μου πει (cloudyg3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδες εχει κανεις link για τον kernel της cloudy g3 2.1?Τον stock της g3 εννοω Για να εισαι 100% σιγουρος αλλη φορα χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα σαν το flashify για να κανεις μπακαπ τον στοκ κερνελ σου. Ξερω οτι οClaoudyfa ανεβαζει εδω τους κερνελ του, ο τελευταιος λογικα για 802 ειναι αυτος που ψαχνεις. Αν εχεις προβλημα μπορω να ανεβασω το δικο μου ιματζ και να το βαλεις με flashify https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14807 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts