Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενοω δεν εχει back up κατ΄ευθειαν στο στικακι.Εκει που παταω για backup εχει τικαρισμενα τα Boot System k Beta.Τα αλλα 2 απο κατω τα Cache k EFS τα εχει ξετικαρισμενα.Εγω θελω οπως το εχω στημενο απο την επιφανεια εργασιας μεχρι και τα ρυθμισμενα προγραμματα.Να τικαρω κ αυτα τα 2;

Τα τικάρεις. ΤΟ Efs δεν χρειάζεται. Επιλέγεις επίσης αποθηκευτικό μέσο το otg και πατάς backup! Έτσι έχεις πλήρες backup. Και κάνεις κανονικά restore. Αυτό το backup πρέπει να το κάνεις πάντα πριν φλασάρεις κάτι για να μπορείς να επιστρέψεις γρήγορα στο σημείο που ήσουν πριν.

Τικάρεις κανονικά Boot, system, data, cache και είσαι κομπλέ.

Το Efs το κάνεις μόνο του ένα backup και το βάζεις στον υπολογιστή σου να υπάρχει. Το backupτ του efs είναι πάντα το πρώτο πρώτο πρώτο πρώτο πράγμα που κάνουμε πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε μόντα! Για παν ενδεχόμενο. Γιατί εκεί περιέχεται το ΙΜΕΙ σου.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μετα απο pm με εναν της ομαδας συνεργασιας του Dori με διαβεβαιωσε οτι το 20Η baseband δεν εχει να κανει με bump επομενως ολοι μπορουν να το φλασαρουν για να εχουν το τελευταιο baseband της LG.(εχει να κανει με την επικοινωνια κεραιας κινητης με κινητο). Προσοχη δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος απλως μεταφερω τα λεγομενα του μετα απο ερωτηση μου, αν εχει καποιος το χρονο ας το δοκιμασει αμεσα .

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μετα απο pm με εναν της ομαδας συνεργασιας του Dori με διαβεβαιωσε οτι το 20Η baseband δεν εχει να κανει με bump επομενως ολοι μπορουν να το φλασαρουν για να εχουν το τελευταιο baseband της LG.(εχει να κανει με την επικοινωνια κεραιας κινητης με κινητο). Προσοχη δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος απλως μεταφερω τα λεγομενα του μετα απο ερωτηση μου, αν εχει καποιος το χρονο ας το δοκιμασει αμεσα .

Σωστά στα είπαν. Το baseband ή κοινώς αλλιώς modem δεν έχει να κάνει αν είσαι ή όχι bump ή αν φοράς κερνελ του dori. Είναι διαφορετικό πράγμα από τον bootloader. Για παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος μερικές lollipop aosp ζητάνε να βάλεις το jb baseband για καλύτερο σήμα και λειτουργία αυτού του τομέα.

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδες εχω cloudyG3 2.1 και μολις παρελαβα quickwindow case! Οχι την original μην χαραξω το τζαμι! Εχω φλασαρει το fix για τετραγωνο quickwindow και εχω το ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις.. Αλλα δεν παιζει με την θηκη.. Εχει κανει καμια ιδεα?
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Σωστά στα είπαν. Το baseband ή κοινώς αλλιώς modem δεν έχει να κάνει αν είσαι ή όχι bump ή αν φοράς κερνελ του dori. Είναι διαφορετικό πράγμα από τον bootloader. Για παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος μερικές lollipop aosp ζητάνε να βάλεις το jb baseband για καλύτερο σήμα και λειτουργία αυτού του τομέα.

σωστα δεν υπαρχει προβλημα. εγω φλασαρα dori 9.2 και baseband 20h , χωρις bumped kk bootloader και twrp και ολα okay!

σωστα δεν υπαρχει προβλημα. εγω φλασαρα dori 9.2 και baseband 20h , χωρις bumped kk bootloader και twrp και ολα okay!

Twrp μπορείς να φλασαρεις πάντως. Ενημερωτικά! Δεν έχει να κάνει. Μόνο ο bootloader είναι θέμα αν φύγεις από dori.

Εκτός και βγάλει και άλλος bumped rom/kernel

Google Pixel 9 Pro XL

Απο το μεσημερι εβαλα την cloudyg3 2.1 με στοκ kernel (αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο εκτος dori ειμαι ολος αυτια) το εχω γυρισει σε art (δυστυχως xposed λογικα δεν δουλευει πλεον) και ομολογω οτι ειναι οτι πιο smooth εχω δουλεψει. Οντως εχει διαφορα με art στην αναγνωση-εγγραφη αρχειων. Ειναι σαν να δουλευα πριν με sata δισκο και τωρα με ssd.

Αρκετα γρηγορη και ομορφη. Στο θεμα αυτονομιας δεν ξερω ακομα ειναι πολυ νωρις.

Εκανα και wipe οπως ειπες και εσυ Πανο και επιτελους καθαρισε το κινητο.:)

Λαθος κατα την πληκτρολογηση (και δες που βρηκε να γινει!)

Ειμαι C0 με intellimm C1 με Alucard και C2-3 με conservative. hotplug alucard

Φιλε μου ειμαι με αυτες τις ρυθμισεις απο το πρωι και βλεπω καλη μπαταρια το κινητο πιο γρηγοροαπο ποτε απλαβλεπω λιγο ανεβασμενη θερμοκρασια!να πειραξουμε τπταλλο?ειμαι με g3 2.1,dori 9.2

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Απο το μεσημερι εβαλα την cloudyg3 2.1 με στοκ kernel (αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο εκτος dori ειμαι ολος αυτια) το εχω γυρισει σε art (δυστυχως xposed λογικα δεν δουλευει πλεον) και ομολογω οτι ειναι οτι πιο smooth εχω δουλεψει. Οντως εχει διαφορα με art στην αναγνωση-εγγραφη αρχειων. Ειναι σαν να δουλευα πριν με sata δισκο και τωρα με ssd.

Αρκετα γρηγορη και ομορφη. Στο θεμα αυτονομιας δεν ξερω ακομα ειναι πολυ νωρις.

Εκανα και wipe οπως ειπες και εσυ Πανο και επιτελους καθαρισε το κινητο.:)

Ωραίος, σε art πως το βάζουμε; όσο για τον κερνελ μείνε όπως είσαι, άποψή μου φυσικά ;)

Όχι. Ίσα ίσα έχω φοβερή αυτονομία! Το δε deep sleep είναι πραγματικά απίστευτο!

'Οπως λέει και ο Μάνθος δεν νομίζω. Το πιθανότερο είναι να είχες αστοχία υλικού αν όντως φταίει το υλικό. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον dorimanx. Το θεωρώ απίθανο. Επίσης μιλάμε για έναν από τους πλεον αναγνωρίσιμους dev στο xda όχι μόνο για το G2. Γενικώς είναι γνωστός...

Και από την στιγμή που δούλεψε σημαίνει ότι δεν είναι δικό του θέμα. Επίσης αν σου δημιουργούσε πρόβλημα το πιθανότερο είναι να κατέληγες σε random reboots και bootloops. Άρα μάλλον είναι θέμα hardware. Είτε μπαταρία είτε μητρική ίσως!

Συγνώμη αλλά deep sleep τι είναι;;;

Οταν το κινητο ειναι σε βαθυ υπνο, δηλαδη οταν η οθονη ειναι απενεργοποιημενη.

Πρεπει οταν εισαι σε deep sleep να μην τρεχει καμια διεργασια στο backround.

Ο φιλος λεγοντας οτι εχει απιστευτο deep sleep σημαινει οτι οταν η οθονη του κινητου ηταν απενεργοποιημενη και δεν το χρησιμοποιουσε, αυτο πραγματικα κοιμοταν και δεν ετρεχε καποια εφαρμογη απο πισω ωστε να ξυπναει τον επεξεργαστη με αποτελεσμα να υπαρχει καταναλωση μπαταριας.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά όταν έχετε εισερχόμενα κλίση στην cloudy 2.1 σας βγάζει πάνω από την οθόνη αυτού που σας καλεί βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι '' μπορείς να απαντήσεις πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα του ήχου και τα δύο μαζι''. Πως βγαίνει αυτό;;;

Παιδιά το κινητό το έχω εδώ και 6 μήνες τελευταίος παρατηρώ γενικώς μια ελαφρά καθυστέρηση στο άνοιγμα τω εφαρμογών . Προτείνεται κάποια εφαρμογή(καθαρισμού ή κάτι άλλο) για να βελτειωθεί η κατάσταση ? ή να προχωρήσω σε hard reset και στήσιμο του κινητού απο την αρχή ? Υπόψη το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου σε root .

Thanks

Παιδιά το κινητό το έχω εδώ και 6 μήνες τελευταίος παρατηρώ γενικώς μια ελαφρά καθυστέρηση στο άνοιγμα τω εφαρμογών . Προτείνεται κάποια εφαρμογή(καθαρισμού ή κάτι άλλο) για να βελτειωθεί η κατάσταση ? ή να προχωρήσω σε hard reset και στήσιμο του κινητού απο την αρχή ? Υπόψη το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου σε root .

Thanks

Cm security k cm cleaner!

Για δεύτερη φορά μου έχει κιτρινισει αριστερά η οθόνη. Ενώ έχει αλλάξει μια φορά η οθόνη από την αντιπροσωπία... Γιατί μου ξανασυμβαίνει;

Είπαμε.......υπερθέρμανση της οθόνης σε διάφορες εφαρμογές, και κυρίως παιχνίδια...!!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Είναι όπως λέμε deep για deep...????? Xaxaxaxaxaaaaaaaa... Χιούμορ κάνω....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ωραίος, σε art πως το βάζουμε;

Αν εχεις stock G2 rom, δεν θα βρεις αυτη την επιλογη! Αν εχεις custon rom θα τη βρεις στις "Επιλογες προγραμματιστη" και......

Αν εχεις stock G2 rom, δεν θα βρεις αυτη την επιλογη! Αν εχεις custon rom θα τη βρεις στις "Επιλογες προγραμματιστη" και......

ok ευχαριστω φιλε :)

backup το efs με ποια εφαρμογη πηρατε?

Με το custom recovery ή αυτο.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει τετοια επιλογη το twrp?το autorec χρειαζεται πλεον η να το σβησω?
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

εχει τετοια επιλογη το twrp?το autorec χρειαζεται πλεον η να το σβησω?

Δεν εχω το TWRP αλλα τσεκαρε αν οταν πας να κανεις back up μπορεις να επιλεξεις εσυ τι θες οποτε επιλεγεις μονο το efs.

Δοκιμασε και την εφαρμογη που σου ποσταρα πιο πανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ μαν ευχαριστω,μετα την σβηνω η την κραταω?δεν ξερω την κανει ζιπακι που την φλασαρω μετα απο recovery?
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω