fanisgauros Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Στο τέρμα δεξιά της κεντρικής οθόνης σύρε με το δάκτυλο προς τα αριστερά και θα σου εμφανιστούν οι έξτρα ρυθμίσεις εκεί βρίσκεται;) Ευχαριστω!!!αλλα το root δε το γλιτονουμε...οταν γινει το root πως κ τι θα σβησω απ τις προεγκατεστημενες εφαρμογες της lg? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σκευτομαι να γυρίσω σε stok ( ειδικά μετά την ανακοίνωση της LG) που είπε ότι θα φέρει στο G2 και το μενού του G3 και το android L Τωρα είμαι με CloudyG3 1.3 Και θέλω να γυρίσω στην stock μου, αλλά η στόκ μου ήταν ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΗ (απο αγορά της ΤΑΙΒΑΝ αγορασμένο (μέσω skroutzomagazou) Το μοδέλο είναι όμως D801 Θα μπορέσω να περάσω ευρωπαϊκή stock ROM Που να έχει και Ελληνικά? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Στο τέρμα δεξιά της κεντρικής οθόνης σύρε με το δάκτυλο προς τα αριστερά και θα σου εμφανιστούν οι έξτρα ρυθμίσεις εκεί βρίσκεται;) Ευχαριστω!!!αλλα το root δε το γλιτονουμε...οταν γινει το root πως κ τι θα σβησω απ τις προεγκατεστημενες εφαρμογες της lg? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σκευτομαι να γυρίσω σε stok ( ειδικά μετά την ανακοίνωση της LG) που είπε ότι θα φέρει στο G2 και το μενού του G3 και το android L Τωρα είμαι με CloudyG3 1.3 Και θέλω να γυρίσω στην stock μου, αλλά η στόκ μου ήταν ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΗ (απο αγορά της ΤΑΙΒΑΝ αγορασμένο (μέσω skroutzomagazou) Το μοδέλο είναι όμως D801 Θα μπορέσω να περάσω ευρωπαϊκή stock ROM Που να έχει και Ελληνικά? Δεν νομίζω καθώς αν δεν κάνω λάθος το D801 δεν βγαίνει στην Ευρώπη. Μόνο το D802. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ξερει κανεις γιατι το supersu πλεον κοιταζοντας τη χρηση μπαταριας μου το βγαζει σε χρηση κ μου τρωει μπατατια?πως μπορω να το σταματήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ξερει κανεις γιατι το supersu πλεον κοιταζοντας τη χρηση μπαταριας μου το βγαζει σε χρηση κ μου τρωει μπατατια?πως μπορω να το σταματήσω? Ανέβασε κανένα screenshot να το δούμε πολύ περίεργο και αν μπορείς άνοιξε το supersu τραβα ενα screenshot απο τις εφαρμογές που εχει δώσει permissions κάτι σκέφτομαι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 [ATTACH]49920[/ATTACH] τωρα απλα το εκλεισα αλλιως τρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 [ATTACH]49920[/ATTACH] τωρα απλα το εκλεισα αλλιως τρεχει. Ανέβασε screenshot από το supersu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καποιος που να ξερει πως να το σταματησω υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καποιος που να ξερει πως να το σταματησω υπαρχει? Φίλε μου σου γραφω ανεβασε screenshot απο το supersu μήπως δεν έχεις δώσει permissions σε κάποια εφαρμογή και αυτή ζητάει συνέχεια άδεια απο supersu και το κρατάει ξύπνιο το ειχα παθει στο note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Απο πια σελιδα του supersu να ανεβασω? [ATTACH]49925[/ATTACH][ATTACH]49926[/ATTACH] Edited September 18, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 [ATTACH]49925[/ATTACH][ATTACH]49926[/ATTACH] Πρώτον βγάλε το clean master και το άλλο clean system τι κάνει αυτό;αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστες δεν κάνουν δουλειά πλεον στο android.Τώρα στο θέμα μας μου δείχνει οτι το greenify ξυπνάει συνέχεια το supersu μπας και δεν έχεις τη full έκδοση του greenify με το donation;υο xposed το εχεις εγκαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εχω το πληρωμενο του greenfy αλλα δε το εχω ενεργοποιησει και το xposed δε το εχω βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εχω το πληρωμενο του greenfy αλλα δε το εχω ενεργοποιησει και το xposed δε το εχω βαλει Φίλε greenify χωρίς xposed είναι αυτοκίνητο χωρις ρόδες βάλε το xposed να ενεργοποιήσεις τα πειραματικά χαρακτηριστικά το greenify αλλιώς το κοροϊδεύουν κάποιες εφαρμογές;) [ATTACH]49928[/ATTACH][ATTACH]49929[/ATTACH] Δες το δικό μου 2 μέρες έχει να ενεργοποιηθεί ο supersu:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Το ενεργοποιησα αλλα παλι τρεχει.Γενικα σημερα εφαγε μονο του το σκαλωμα,αλλιως και εμενα τρεχει πενα το supersu.τι παιζει να τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν νομίζω καθώς αν δεν κάνω λάθος το D801 δεν βγαίνει στην Ευρώπη. Μόνο το D802. Sorry το 802 είναι το δικό μου ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε greenify χωρίς xposed είναι αυτοκίνητο χωρις ρόδες βάλε το xposed να ενεργοποιήσεις τα πειραματικά χαρακτηριστικά το greenify αλλιώς το κοροϊδεύουν κάποιες εφαρμογές;) [ATTACH]49928[/ATTACH][ATTACH]49929[/ATTACH] Δες το δικό μου 2 μέρες έχει να ενεργοποιηθεί ο supersu:cool: έχει πολλα xposed ποιό κατεβάζουμε αν έχουμε G3 ρομ? και ποιο αν έχουμε Stock ROM? και αφού το κατεβάσουμε τι τσεκάρουμε για να δουλευει καλά μαζί με το greenfy για καλύτερη οικονομία? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Sorry το 802 είναι το δικό μου ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει πολλα xposed ποιό κατεβάζουμε αν έχουμε G3 ρομ? και ποιο αν έχουμε Stock ROM? και αφού το κατεβάσουμε τι τσεκάρουμε για να δουλευει καλά μαζί με το greenfy για καλύτερη οικονομία? Ένα xposed κατεβάζεις για ότι ρομ και να είναι... Το τελευταίο Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ρε παιδιά έχω βάλει την cloudy g3 την τελευταία και τρώω κατά μέσο όρο ένα κρασάρισμα τη μέρα. Ένας φίλος μου έχει την ίδια δεν το έχει πάθει ποτέ. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; συνήθως το παθαίνω στο browsing με τον chrome αλλά όχι μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 παιδια μπορουμε να εχουμε στη lockscreen notifications για χαμενες κλησεις η μυνηματα η email που εχουμε λαβει? Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Γνωριζει κανεις αν απεγκαταστησω το supersu κ το ξαναβαλω αν θα εχω θεμα με το ροοτ ήμε τις ροοτ εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 παιδια μπορουμε να εχουμε στη lockscreen notifications για χαμενες κλησεις η μυνηματα η email που εχουμε λαβει? Το dynamic notifications είναι μια πολύ καλή εφαρμογή αλλά σε συνδυασμό με και με κλείδωμα οθόνης είναι λίγο κουραστικό Γνωριζει κανεις αν απεγκαταστησω το supersu κ το ξαναβαλω αν θα εχω θεμα με το ροοτ ήμε τις ροοτ εφαρμογες? Όχι απλά μετά για τις εφαρμογές που θέλουν root θα πρέπει να ξαναδώσεις εξουσιοδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 [ATTACH]49937[/ATTACH] Τελικα νομιζω βρηκα τη λυση που μου το ξυπνουσε συνεχεια το supersu.Απενεργοποιησα αυτην την επιλογη.Ελπιζω να μην εκανα χαζομαρα αλλα μεχρι τωρα δεν ξυπνησε ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ρε παιδιά έχω βάλει την cloudy g3 την τελευταία και τρώω κατά μέσο όρο ένα κρασάρισμα τη μέρα. Ένας φίλος μου έχει την ίδια δεν το έχει πάθει ποτέ. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; συνήθως το παθαίνω στο browsing με τον chrome αλλά όχι μόνο Βασίλη όχι τη έχω αρκετό καιρό και δεν έχω τέτοια θέματα. Όλα πάνε ρολόι και τέλεια μπαταρία!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπερα ! Καινουριος στον χωρο του g2 ! Ποιον κερνελ και ποια ρομ λετε να βαλω για καλυτερη δυνατη μπαταρια ? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και οσο το δυνατον λιγοτερο bloatware Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλησπερα ! Καινουριος στον χωρο του g2 ! Ποιον κερνελ και ποια ρομ λετε να βαλω για καλυτερη δυνατη μπαταρια ? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και οσο το δυνατον λιγοτερο bloatware Εγω είμαι με cloudyG3 1.3 και Bruce kernel... αλλά αυριο κυκλοφορεί η cloudyG3 2.0 οπώτε περίμενε. βάλε αυριο την CloudyG3 2.0 με τον kernel της που λογικά θα είναι σωστά ρυθμισμένος. Οι cloudy ROMs ειναι απο τις καλύτερες. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts