vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τι λεει η miui απο μπαταρια και απο bugs?? Την εχω λίγη ώρα και δεν ξέρω αμα την κρατησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έβαλα miui Rom αλλά μου φέρνει πολύ σε iphone. Η cludy stock 2.5 rom είναι για το d802 γιατι βλέπω μόνο ένα αρχείο έχει για να κατεβάσεις. Την cloudystock 2.5 που εχει στο xda την εχω φλασαρει απο χθες (σε d802).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Την cloudystock 2.5 που εχει στο xda την εχω φλασαρει απο χθες (σε d802).... Ναι φιλε μου αυτην λεω,εχει επιλογη για να διαλεξεις συσκευη μεσα στο αρομα;πως την βλεπεις απο μπαταρια καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ναι φιλε μου αυτην λεω,εχει επιλογη για να διαλεξεις συσκευη μεσα στο αρομα;πως την βλεπεις απο μπαταρια καμερα; Φιλε μου μετα απο 1 μηνα συμβιωσης με cloudyG3, ειπα να γυρισω στη "συμπαθεια" μου την cloudystock (τοτε ειχα την 2.1). Θα κατεβασεις το αρχειο απο xda και στη διαδικασια φλασαρισματος θα σου ζητησει να επιλεξεις πιο μοντελο εχεις, εκει θα διαλεξεις το d802! Απο μπαταρια ειμαι ακομη πρωτη φορτιση αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερη απ' την cloudyG3 (νομιζω αναμενομενο) οπως ηταν αλλωστε και η 2.1 που ειχα! Η καμερα προσωπικα με καλυπτει απολυτα (και εχω "σκαλισει" αρκετα mod's του xda), αφου να φανταστεις αυτην την καμερα ειχα βαλει και στην cloudyG3 :p Μολις τη δουλεψω λιγο περισσοτερο θα παραθεσω λεπτομεριες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Φιλε μου μετα απο 1 μηνα συμβιωσης με cloudyG3, ειπα να γυρισω στη "συμπαθεια" μου την cloudystock (τοτε ειχα την 2.1). Θα κατεβασεις το αρχειο απο xda και στη διαδικασια φλασαρισματος θα σου ζητησει να επιλεξεις πιο μοντελο εχεις, εκει θα διαλεξεις το d802! Απο μπαταρια ειμαι ακομη πρωτη φορτιση αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερη απ' την cloudyG3 (νομιζω αναμενομενο) οπως ηταν αλλωστε και η 2.1 που ειχα! Η καμερα προσωπικα με καλυπτει απολυτα (και εχω "σκαλισει" αρκετα mod's του xda), αφου να φανταστεις αυτην την καμερα ειχα βαλει και στην cloudyG3 :p Μολις τη δουλεψω λιγο περισσοτερο θα παραθεσω λεπτομεριες..... Ευχαριστώ φίλε μου, σε art η σε dalvik την δουλεύεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Φιλε μου μετα απο 1 μηνα συμβιωσης με cloudyG3, ειπα να γυρισω στη "συμπαθεια" μου την cloudystock (τοτε ειχα την 2.1). Θα κατεβασεις το αρχειο απο xda και στη διαδικασια φλασαρισματος θα σου ζητησει να επιλεξεις πιο μοντελο εχεις, εκει θα διαλεξεις το d802! Απο μπαταρια ειμαι ακομη πρωτη φορτιση αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερη απ' την cloudyG3 (νομιζω αναμενομενο) οπως ηταν αλλωστε και η 2.1 που ειχα! Η καμερα προσωπικα με καλυπτει απολυτα (και εχω "σκαλισει" αρκετα mod's του xda), αφου να φανταστεις αυτην την καμερα ειχα βαλει και στην cloudyG3 :p Μολις τη δουλεψω λιγο περισσοτερο θα παραθεσω λεπτομεριες..... Εγώ πάντως κάνοντας την μετάβαση από cloudyG3 και Lam Hoan G3 ART Final, έβαλα πριν 4 ημέρες την cloudystock 2.5 με προφανή λόγο την μπαταρία. Αλλά 3 κύκλους ήδη δεν έχω δει την παραμικρή βελτίωση. Στον τέταρτο κύκλο είμαι με 1 ώρα οθόνης σε 10 ώρες στο 80%... Ε δεν το λες και καλά για στοκ ρομ G2 όταν με στοκ ρουταρισμένη στις ίδιες ώρες έπιανα 2+ ώρες στο 75%!!!! Μάλιστα προς το παρόν έχω ακριβώς την ίδια, και χειρότερη μάλιστα σε deep sleep από τις G3 roms. **Για να σας προλάβω έχω ελέγξει με BBS τα στατιστικά και δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο που να έχει σκαλώσει και να καταναλώνει μπαταρία! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου, σε art η σε dalvik την δουλεύεις; Τη δουλευω σε dalvik για εχω xposed framework, το οποιο μου αρεσει, αρα προς το παρων ακυρο για μενα το art..... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως κάνοντας την μετάβαση από cloudyG3 και Lam Hoan G3 ART Final, έβαλα πριν 4 ημέρες την cloudystock 2.5 με προφανή λόγο την μπαταρία. Αλλά 3 κύκλους ήδη δεν έχω δει την παραμικρή βελτίωση. Στον τέταρτο κύκλο είμαι με 1 ώρα οθόνης σε 10 ώρες στο 80%... Ε δεν το λες και καλά για στοκ ρομ G2 όταν με στοκ ρουταρισμένη στις ίδιες ώρες έπιανα 2+ ώρες στο 75%!!!! Μάλιστα προς το παρόν έχω ακριβώς την ίδια, και χειρότερη μάλιστα σε deep sleep από τις G3 roms. **Για να σας προλάβω έχω ελέγξει με BBS τα στατιστικά και δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο που να έχει σκαλώσει και να καταναλώνει μπαταρία! Εγω σημερα το πρωι παντως ειχα 75% μπαταρια και οθονη 2 ωρες και 35 λεπτα.... Θα δειξει, τις επομενες μερες θα φανει τι γινεται. Παντως απο θερμοκρασιες (stock kernel 1.5 του cloudy) ειναι καλυτερα τα πραγματα...... την cloudyG3 τελευταια τη δουλευα με dorimanx και "φουντωνε" ευκολα το κινητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τη δουλευω σε dalvik για εχω xposed framework, το οποιο μου αρεσει, αρα προς το παρων ακυρο για μενα το art..... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω σημερα το πρωι παντως ειχα 75% μπαταρια και οθονη 2 ωρες και 35 λεπτα.... Θα δειξει, τις επομενες μερες θα φανει τι γινεται. Παντως απο θερμοκρασιες (stock kernel 1.5 του cloudy) ειναι καλυτερα τα πραγματα...... την cloudyG3 τελευταια τη δουλευα με dorimanx και "φουντωνε" ευκολα το κινητο!! Την πέρασα και γω τώρα την στήνω ποιόν kernel να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Την πέρασα και γω τώρα την στήνω ποιόν kernel να βάλω; Τωρα εχει τον 1.5 του cloudyfa, ειναι ο τελευταιος νομιζω... Εγω θεωρω τους kernel του cloudy αρκετα σταθερους, πιστευω εχουν ενα μεσω ορο: επιδοσεις, μπαταρια, smoothness. Προς το παρων μενω μ' αυτον, αλλα στο μελλον θα δουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εγώ με cloudy g3 και με κερνελ πλεον cloudy 1.5 σφαίρα το κινητακι..!πιο καλη μπαταρια..σίγουρα και δεν άνεβαζει θερμοκρασία τόσο γρήγορα όσο με τον προηγούμενο κερνελ που είχα! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τωρα εχει τον 1.5 του cloudyfa, ειναι ο τελευταιος νομιζω... Εγω θεωρω τους kernel του cloudy αρκετα σταθερους, πιστευω εχουν ενα μεσω ορο: επιδοσεις, μπαταρια, smoothness. Προς το παρων μενω μ' αυτον, αλλα στο μελλον θα δουμε :p Ποίο xposed χρησιμοποιεί για να δείχνουν οι ρυθμίσεις σαν το g3 και γενικά ποία xposed χρησιμοποιεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ποίο xposed χρησιμοποιεί για να δείχνουν οι ρυθμίσεις σαν το g3 και γενικά ποία xposed χρησιμοποιεί; Το xposed ειναι ενα...... απλα εχει διαφορα modules! Υπαρχουν πολλα modules που μπορεις να βαλεις. Εγω αυτη τη εχω μονο το g2 tweaksbox και το app settings (παλαιοτερα ειχα και το xblast και αλλα). Το app settings κανει διάφορα, αλλα εγω το θελω κυριως για να ρυθμιζω το dpi, επειδη το δουλευω γυρω στα 400 αντι για το default 480! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Το xposed ειναι ενα...... απλα εχει διαφορα modules! Υπαρχουν πολλα modules που μπορεις να βαλεις. Εγω αυτη τη εχω μονο το g2 tweaksbox και το app settings (παλαιοτερα ειχα και το xblast και αλλα). Το app settings κανει διάφορα, αλλα εγω το θελω κυριως για να ρυθμιζω το dpi, επειδη το δουλευω γυρω στα 400 αντι για το default 480! Και εγώ το g2 tweakbox έβαλα αλλά δεν μου έχει και πολλές ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Και εγώ το g2 tweakbox έβαλα αλλά δεν μου έχει και πολλές ρυθμίσεις Εγω εχω την paid εκδοση...... εχει αρκετα πραγματα. Για οτι αλλο σ' ενδιαφερει μπορεις να ψαξεις κ' αλλα modules. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εγω εχω την paid εκδοση...... εχει αρκετα πραγματα. Για οτι αλλο σ' ενδιαφερει μπορεις να ψαξεις κ' αλλα modules. Οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Και εγώ το g2 tweakbox έβαλα αλλά δεν μου έχει και πολλές ρυθμίσεις θελεις λινκ το premium? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 εβαλε κανενας cloudystock 2.5?εχει κατι διαφορετικο?εχω 2.4 και ειμαι ευχαριστημενος...παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τι ξέρετε για το lg backup ??? αξίζει ? δεν θέλω να κάνω Root ! και να βάλω το ROM Manager. http://s14.postimg.org/ymrii2zep/Screenshot_2014_08_25_01_36_49.png image hosting 10mb limit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 θελεις λινκ το premium? Αν μπορείς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) εβαλε κανενας cloudystock 2.5?εχει κατι διαφορετικο?εχω 2.4 και ειμαι ευχαριστημενος...παρα πολυ! Την εχω τριτη μερα, εγω οι διαφορές που παρατηρησα (σχετικα ομως με την 2.1 που ειχα παλαιοτερα) ειναι το διαφορετικο reboot menu, εχει πλεον και επιλογη για recovery mode, ενω μεχρι τωρα το ειχα μονο μεσω xposed, εχει το keyboard του G3, επιλογη για διπλο παραθυρο (οπως το G3), μερικα wallpaper διαφορετικα και νομιζω τιποτα αλλο αξιολογο! Αν αυτα τα ειχες και στην 2.4 δε νομιζω να δεις διαφορες, πιστευω και απο εμπειρια χρησης να ειναι το ιδιο!! Απο καμερα πρεπει να εχουν την ιδια, απλα στην 2.5 εχει τον νεο kernel (1.5), τον οποιον βεβαια, αν αποδειχθει καλος, μπορεις να τον φλασαρεις και 'συ ετσι κι αλλιως! Edited August 25, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Την εχω τριτη μερα, εγω οι διαφορές που παρατηρησα (σχετικα ομως με την 2.1 που ειχα παλαιοτερα) ειναι το διαφορετικο reboot menu, εχει πλεον και επιλογη για recovery mode, ενω μεχρι τωρα το ειχα μονο μεσω xposed, εχει το keyboard του G3, επιλογη για διπλο παραθυρο (οπως το G3), μερικα wallpaper διαφορετικα και νομιζω τιποτα αλλο αξιολογο! Αν αυτα τα ειχες και στην 2.4 δε νομιζω να δεις διαφορες, πιστευω και απο εμπειρια χρησης να ειναι το ιδιο!! Απο καμερα πρεπει να εχουν την ιδια, απλα στην 2.5 εχει τον νεο kernel (1.5), τον οποιον βεβαια, αν αποδειχθει καλος, μπορεις να τον φλασαρεις και 'συ ετσι κι αλλιως! οποτε μαλλον μενω οπως εχω.ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τοstock πληκτρολόγιο του g2 Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τοstock πληκτρολόγιο του g2. Συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά κόλλησε ο σέρβερ Edited August 25, 2014 by TAZ_DEV Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Πως μπορώ (και που να βρω) εικονίδια για stock Launcher LG G2....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αυτή η seven υπάρχει πουθενά σε αγγλόφωνο φόρουμ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts