PARGINOS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ένα link να βάλω μια καλή kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ένα link να βάλω μια καλή kernel; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 το καλυτερο τουλαχιστον η 4.1 που εχω βαλει εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εγώ δεν συνιστώ κερνελ πάντως! Μέχρι ώρας ο καλύτερος είναι ο στοκ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εγώ δεν συνιστώ κερνελ πάντως! Μέχρι ώρας ο καλύτερος είναι ο στοκ ο καθενας οτι νομιζει κανει αλλα εγω εχω δει διαφορα στη μπαταρια τουλαχιστον με dorimanx και ειδικα στην jb γιατι ακομα προχτες βγηκε για kit kat και δεν εχω προλαβει να δω με σιγουρια αλλα και απο μια φορτιση μου φανηκε οτι η μπαταρια πεφτει πιο αργα και δεν νομιζω οτι ηταν η ιδεα μου.επισης επειδη τα εβαλα ταυτοχρονα με την cloudyflex 2.1 ειδα μετα απο reboot να εχει υπολοιπο 1 GB RAM που αυτο δεν το ειχα δει σε κιτ κατ.δεν ξερω αν βοηθησε το dorimanx σε αυτο η το updgrade της cloudyflex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 ο καθενας οτι νομιζει κανει αλλα εγω εχω δει διαφορα στη μπαταρια τουλαχιστον με dorimanx και ειδικα στην jb γιατι ακομα προχτες βγηκε για kit kat και δεν εχω προλαβει να δω με σιγουρια αλλα και απο μια φορτιση μου φανηκε οτι η μπαταρια πεφτει πιο αργα και δεν νομιζω οτι ηταν η ιδεα μου.επισης επειδη τα εβαλα ταυτοχρονα με την cloudyflex 2.1 ειδα μετα απο reboot να εχει υπολοιπο 1 GB RAM που αυτο δεν το ειχα δει σε κιτ κατ.δεν ξερω αν βοηθησε το dorimanx σε αυτο η το updgrade της cloudyflex Όσους εχω ρωτήσει με τον συγκεκριμένο στην kit kat λενε οτι ρουφάει μπαταρία. Δεν ξέρω τι παίζει. Ψάχνω και εωω εναν κερνελ να βοηθάει λίγο την μπαταρία αλλα τίποτα. Δεν εχω πρόβλημα αλλα λεμε. Και εγω μέχρι τώρα θεωρώ τον στοκ καλύτερο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Όσους εχω ρωτήσει με τον συγκεκριμένο στην kit kat λενε οτι ρουφάει μπαταρία. Δεν ξέρω τι παίζει. Ψάχνω και εωω εναν κερνελ να βοηθάει λίγο την μπαταρία αλλα τίποτα. Δεν εχω πρόβλημα αλλα λεμε. Και εγω μέχρι τώρα θεωρώ τον στοκ καλύτερο και ποτε προλαβαν και το δοκιμασαν ολοι αυτοι προχτες το βραδυ βγηκε :lol: τελωσπαντων αν προτιμας το στοκ δεν αντιλεγω οπως ειπα ο καθενας οτι νομιζει κανει στη συσκευη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ευχαριστώ Stan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 και ποτε προλαβαν και το δοκιμασαν ολοι αυτοι προχτες το βραδυ βγηκε :lol: τελωσπαντων αν προτιμας το στοκ δεν αντιλεγω οπως ειπα ο καθενας οτι νομιζει κανει στη συσκευη του Κοίτα δεν ξέρω τι κάνουν και αν τον δουλεύουν ψηλά ετσι? Απλα λεω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά ο dori Για kit Kat τρώει μπαταρία σε default ρυθμίσεις. Είναι alpha έκδοση ακόμα κ είναι λογικό. Τον έχουμε δοκιμάσει αρκετοί. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έχω την cloudstock 2. Θέλω να βελτιώσω την κάμερα. Δώστε μου μια λύση Φιλέ εσύ που εχεις την 2 . σου ζητάει εσένα κωδικό συνέχεια στο myphone. Αν ανοιξεις την σελιδα με τον crhome?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Φιλέ εσύ που εχεις την 2 . σου ζητάει εσένα κωδικό συνέχεια στο myphone. Αν ανοιξεις την σελιδα με τον crhome?? Εμένα δεν μου ζητάει πάντως με την 2 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 το καλυτερο τουλαχιστον η 4.1 που εχω βαλει εγω με ποια εφαρμογή πειράζουμε ρυθμισεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 με ποια εφαρμογή πειράζουμε ρυθμισεις? Όταν φλασαρεις dori μπαίνει αυτόματα και ένα πρόγραμμα το stweaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εμένα δεν μου ζητάει πάντως με την 2 εμενα εχει φαει σκαλωμα..!!λεω να δοκιμασω την flex..εσεις πια εκδοση προτεινετε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 το καλυτερο τουλαχιστον η 4.1 που εχω βαλει εγω Φοραω την cloudystock 2.Aυτα που λετε περι kernel η dorimax κτλ τι ειναι;Χρειαζονται;ειναι κατι ξεχωριστα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εμενα εχει φαει σκαλωμα..!!λεω να δοκιμασω την flex..εσεις πια εκδοση προτεινετε?? cloudyflex 2.1 ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φοραω την cloudystock 2.Aυτα που λετε περι kernel η dorimax κτλ τι ειναι;Χρειαζονται;ειναι κατι ξεχωριστα; http://checkrom.com/threads/what-is-a-kernel.442/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 cloudyflex 2.1 ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://checkrom.com/threads/what-is-a-kernel.442/ :) Aρα ειναι κατι ξεχωριστο απο την cloudy η καποια αλλη rom απο οτι καταλαβα...(με μεταφραση τα διαβασα).Οποτε ποια ειναι η ενδεδειγμενη καλυτερη λυση;Ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά έχω διαπιστώσει ένα bug με την cloudystock 2 ,δεν με δουλεύει η λειτουργία της απάντησης των κλήσεων όταν πλησιάζω το τηλέφωνο στο αυτί . Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να μου πει ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά έχω διαπιστώσει ένα bug με την cloudystock 2 ,δεν με δουλεύει η λειτουργία της απάντησης των κλήσεων όταν πλησιάζω το τηλέφωνο στο αυτί . Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να μου πει ? Σ'εμένα πάντως δουλεύει κανονικά. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Aρα ειναι κατι ξεχωριστο απο την cloudy η καποια αλλη rom απο οτι καταλαβα...(με μεταφραση τα διαβασα).Οποτε ποια ειναι η ενδεδειγμενη καλυτερη λυση;Ευχαριστω για το ποια ειναι η καλυτερη λυση θα το αποφασισεις εσυ.αν εισαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια και γενικοτερα τη συμπεριφορα του τηλεφωνου μην πειραξεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) για το ποια ειναι η καλυτερη λυση θα το αποφασισεις εσυ.αν εισαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια και γενικοτερα τη συμπεριφορα του τηλεφωνου μην πειραξεις τιποτα Αντε και την εβαλα...εαν θελω να τη βγαλω πως γινετε;:) Και το mod για την camera πως το βγαζω;Εβαλα ενα( xdabbeb_g2_camera_kk_dist_v2.2.1) αλλα βλεπω οτι αργει δραματικα να βγαλει φωτο οταν το εχω σε αυτοματο φλας... Edited April 22, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Σ'εμένα πάντως δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ, γιατί δεν το κάνει σε μένα δεν ξέρω. Κρίμα και με βόλευε.... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ευχαριστώ, γιατί δεν το κάνει σε μένα δεν ξέρω. Κρίμα και με βόλευε.... Δοκίμασε να βάλεις το κινητό γρήγορα στο αυτί σου και θα δεις ότι θα ανοίξει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Αντε και την εβαλα...εαν θελω να τη βγαλω πως γινετε;:) Και το mod για την camera πως το βγαζω;Εβαλα ενα( xdabbeb_g2_camera_kk_dist_v2.2.1) αλλα βλεπω οτι αργει δραματικα να βγαλει φωτο οταν το εχω σε αυτοματο φλας... για την camera αν δεν σου αρεσει αυτο που εβαλες μπορεις να πας να φλασαρεις αυτο που ειχες βαλει πριν....κατα τα αλλα η γνωμη μου ειναι επειδη πας λιγο στα τυφλα καλυτερα να μην πειραματιζεσαι αν δεν εισαι σιγουρος οτι ξερεις τι βαζεις και γιατι το βαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 cloudyflex 2.1 Πες μου λιγάκι απο ταχύτητα μπαταρία πως παει? Κ τι παραπανω έχει απο την flex 2?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts