Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν συνιστώ κερνελ πάντως! Μέχρι ώρας ο καλύτερος είναι ο στοκ

ο καθενας οτι νομιζει κανει αλλα εγω εχω δει διαφορα στη μπαταρια τουλαχιστον με dorimanx και ειδικα στην jb γιατι ακομα προχτες βγηκε για kit kat και δεν εχω προλαβει να δω με σιγουρια αλλα και απο μια φορτιση μου φανηκε οτι η μπαταρια πεφτει πιο αργα και δεν νομιζω οτι ηταν η ιδεα μου.επισης επειδη τα εβαλα ταυτοχρονα με την cloudyflex 2.1 ειδα μετα απο reboot να εχει υπολοιπο 1 GB RAM που αυτο δεν το ειχα δει σε κιτ κατ.δεν ξερω αν βοηθησε το dorimanx σε αυτο η το updgrade της cloudyflex

ο καθενας οτι νομιζει κανει αλλα εγω εχω δει διαφορα στη μπαταρια τουλαχιστον με dorimanx και ειδικα στην jb γιατι ακομα προχτες βγηκε για kit kat και δεν εχω προλαβει να δω με σιγουρια αλλα και απο μια φορτιση μου φανηκε οτι η μπαταρια πεφτει πιο αργα και δεν νομιζω οτι ηταν η ιδεα μου.επισης επειδη τα εβαλα ταυτοχρονα με την cloudyflex 2.1 ειδα μετα απο reboot να εχει υπολοιπο 1 GB RAM που αυτο δεν το ειχα δει σε κιτ κατ.δεν ξερω αν βοηθησε το dorimanx σε αυτο η το updgrade της cloudyflex

Όσους εχω ρωτήσει με τον συγκεκριμένο στην kit kat λενε οτι ρουφάει μπαταρία. Δεν ξέρω τι παίζει. Ψάχνω και εωω εναν κερνελ να βοηθάει λίγο την μπαταρία αλλα τίποτα. Δεν εχω πρόβλημα αλλα λεμε. Και εγω μέχρι τώρα θεωρώ τον στοκ καλύτερο

Θοδωρής

Όσους εχω ρωτήσει με τον συγκεκριμένο στην kit kat λενε οτι ρουφάει μπαταρία. Δεν ξέρω τι παίζει. Ψάχνω και εωω εναν κερνελ να βοηθάει λίγο την μπαταρία αλλα τίποτα. Δεν εχω πρόβλημα αλλα λεμε. Και εγω μέχρι τώρα θεωρώ τον στοκ καλύτερο

και ποτε προλαβαν και το δοκιμασαν ολοι αυτοι προχτες το βραδυ βγηκε :lol: τελωσπαντων αν προτιμας το στοκ δεν αντιλεγω οπως ειπα ο καθενας οτι νομιζει κανει στη συσκευη του

και ποτε προλαβαν και το δοκιμασαν ολοι αυτοι προχτες το βραδυ βγηκε :lol: τελωσπαντων αν προτιμας το στοκ δεν αντιλεγω οπως ειπα ο καθενας οτι νομιζει κανει στη συσκευη του

Κοίτα δεν ξέρω τι κάνουν και αν τον δουλεύουν ψηλά ετσι? Απλα λεω

Θοδωρής

Παιδιά ο dori Για kit Kat τρώει μπαταρία σε default ρυθμίσεις. Είναι alpha έκδοση ακόμα κ είναι λογικό. Τον έχουμε δοκιμάσει αρκετοί.
Δημήτρης

Έχω την cloudstock 2. Θέλω να βελτιώσω την κάμερα. Δώστε μου μια λύση

Φιλέ εσύ που εχεις την 2 . σου ζητάει εσένα κωδικό συνέχεια στο myphone. Αν ανοιξεις την σελιδα με τον crhome??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Φιλέ εσύ που εχεις την 2 . σου ζητάει εσένα κωδικό συνέχεια στο myphone. Αν ανοιξεις την σελιδα με τον crhome??

Εμένα δεν μου ζητάει πάντως με την 2

Θοδωρης

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023

το καλυτερο τουλαχιστον η 4.1 που εχω βαλει εγω

με ποια εφαρμογή πειράζουμε ρυθμισεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

με ποια εφαρμογή πειράζουμε ρυθμισεις?

Όταν φλασαρεις dori μπαίνει αυτόματα και ένα πρόγραμμα το stweaks

Εμένα δεν μου ζητάει πάντως με την 2

εμενα εχει φαει σκαλωμα..!!λεω να δοκιμασω την flex..εσεις πια εκδοση προτεινετε??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023

το καλυτερο τουλαχιστον η 4.1 που εχω βαλει εγω

Φοραω την cloudystock 2.Aυτα που λετε περι kernel η dorimax κτλ τι ειναι;Χρειαζονται;ειναι κατι ξεχωριστα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

εμενα εχει φαει σκαλωμα..!!λεω να δοκιμασω την flex..εσεις πια εκδοση προτεινετε??

cloudyflex 2.1

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοραω την cloudystock 2.Aυτα που λετε περι kernel η dorimax κτλ τι ειναι;Χρειαζονται;ειναι κατι ξεχωριστα;

http://checkrom.com/threads/what-is-a-kernel.442/ :)

cloudyflex 2.1

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://checkrom.com/threads/what-is-a-kernel.442/ :)

Aρα ειναι κατι ξεχωριστο απο την cloudy η καποια αλλη rom απο οτι καταλαβα...(με μεταφραση τα διαβασα).Οποτε ποια ειναι η ενδεδειγμενη καλυτερη λυση;Ευχαριστω

Παιδιά έχω διαπιστώσει ένα bug με την cloudystock 2 ,δεν με δουλεύει η λειτουργία της απάντησης των κλήσεων όταν πλησιάζω το τηλέφωνο στο αυτί .

Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να μου πει ?

Θοδωρης

Παιδιά έχω διαπιστώσει ένα bug με την cloudystock 2 ,δεν με δουλεύει η λειτουργία της απάντησης των κλήσεων όταν πλησιάζω το τηλέφωνο στο αυτί .

Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να μου πει ?

Σ'εμένα πάντως δουλεύει κανονικά.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Aρα ειναι κατι ξεχωριστο απο την cloudy η καποια αλλη rom απο οτι καταλαβα...(με μεταφραση τα διαβασα).Οποτε ποια ειναι η ενδεδειγμενη καλυτερη λυση;Ευχαριστω

για το ποια ειναι η καλυτερη λυση θα το αποφασισεις εσυ.αν εισαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια και γενικοτερα τη συμπεριφορα του τηλεφωνου μην πειραξεις τιποτα

για το ποια ειναι η καλυτερη λυση θα το αποφασισεις εσυ.αν εισαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια και γενικοτερα τη συμπεριφορα του τηλεφωνου μην πειραξεις τιποτα

Αντε και την εβαλα...εαν θελω να τη βγαλω πως γινετε;:)

Και το mod για την camera πως το βγαζω;Εβαλα ενα( xdabbeb_g2_camera_kk_dist_v2.2.1) αλλα βλεπω οτι αργει δραματικα να βγαλει φωτο οταν το εχω σε αυτοματο φλας...

Edited by giorgos1966

Σ'εμένα πάντως δουλεύει κανονικά.

Ευχαριστώ, γιατί δεν το κάνει σε μένα δεν ξέρω. Κρίμα και με βόλευε....

Θοδωρης

Ευχαριστώ, γιατί δεν το κάνει σε μένα δεν ξέρω. Κρίμα και με βόλευε....

Δοκίμασε να βάλεις το κινητό γρήγορα στο αυτί σου και θα δεις ότι θα ανοίξει

Δημήτρης

Αντε και την εβαλα...εαν θελω να τη βγαλω πως γινετε;:)

Και το mod για την camera πως το βγαζω;Εβαλα ενα( xdabbeb_g2_camera_kk_dist_v2.2.1) αλλα βλεπω οτι αργει δραματικα να βγαλει φωτο οταν το εχω σε αυτοματο φλας...

για την camera αν δεν σου αρεσει αυτο που εβαλες μπορεις να πας να φλασαρεις αυτο που ειχες βαλει πριν....κατα τα αλλα η γνωμη μου ειναι επειδη πας λιγο στα τυφλα καλυτερα να μην πειραματιζεσαι αν δεν εισαι σιγουρος οτι ξερεις τι βαζεις και γιατι το βαζεις

cloudyflex 2.1

Πες μου λιγάκι απο ταχύτητα μπαταρία πως παει? Κ τι παραπανω έχει απο την flex 2??