Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπουτάρει το κινητό!!!!

Τί να κάνω?

Το ειχες rootαρει;Ειχες custom recovery;Φοραγες custom rom;Τι πηγες να κανεις κι εγινε αυτο;

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ειχες rootαρει;Ειχες custom recovery;Φοραγες custom rom;Τι πηγες να κανεις κι εγινε αυτο;

Το έχω ρουτάρει και έχω περάσει και άλλη ROM .Πήγα να φασάρω καινούρια ROM και εκτός απο τα 3 wipe πρέπει να έσβησα κια τα αρχεία του χρήστη ....αν θυμάμαι καλα...

Τί κ΄΄ανω τώρα????

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

αυτο το ωραιο διαφανο winget καιρου πως το βαζω..??

http://postimg.org/image/npwluoal5/

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Το έχω ρουτάρει και έχω περάσει και άλλη ROM .Πήγα να φασάρω καινούρια ROM και εκτός απο τα 3 wipe πρέπει να έσβησα κια τα αρχεία του χρήστη ....αν θυμάμαι καλα...

Τί κ΄΄ανω τώρα????

Αν δεν εσβησες την ρομ που κατεβασες απο την μνημη του τηλεφωνου τοτε μπες recovery και φλασαρε την.

Αν δεν την βρισκεις(συνηθως στον φακελο download αποθηκευεται) και δεν εχεις καποιο usb otg ή mini card reader τοτε δυστυχως πρεπει να κατεβασεις καποια official rom και να την φλασαρεις συμφωνα με τον οδηγο how to unroot.

αυτο το ωραιο διαφανο winget καιρου πως το βαζω..??

http://postimg.org/image/npwluoal5/

Eιναι το widget καιρου της Flex.Πρεπει να φλασαρεις μια ρομ που να ειναι βασισμενη στην Flex οπως η CloudyFlex.

Εκτος κι αν το βρεις στο playstore που δε νομιζω...

Αν δεν εσβησες την ρομ που κατεβασες απο την μνημη του τηλεφωνου τοτε μπες recovery και φλασαρε την.

Αν δεν την βρισκεις(συνηθως στον φακελο download αποθηκευεται) και δεν εχεις καποιο usb otg ή mini card reader τοτε δυστυχως πρεπει να κατεβασεις καποια official rom και να την φλασαρεις συμφωνα με τον οδηγο how to unroot.

Την ΡΟΜ την έσβησα αυτή που έιχα φλασάρει.

Τώρα πρέπει να κάνω unroot?

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Την ΡΟΜ την έσβησα αυτή που έιχα φλασάρει.

Τώρα πρέπει να κάνω unroot?

Αμα δεν εχεις καποιο usb otg ή mini card reader δυστυχως ναι.

Eιναι το widget καιρου της Flex.Πρεπει να φλασαρεις μια ρομ που να ειναι βασισμενη στην Flex οπως η CloudyFlex.

Εκτος κι αν το βρεις στο playstore που δε νομιζω...

λες να μην γυρισω πισω σε στοκ κ να βαλω την flex 2.1??? τωρα φοραω ειπαμε cloudy 2. δεν μπορω να το βαλω ε..??

λες να μην γυρισω πισω σε στοκ κ να βαλω την flex 2.1??? τωρα φοραω ειπαμε cloudy 2. δεν μπορω να το βαλω ε..??

Δεν εχω ιδεα αν μπορεις να το βρεις καπου.Δεν το εχω ψαξει.Εγω λογω μαυριλας φλασαρω φανατικα μονο Flex roms οποτε το εχω.

Πισω σε στοκ για ποιο λογο να γυρισεις;

Δεν εχω ιδεα αν μπορεις να το βρεις καπου.Δεν το εχω ψαξει.Εγω λογω μαυριλας φλασαρω φανατικα μονο Flex roms οποτε το εχω.

Πισω σε στοκ για ποιο λογο να γυρισεις;

την μπαταρια δεν την βλεπω καλα..κατεβαινει νερακι ..αν δν το χρησιμοποιηω καθολου δεν κουνιετε..μολις το πιασω στα χερια μου και ανοιξω κανα δυο σελιδες κατεβαινει..καθε λεπτο σχεδον κ 1%..μετα παρατηρησα στον crhome μου εκανε επανεκινηση απο μονο το τηλεφωνο. χωρις λογο. στο site εδω για να γραψω απαντηση απο το κινητο με τον crhome θελει να παταω τον κωδικο μου .user name /pass..(τα βγαζει ετοιμα ο crhome) αλλα πριν δεν το εκανε αυτο. ημουν συνδεδεμενος παντα..λιγο μετα ραγει να φωτισει η οθονη οταν εχω εισερχομενη κληση..!! δεν ξερω τι να κανω..ειμαι σε δειλημα

Αμα δεν εχεις καποιο usb otg ή mini card reader δυστυχως ναι.

έχω usb otg τί μπορώ να κάνω??????

έχω usb otg τί μπορώ να κάνω??????

Κατεβαζεις μια custom rom ή αν εχεις ηδη καποια στο pc σου την περνας σε καποιο φλασακι usb.

Το ενωνεις με το κινητο μεσω usb otg και μπαινεις recovery.Πας install και μετα install from usb.

Και κανεις εγκατασταση την ρομ.

Υγ.Αν φυσικα εχεις καποια καινουρια εκδοση custom recovery που υποστηριζει usb otg.

Κατεβαζεις μια custom rom ή αν εχεις ηδη καποια στο pc σου την περνας σε καποιο φλασακι usb.

Το ενωνεις με το κινητο μεσω usb otg και μπαινεις recovery.Πας install και μετα install from usb.

Και κανεις εγκατασταση την ρομ.

Υγ.Αν φυσικα εχεις καποια καινουρια εκδοση custom recovery που υποστηριζει usb otg.

Με την Pradous HD που το δοκίμασα δεν μπορεσα να κάνω install αν και την έβλεπα τη ΡΟΜ

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με την Pradous HD που το δοκίμασα δεν μπορεσα να κάνω install αν και την έβλεπα τη ΡΟΜ

Μήπως η Pradous HD δεν είναι custom??????:happy::happy:

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως η Pradous HD δεν είναι custom??????:happy::happy:

Eιναι custom.Προφανως εχεις παλια εκδοση της recovery.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να φλασαρεις επισημη ρομ απο το pc και μετα ξανα root,custom recovery και custom rom.Φτου κι απο την αρχη.

Πηγαμε να το γλυτωσουμε αλλα εισαι ατυχος...

Eιναι custom.Προφανως εχεις παλια εκδοση της recovery.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να φλασαρεις επισημη ρομ απο το pc και μετα ξανα root,custom recovery και custom rom.Φτου κι απο την αρχη.

Πηγαμε να το γλυτωσουμε αλλα εισαι ατυχος...

Πως πρέπει να το κάνω?????:happy::happy:

Πρέπει να γ'ινω unroote?

Edited by vaterle

Πως πρέπει να το κάνω?????:happy::happy:

Πρέπει να γ'ινω unroote?

Πως να περάσουμε χειροκίνητα Stock Firmware ή/και να κάνουμε downgrade απο 4.4.2 σε 4.2.2

Καλησπέρα και χρονια πολλα, γνωρίζει κανεις αν υπάρχει τροπος να κρύβονται τα on screen buttons απο επιλεγμένες εφαρμογές?

Ειμαι σε cloudy pro II & ειναι το μόνο που μου λείπει απο τη flex.

Με gravity box και να ενεργοποιεις την διευρυμένη οθόνη οπότε θέλεις.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Όλα μια χαρά αλλά οι LG drivers πού είναι???

Ρε παιδιά γίνεται χαμός εδω?????

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:O:O

μπορεις να το βαλεις αλλα η λυση που εχω εγω ειναι να βαλεις σαν θεμα το flex πρωτα και μετα προσαρμοζεις το widget που ειναι λιγο μπελας

η δευτερη λυση ειναι μεσω zooper που εγω δεν το καταφερα οσο και αν προσπαθησα

Υπάρχει κάποιος με cloydystok 2 εγκατεστημένη.. Που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Δηλ..απο τον crhome που χρησιμοποιώ για νετ .κ για να μπαίνω στο site tou myphone. .μου ζητάει συνέχεια κωδικό κ pass.. Ενω έχω αποθηκευμένο τικαρισμενο τον κωδικό για απομνημόνευση καθε φορά που θέλω να κάνω απάντηση. Μου τον ζητάει..μου έσπασε τα νεύρα....εκανα κ πλήρης εκκαθάριση ιστορικού απο τον crhome .κ παλι το ίδιο συμβαίνει..

Καλησπέρα και χρονια πολλα, γνωρίζει κανεις αν υπάρχει τροπος να κρύβονται τα on screen buttons απο επιλεγμένες εφαρμογές?

Ειμαι σε cloudy pro II & ειναι το μόνο που μου λείπει απο τη flex.

Κατεβαζεις το app settings , επιλεγεις την εφαρμογη που θελεις, και στην επιλογη screen επιλεγεις immersive.

Θα εχεις ακριβως το ιδιο αποτελεσμα με την cloudyflex. Δουλευει καλα πλεον.

Βγήκε κερνελ dorimax kit Kat! Μόλις περαστηκε

Χριστος Ανεστη.Φιλε αυτη τι ειναι;Μπαινει extra στην cloudystock 2;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"