TUPAC_RIP Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) twrp δεν εχω !!!με ποιο πληκτρο ηχου να το κανω?δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν κανει κατι!!! πριν 2 μερες πατησα για περιπου 2 λεπτα το power και εκανε hard reset τωρα δεν κανει !!!! Σιγουρεψου ότι είναι κλειστο. Πάτα το vol- παρατεταμένα και μετα το power button. Οταν δεις το σήμα της lg αστα και ξαναπατατα. Δοκίμασε και με το vol+ , δοκιμασε και με τα δυο ταυτοχρονα. Ο υπολογιστής τι δείχνει; Edited February 6, 2017 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Σιγουρεψου ότι είναι κλειστο. Πάτα το vol- παρατεταμένα και μετα το power button. Οταν δεις το σήμα της lg αστα και ξαναπατατα. Δοκίμασε και με το vol+ , δοκιμασε και με τα δυο ταυτοχρονα. Ο υπολογιστής τι δείχνει; λοιπον το δοκιμασα και με τα 2 αλλα δεν κανει τιποτα μου λεει το secure booting error αι μετα παραμενει η οθονη αναμενη!! τωρα το κλεινω με παρατεταμενο το power off και κλεινει η οθονη αλλα κανενας συνδιασμος δεν πετυχαίνει!! ο υπολογιστης δειχνει 4-5 δισκους και λεει format!!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 λοιπον το δοκιμασα και με τα 2 αλλα δεν κανει τιποτα μου λεει το secure booting error αι μετα παραμενει η οθονη αναμενη!! τωρα το κλεινω με παρατεταμενο το power off και κλεινει η οθονη αλλα κανενας συνδιασμος δεν πετυχαίνει!! ο υπολογιστης δειχνει 4-5 δισκους και λεει format!!!! καταφερα μετα απο πολους συνδιασμους να μπω σε λειτουργια Factory data reset αλλα και παλι δεν κανει τιποτα!!!! Παιδια βοηθεια!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) καταφερα μετα απο πολους συνδιασμους να μπω σε λειτουργια Factory data reset αλλα και παλι δεν κανει τιποτα!!!! Παιδια βοηθεια!!! Λοιπόν. Λύνεται. Περίμενε λίγο να ψάξω. Επανέρχομαι: Δες εδω: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60044407 Εσύ είσαι στο 4 και μετά στο 5. Edited February 6, 2017 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Λοιπόν. Λύνεται. Περίμενε λίγο να ψάξω. ο.κ περιμενω Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ο.κ περιμενω Απάντησα παραπανω κάνοντας edit το post μου. Για πες μου πως θα πάει... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Απάντησα παραπανω κάνοντας edit το post μου. Για πες μου πως θα πάει... λοιπον μπηκα σε custom recovery και περναω μια ρομ εκανε κανονικα την εγκατασταση αλλα στην επανεκινηση με παει παλι σε recovery!!!!!!!! Edited February 6, 2017 by petraKOS07 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 λοιπον μπηκα σε custom recovery και περναω μια ρομ εκανε κανονικα την εγκατασταση αλλα στην επανεκινηση με παει παλι σε recovery!!!!!!!! αφού έχεις recovery TWRP κάνε αυτό που σού έγραψα πριν με προσοχή στο τι γράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 αφού έχεις recovery TWRP κάνε αυτό που σού έγραψα πριν με προσοχή στο τι γράφεις To εκανα και ολα καλα σας ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 To εκανα και ολα καλα σας ευχαριστω πολυ!!! Σε περίμενα για να πάω για μπάνιο .Τέλος καλό ,όλα καλά ευχαριστίες στους TUPAC_RIP και Antretng που βοήθησαν.Καληνύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ωραία. Ξεμπερδεψες. Από δω και πέρα θυμήσου ότι δεν κάνουμε OTA ενημερώσεις σε custom ROM. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ωραια βρήκαμε τι φταιει, καλά το μυριστηκα. Οπότε περνάς με το lg flash tool την ΣΩΣΤΗ επίσημη lolliopop ROM και μετα root, recovery και CloudyG3 3.3. Πρόσεχε, με άλλο τρόπο κάνεις πλέων root και περνάς recovery απ'οτι με kit kat. O Cloudyfa λεει στο post του ότι χρειάζεται kitkat baseband γιατι όταν τρέχεις το autorec για lollipop τότε για να περαστει το recovery σου υποβαθμιζει το basband σε KitKat και μετα φλασαρεις τη ROM. Εσύ όντας σε kit kat και τρέχοντας το autorec για KitKat σου υποβάθμισε το baseband σε JellyBean. Ότι και να κάνεις, αν δεν είσαι σίγουρος, ρωτα, με χαρά θα βοηθήσουμε. Δηλαδή βάζω official 5.0.2. Μετά root, recovery πάλι με autorec και μετά κανονικά wipes και install rom??? Το λάθος ήταν ότι δεν είχε το τηλέφωνο πριν official lollipop? Γιατί έχω κάνει κι αλλά g2 έτσι αλλά νομίζω ήταν σε lollipop ήδη. Μάλλον γι αυτό πέτυχαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δηλαδή βάζω official 5.0.2. Μετά root, recovery πάλι με autorec και μετά κανονικά wipes και install rom??? Το λάθος ήταν ότι δεν είχε το τηλέφωνο πριν official lollipop? Γιατί έχω κάνει κι αλλά g2 έτσι αλλά νομίζω ήταν σε lollipop ήδη. Μάλλον γι αυτό πέτυχαν Ναι σε όλα. Πρόσεχε, θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο autorec με πριν. Θες το lollipop autorec. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εισαι τρελο support turac_rip. :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Ναι σε όλα. Πρόσεχε, θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο autorec με πριν. Θες το lollipop autorec. Σ ευχαριστώ. Ίσως σήμερα το απόγευμα τα δοκιμάσω γιατί δεν έχω την συσκευή μπροστά μου ακόμα Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είχα βάλει autorec kit Kat ή lollipop? Πήρα την συσκευή από τον φίλο μου, έσβησα το Facebook και το messenger και η συσκευή τώρα πάει σφαίρα Σταμάτησαν και τα κολλήματα μέσα στις εφαρμογές που εκτελούνται πού έλεγε συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση Edited February 7, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εισαι τρελο support turac_rip. :lol: :) Έτσι πρεπει. Όπως κι εμένα με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του Android το 2010 έτσι κι εγώ πρέπει να ανταποδώσω. Αλλιώς δεν έχει νόημα το φόρουμ μας. Σ ευχαριστώ. Ίσως σήμερα το απόγευμα τα δοκιμάσω γιατί δεν έχω την συσκευή μπροστά μου ακόμα Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είχα βάλει autorec kit Kat ή lollipop? Πήρα την συσκευή από τον φίλο μου, έσβησα το Facebook και το messenger και η συσκευή τώρα πάει σφαίρα Σταμάτησαν και τα κολλήματα μέσα στις εφαρμογές που εκτελούνται πού έλεγε συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση Υπάρχει τρόπος να καταλαβεις αν έχεις κρατήσει κάπου το .apk του autorec ή θυμάσαι από που το κατέβασες ή θυμάσαι το λογότυπό του. Κατά 93% πιστεύω ότι το KitKat autorec ειχες τρέξει γιατί ήσουν σε KitKat έκδοση (4.4.2) αλλιώς δε θα στο πέρναγε. Καλα, Facebook και messenger είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές που κυκλοφορούν! Καλύτερα να μπαίνεις από τον browser ή από κάποιες εφαρμογές που είναι πιο ελαφριές και έχουν φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν τις θυμάμαι ποιες ειναι, δεν έχω Facebook, είχα διαβάσει ένα αρθρο σε ένα φόρουμ που συζητούσαν για αυτό το θέμα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Έτσι πρεπει. Όπως κι εμένα με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του Android το 2010 έτσι κι εγώ πρέπει να ανταποδώσω. Αλλιώς δεν έχει νόημα το φόρουμ μας. Υπάρχει τρόπος να καταλαβεις αν έχεις κρατήσει κάπου το .apk του autorec ή θυμάσαι από που το κατέβασες ή θυμάσαι το λογότυπό του. Κατά 93% πιστεύω ότι το KitKat autorec ειχες τρέξει γιατί ήσουν σε KitKat έκδοση (4.4.2) αλλιώς δε θα στο πέρναγε. Καλα, Facebook και messenger είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές που κυκλοφορούν! Καλύτερα να μπαίνεις από τον browser ή από κάποιες εφαρμογές που είναι πιο ελαφριές και έχουν φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν τις θυμάμαι ποιες ειναι, δεν έχω Facebook, είχα διαβάσει ένα αρθρο σε ένα φόρουμ που συζητούσαν για αυτό το θέμα. Ξερεις τι γινεται? Πρεπει να ηταν η συσκευη με lollipop original πριν την πειραξω γιατι εχει και την κιτρινιλα στην οθονη. Αν ηταν με lollipop και εβαλα το autorec λογικα θα ετρεξα αυτο με το lollipol γιατι θυμαμαι οτι εβγαζε ενα γλυφιντζουρι. Τα apk τα εχω σβησει γιατι ειναι ενος φιλου η συσκευη. Απο το μεσημερι που το δουλευω παει σφαιρα μολις εσβησα τις 2 καυτες εφαρμογες ομως. Αν ειναι οπως τα λες και ειχα βαλει kitkat πως μπορω να το καταλαβω? Τι προβληματα θα παρουσιαζει η συσκευη? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ξερεις τι γινεται? Πρεπει να ηταν η συσκευη με lollipop original πριν την πειραξω γιατι εχει και την κιτρινιλα στην οθονη. Αν ηταν με lollipop και εβαλα το autorec λογικα θα ετρεξα αυτο με το lollipol γιατι θυμαμαι οτι εβγαζε ενα γλυφιντζουρι. Τα apk τα εχω σβησει γιατι ειναι ενος φιλου η συσκευη. Απο το μεσημερι που το δουλευω παει σφαιρα μολις εσβησα τις 2 καυτες εφαρμογες ομως. Αν ειναι οπως τα λες και ειχα βαλει kitkat πως μπορω να το καταλαβω? Τι προβληματα θα παρουσιαζει η συσκευη? Αφού θυμάσαι το γλυφιτζουρι τότε το σωστό έβαλες ΑΝ(!) το κινητό είχε τη lollipop (5.0.2). H κιτρινίλα δεν παίζει ρόλο. Εγώ άλλαξα μία οθόνη ενώ βρισκόμουν με KitKat και τρεις με lollipop (αφού την έχω πιο πολύ καιρό). Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δυστυχώς το κιν. μου έπαθε το γνωστό πρόβλημα με τα wifi: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&ved=0ahUKEwiD2_uOpPbRAhVRsBQKHXZqAVQQtwIIITAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D6_0jzp65eLY&usg=AFQjCNGTDGC0U40TZ-517pHr2RfsZuitPQ&sig2=stUd3qRaVIc8_dUUi_9vKQ&bvm=bv.146094739,d.d24 Έκανα αυτό που δείχνει στο βίντεο αλλά φτιάχνει για λίγο και μετά ξανά τα ίδια. Επειδή είναι το d800 και είναι δύσκολο να βρω μητρική για d800, ξέρετε αν μπορώ να βάλω μητρική του d802; Λογικά το υπόλοιπο hardware δεν είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Δυστυχώς το κιν. μου έπαθε το γνωστό πρόβλημα με τα wifi: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&ved=0ahUKEwiD2_uOpPbRAhVRsBQKHXZqAVQQtwIIITAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D6_0jzp65eLY&usg=AFQjCNGTDGC0U40TZ-517pHr2RfsZuitPQ&sig2=stUd3qRaVIc8_dUUi_9vKQ&bvm=bv.146094739,d.d24 Έκανα αυτό που δείχνει στο βίντεο αλλά φτιάχνει για λίγο και μετά ξανά τα ίδια. Επειδή είναι το d800 και είναι δύσκολο να βρω μητρική για d800, ξέρετε αν μπορώ να βάλω μητρική του d802; Λογικά το υπόλοιπο hardware δεν είναι το ίδιο; Πρώτη φορά το ακούω. Κρίμα να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Η δικιά σου περίπτωση είναι σίγουρα θέμα hardware; Δοκίμασες καμιά άλλη ROM να δεις αν στο κάνει; Δεν γνωρίζω αν με την motherboard του D802 θα είσαι κομπλέ. Οι διαφορές τους πρέπει να είναι μόνο στις μπάντες συχνοτήτων. Δε μένεις Αμερική έτσι; Edited February 7, 2017 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Όχι Ελλάδα μένω, απλά το βρήκα σχεδόν τσάμπα και το πήρα (32άρι σφραγισμένο 115 ευρώ). Και d802 να έπαιρνα, τόσο το έβρισκα μεταχειρισμένο εκτός εγγύησης. Ναι δοκίμασα και με nougat, τίποτα. Τι να πω, ίσως δεν συμβαίνει στα d802 γιατί απ' ότι γκούγκλαρα, βλέπω αναφορές μόνο στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Όχι Ελλάδα μένω, απλά το βρήκα σχεδόν τσάμπα και το πήρα (32άρι σφραγισμένο 115 ευρώ). Και d802 να έπαιρνα, τόσο το έβρισκα μεταχειρισμένο εκτός εγγύησης. Ναι δοκίμασα και με nougat, τίποτα. Τι να πω, ίσως δεν συμβαίνει στα d802 γιατί απ' ότι γκούγκλαρα, βλέπω αναφορές μόνο στο εξωτερικό. Κρίμα. Η πλακέτα όμως που σκέφτεσαι να αλλάξεις παίζει να κανει όσο το πήρες. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δοκιμασεις ξανά ή με διαφορετικό τρόπο τη μόντα του τύπου από το βιντεάκι που πόσταρες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αφού θυμάσαι το γλυφιτζουρι τότε το σωστό έβαλες ΑΝ(!) το κινητό είχε τη lollipop (5.0.2). H κιτρινίλα δεν παίζει ρόλο. Εγώ άλλαξα μία οθόνη ενώ βρισκόμουν με KitKat και τρεις με lollipop (αφού την έχω πιο πολύ καιρό). Τέλος πάντων ο φίλος μου θέλει να του περάσω μια stock KitKat Έχω βρει τις οδηγίες από xda αλλά στο lg flash tool στην αρχή μου γράφει connection error fail Ότι και να δοκίμασα δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει Κατέβασα μια Europe rom KitKat εκεί από το link που δίνουν στο xda Έχω κάνει 10 φορές την διαδικασία και κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τέλος πάντων ο φίλος μου θέλει να του περάσω μια stock KitKat Έχω βρει τις οδηγίες από xda αλλά στο lg flash tool στην αρχή μου γράφει connection error fail Ότι και να δοκίμασα δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει Κατέβασα μια Europe rom KitKat εκεί από το link που δίνουν στο xda Έχω κάνει 10 φορές την διαδικασία και κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα Έχεις τους σωστούς drivers; Δώσε μου σε παρακαλώ τα links που βλέπεις τις οδηγίες του lg flash tool και της ROM που κατεβασες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Έχεις τους σωστούς drivers; Δώσε μου σε παρακαλώ τα links που βλέπεις τις οδηγίες του lg flash tool και της ROM που κατεβασες. Τελικά του πέρασα cloudy 2.7 kit Kat να τελειώνω γιατί πολύ κουράστηκα να ψάχνω το φταίει Για σίγουρα flash πρώτα kit Kat baseband και μετά όλα τα wipes και flash Rom Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts