Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα λες kitkat recovery και εβαλες cloudy 3.3 τοτε οπως στα λεει ο turac ειναι. Οπως και να χει νομιζω ευκολοτερο θα σου ναι να κανεις flash μια official lollipop και μετα απο την αρχη root, twrp και custom rom.

Μέσα στο site της cloudy 3.3 rom στο xda λέει ´require kk bootloader´

Γι αυτό το είχα κάνει

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέσα στο site της cloudy 3.3 rom στο xda λέει ´require kk bootloader´

Γι αυτό το είχα κάνει

Ωραια βρήκαμε τι φταιει, καλά το μυριστηκα. Οπότε περνάς με το lg flash tool την ΣΩΣΤΗ επίσημη lolliopop ROM και μετα root, recovery και CloudyG3 3.3. Πρόσεχε, με άλλο τρόπο κάνεις πλέων root και περνάς recovery απ'οτι με kit kat.

O Cloudyfa λεει στο post του ότι χρειάζεται kitkat baseband γιατι όταν τρέχεις το autorec για lollipop τότε για να περαστει το recovery σου υποβαθμιζει το basband σε KitKat και μετα φλασαρεις τη ROM.

Εσύ όντας σε kit kat και τρέχοντας το autorec για KitKat σου υποβάθμισε το baseband σε JellyBean.

Ότι και να κάνεις, αν δεν είσαι σίγουρος, ρωτα, με χαρά θα βοηθήσουμε.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την βοηθεια σας τα εκανα θαλλασα παλι!!!

Εκανα εγκατασταση την ρομ του sotmax 4.4.2 και μου εβγαλε μια ενημερωση 135mb την κατεβασα και μου ζητησε επανακενηση και απο τοτε το τηλ μπαινει σνεχεια σε custom recovery!!!

Εκανα factory reset Τιποτα

Εκανα wipe σε ολα ακομα και την internal και καθως κανω εγκατασταση την ρομ παλι απο την αρχη την παιρναει κανονικα αλλα μετα κανω επανακενηση και μπαινει παλι σε recovery!!!

Ti να κανω δεν εχω τηλ...

Oneplus 6

Την βοηθεια σας τα εκανα θαλλασα παλι!!!

Εκανα εγκατασταση την ρομ του sotmax 4.4.2 και μου εβγαλε μια ενημερωση 135mb την κατεβασα και μου ζητησε επανακενηση και απο τοτε το τηλ μπαινει σνεχεια σε custom recovery!!!

Εκανα factory reset Τιποτα

Εκανα wipe σε ολα ακομα και την internal και καθως κανω εγκατασταση την ρομ παλι απο την αρχη την παιρναει κανονικα αλλα μετα κανω επανακενηση και μπαινει παλι σε recovery!!!

Ti να κανω δεν εχω τηλ...

καλησπέρα ,δοκίμασε αυτό

On your TWRP terminal command type this codes.

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

then hit enter

type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

Then hit enter and reboot.

όταν πατάς enter (αφού γράψεις τις εντολές )περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα για να τα ξαναγράψει μόνο του

Edited by anestis1

καλησπέρα ,δοκίμασε αυτό

On your TWRP terminal command type this codes.

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

then hit enter

type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

Then hit enter and reboot.

όταν πατάς enter (αφού γράψεις τις εντολές )περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα για να τα ξαναγράψει μόνο του

ευχαριστω για την απαντηση αλλα καταφερα και το brickara παλι!!!

περασα πρωτα το bootstack οπως διαβασα και μετα την ρομ και τωρα μετα την επανακενηση γραφει error και ειναι μαυρη η οθονη !!!προσαθω να μπω σε download mode αλλα δεν μπαινει!!!!

πως μπορω να κανω hard reset!!!

Oneplus 6

ευχαριστω για την απαντηση αλλα καταφερα και το brickara παλι!!!

περασα πρωτα το bootstack οπως διαβασα και μετα την ρομ και τωρα μετα την επανακενηση γραφει error και ειναι μαυρη η οθονη !!!προσαθω να μπω σε download mode αλλα δεν μπαινει!!!!

πως μπορω να κανω hard reset!!!

φίλε μου λυπάμαι δεν σε πρόλαβα , αν δεν το είχες πειράξει με αυτό που έδωσα θα άνοιγε με τη μία (τόχω κάνει 2 φορές και δουλεύει ,είναι απο xda) τώρα δεν έχω τις γνώσεις να βοηθήσω ,πρέπει να περιμένεις τα "τσακάλια "μας

κάνε υπομονή μόνο να δουν τα μηνύματά σου ,το G2 δεν brickarei θα ανοίξει μην το φοβάσαι

Edited by anestis1

twrp εχεις; Για δοκιμασε να κρατησεις το power και το πληκτρο ηχου μεχρι να κλεισει. Οταν ανοιξει (εμφανισει λογοτυπο lg) αφηνεις και στα καπακια τα ξανακρατας πατημενα. Αν το κανες σωστα θα σου βγαλει επιλογες για hard reset. Κινεισαι με τα πληκτρα εντασης ηχου και επιλεγεις με το power. Edited by Antretng

twrp εχεις; Για δοκιμασε να κρατησεις το power και το πληκτρο ηχου μεχρι να κλεισει. Οταν ανοιξει αφηνεις και στα καπακια τα ξανακρατας πατημενα. Αν το κανες σωστα θα σου βγαλει επιλογες για hard reset. Κινεισαι με ταα πληκτρα εντασης ηχου και επιλεγεις με το power.

twrp δεν εχω !!!με ποιο πληκτρο ηχου να το κανω?δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν κανει κατι!!!

πριν 2 μερες πατησα για περιπου 2 λεπτα το power και εκανε hard reset τωρα δεν κανει !!!!

Oneplus 6

twrp δεν εχω !!!με ποιο πληκτρο ηχου να το κανω?δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν κανει κατι!!!

πριν 2 μερες πατησα για περιπου 2 λεπτα το power και εκανε hard reset τωρα δεν κανει !!!!

Σιγουρεψου ότι είναι κλειστο. Πάτα το vol- παρατεταμένα και μετα το power button. Οταν δεις το σήμα της lg αστα και ξαναπατατα. Δοκίμασε και με το vol+ , δοκιμασε και με τα δυο ταυτοχρονα.

Ο υπολογιστής τι δείχνει;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγουρεψου ότι είναι κλειστο. Πάτα το vol- παρατεταμένα και μετα το power button. Οταν δεις το σήμα της lg αστα και ξαναπατατα. Δοκίμασε και με το vol+ , δοκιμασε και με τα δυο ταυτοχρονα.

Ο υπολογιστής τι δείχνει;

λοιπον το δοκιμασα και με τα 2 αλλα δεν κανει τιποτα

μου λεει το secure booting error αι μετα παραμενει η οθονη αναμενη!!

τωρα το κλεινω με παρατεταμενο το power off και κλεινει η οθονη αλλα κανενας συνδιασμος δεν πετυχαίνει!!

ο υπολογιστης δειχνει 4-5 δισκους και λεει format!!!!

Oneplus 6

λοιπον το δοκιμασα και με τα 2 αλλα δεν κανει τιποτα

μου λεει το secure booting error αι μετα παραμενει η οθονη αναμενη!!

τωρα το κλεινω με παρατεταμενο το power off και κλεινει η οθονη αλλα κανενας συνδιασμος δεν πετυχαίνει!!

ο υπολογιστης δειχνει 4-5 δισκους και λεει format!!!!

καταφερα μετα απο πολους συνδιασμους να μπω σε λειτουργια Factory data reset αλλα και παλι δεν κανει τιποτα!!!!

Παιδια βοηθεια!!!

Oneplus 6

καταφερα μετα απο πολους συνδιασμους να μπω σε λειτουργια Factory data reset αλλα και παλι δεν κανει τιποτα!!!!

Παιδια βοηθεια!!!

Λοιπόν. Λύνεται. Περίμενε λίγο να ψάξω.

Επανέρχομαι:

Δες εδω: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60044407

Εσύ είσαι στο 4 και μετά στο 5.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο.κ περιμενω

Απάντησα παραπανω κάνοντας edit το post μου.

Για πες μου πως θα πάει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απάντησα παραπανω κάνοντας edit το post μου.

Για πες μου πως θα πάει...

λοιπον μπηκα σε custom recovery και περναω μια ρομ

εκανε κανονικα την εγκατασταση αλλα στην επανεκινηση με παει παλι σε recovery!!!!!!!!

Edited by petraKOS07
Oneplus 6

λοιπον μπηκα σε custom recovery και περναω μια ρομ

εκανε κανονικα την εγκατασταση αλλα στην επανεκινηση με παει παλι σε recovery!!!!!!!!

αφού έχεις recovery TWRP κάνε αυτό που σού έγραψα πριν με προσοχή στο τι γράφεις

αφού έχεις recovery TWRP κάνε αυτό που σού έγραψα πριν με προσοχή στο τι γράφεις

To εκανα και ολα καλα σας ευχαριστω πολυ!!!

Oneplus 6

To εκανα και ολα καλα σας ευχαριστω πολυ!!!

Σε περίμενα για να πάω για μπάνιο .Τέλος καλό ,όλα καλά ευχαριστίες στους TUPAC_RIP και Antretng που βοήθησαν.Καληνύχτα

Ωραία. Ξεμπερδεψες.

Από δω και πέρα θυμήσου ότι δεν κάνουμε OTA ενημερώσεις σε custom ROM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια βρήκαμε τι φταιει, καλά το μυριστηκα. Οπότε περνάς με το lg flash tool την ΣΩΣΤΗ επίσημη lolliopop ROM και μετα root, recovery και CloudyG3 3.3. Πρόσεχε, με άλλο τρόπο κάνεις πλέων root και περνάς recovery απ'οτι με kit kat.

O Cloudyfa λεει στο post του ότι χρειάζεται kitkat baseband γιατι όταν τρέχεις το autorec για lollipop τότε για να περαστει το recovery σου υποβαθμιζει το basband σε KitKat και μετα φλασαρεις τη ROM.

Εσύ όντας σε kit kat και τρέχοντας το autorec για KitKat σου υποβάθμισε το baseband σε JellyBean.

Ότι και να κάνεις, αν δεν είσαι σίγουρος, ρωτα, με χαρά θα βοηθήσουμε.

Δηλαδή βάζω official 5.0.2. Μετά root, recovery πάλι με autorec και μετά κανονικά wipes και install rom???

Το λάθος ήταν ότι δεν είχε το τηλέφωνο πριν official lollipop?

Γιατί έχω κάνει κι αλλά g2 έτσι αλλά νομίζω ήταν σε lollipop ήδη. Μάλλον γι αυτό πέτυχαν

Nokia 8800 Scirocco

Δηλαδή βάζω official 5.0.2. Μετά root, recovery πάλι με autorec και μετά κανονικά wipes και install rom???

Το λάθος ήταν ότι δεν είχε το τηλέφωνο πριν official lollipop?

Γιατί έχω κάνει κι αλλά g2 έτσι αλλά νομίζω ήταν σε lollipop ήδη. Μάλλον γι αυτό πέτυχαν

Ναι σε όλα.

Πρόσεχε, θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο autorec με πριν. Θες το lollipop autorec.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι σε όλα.

Πρόσεχε, θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο autorec με πριν. Θες το lollipop autorec.

Σ ευχαριστώ. Ίσως σήμερα το απόγευμα τα δοκιμάσω γιατί δεν έχω την συσκευή μπροστά μου ακόμα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είχα βάλει autorec kit Kat ή lollipop?

Πήρα την συσκευή από τον φίλο μου, έσβησα το Facebook και το messenger και η συσκευή τώρα πάει σφαίρα

Σταμάτησαν και τα κολλήματα μέσα στις εφαρμογές που εκτελούνται πού έλεγε συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Εισαι τρελο support turac_rip. :lol: :)

Έτσι πρεπει. Όπως κι εμένα με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του Android το 2010 έτσι κι εγώ πρέπει να ανταποδώσω. Αλλιώς δεν έχει νόημα το φόρουμ μας.

Σ ευχαριστώ. Ίσως σήμερα το απόγευμα τα δοκιμάσω γιατί δεν έχω την συσκευή μπροστά μου ακόμα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είχα βάλει autorec kit Kat ή lollipop?

Πήρα την συσκευή από τον φίλο μου, έσβησα το Facebook και το messenger και η συσκευή τώρα πάει σφαίρα

Σταμάτησαν και τα κολλήματα μέσα στις εφαρμογές που εκτελούνται πού έλεγε συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση

Υπάρχει τρόπος να καταλαβεις αν έχεις κρατήσει κάπου το .apk του autorec ή θυμάσαι από που το κατέβασες ή θυμάσαι το λογότυπό του. Κατά 93% πιστεύω ότι το KitKat autorec ειχες τρέξει γιατί ήσουν σε KitKat έκδοση (4.4.2) αλλιώς δε θα στο πέρναγε.

Καλα, Facebook και messenger είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές που κυκλοφορούν! Καλύτερα να μπαίνεις από τον browser ή από κάποιες εφαρμογές που είναι πιο ελαφριές και έχουν φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν τις θυμάμαι ποιες ειναι, δεν έχω Facebook, είχα διαβάσει ένα αρθρο σε ένα φόρουμ που συζητούσαν για αυτό το θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι πρεπει. Όπως κι εμένα με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του Android το 2010 έτσι κι εγώ πρέπει να ανταποδώσω. Αλλιώς δεν έχει νόημα το φόρουμ μας.

Υπάρχει τρόπος να καταλαβεις αν έχεις κρατήσει κάπου το .apk του autorec ή θυμάσαι από που το κατέβασες ή θυμάσαι το λογότυπό του. Κατά 93% πιστεύω ότι το KitKat autorec ειχες τρέξει γιατί ήσουν σε KitKat έκδοση (4.4.2) αλλιώς δε θα στο πέρναγε.

Καλα, Facebook και messenger είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές που κυκλοφορούν! Καλύτερα να μπαίνεις από τον browser ή από κάποιες εφαρμογές που είναι πιο ελαφριές και έχουν φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν τις θυμάμαι ποιες ειναι, δεν έχω Facebook, είχα διαβάσει ένα αρθρο σε ένα φόρουμ που συζητούσαν για αυτό το θέμα.

Ξερεις τι γινεται? Πρεπει να ηταν η συσκευη με lollipop original πριν την πειραξω γιατι εχει και την κιτρινιλα στην οθονη.

Αν ηταν με lollipop και εβαλα το autorec λογικα θα ετρεξα αυτο με το lollipol γιατι θυμαμαι οτι εβγαζε ενα γλυφιντζουρι.

Τα apk τα εχω σβησει γιατι ειναι ενος φιλου η συσκευη. Απο το μεσημερι που το δουλευω παει σφαιρα μολις εσβησα τις 2 καυτες εφαρμογες ομως.

Αν ειναι οπως τα λες και ειχα βαλει kitkat πως μπορω να το καταλαβω? Τι προβληματα θα παρουσιαζει η συσκευη?

Nokia 8800 Scirocco