toubano44 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 εγκατεστηκα το kingroot εκανε τα μαγικα του και τωρα εμεινα χωρις sim, Πφφφφ :angry::devil: εντωμεταξυ το autorec δεν μου κανει γιατι δεν εχω lollipop, αλλα kitkat οκ για το πρωτο πρεπει να βγαλω την καρτα και να την ξαναβαλω, το εκανα, εβγαλα το kingroot και το ξαναπερασα και οταν εκανε την εγκατασταση ετρεξα το autorec, εκανε επανεκκινηση και κολλησε στην καρτελα των εφαρμογων Φιλε νομιζα lollipop ειχες. Για κιτκατ υπαρχει αλλη εφαρμογη για να περασεις custom recovery https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 Τι εννοεις οταν λες κόλλησε στη καρτελα εφαρμογων; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 οκ το ξεκολλησα, τωρα εχω προβλημα στην αντικατασταση του kingroot, μου βγαζει failure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Εγώ με το ξυπνητήρι της Google edition 1.5 δε μπορώ να αλλάξω ήχο... Αυτό μόνο έχω παρατηρήσει... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Περιεργο σε εμενα αλλάζει ο ήχος Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) οκ το ξεκολλησα, τωρα εχω προβλημα στην αντικατασταση του kingroot, μου βγαζει failure Εννοεις οτι θες να αντικαταστησεις την εφαρμογη που σου περασε το king root με το super su; Αν ναι κοιτα αυτο το λινκ- http://missingtricks.net/replace-kingroot-kinguser-with-supersu-superuser-android-guide/ Καταρχην καταφερες να κανεις ρουτ και να περασεις recovery; Edited January 14, 2017 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 ναι, φυσικα, το εχω δει κι αυτο που λες, και με terminal το κανω και βγαζει failure, το normal update στο supersu δεν κανει τιποτα, φορτωσα κι απ την recovery το UPDATE-SuperSU-v2.46.zip, παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 ναι, φυσικα, το εχω δει κι αυτο που λες, και με terminal το κανω και βγαζει failure, το normal update στο supersu δεν κανει τιποτα, φορτωσα κι απ την recovery το UPDATE-SuperSU-v2.46.zip, παλι τιποτα Φιλε μου δε ξερω γιατι ετσι. Εγω πριν καιρο που δοκιμασα την διαδικασια με τον terminal ειχε πετυχει. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) εντωμεταξύ το autorec μου λέει να μπει στο recovery για να φορτώσει κάτι img, εγώ πρέπει να το κάνω αυτό; ούτε οδηγίες, ούτε τπτ δεν δίνει του λέω δλδ να μπει στο recovery, αλλά όταν φτάνω εκεί δεν ξέρω τι να κάνω Edited January 14, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 εντωμεταξύ το autorec μου λέει να μπει στο recovery για να φορτώσει κάτι img, εγώ πρέπει να το κάνω αυτό; ούτε οδηγίες, ούτε τπτ δεν δίνει του λέω δλδ να μπει στο recovery, αλλά όταν φτάνω εκεί δεν ξέρω τι να κάνω Αμα μπαινει κανονικα στο twrp τοτε πες μου τι θες να κανεις και θα σου πω. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Ναι μπαίνει κι εκεί, έκανα install σου είπα κι από εκεί το zip του supersu, βγάζει και successful κλπ, δεν θα έπρεπε να παίζει; θα μείνω με το king αν δεν βρω άλλη λύση και θα δω πως θα πάει, τι να πω, δεν βγάζει και μήνυμα λάθους εντωμεταξύ, χώρια που το ξήλωσα και το ξανά πέρασα (το king) και πάλι τα ίδια Edited January 14, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Ναι μπαίνει κι εκεί, έκανα install σου είπα κι από εκεί το zip του supersu, βγάζει και successful κλπ, δεν θα έπρεπε να παίζει; θα μείνω με το king αν δεν βρω άλλη λύση και θα δω πως θα πάει, τι να πω, δεν βγάζει και μήνυμα λάθους εντωμεταξύ, χώρια που το ξήλωσα και το ξανά πέρασα (το king) και πάλι τα ίδια Πραγματικα ελπιζω να βρεις τροπο. Δεν ξερω αλλο τροπο για να φτιαξει. Αν δεν βρεις τροπο τελικα και σε ενοχλει τοσο το purify(νομιζω ετσι λεγεται) δοκιμασε να περασεις καμια custom rom η οποια θα εχει το super su. Ειναι μια λυση και αυτη... Παρεπιπτοντως περνα αν θες νεοτερη εκδοση του twrp. Συγκεκριμένα τη version 2.8.7.3. http://www.gregtwallace.com/lgg2-projects/twrp/?version=2.8.7.3 Edited January 14, 2017 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 οκ, τα κατάφερα με τις οδηγίες του οδηγού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 οκ, τα κατάφερα με τις οδηγίες του οδηγού Αρα εχεις super su κανονικα να φανταστω ;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ναι! έβαλα πρώτα ένα άλλο που είχε ο οδηγός και μετά εγκατέστησα κανονικά supersu :-) το supersu της cm πάντως έχει και επιλογή απομνημόνευση, αυτό δεν νομίζω να έχει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos13 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αμα δεν μας πεις τι εχεις κανει στο κινητο σου πριν (πχ ειναι ρουταρισμενο) και τι κανεις οταν στο βγαζει δεν μπορουμε να βοηθησουμε. Εισαι root? Εχεις twrp περασει; Πως προσπαθεις να βαλεις rom? Τι βηματα ακολουθεις; Που σκαλωνει; Δε μπορώ να περάσω ούτε stock ρομ, ούτε custom recovery, ούτε τίποτα. Ούτε με εφαρμογές όπως προσπαθούσα, ούτε χειροκίνητα. Το κινητό είναι ροοτ. Μου πετάει αυτό, https://i.ytimg.com/vi/Y5QCtgpLlbk/maxresdefault.jpg ότι και να κάνω. Μετά πατάω volum down και ανοίγει κανονικά το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ναι! έβαλα πρώτα ένα άλλο που είχε ο οδηγός και μετά εγκατέστησα κανονικά supersu :-) το supersu της cm πάντως έχει και επιλογή απομνημόνευση, αυτό δεν νομίζω να έχει ε; Δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες απομνημονευση. Εγω εχω το SuperSU v2.79 του chainfire. Στις ρυθμισεις δεν ειδα παντως τετοια επιλογη εκτός αν δεν ειδα καλα. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 στην cm που εχω στο moto κινητο μου οταν μια εφαρμογη ζηταει προσβαση στο παραθυρακι που πεταγεται εχει απο κατω επιλογη "απομνημονευση" και δεν χρειαζεται να ανοιγεις το supersu για να το κανεις να θυμαται την επιλογη αυτη για τις εφαρμογες που δινεις, αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 στην cm που εχω στο moto κινητο μου οταν μια εφαρμογη ζηταει προσβαση στο παραθυρακι που πεταγεται εχει απο κατω επιλογη "απομνημονευση" και δεν χρειαζεται να ανοιγεις το supersu για να το κανεις να θυμαται την επιλογη αυτη για τις εφαρμογες που δινεις, αυτο Τωρα καταλαβα τι θες να πεις. Στην αρχη οταν ανοιγεις μια εφαρμογη για πρώτη φορά που χρειάζεται ρουτ σε βγαζει ενα παραθυρο. Πατας "χορηγησε" και εισαι έτοιμος. Ουσιαστικά ειναι σαν αυτο με την απομνημονευση που λες. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 μπα, ακομα δεν καταλαβες :p οταν ξανανοιξεις την ιδια εφαρμογη θα σε ξαναρωτησει, αυτο λεω εγω απομνημονευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 μπα, ακομα δεν καταλαβες :p οταν ξανανοιξεις την ιδια εφαρμογη θα σε ξαναρωτησει, αυτο λεω εγω απομνημονευση Κατεβασα μια τυχαια εφαρμογη για να δεις τι επιλογες εχει το super su. Αν τικαρεις το "ρωτα με ξανα" και επιλεξεις το "επομενη φορα" θα σε ξαναεμφανισει το μνμ λογικα. Νομιζω ειναι αυτο που ζητας αν δεν κανω λαθος χωρις να το έχω δοκιμασει στο δικο μου. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Καλημερα μια βοηθεια, περασα την μαμα ρομ 4.4.2 αλλα απο το νημα τον xda για το πως να γινει το τελειο unroot λεει οτι αμα βαλεις το κινητο σε download mode σου βγαζει 3 ενδειξεις: ROOTED (Red) = The phone is rooted UNROOTED (Pink) = The phone is not rooted, but once rooted. THIS STATE I'VE NEVER SEEN UNROOTED (White) = The phone was never rooted. Εγω με το flash tools περασα την ΚΚ αλλα εμενα βγαινει red επισης δεν μπαινει κ στο recovery, με τον ιδιο τροπο περασα την lollipop δεν βγαζει καποια ενδειξει απο της παραπανω αλλα μπαινει στο recovery, απλα να μου πει καποιος αμα εχω παραλειψει καποιο βημα. https://postimg.org/image/ormumnf03/ https://postimg.org/image/g0gxb8vgz/ Καμια ιδεα καποιος? ληγει κ η εγγυηση σε 1 μηνα. Edited January 15, 2017 by alexgram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 https://postimg.org/image/ormumnf03/ https://postimg.org/image/g0gxb8vgz/ Καμια ιδεα καποιος? ληγει κ η εγγυηση σε 1 μηνα. Όταν λες δεν μπαίνει σε recovery τι εννοείς; Αν δεν έχεις εγκαταστήσει κάποιο custom recovery είναι λογικό να μην μπαίνει! Αν θυμάμαι πάντως καλά όταν κάναμε τη μετάβαση από JellyBean σε Kit Kat σε όλους έβγαζε αυτό το κόκκινο "ROOTED". Ακόμη και σ' αυτούς που δε ρούταραν ποτέ. Το είχε αναγνωρίσει όμως η LG, και είχαν πει ότι ήταν κάτι σαν bug και δεν είχε κανένας πρόβλημα με το service στην procordia! Αυτά βέβαια τα γράφω σύμφωνα μ' αυτά που λέγαν οι συμφορίτες τότε, δεν έχω προσωπική εμπειρία ούτε από official rom (γιατί έχω custom rom's εδώ και 3 χρόνια) ούτε από service! ("Θηρίο" το G2 μου :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Κατεβασα μια τυχαια εφαρμογη για να δεις τι επιλογες εχει το super su. Αν τικαρεις το "ρωτα με ξανα" και επιλεξεις το "επομενη φορα" θα σε ξαναεμφανισει το μνμ λογικα. Νομιζω ειναι αυτο που ζητας αν δεν κανω λαθος χωρις να το έχω δοκιμασει στο δικο μου. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μα δεν θελω να με ρωτησει, αλλα το αντιθετο, στης cm το supersu εχει απο κατω επιλογη (checkbox) που γραφει απομνημονευση της επιλογης, στο supersu που βαζουμε εμεις πρεπει να το ανοιξεις, να βρεις την εφαρμογη που εδωσες προσβαση και να βαλεις enabled & save (στα αγγλικα την εχω, στα ελληνικα φανταζομαι ενεργοποιηση και αποθηκευση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 μα δεν θελω να με ρωτησει, αλλα το αντιθετο, στης cm το supersu εχει απο κατω επιλογη (checkbox) που γραφει απομνημονευση της επιλογης, στο supersu που βαζουμε εμεις πρεπει να το ανοιξεις, να βρεις την εφαρμογη που εδωσες προσβαση και να βαλεις enabled & save (στα αγγλικα την εχω, στα ελληνικα φανταζομαι ενεργοποιηση και αποθηκευση) Φιλε πραγματικα μπερδευτηκα Δεν πολυπειραζω το super su ειναι η αληθεια και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως μου λες :p Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) εντωμεταξύ άλλο πρόβλημα: δεν μπορώ να σετάρω καμία εφαρμογή ως προεπιλογή sms οκ, το βρήκα κι αυτό: ήθελε απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά Edited January 15, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) μα δεν θελω να με ρωτησει, αλλα το αντιθετο, στης cm το supersu εχει απο κατω επιλογη (checkbox) που γραφει απομνημονευση της επιλογης, στο supersu που βαζουμε εμεις πρεπει να το ανοιξεις, να βρεις την εφαρμογη που εδωσες προσβαση και να βαλεις enabled & save (στα αγγλικα την εχω, στα ελληνικα φανταζομαι ενεργοποιηση και αποθηκευση) Ειναι λιγο αναποδο απο αυτο που λες. Δεν χρειαζεται να πατησεις για απομνημονευση μιας και απο προεπιλογη οταν πατας "χορηγησε" κρατα την επιλογη σου μονιμα. Αντιθετα αν το θες προσωρινο πατας απο πανω το κουτακι για να σε ξαναρωτησει αργοτερα. Edited January 15, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts