Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελευταία είμαι με Cloudy 3.3 & Dorinmax.

Πάει πολύ ωραία!

ωραια την βρηκα και εγω και λεω να την βαλω!!!!!!Για να βαλω τον dorinmanx χρειαζεται κατι ιδιαιτερο η τον περναμε σαν τις ρομ?

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια εχω το εξης κινητο με stock android 5.0.2 και μονο root και θελω να ρωτησω καποια πραγματα...

1ον εαν υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για περασμα custom rom για αρχαριους

2ον εαν εχετε να προτεινετε καποια rom που να μην χαλαει την ποιοτητα της καμερας και να ειναι οσο το δυνατον lag free και με καλη αυτονομια μπαταριας

Πάντως εγώ που τρέχω Nougat από χθες πάει σφαίρα και πολύ πιο σφαίρα και από Marshmallow, θέμα με τα γραφικά δεν υπάρχει απολύτως κανένα. Μόνο τα γνωστά bugs που περιμένουμε να διορθωθούν από μέρα σε μέρα (κάμερα, mobile data). Για πρώτο build είναι αξιεπαινο και φανταστικό.

Απ' ότι διαβάζω έχει σοβαρό θέμα με το battery drain. Ειδικά τη νύχτα, οι χρήστες χάνουν ~50% μπαταρίας!

Γεια σας παιδια εχω το εξης κινητο με stock android 5.0.2 και μονο root και θελω να ρωτησω καποια πραγματα...

1ον εαν υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για περασμα custom rom για αρχαριους

2ον εαν εχετε να προτεινετε καποια rom που να μην χαλαει την ποιοτητα της καμερας και να ειναι οσο το δυνατον lag free και με καλη αυτονομια μπαταριας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6580849

Στο 2 περνας το autorec για lollipop.

Ξεχνας το 3.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα

Επιτέλους έβαλα τη CM13. Θα ήθελα μία βοήθεια. Υπάρχει κάποιου το τηλεκοντρόλ της LG να το περάσω και ραδιόφωνο; Αν ναι, πείτε μου και πώς τα περνάω.

Ευχαριστώ

καλησπέρα

Επιτέλους έβαλα τη CM13. Θα ήθελα μία βοήθεια. Υπάρχει κάποιου το τηλεκοντρόλ της LG να το περάσω και ραδιόφωνο; Αν ναι, πείτε μου και πώς τα περνάω.

Ευχαριστώ

Για κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3302437 για το quick remote απο κει το χω βάλει λέει και γω λέει αναλυτικές οδηγίες ,όσο για ραδιόφωνο googlare spirit2 το χω βάλει και παίζει μια χαρά.

Τα έφτιαξα και τα δύο. Ευχαριστώ! Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πώς να βάλω mp3 για ξυπνητήρι (αλλά είναι μικρό το πρόβλημα)

Τα έφτιαξα και τα δύο. Ευχαριστώ! Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πώς να βάλω mp3 για ξυπνητήρι (αλλά είναι μικρό το πρόβλημα)

Νομίζω θες έναν root explorer για να βρεις και να περάσεις μέσα στον φάκελο των ήχων αφύπνισης με τα αναλογα permissions τα mp3 που θες

Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πώς να βάλω mp3 για ξυπνητήρι (αλλά είναι μικρό το πρόβλημα)

Με έναν root explorer πήγαινε στη διαδρομή: system/media/audio και θα βρεις φακέλους: ringtone/alarms/notifications

Κάνε αντιγραφή εκεί τα mp3 που θες , reboot και είσαι έτοιμος.

Θα τoυς βρείς στα settings κανονικά.

Πάντα έτσι το κάνω σε όλα τα κινητά που είχα...

Και κάτι τελευταίο αγαπητοί γνώστες! Όταν το φορτίζω μου βγάζει ότι κάνει αργή φόρτιση. Λογικά είναι κάποιο bug της cm13. Έχετε κάποια λύση;

Και κάτι τελευταίο αγαπητοί γνώστες! Όταν το φορτίζω μου βγάζει ότι κάνει αργή φόρτιση. Λογικά είναι κάποιο bug της cm13. Έχετε κάποια λύση;

Συνήθως είναι μόνο "οπτικό" bug αλλά για σίγουρα τσεκαρε το με το ampere από το playstore με τον γνήσιο φορτιστή αν λέει 1600 είσαι οκ και καλό είναι να είναι λίγο κρύο το κινητό να μην ζεματάει εννοώ γιατί αλλιώς ρίχνει λίγο τα ampere.

Συνήθως είναι μόνο "οπτικό" bug αλλά για σίγουρα τσεκαρε το με το ampere από το playstore με τον γνήσιο φορτιστή αν λέει 1600 είσαι οκ και καλό είναι να είναι λίγο κρύο το κινητό να μην ζεματάει εννοώ γιατί αλλιώς ρίχνει λίγο τα ampere.

Την μία μου έλεγε 1590, το βγάζω και το βάζω και λέει 630, το βράζω και το βάζω και λέει 1050 περίπου

Καλησπέρα στη παρέα!

Φλάσαρα την Dirty Unicorn 10.6 τις προάλλες και νομίζω έχει θέμα με το WiFi όταν είναι κλειδωμένο (αποσυνδέεται και δν μ έρχονται ειδοποιήσεις από whatsapp/messenger πχ - με δεδομένα όλα κομπλε). Έψαξα λίγο και είδα ότι η λύση είναι να βγει το Google Connectivity Services από την βελτιστοποίηση μπαταρίας. Όμως δεν την βρίσκω σαν εφαρμογή, υποθέτω έχει κάτι δικό της η DU. Το έχει συναντήσει και λύσει κανένας;

Το link του Xposed για τις εποχές lollipop και μετά, είναι εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Κάνεις install από recovery αυτό το zip:

https://www.dropbox.com/s/6tr6l0fseplexy6/xposed-v86-sdk21-arm.zip?dl=0

Και μετά εγκατάσταση αυτό το apk:

https://www.dropbox.com/s/ao3ogujcyzpgdh9/XposedInstaller_3.0_alpha4.apk?dl=0

Σε στοκ lp για εγκατάσταση xposed χρειάζεται να απεγκαταστησεις τις 2 εφαρμογές συστήματος? Lg smart cover (κ η άλλη που με διαφεύγει) κ μετά να κάνεις εγκατάσταση μέσω twrp?

Σε στοκ lp για εγκατάσταση xposed χρειάζεται να απεγκαταστησεις τις 2 εφαρμογές συστήματος? Lg smart cover (κ η άλλη που με διαφεύγει) κ μετά να κάνεις εγκατάσταση μέσω twrp?

Πλεον οχι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω Η-rom v2.1 και φλασαρα κατι mods που εχει στο htc mania για αλλαγη του system ui. Το κουμπι για αλλαγη μεταξυ 3g 4g 2g και auto δεν λειτουργει οπως πρεπει. Το παταω μια φορα και αλλαζει αν το πατησω και δευτερη δεν αλλαζει. Λογικα bug πρεπει να ειναι. Το εχει παρατηρήσει κανεις αλλος;

Εντωμεταξυ δοκίμασα όλα τα mods για αλλαγή του system ui...

Edit...

Φλασαρα και ενα ζιπ που ειχανε φτιαξει τα παιδια του νηματος μας(SuperStocUI) αλλα και παλι τιποτα.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

Έχω blitz με το δικό της kernel, αλλά τώρα τελευταία μου κάνει και κολλήματα... Λαγκαρει αρκετά....

Τι έχετε να προτείνεται για αλλαγή;

Άλλη Kit Kat η κάτι άλλο;

Έχω blitz με το δικό της kernel, αλλά τώρα τελευταία μου κάνει και κολλήματα... Λαγκαρει αρκετά....

Τι έχετε να προτείνεται για αλλαγή;

Άλλη Kit Kat η κάτι άλλο;

BrokenOs θα το βρεις στο Google+!!!

CAF based είναι aosp τέλος για το κινητό αυτό

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν μπορώ να βρω link για download...

Είναι εύκολο να δώσετε παιδιά;

Επίσης στα γρήγορα οδηγίες εγκατάστασης;