DjTony Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Με έχετε μπερδέψει... Για ποια ρομ λέτε; την SRK ROM ή την SRKG; SRKG2 3.0.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Με έχετε μπερδέψει... Για ποια ρομ λέτε; την SRK ROM ή την SRKG; http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Με έχετε μπερδέψει... Για ποια ρομ λέτε; την SRK ROM ή την SRKG; SRKG2. Απο το link του titarasaudi την κατεβαζεις. Εγω εχω δοκιμασει μονο την 3.0 εκδοση. Ο DjTony ειπε οτι η 4.0 ειναι χειροτετη απο τη 3.0. Edited April 2, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 καλησπερα, ενας φιλος εχει προβλημα με το g2 του και μου ζητησε βοηθεια μιας και ασχολουμαι και καλα ... λοιπον, το κινητο ειχε κιτ κατ 4.4.2 και ενω ολα ειναι κανονικα μετα απο factory reset οταν ανοιξω το wifi και αρχισει και κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες και στα google services, μετα κατα η κληση ειναι χαλια, δεν ακουω τον συνομιλητη και δεν με ακουει κι αυτος ...οταν το βαλω σε ανοικτη ακροαση ολα κανονικα , πολυ περιεργο θα το εστελνα στο service αν ειχε εγγυηση ή αν δεν εκανε το τρελο, να δουλευει κανονικα και να ακουγεται καθαρα, πριν την ενημερωση των εφαρμογων !!!!!! εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα ; του περασα την λολιποπ, europe open, γιατι το πηρε το παιδια απο κινα, αν και ευρωπαϊκο G2 D802 προοριζοταν για την αγορα του Hong Kong !!!! και με την λολιποπ ακριβως τα ιδια ! οποτε τι κανω ; περναω καποια custom ή δεν θα βοηθησει ουτε αυτο ; ο αδερφος μου που ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο του το G2 σταματησε τις ενημερωσεις χαχαχα αλλα δε θυμαται πως απιστευτο ετσι ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 καλησπερα, ενας φιλος εχει προβλημα με το g2 του και μου ζητησε βοηθεια μιας και ασχολουμαι και καλα ... λοιπον, το κινητο ειχε κιτ κατ 4.4.2 και ενω ολα ειναι κανονικα μετα απο factory reset οταν ανοιξω το wifi και αρχισει και κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες και στα google services, μετα κατα η κληση ειναι χαλια, δεν ακουω τον συνομιλητη και δεν με ακουει κι αυτος ...οταν το βαλω σε ανοικτη ακροαση ολα κανονικα , πολυ περιεργο θα το εστελνα στο service αν ειχε εγγυηση ή αν δεν εκανε το τρελο, να δουλευει κανονικα και να ακουγεται καθαρα, πριν την ενημερωση των εφαρμογων !!!!!! εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα ; του περασα την λολιποπ, europe open, γιατι το πηρε το παιδια απο κινα, αν και ευρωπαϊκο G2 D802 προοριζοταν για την αγορα του Hong Kong !!!! και με την λολιποπ ακριβως τα ιδια ! οποτε τι κανω ; περναω καποια custom ή δεν θα βοηθησει ουτε αυτο ; ο αδερφος μου που ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο του το G2 σταματησε τις ενημερωσεις χαχαχα αλλα δε θυμαται πως απιστευτο ετσι ; Για να άλλαξες ήδη ROM, έστω και official πάει να πει ότι, ότι και να βάλεις δε θα αλλάξει κάτι δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 ναι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι hardware προβλημα !! αφου δουλευει κανονικα πριν κανει τις πρωτες ενημερωσεις !!!!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 SRKG2 3.0.... http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906 SRKG2. Απο το link του titarasaudi την κατεβαζεις. Εγω εχω δοκιμασει μονο την 3.0 εκδοση. Ο DjTony ειπε οτι η 4.0 ειναι χειροτετη απο τη 3.0. οκ, ευχαριστω, αν και θυμαμαι οτι την ειχα δοκιμασει καποια στιγμη, πειτε μου πως ειναι ο ηχος? ειναι αρκετα δυνατος? στην FF1.0 ειναι καλος και με τον dori την ανεβασα και λιγο, οποτε ειναι ακομα καλυτερος. αληθεια απο τις 2 εκδοσεις ποια περασατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) οκ, ευχαριστω, αν και θυμαμαι οτι την ειχα δοκιμασει καποια στιγμη, πειτε μου πως ειναι ο ηχος? ειναι αρκετα δυνατος? στην FF1.0 ειναι καλος και με τον dori την ανεβασα και λιγο, οποτε ειναι ακομα καλυτερος. αληθεια απο τις 2 εκδοσεις ποια περασατε? Οι εκδόσεις είναι τρεις! Μια τελείως stock, μια με λίγο de-bloat και η τελευταία είναι η πιο light. Εγώ, αλλά και τα περισσότερα παιδιά, έχουμε δοκιμάσει την τελευταία, την πιο ελαφριά! Εγώ, απ' ότι θυμάμαι, είχε χρειαστεί να ανεβάσω τον ήχο, δεν ήταν πολύ δυνατός. Βασικά εγώ τον ανεβάζω σε κάθε rom που βάζω, πειράζοντας το αρχείο mixer_paths.xml. Στη μόνη rom που δε χρειάστηκε να το κάνω, ειναι στην Google Edition που έχω τώρα, γιατί ήταν ήδη πειραγμένο το αρχείο. Αν τη δοκιμάσεις μπορώ να σου ανεβάσω το mixer_paths.xml της Google Edition να το περάσεις. Κατά 99% πιστεύω ταιριάζει. Βέβαια πριν το βάλεις πάντα nandroid, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!! Edited April 3, 2016 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 καλησπερα, ενας φιλος εχει προβλημα με το g2 του και μου ζητησε βοηθεια μιας και ασχολουμαι και καλα ... λοιπον, το κινητο ειχε κιτ κατ 4.4.2 και ενω ολα ειναι κανονικα μετα απο factory reset οταν ανοιξω το wifi και αρχισει και κανει τις ενημερωσεις στις εφαρμογες και στα google services, μετα κατα η κληση ειναι χαλια, δεν ακουω τον συνομιλητη και δεν με ακουει κι αυτος ...οταν το βαλω σε ανοικτη ακροαση ολα κανονικα , πολυ περιεργο θα το εστελνα στο service αν ειχε εγγυηση ή αν δεν εκανε το τρελο, να δουλευει κανονικα και να ακουγεται καθαρα, πριν την ενημερωση των εφαρμογων !!!!!! εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα ; του περασα την λολιποπ, europe open, γιατι το πηρε το παιδια απο κινα, αν και ευρωπαϊκο G2 D802 προοριζοταν για την αγορα του Hong Kong !!!! και με την λολιποπ ακριβως τα ιδια ! οποτε τι κανω ; περναω καποια custom ή δεν θα βοηθησει ουτε αυτο ; ο αδερφος μου που ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο του το G2 σταματησε τις ενημερωσεις χαχαχα αλλα δε θυμαται πως απιστευτο ετσι ; Εχεις δοκιμασει να τικαρεις μεσα απο τις ρυθμισεις του dialer το voice enhancement; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Είμαι με f&f 1.3 προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το adaway κατέβασα το αρχείο στο τρεις φορές αλλά του κουμπί της εγκατάστασης δεν πατιεται μόνο το κουμπί της ακύρωσης. Έκανα επανεκκίνηση πάλι όμως τίποτα Επίσης δεν μου δουλεύει ο ήχος όταν κλειδωνω την συσκευή. Μόνο στο ξεκλείδωμα Και κάτι ακόμα. Στην notification bar βγάζω την φωτεινότητα και την ένταση αλλά μετά οι ειδοποιήσεις αφήνουν κενό μεταξύ των toggles και των ειδοποιήσεων. Δηλαδή δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις κάτω απο τα κουμπιά του WiFi και λοιπά αλλά έχει ένα κενό. Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Edited April 3, 2016 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Είμαι με f&f 1.3 προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το adaway κατέβασα το αρχείο στο τρεις φορές αλλά του κουμπί της εγκατάστασης δεν πατιεται μόνο το κουμπί της ακύρωσης. Έκανα επανεκκίνηση πάλι όμως τίποτα Επίσης δεν μου δουλεύει ο ήχος όταν κλειδωνω την συσκευή. Μόνο στο ξεκλείδωμα Καλημέρα, μήπως έχεις καμία εφαρμογή φίλτρου οθόνης ενεργή? Εμένα αυτό έφταιγε και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω εφαρμογές. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Καλημέρα, μήπως έχεις καμία εφαρμογή φίλτρου οθόνης ενεργή? Εμένα αυτό έφταιγε και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω εφαρμογές. Φίλτρου οθόνης τι εννοείς; Έχω το flux για αυτόματη φωτεινότητα Αυτό έφταιγε τελικά. Το έκλεισα και έκανε κανονικά εγκατάσταση Edited April 3, 2016 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Και κάτι ακόμα. Στην notification bar βγάζω την φωτεινότητα και την ένταση αλλά μετά οι ειδοποιήσεις αφήνουν κενό μεταξύ των toggles και των ειδοποιήσεων. Δηλαδή δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις κάτω απο τα κουμπιά του WiFi και λοιπά αλλά έχει ένα κενό. Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Αυτό είναι "φυσιολογικό" και προκαλείται απ' το τροποποιημενο systemUI των παιδιών! Κάποια στιγμή ο Πάνος (pdimi70) είχε δώσει ενα fix που το φλασάρεις και φτιάχνει! Δε μπορώ όμως τώρα να το βρω, δεν ξέρω αν το έχει πρόχειρο κάποιος φίλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αυτό είναι "φυσιολογικό" και προκαλείται απ' το τροποποιημενο systemUI των παιδιών! Κάποια στιγμή ο Πάνος (pdimi70) είχε δώσει ενα fix που το φλασάρεις και φτιάχνει! Δε μπορώ όμως τώρα να το βρω, δεν ξέρω αν το έχει πρόχειρο κάποιος φίλος.... Στην cloudy δεν είχα αυτό το θέμα. Δεν πειράζει θα αφήσω την φωτεινότητα Και την ένταση έτσι δεν έχω όρεξη για πειράγματα Για το θέμα με τον ήχο κλειδώματος ξέρεις κάτι; Μια φορά εδώ μέσα μια κοπέλα μου έστειλε ένα zip με ήχους το πέρασα και έστρωσε. Μου είχε προσθέσει και κάποιους καινούργιους ήχους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ειναι η ιδεα μου ή η ff stock 1.0 ειναι πιο γρηγορη απο την ff 1.3;Την φλασαρα το πρωι,την εστησα,και θεωρω πως ειχα ευχαριστη εκπληξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ειναι η ιδεα μου ή η ff stock 1.0 ειναι πιο γρηγορη απο την ff 1.3;Την φλασαρα το πρωι,την εστησα,και θεωρω πως ειχα ευχαριστη εκπληξη! Μην μας λες τέτοια το πρωί έβαλα την 1.3 Δεν έχω όρεξη ξανά από την αρχή να στήνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ειναι η ιδεα μου ή η ff stock 1.0 ειναι πιο γρηγορη απο την ff 1.3;Την φλασαρα το πρωι,την εστησα,και θεωρω πως ειχα ευχαριστη εκπληξη! Καλησπερα και απο εμενα ποσταρω μετα απο καιρο βλεπω τα παντα στο φορουμ...δεν την εχω φτιαξει ακομα την οθονη εφτιαξα ομως μια UX5.0 ρομ την οποια δεν θα την ανεβασω προς το παρον...θα ειναι η τελευταια μου για την συσκευη και θελω να ειναι τελεια!!! Και σε εμενα φιλε μου η στοκ ηταν πιο γρηγορη απο την 1.3 λογο καποιων αλλαγων που εκανα....οποιο κερνελ και να βαλεις ειναι γρηγορη ελπιζω μα σου αρεσει!! Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπερα και απο εμενα ποσταρω μετα απο καιρο βλεπω τα παντα στο φορουμ...δεν την εχω φτιαξει ακομα την οθονη εφτιαξα ομως μια UX5.0 ρομ την οποια δεν θα την ανεβασω προς το παρον...θα ειναι η τελευταια μου για την συσκευη και θελω να ειναι τελεια!!! Και σε εμενα φιλε μου η στοκ ηταν πιο γρηγορη απο την 1.3 λογο καποιων αλλαγων που εκανα....οποιο κερνελ και να βαλεις ειναι γρηγορη ελπιζω μα σου αρεσει!! Ωραία μεσημέρι θα έχουμε δουλειά δηλαδή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπερα και απο εμενα ποσταρω μετα απο καιρο βλεπω τα παντα στο φορουμ...δεν την εχω φτιαξει ακομα την οθονη εφτιαξα ομως μια UX5.0 ρομ την οποια δεν θα την ανεβασω προς το παρον...θα ειναι η τελευταια μου για την συσκευη και θελω να ειναι τελεια!!! Και σε εμενα φιλε μου η στοκ ηταν πιο γρηγορη απο την 1.3 λογο καποιων αλλαγων που εκανα....οποιο κερνελ και να βαλεις ειναι γρηγορη ελπιζω μα σου αρεσει!! Μπα εγω δεν βαζω αλλον κερνελ,το αφηνω με τον δικο του.Εχεις κανει καλη δουλεια κι η αυτονομια δεν ειναι κακη. Απλη,λιτη και ομορφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Κι εμένα παιδιά η ff stock μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Στην cloudy δεν είχα αυτό το θέμα. Δεν πειράζει θα αφήσω την φωτεινότητα Και την ένταση έτσι δεν έχω όρεξη για πειράγματα Για το θέμα με τον ήχο κλειδώματος ξέρεις κάτι; Μια φορά εδώ μέσα μια κοπέλα μου έστειλε ένα zip με ήχους το πέρασα και έστρωσε. Μου είχε προσθέσει και κάποιους καινούργιους ήχους Μάλλον αυτό εννοείς https://www.dropbox.com/s/xejtik2idieorb1/UIsounds.zip?dl=0 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ξέρει κάποιος με ποιον τρόπο θα μεταφέρω δεδομένα εφαρμογης του g2 σε άλλο τηλ που δεν είναι ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ξέρει κάποιος με ποιον τρόπο θα μεταφέρω δεδομένα εφαρμογης του g2 σε άλλο τηλ που δεν είναι ροοτ; Μ' αυτό εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Και στις 2 συσκευές, αλλά και στον υπολογιστή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Μάλλον αυτό εννοείς https://www.dropbox.com/s/xejtik2idieorb1/UIsounds.zip?dl=0 Αυτό ήταν ναι σ ευχαριστώ πολύ για δεύτερη φορά. Το πέρασα και δούλεψε κανονικά Τα plug and pop στην f&f 1.3 δεν λειτουργούν; Πάω στις ρυθμίσεις να μπω κάνει να ανοίξει την ρύθμιση αλλά με πετάει αμέσως Edited April 3, 2016 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 @kostis8 παρατήρησα στην f f v1.3 δε μένει πολύ ram ελεύθερη... Όχι ότι έχει θέμα... Γιατί έτσι; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts